2019. november 3. vasárnap

nov. 3
19:08
Atlétika: az első maratonija volt – azonnal nyert New Yorkban! (She)
A férfiaknál Geoffrey Kamworor, a nőknél Joyciline Jepkosgei nyerte meg vasárnap a New York-i Maratonit.
nov. 3
19:10
Nb Ii: Ajkán nyert a listavezető, hármat vágott az Mtk és a Budafok (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a listavezető Csákvár Ajkán nyert 2–0-ra, míg az MTK hazai pályán 3–0-ra legyőzte a szebb napokat látott Haladást. A Budafok Győrben diadalmaskodott 3–1-re, a Tiszakécske pedig a hajrában mentett pontot a Szolnok ellen. A Nyíregyháza otthon kikapott a Gyirmóttól.
nov. 3
19:18
Német Kupa: Gulácsiék a Frankfurttal találkoznak a nyolcaddöntőben (She)
Vasárnap este tartották a 2019–2020-as Német Kupa nyolcaddöntőjének sorsolását. A lipcseiek Frankfurtba, a dortmundiak Brémába utaznak, a Bayern pedig otthon fogadja a Hoffenheimet.
nov. 3
19:24
Birkózás: két 5. hely és legendák köszöntése az U23-as vb zárásaként (She)
Vasárnap véget ért a budapesti Ludovika Arénában rendezett U23-as birkózó-világbajnokság. A flottul zajló versenyhez, a nagyszerű hangulathoz már csak a magyar érem hiányzott, amit két ifjú kötöttfogású honfitársunk, a még egyaránt junior korú Kecskeméti Krisztián (60 kg) és Lévai Tamás (82 kg) igyekezett megkaparintani.
nov. 3
19:24
Akadozó játékkal is nyerni tudott a Szeged a Celje ellen (Infostart)
A MOL-Pick Szeged hazai pályán hét góllal legyőzte a szlovén RK Celje PL csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában, vasárnap.
nov. 3
19:30
Ligue 1: sokat kellett várni rá, de feltámadt a Vieira-csapat (She)
Ötfordulónyi nyeretlenség után újra győzött a Nice a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1): Patrick Vieira csapata hazai pályán 2–0-ra verte meg a Reimst a 12. forduló vasárnapi játéknapján.
nov. 3
19:36
brutális André Gomes-sérülés, Szon könnyekben tört ki (She)
Szemlátomást mindenkit megviseltek az Everton–Tottenham mérkőzés végjátékában történtek. Szon Hung Min, a vendégek játékosa hátulról odalépett André Gomesnek, aki a vele szemben érkező Serge Aurier-nek ütközött. Az Európa-bajnok portugál játékos lába rendellenes szögben állt az eset után – az első szabálytalanságot elkövető Szon Hung Mint annyira
nov. 3
19:42
F1: Bottas vezet, ám jelen állás szerint Hamilton a világbajnok – Élő (She)
Bár nem csekély az esély arra, hogy Lewis Hamilton Austinban bebiztosítja hatodik világbajnoki címét, az összetett második helyén álló Valtteri Bottas megtette azt, ami késleltetheti a csapattársa bajnokavatását. A Mercedes finn versenyzője szerezte meg ugyanis a pole pozíciót az Amerikai Nagydíjra, mellőle Sebastian Vettel, mögüle pedig Max Versta
nov. 3
19:54
Női kézi Bl: Neagu visszatért a pályára, gólokat is lőtt (She)
A tavalyi női kézilabda Európa-bajnokságon elszenvedett súlyos térdsérülését követően először lépett pályára Cristina Neagu: a román CSM Bucuresti világklasszis balátlövője nagyjából negyedórát kapott a lengyel Lublin otthonában magabiztosan megnyert csoportmérkőzésen, és ezalatt hét lövésből négyszer volt eredményes.
nov. 3
19:54
A Győr csoportelső, a Veszprém ráfázott (Behaviour)
A Telekom Veszprém 34-33-ra kikapott a lengyel Vive Kielce otthonában a férfi Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában.
nov. 3
20:06
Kétszer annyi gólt lőtt a Siófok, mint a Békéscsaba (Infostart)
Az Érd pedig két góllal nyert a Kisvárda vendégeként a női kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
nov. 3
20:06
Ebel: vezetett, de vereséget szenvedett Innsbruckban az Av19 (She)
A Fehérvár AV19 3–1-re kikapott az Innsbruck vendégeként az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
nov. 3
20:12
Curling: WT-versenyt nyert a Szekeres, Nagy vegyes páros (She)
A Szekeres Ildikó, Nagy György curlingpáros megnyerte a lengyelországi Lódzban rendezett World Tour-versenyt.
nov. 3
20:14
Női kosár Nb I: nyert a Sopron, a Cegléd elkapta a Dvtk-t (She)
A bajnokságot veretlenül vezető Sopron 87–64-re győzött a ZTE vendégeként a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján, míg üldözője, a DVTK fordulatos meccsen 84–82-re kikapott a Cegléd otthonában.
nov. 3
20:16
Serie A: bombafejessel mentett pontot a Fiorentina (She)
A Fiorentina hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Parmával az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójában. Gervinho első félidei találatára Gaetano Castrovilli remek fejessel válaszolt.
nov. 3
20:18
Fft: tíz világsztár, akinek a nyáron lejár a szerződése (She)
A Bosman-szabály óta a klubok kiszolgáltatott helyzetben vannak: ha nem hosszabbítanak időben játékosaikkal, szerződésük lejárta után szabadon igazolhatóvá válnak. Ha nem közelednek az álláspontok, sokszor érdemesebb még a téli szünetben pénzzé tenni a piacképes labdarúgókat, mint megvárni, hogy ingyen távozzon. Összegyűjtöttünk és rangsoroltun
nov. 3
20:20
Motorsport Games: az Mnasz elnöke büszke a magyar csapat részvételére (She)
Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke büszke arra, hogy a magyar válogatott is részt tudott venni az első alkalommal megrendezett „autósport-olimpián”, a Róma közelében elhelyezkedő Vallelunga versenypályán lebonyolított Motorsport Games-en.
nov. 3
20:24
Döntetlen és horrorsérülés Liverpoolban - videó (18+) (Infostart)
Az Everton hazai pályán a 97. percben egyenlítve tartott otthon egy pontot a Tottenham Hotspur ellen az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
nov. 3
20:24
Pl: súlyos sérülés, dráma – a 97. percben egyenlített az Everton (She)
Alapos túlórára került sor vasárnap este a Goodison Parkban, mivel az Everton portugál válogatott játékosának sérülése után hosszú percekig nem folytatódhatott a játék. A fonalat csak a hazaiak tudták újra felvenni, ennek pedig döntetlen lett az eredménye a Tottenham elleni PL-mérkőzésen.
nov. 3
20:26
Tenisz: három magyar indul a szlovák fővárosban (She)
Fucsovics Márton, Balázs Attila és Valkusz Máté is indul a hétfőn kezdődő 115 ezer euró (38 millió forint) összdíjazású kemény pályás pozsonyi férfi tenisztornán.
nov. 3
20:30
Férfi röpi Nb I: öt szettre kényszerült a Pénzügyőr (She)
Az előző idényben ezüstérmes Pénzügyőr SE némi meglepetésre csak öt játszmában tudott vendége, a DEAC fölé kerekedni a férfi röplabda NB I alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
nov. 3
20:36
Horvátország: nagyot fordított, rangadót nyert az eszéki csapat (She)
Az Osijek 3–2-re legyőzte a Rijekát a horvát labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi játéknapján, és legyűrt riválisát megelőzve feljött a tabella harmadik helyére.
nov. 3
20:38
Jégkorong Mk: a Dvtk hét gólt lőtt a Titánoknak (She)
Kiütéses győzelemmel kezdte meg szereplését a Magyar Kupa jelenlegi kiírásában a DVTK Jegesmedvék. Marcel Rodman csapata vasárnap este a Fehérvári Titánokat fogadta, és végig uralva a játékot, mindhárom harmadot megnyerve győzte le ellenfelét – számolt be a negyeddöntő első mérkőzéséről a miskolci klub honlapja.
nov. 3
20:54
Sorsoltak az asztalitenisz csapat Európa-bajnokság selejtezőjére (Infostart)
Vasárnap Luxemburgban megtartották a 2021-es kolozsvári asztalitenisz csapat Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolását, a magyar férficsapat Finnországgal és Skóciával, a női együttes pedig Svédországgal és Szlovákiával kerül azonos csoportba.
nov. 3
20:54
Bundesliga: ötgólos meccsen győzött a Schalke (She)
A Schalke ötgólos, fordulatos meccsen nyert az Augsburg vendégeként a német labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén.
nov. 3
20:54
Balotelli levonult a pályáról (Azenpenzem)
Győzelemmel mutatkozott be az Udinese kispadján az Igor Tudor helyére ideiglenesen kinevezett Luca Gotti, akinek tanítványai 3-1-re nyertek az Genoa otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 3
21:00
Fordulatos meccset nyert a Schalke (Infostart)
Háromszor tudtak csak kapura rúgni az ötgólos mérkőzésen.
nov. 3
21:06
Erste Liga: az Ftc nézők nélküli meccsen ütötte ki a Vasast (She)
Fölényes, 5–0-s sikert ért el a címvédő Ferencváros a Vasas ellen az Erste Ligában. A zöld-fehérek kényszerűségből zárt kapuk előtt fogadták a fővárosi riválist. A Gyergyó hosszabbítás után győzte le a listavezető Csíkszeredát, a Hokiklub hatot lőtt a tovább szenvedő UTE-nak.
nov. 3
21:08
Tenisz: szőke hajra váltott Fucsovics Márton – kép (She)
Facebookon közzétett fotójának tanúsága szerint szőke hajra váltott Fucsovics Márton. Az első számú magyar férfi teniszező második kiemeltként utazik a pozsonyi kemény pályás tenisztornára, amely bejegyzése szerint évének utolsó nagy megméretése lesz.
nov. 3
21:12
Bayern: Kovac már nem lesz müncheni sikerkovács – hivatalos (She)
Távozik a Bayern München kispadjáról Niko Kovac – jelentette be a bajor klub hivatalos honlapja. A Dortmund elleni rangadón az eddigi segédedző, a Bayernben játékosként 104 mérkőzést lejátszó Hans-Dieter Flick irányít majd.
nov. 3
21:24
Férfi kézi Bl: Nehéz héten vagyunk túl, de félre a problémákkal! – Pastor (She)
A Mol-Pick Szeged 31–24-re legyőzte a szlovén Celjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 6. fordulójában. Juan Carlos Pastor együttese a szünetben még csak döntetlenre állt, de utána ellépett, és biztossá tette sikerét. A találkozó után az NSO Tv ott járt a sajtótájékoztatón, ahol a két vezetőedző, illetve a szegediek részéről L
nov. 3
21:26
Nehéz héten vagyunk túl, de félre a problémákkal! – Pastor (She)
.
nov. 3
21:30
Szkander-vb: két magyar ezüst a felnőttek között (She)
Kőváriné Ivánfi Brigitta volt a legeredményesebb magyar a vasárnap zárult romániai szkander-világbajnokságon, miután a felnőtt mezőnyben jobb kézzel és ballal is ezüstérmet szerzett a nők 70 kilogrammos súlycsoportjában.
nov. 3
21:32
Görögország: Ugrai Roland távozhat a télen – sajtóhír (She)
Görögországi sajtóinformációk szerint az élvonalbeli Atromitosz télen megválni készül magyar labdarúgójától, Ugrai Rolandtól.
nov. 3
21:34
Asztalitenisz: sorsoltak a csapat Eb selejtezőjére (She)
Vasárnap Luxemburgban megtartották a 2021-es kolozsvári asztalitenisz csapat Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolását, a magyar férficsapat Finnországgal és Skóciával, a női együttes pedig Svédországgal és Szlovákiával kerül azonos csoportba.
nov. 3
21:42
Rácáfolt a Bayern az értesülésekre, menesztették Niko Kovacot (Infostart)
Bár német lapok vasárnap délután még azt írták, a vezetőedző megússza, a Bayern München labdarúgóklub vezetősége vasárnap közös megegyezéssel mégis szerződést bontott vele.
nov. 3
21:54
F1: Bottas az austini győztes, Hamilton 6-szoros világbajnok (She)
Valtteri Bottas győzelmét hozta az F1-es Amerikai Nagydíj, mögötte csapattársa, Lewis Hamilton végzett a 2. helyen, a brit ezzel bebiztosította 6. vb-címét. A harmadik helyen Max Verstappen futott be a Red Bull-lal, míg a negyedik Charles Leclerc lett. A másik ferraris, Sebastian Vettel már a futam elején kiesett.
nov. 3
22:06
Hamilton megszerezte 6. világbajnoki címét (Behaviour)
Hiába nyerte meg az Amerikai Nagydíjat a Mercedes finn pilótája, a másodikként célba érkező csapattárs megszerezte hatodik világbajnoki címét.
nov. 3
22:12
Hatodszor is Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton (Infostart)
Megvédte címét a Mercedes brit pilótája, aki az Egyesült Államok Nagydíján másodikként ért célba vasárnap, és két futammal az idény vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert az összetett pontversenyben.
nov. 3
22:12
Egyesült Államok Nagydíja - Lewis Hamilton hatodszor világbajnok (HírTV)
Címét megvédve hatodszor lett Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája, aki az Egyesült Államok Nagydíján másodikként ért célba vasárnap, és két futammal az idény vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert az összetett pontversenyben.
nov. 3
22:30
Sepsi: Bukarestben megszakadt az idegenbeli veretlenség (She)
Bukarestben vesztette el idegenbeli veretlenségét a Sepsi OSK a román labdarúgó-bajnokság élvonalában, bár a vasárnapi mérkőzés szünetében még vezetett az FCSB ellen.
nov. 3
22:36
Férfi kézi Bl: Kristopans megszórta a Brestet (She)
A Vardar Szkopje hazai pályán öt góllal nyert a Meskov Breszt ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában, a Veszprémet is soraiban tudó nyolcasban. Az északmacedón csapatban a lett Dainis Kristopans 9 góllal terhelte meg a fehéroroszok hálóját. A B-csoportot vezető THW Kiel hárommal győzött Ukrajnában, így őrzi hárompont
nov. 3
22:39
Bottas győzött, de igazán Hamilton örült (Behaviour)
FORMA-1 Hiába nyerte meg az Amerikai Nagydíjat a Mercedes finn pilótája, a másodikként célba érkező csapattárs megszerezte hatodik világbajnoki címét.
nov. 3
22:42
Hamilton hatodszor a csúcson (Azenpenzem)
Egyértelmű volt, hogy Hamilton nem csupán a vb-címre hajt, futamgyőzelemmel szeretne ünnepelni. Ez végül nem jött össze neki.
nov. 3
22:48
Nfl: legyűrte a Chiefs a Vikingst; meccset nyert a Miami (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. fordulójában a Kansas City Chiefs nagy küzdelemben legyőzte a Minnesota Vikingst, a Miami Dolphins megszerezte első győzelmét, a Pittsburgh Steelers pedig az Indianapolis Colts ellen aratott sikert.
nov. 3
22:54
Serie A: Immobile a 100. laziós gólját, csapata a Milan legyőzését ünnepelte (She)
Ciro Immobile gólja és Bastos öngólja után sokáig 1–1-es döntetlenre állt, végül Joaquin Correa remekül eltalált lövésével a rómaiak sikerét hozta a Milan–Lazio rangadó az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 11. fordulójában. A győzelem mellett pályafutása fontos mérföldkövét is ünnepelhette Immobile: a 29 éves olasz csatár 147. tétmeccsén a 100. g
nov. 3
23:00
F1: a kiesett Vettel azonnal gratulált Hamiltonnak (She)
Az austini pályán rendezett F1-es Amerikai Nagydíjon korán kieső Sebastian Vettel (már sokadszor) példát mutatott sportszerűségből: a leintés után egyből odament a dobogóra készülő, hatodik világbajnoki címét ezen a futamon bebiztosító Lewis Hamiltonhoz, hogy gratuláljon neki. Nico Rosberget leszámítva 2010 óta csak ők ketten lettek világbajnokok a
nov. 3
23:06
La Liga: a Sociedad utolérte a Barca, Real kettőst az élen (She)
A Granadának megvolt az esélye arra, hogy vasárnap késő este átvegye a vezetést a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (La Liga), de ehhez le kellett volna győznie hazai pályán a Real Sociedadot: ez nem sikerült, a szintén remek őszt produkáló vendégek nyertek 2–1-re, és ezzel ők érték utol a Barcelona, Real Madrid kettőst a tabella élén.
nov. 3
23:18
U17-es vb: spanyol és argentin továbbjutás az E-csoportból (She)
Spanyolország Kamerunt, Argentína Tádzsikisztánt győzte le kétgólos különbséggel a Brazíliában zajló U17-es labdarúgó-világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, ezzel eldőlt, hogy ez a két válogatott jut tovább az E jelű kvartettből. Ausztrália, Hollandia és Chile helye már szintén biztos az egyenes kieséses szakaszban – ők a négy legjobb c
nov. 3
23:24
A Lazio harminc év után nyert bajnoki meccset a Milan vendégeként (Infostart)
Sikeres edző-debütálás és kis híján félbemaradt mérkőzés is volt vasárnap az olasz bajnokságban.

Keresés