2019. november 25. hétfő

nov. 25
11:45
Davis-kupa: egy kéthetes szupertornává alakítanák a versenyt (She)
Új időpontban gondolkozik Gerard Piqué, a férfi tenisz Davis-kupát átalakító Kosmos-csoport elnök-vezérigazgatója.
nov. 25
11:51
Hertha: mélyül a válság, ki ugrik be – Dárdai, Klinsmann? (She)
Sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el a Hertha BSC a német labdarúgó-bajnokság élvonalában (Bundesliga), ezért aztán a német médiában erősödnek a találgatások Ante Covic vezetőedző esetleges leváltásáról, utódlásáról.
nov. 25
11:53
Kézi Bl: Bánhidi a hét csapatában, Bombac gólja a legszebbek között (She)
Az EHF Tv ezúttal is összeszedte a Bajnokok Ligája-hét legjobbjait. A női mezőnyben a válogatottak szereplése miatt ezúttal nem rendeztek fordulót, a férfiaknál a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is nyert.
nov. 25
11:57
Pl: Kane szerint Mourinhóval trófeát nyerhet a Tottenham (She)
Harry Kane szerint a Tottenham Hotspur az új menedzserben, José Mourinhóban egy „született győztesre” talált, és az irányításával meg lehet célozni az FA-kupát, valamint a Bajnokok Ligáját. Az észak-londoni labdarúgócsapat 11 éve nyerte legutóbbi trófeáját.
nov. 25
12:03
Döntöttek a Vidinél, Nikolics távozik a csapattól (Ripost)
A Mol Fehérvár a hétvégén 3-1-re kapott ki hazai pályán a Puskás Akadémiától.
nov. 25
12:15
Atlétikai vb: Coe levélben kéri Magyarországot a mielőbbi döntésre (She)
Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) elnöke levélben fordult a budapesti rendezésről készült nemzetközi szerződést aláíró magyar felekhez, azaz a magyar szövetséghez (MASZ) és a magyar kormányhoz, amiben jelezte, november végéig választ vár a 2023-as világbajnoksággal kapcsolatban.
nov. 25
12:51
Szavazás: hogyan szerepel a japán világbajnokságon a női kézilabda-válogatott? (She)
November 30-án kezdődik a női kézilabda-világbajnokság Japánban. A magyar válogatott Romániával, Montenegróval, Spanyolországgal, Kazahsztánnal és Szenegállal szerepel egy csoportban. Ön szerint hogyan szerepel a tornán Kim Rasmussen csapata? Szavazzon!
nov. 25
12:51
Szerződést bontott edzőjével a Fehérvár (Behaviour)
A klub szűkszavú közleményében megköszönte Marko Nikolics munkáját, és sok sikert kívántak neki a folytatáshoz.
nov. 25
12:51
Gyurcsót inspirálták az emlékek (Azenpenzem)
Az Újpest és a Ferencváros után a Fehérvár skalpját is megszerezte a Puskás Akadémia a labdarúgó Nb I-ben, sőt a 13. fordulóban három pontra megközelítette a testvéri vetélytársat.
nov. 25
12:53
Mourinho újra leparkolta a buszt – London 3.0 (Azenpenzem)
Így kell hátsó fertályt csinálni a szánkból.
nov. 25
12:57
Atlético: ezúttal Diego Simeone vetett szemet a norvég csodatinire (She)
A Don Balón beszámolója szerint már 100 millió eurónál jár a licit a Red Bull Salzburg norvég támadójáért, Erling Haalandért. A versenybe pedig az Atlético Madrid is beszállt, Diego Simeone vezetőedző ugyanis úgy érzi, a 19 éves norvég stílusa jól passzolna csapatához, és rövid távon belül átvehetné az egyre több sérüléssel bajlódó Diego Costa hely
nov. 25
13:03
Atlético: ezúttal Diego Simeone vetett szemet a norvég tinire (She)
A Don Balón beszámolója szerint már 100 millió eurónál jár a licit a Red Bull Salzburg norvég támadójáért, Erling Haalandért. A versenybe az Atlético Madrid is beszállt, Diego Simeone vezetőedző ugyanis úgy érzi, a 19 éves norvég stílusa jól passzolna csapatához, és rövid távon belül átvehetné az egyre több sérüléssel bajlódó Diego Costa helyét a k
nov. 25
13:06
Választ várnak Magyarországtól az atlétikai vb rendezése kapcsán (Ripost)
Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) elnöke levélben fordult a budapesti rendezésről készült nemzetközi szerződést aláíró magyar felekhez, azaz a magyar szövetséghez (MASZ) és a magyar kormányhoz, amiben jelezte, november végéig választ vár a 2023-as világbajnoksággal kapcsolatban.
nov. 25
13:09
Msúsz: évekre biztosított a sportújságírók szakmai díjazása (She)
Három éven át megemelt összeggel a Provident Pénzügyi Zrt. biztosítja a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által megítélt szakmai kitüntetések, nívódíjak és a Szepesi-díj pénzügyi keretét.
nov. 25
13:11
Heti program: rangadók a BL-ben, a Fradi az Espanyollal játszik az El-ben (She)
Az előttünk álló héten parádés mérkőzésekre számíthatunk a labdarúgó Bajnokok Ligájában: kedden Real Madrid–PSG és Juventus–Atlético Madrid, szerdán Liverpool–Napoli és FC Barcelona–Dortmund meccset rendeznek. Csütörtök este 18.55-től Ferencváros–Espanyol találkozó az Európa-liga csoportkörének 5. fordulójában. Az FTC mellett játszik a Manchester U
nov. 25
13:15
Szalai Ádámot éltették a Hoffenheim szurkolói (Azenpenzem)
.
nov. 25
13:27
Válogatott: Kamubecsúszást, műkönnyeket láttam – Rajczi (She)
A Digi Sport Reggeli Start című műsorában Rajczi Péter, a jelenleg az NB III-as III. Kerületben futballozó, 11-szeres válogatott csatár – aki 12 évvel ezelőtt gólt lőtt a bolgároknak – beszélt a válogatott helyzetéről, az Eb-selejtezők tapasztalatairól, éles kritikát is megfogalmazott.
nov. 25
13:39
Eurofutball: 13 évig bajnokok voltak, de ennek most vége (She)
A Dinamo Breszt nyerte meg a fehérorosz labdarúgó-bajnokságot, ami egyben azt is jelenti, hogy a hétvégén megszakadt a 13 éven át bajnok BATE nagy sorozata.
nov. 25
13:57
Nb I: közel a megegyezés – Carrillo visszatérhet Fehérvárra (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Joan Carrillo a Mol Fehérvár egyik kiszemeltje a vezetőedzői posztra, miután a klub hétfőn bejelentette, hogy a csapatot eddig irányító Marko Nikolics nem folytatja a munkát.
nov. 25
13:57
Orbán elsőszámú csapata megbuktatta Orbán második számú csapatának edzőjét (444.hu)
A Felcsút elleni hazai vereség után a MOL Fehérvár kirúgta Nikolics edzőt.
nov. 25
14:09
Nb I: a Fehérvár megerősítette, Carrillo visszatér (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Joan Carrillo a Mol Fehérvár egyik kiszemeltje a vezetőedzői posztra, miután a klub hétfőn bejelentette, hogy a csapatot eddig irányító Marko Nikolics nem folytatja a munkát – nem sokkal hírünk publikálása után a klub hivatalosan is bejelentette a spanyol szakember visszatérést.
nov. 25
14:09
Ennek nem szabadott volna megtörténnie (888.hu)
Rendhagyó résszel folytatódik sorozatunk, a Pörge szurkol.
nov. 25
14:09
Elnézést kért Lanzafame, amiért felült a provokációnak (Ripost)
Reagált cikkünkre az olasz csatár. A bombaformában játszó Honvéd-sztár már bánja, hogy sportszerűtlenség is vegyült a gólörömébe.
nov. 25
14:21
Szilágyi Liliána: azért nem indulhatok az Eb-n, mert Shane Tusup az edzőm (Infostart)
Hosszú Katinka korábbi edzője és férje irányítja az Eb-ezüstérmes úszónő edzéseit, és ez szerinte a munkában előny, egyébként viszont hátrány.
nov. 25
14:21
Man. City: Agüero megsérült, „néhány hetet” biztosan kihagy (She)
Sergio Agüero biztosan nem lép pályára a Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, jelentette be a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola, hozzátéve, néhány hetet is igénybe vehet a felépülése. A spanyol tréner részleteket nem árult el, csak annyit tudni, a Chelsea ellen 2–1-re megnyert bajnokin sérült meg a támadó combja.
nov. 25
14:27
Man. City: Agüero megsérült, kihagyja a manchesteri derbit? (She)
Sergio Agüero biztosan nem lép pályára a Sahtar Doneck elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen – jelentette be a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola, hozzátéve, néhány hetet is igénybe vehet a felépülése. A spanyol tréner részleteket nem árult el, csak annyit tudni, a Chelsea ellen 2–1-re megnyert bajnokin sérült meg a támadó combja.
nov. 25
14:29
Eb 2020: szurkolói különgépeket indít a Wizz Air Bulgáriába (She)
Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába.
nov. 25
14:39
Megtalálta új edzőjét a Fehérvár (Infostart)
A MOL Fehérvár FC szóban megegyezett Joan Carrilloval, aki átveszi az első csapat irányítását - közölte a klub.
nov. 25
14:39
John Higgins: Judd élete formájában van, öröm vele sznúkerezni (She)
A négyszeres világbajnok először járt Budapesten, ahol lenyűgözte a telt ház és a lelkes közönség is.
nov. 25
14:41
Isael – Keményen dolgozunk azért, hogy nyerjünk az Espanyol ellen (She)
.
nov. 25
14:43
Nb I: Keményen dolgozunk azért, hogy nyerjünk az Espanyol ellen – Isael (She)
A Ferencváros 3–2-re legyőzte a ZTE FC-t a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A meccs után az egyaránt gólt szerző Isael és Franck Boli nyilatkozott az NSO Tv-nek.
nov. 25
14:45
Nyílt levélben sürgeti Magyarországot az atlétikai szövetség elnöke (Infostart)
Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) elnöke levélben fordult a budapesti rendezésről készült nemzetközi szerződést aláíró magyar felekhez, azaz a magyar szövetséghez (MASZ) és a magyar kormányhoz, amiben jelezte, november végéig választ vár a 2023-as világbajnoksággal kapcsolatban.
nov. 25
14:45
Légiósok: 100? Boldog vagyok, de nem ez a lényeg – Kádár (She)
Mint beszámoltunk róla, Kádár Tamás a Mariupol ellen 3–0-ra megnyert vasárnapi bajnokin játszotta 100. mérkőzését a Dinamo Kijevben. A jubileum alkalmából az ukrán klub hivatalos honlapja megszólaltatta a Dinamót 2017 februárja óta szolgáló magyar labdarúgót.
nov. 25
14:51
Megvan a Fehérvár új vezetőedzője (ATV)
Újra Joan Carillo lesz a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 25
15:03
Rasmussen: jó lecke volt (Behaviour)
Egyelőre messze van a csúcsformától a világbajnokságra utazó női kézilabda-válogatott, a szöuli torna mérlege: egy győzelem és két vereség.
nov. 25
15:12
Eldőlt, nagy visszatérő a Vidi régi-új edzője - hivatalos (Ripost)
Hamar meglett Nikolics utóda. Újra a korábbi sikeredző irányítja a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatát.
nov. 25
15:15
Vették a lapot a fiatalok (Azenpenzem)
A pénteken kezdődő világbajnokság előtt Szöulban, a négy nemzet részvételével megrendezett nemzetközi kupán végzi el az utolsó simításokat a magyar női kézilabda-válogatott.
nov. 25
15:33
időhúzás? Inkább egész pályás gól a kapustól a 94. percben! (She)
Nem akármilyen góllal állította be a 3–1-es végeredményt a Chivas a Veracruz elleni mexikói élvonalbeli bajnokin. A futballban már-már megszokottá vált, ha egy csapat előnyben van, és a mérkőzés az utolsó percekben jár, akkor egy beadást magához ölel a kapus a tizenhatoson belül, majd a földön fekve őrzi a labdát. Nos, a guadalajarai együttes kapus
nov. 25
15:39
Női kosár Nb I: műtét vár a Sopron egyik legjobbjára (She)
Kézműtéten esik át Jelena Brooks, a női kosárlabda NB I-ben címvédő Sopron Basket szerb játékosa.
nov. 25
15:41
Pl: Mourinho elárulta, leigazolná-e Ibrahimovicot a Spursbe (She)
Minek Ibrahimovic, ha miénk a PL-legjobb csatára? – lényegében így felelt José Mourinho a felvetésre, valóban szeretné-e új csapatához, a Tottenham Hotspurhöz csábítani a Los Angeles Galaxytől távozó Zlatan Ibrahimovicot.
nov. 25
15:43
Atlétika: lemondott, mielőtt munkába állt volna a britek ügyvezetője (She)
Hat nappal azelőtt, hogy megkezdte volna munkáját, lemondott posztjáról a Brit Atlétikai Szövetség (UKA) új ügyvezetője.
nov. 25
15:51
Kosár: Hangáék hét nap alatt négy meccset nyertek (She)
Hanga Ádám csapata, a Barcelona a spanyol kosárlabda-bajnokságban és az Euroligában is megszerezte szezonbeli nyolcadik győzelmét.
nov. 25
16:09
A legjobb elhallgatott magyar futballtréner (She)
Beérett az Újpest kispadjára 1928-ban leülő Bányai Lajos munkája. A lila-fehérek prágai meccsekkel teletűzdelt úton jutottak el a Közép-európai Kupa-diadalig, és kényes ízlésnek kellett megfelelniük.
nov. 25
16:11
Férfi kézi Ehf-kupa: a 2. kalapból sorsolják a Tatabányát (She)
Csütörtökön 11 órakor sorsolják a férfi kézilabda EHF-kupa csoportbeosztását. Az európai szövetség közlése szerint az egyedüli magyar csapatként főtáblára kerülő Grundfos Tatabánya a második kalapból várja az ellenfeleket.
nov. 25
16:15
Felépült a magyar válogatott alapembere (Ripost)
A válogatott meccsek után azonnal a Dinamo Kijev kezdőcsapatában szerepelt a sérüléssel bajlódó Kádár Tamás.
nov. 25
16:21
Atlétikai vb: Karácsony feltételekhez köti a támogatását (She)
Öt feltételhez köti a főpolgármester azt, hogy Budapest hozzájárulását adja a 2023-as atlétikai világbajnoksághoz szükséges stadion megépítéséhez.
nov. 25
16:27
Baráth Etele: egy óriási fejlesztés egyedi eleme az atlétikai stadion (Infostart)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség volt elnöke abban bízik, hogy létrejön a konszenzus, és teljesen megvalósulhat a fejlesztési program.
nov. 25
16:33
„Jött, ment, ennyi… Nincs nekem gondom magammal” (She)
Hatalmas tehetségnek indult, sokan miatta jártak a második vonalbeli Volán futballmeccseire. A szépreményű csatár az Újpestben folytatta, de annak ellenére, hogy válogatott lett, pályája torzó maradt, később kábítószerhez nyúlt. Bácsi Sándor 50 éves.
nov. 25
16:39
Nb Iii: távozik a Taksony vezetőedzője és szakmai igazgatója is (She)
A Honvéd-MFA elleni vereség (1–2) után beadta felmondását Szabados Tamás, az NB III Közép-csoportjában szereplő Taksony SE vezetőedzője, amelyet – másodszorra már – elfogadott a klub tulajdonosa.
nov. 25
16:51
Soha nem került még sor ilyen őrületre a brazil futballban (Infostart)
A brazil futballban sok minden megtörtént már – az még soha, hogy egy csapat huszonnégy óra alatt megnyerje a Libertadores-kupát és a brazil bajnokságot. Egészen mostanáig.

Keresés