2016. szeptember 29. csütörtök

szept. 29
19:30
Bajnokok Ligája: Nézők nélkül tömheti ki Nikolics a Real Madridot (Agroinform)
A Dortmund elleni rasszista bekiabálások miatt a Real Madridot nézők nélkül fogadja majd a Legia Varsó.
szept. 29
19:45
Hertha: a pazar rajt után megnőttek Dárdai célkitűzései (She)
Dárdai Pál együttese, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC nagyszerűen indította az új idényt, így megnőttek a magyar szakember céljai is.
szept. 29
19:47
El: totálisan átverték az Inter védelmét – videó (She)
Zseniális szabadrúgás-kombináció után szerzett gólt a Sparta Praha labdarúgócsapata az Inter ellen az Európa-liga K-csoportjának 2. fordulójában. Martin Frydek remekül vette észre az üresen álló Václav Kadlecet, aki higgadtan a kapuba passzolt Samir Handanovic mellett.
szept. 29
20:03
Mol Liga: ötöt vágott Galacban, győzött a DVTK (She)
A címvédő DVTK Jegesmedvék csapata 5-2-re győzött az újonc Dunarea Galati otthonában a jégkorong Mol Liga alapszakaszának csütörtöki játéknapján.
szept. 29
20:18
Síugrás: megint kapott egy pofont az orosz sport (She)
Törölte a síugró világkupa-sorozatból az oroszországi Nyizsnyij Tagilba tervezett decemberi versenyeket a nemzetközi szövetség (FIS).
szept. 29
20:20
Férfi röplabda NB I: simán nyert a Kazincbarcika (She)
A Kazincbarcika nagy fölénnyel győzött a Debrecen vendégeként a férfi röplabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
szept. 29
20:22
Maratoni: Juhász Roland és párja, Lipcsei Betta segít (She)
A hír bármennyire is meglepő, de igaz: a 31. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon október 9-én rajthoz áll Juhász Roland. A 33 éves 94-szeres válogatott futballista barátnője, a születésnapját épp a verseny idején ünneplő Lipcsei Betta invitálására csatlakozott a maratonstaféták mezőnyéhez, és közös futásukkal, a „Kifutó Modellek” csapatában a Bátor Tábor Alapítványát támogatják – derül ki az…
szept. 29
21:12
El: Korhuték angol csapattól szereztek pontot; égett az Inter (She)
A Hapoel Beer-Seva az Internazionale legyőzése után újra ponthoz jutott a labdarúgó Európa-ligában: Korhut Mihály izraeli csapata csütörtök este hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott az angol Southamptonnal. A 19 órakor kezdődő 12 mérkőzésen csak egy vendéggyőzelem született a görög PAOK jóvoltából.
szept. 29
22:21
Rio 2016: érmük után adóztak volna az olimpiai hősök, leszavazták (She)
Az Amerikai Egyesült Államok kongresszusának és szenátusának határozata alapján mentesülnek az úgynevezett győzelmi adó alól az amerikai olimpiai csapat riói éremszerzői.
szept. 29
22:23
Futsal NB I: az ETO nagyon kitömte a legutóbbi ezüstérmest (She)
Harmadik mérkőzését is megnyerte a Rába ETO a futsal NB I-ben: a címvédő győriek a legutóbb ezüstérmes Dunaújváros vendégeként arattak fölényes, 9–3-as győzelmet a 3. forduló csütörtökre előrehozott rangadóján .
szept. 29
22:39
BL: „Az anyád egy pi…a, te bohóc” – a trágár Suárez be is mutatott – videó (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának 2. fordulójában a Barcelona 0–1-ről fordított és 2–1-re nyert a Borussia Mönchengladbach otthonában. A katalánok uruguayi támadója, Luis Suárez kisebb összetűzésbe került a partjelzővel, aki jelezte, hogy szabálytalankodott az őt szerelő Nico Elvedivel.
szept. 29
22:57
Vb 2018: a portugálok Ronaldót és R. Sanchest is bevetik októberben (She)
Cristiano Ronaldo és Renato Sanches ismét a portugál csapatban – Fernando Santos szövetségi kapitány kihirdette az Európa-bajnoki címvédő keretét az októberi vb-selejtezőkre. A portugál labdarúgó-válogatott hazai pályán Andorrával játszik a 2. fordulóban, a 3.-ban pedig Feröerre utazik. A magyar nemzeti csapattal egy csoportban szereplő portugálok Svájcban 2–0-s vereséggel kezdték a…
szept. 29
23:51
Pénteki sportműsor: pályán Gulácsiék, Fradi–Újpest a jégen (She)
Nem eseménytelen péntek vár a sport szerelmeseire: lesz angol, spanyol, francia és német bajnoki is, utóbbin Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt csapata, az RB Leipzig is pályára lép. U17-es válogatottunk Dánia ellen selejtez, közben pedig zajlik az U17-es világbajnokság is. A jégkorong Mol Ligában összecsap a Fradi és az Újpest, de lesz még Formula–1-es szabadedzés, Babos Tímea páros meccse és…

Keresés