2020. január 21. kedd

jan. 21
17:06
Kylian Mbappé különleges mesterhármasra hajt (Infostart)
Szinte minden, a nemzetközi futball történéseivel foglalkozó elemző egyetért abban, hogy Kylian Mbappé lehet a 2020-as éveket domináló futballista, ha úgy tetszik, ő veheti majd át Cristiano Ronaldo és Lionel Messi egyelőre sikerrel őrzött trónját. Mbappé nagy terveket dédelget 2020-ra: mesterhármasban reménykedik. Nem is akármilyenben!
jan. 21
17:06
Mérnöki kreativitás, hosszú pályák, őrült tempó, feláldozható pilóták (She)
A csúcskategória a hetvenes években lenyűgöző technológiai fejlődésen ment keresztül – fájdalom, ennek ütemét a gyerekcipőben járó biztonsági intézkedések nem követték, így az évtizedre a tragédiák árnyéka vetül. A Formula–1 hét évtizedéről szóló, a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében indított sorozatunk harmadik része.
jan. 21
17:06
Edzőváltást eredményezett a fehérvári hokisoknál a Fradi elleni elvesztett kupadöntő (Azenpenzem)
.
jan. 21
17:08
Real Madrid: megjött az „új Kaká”, találtak neki egy kiskaput (She)
Újra kinyílott a világ második legkedveltebb ablaka, a labdarúgás nevű sportág téli átigazolási ablaka, így jelentkezünk szokásos topligás transzfer-összefoglalónkkal. Mint rendesen, a Premier League-é volt a kezdés joga, majd a Serie A legértékesebb csapatával foglalkoztunk, aztán a Bundesligába látogatunk el hasonló okokból, hogy megérkezzü
jan. 21
17:09
Nem gondolta meg magát, Juhász Roland nagy bejelentést tett (Ripost)
A 95-szörös válogatott futballista nem okozott meglepetést a döntésével.
jan. 21
17:11
Feljelentette magát a fociedző, elege lett saját magából (Ripost)
Nem mindennapi bejelentést tett a skót labdarúgó élvonalban dogozó tréner.
jan. 21
17:30
Pl: a Tottenham korábbi tehetsége visszatért Angliába (She)
A Newcastle az idény végéig kölcsönvette Nabil Bentalebet a Schalkétól – jelentette be az angol csapat. Az algériai válogatott futballista három és fél év után tér vissza a Premier League-be.
jan. 21
17:42
Férfi kézi Eb: Portugália legyőzésével Szlovénia jelenleg előttünk (She)
A szlovén válogatott öt góllal, 29–24-re legyőzte Portugáliát a férfi kézilabda Európa-bajnokság mieinket is felvonultató 2-es számú középdöntős csoportjának harmadik fordulójában, ezzel a kedd este pályára lépő magyar csapatot megelőzve fellépett a második helyre Norvégia mögé.
jan. 21
17:48
a csókkamera buktatta le a feleségét megcsaló férfit (She)
A csókkamera, vagy gyakrabban emlegetett formájában „Kiss Cam”, szinte állandó szereplője a sporteseményeknek, és általában jól sül el, amikor megpillantják magukat a nagy kijelzőn a szurkolók. Na, az alábbi nem ez az eset…
jan. 21
17:54
Tokió 2020: Nick Kyrgios mindenképp indulni akar (She)
Nick Kyrgios Rio de Janieróban az Ausztrál Olimpiai Bizottsággal (AOC) folytatott vitája miatt nem indult, az idei tokiói játékok tenisztornáját viszont nem szeretné kihagyni.
jan. 21
17:56
Ftc: Nincsenek sztárok, itt keményen kell dolgozni – Rebrov (She)
Szerhij Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője a fradi.hu-n elmondta véleményét a gárda téli felkészüléséről, az érkezőkről, valamint arról is, mit vár el csapatától a folytatásban.
jan. 21
18:21
Még mindig nincs helyszíne a WTA tenisztornának (Behaviour)
Továbbra sem tudni, hol rendezik meg február 17-23. között az eredetileg Budapestre kiírt 251 750 dollár összdíjazású WTA női tenisztornát.
jan. 21
18:36
Motorsport: Györfi tanítványa lesz az Ntc egyik legfiatalabbja (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy két magyar fiút is meghívtak a Northern Talent Cup elnevezésű, 12 és 17 év közötti pilótáknak rendezett versenysorozatra Görbe Soma és Varga Tibor személyében. A lehetőség kapcsán utóbbi versenyző csapatfőnöke, Györfi Alen nyilatkozott a hazai szövetség honlapjának.
jan. 21
18:38
Dvtk: Egerszegi visszatér Miskolcra – hivatalos (She)
Kedden aláírta szerződését Diósgyőrben Egerszegi Tamás, aki fél évre kölcsönbe érkezik a Paksi FC csapatától – számolt be a miskolci klub. A labdarúgó érkezése nem meglepő, a paksiak engedélyével már részt vett a DVTK ciprusi edzőtáborában is.
jan. 21
19:00
13 gólos siker a franciák ellen, elődöntős a női vízilabda-válogatottunk (She)
A Budapesten zajló női vízilabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében a magyar válogatott 16–3-ra legyőzte Franciaországot, így bejutott az elődöntőbe, amelyben a világbajnoki ezüstérmes Spanyolországgal találkozik.
jan. 21
19:12
Aus. Open: Alexander Zverev tornagyőzelme esetén pénzdíját a tűzvész károsultjainak adja (She)
Ha Alexander Zverev megnyeri a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságot, a győztesnek járó pénzdíjat az országot sújtó tűzvész károsultjainak adja.
jan. 21
19:14
Mls: volt MU-csatárral pótolta a Galaxy Ibrát – hivatalos (She)
Bejelentette Javier Hernández szerződtetését a hivatalos honlapján az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) érdekelt Los Angeles Galaxy. A Sevillát elhagyó mexikói támadó hároméves szerződést kötött a kaliforniai klubbal, amelynél ez idő alatt évente hatmillió dollárt tehet majd zsebre.
jan. 21
19:18
Férfi kézilabda Eb - Szlovén siker a magyar csoportban (Infostart)
Szlovénia 29-24-re legyőzte Portugália csapatát az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, a magyar érdekeltségű malmői csoportban.
jan. 21
19:18
Fft: a futballtörténelem 7 legjobb panenkázása (She)
A FourFourTwo sorozatában ezúttal a legjobban kivitelezett panenkázások közül válogatott.
jan. 21
19:20
Csupasport: Csécsei Zoltán a feladáson is gondolkodott (She)
Bár a fantasztikus teljesítményt nyújtó Csécsei Zoltán a 12 órás, a 24 órás és a 100 mérföldes világrekordot is megdöntötte, a csúcskísérlet derekán eszébe jutott, hogy befejezi a futást.
jan. 21
19:30
Tenisztörténeti kiállítás Budapesten (Azenpenzem)
.
jan. 21
19:48
Női vízilabda Eb - Elődöntőben a spanyolok (Infostart)
A világbajnoki ezüstérmes spanyol válogatott biztosította helyét a legjobb négy között a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornáján.
jan. 21
19:48
Pafc: a holland élvonalból érkezett szélső Felcsútra (She)
Korábbi holland korosztályos válogatott labdarúgóval erősített az NB I tavaszi szezonjára készülő Puskás Akadémia: a holland élvonalbeli Emmentől érkező Luciano Slagveer két és fél éves szerződést kötött a felcsúti klubbal – jelentette be hivatalos honlapján a magyar egyesület.
jan. 21
19:54
Férfi kézi Eb: Izland sem tudta megállítani a norvég hengert (She)
Norvégia zsinórban a harmadik mérkőzését is megnyerte a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében a II. csoportban, ezzel már 8 pontos, és nagy lépést tett az elődöntőbe jutás felé – igaz, matematikailag még mindig nem biztos a helyzete.
jan. 21
20:00
Ezt Trianonért: női pólósaink felmosták a padlót a franciákkal (888.hu)
Az újabb kiütéses győzelem azt jelenti, hogy a magyar női vízilabda-válogatott bejutott az elődöntőbe a budapesti Európa-bajnokságon.
jan. 21
20:06
Női vízi Eb: könnyed siker, elődöntős a magyar válogatott (She)
A Budapesten zajló női vízilabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében a magyar válogatott 16–3-ra legyőzte Franciaországot, így bejutott az elődöntőbe, amelyben a világbajnoki ezüstérmes Spanyolországgal találkozik.
jan. 21
20:12
Női vízilabda Eb - Fölényes győzelemmel elődöntős a magyar válogatott (Infostart)
A magyar női válogatott a budapesti olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében 16-3-ra legyőzte Franciaországot, így bejutott az elődöntőbe, ahol csütörtökön a görögöket legyőző spanyol csapat lesz az ellenfele.
jan. 21
20:12
Férfi kosár Bl: a Falco kikapott otthon a Besiktastól (She)
A Falco 83–79-re kikapott hazai környezetben a török Besiktastól a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 12. fordulójában.
jan. 21
20:18
Férfi kézi Eb: két meccsen egy pont elég az olimpiai selejtezőhöz (She)
A keddi játéknap eredményeinek köszönhetően Magyarország kedvező helyzetből várhatja az utolsó két középdöntős mérkőzését a férfi kézilabda Európa-bajnokságon, legalábbis az olimpiai selejtezőtorna szempontjából. Ha Mikler Rolandék Svédország és Portugália ellen akár csak egy pontot szereznek, már biztos a helyük a legjobb hat között – mindezt úgy,
jan. 21
20:18
Férfi kézilabda Eb - Egy pont kell csak a magyaroknak (Infostart)
Norvégia 31-28-ra legyőzte Izland csapatát az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, a magyar érdekeltségű malmői csoportban, ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatottnak a hátralévő két mérkőzésén egy pontot kell szereznie a továbbjutáshoz.
jan. 21
20:18
Simán jutott a négy közé a magyar női vízilabda-válogatott (Azenpenzem)
A magyar csapat a csütörtöki elődöntőben a világbajnoki ezüstérmes, s az európai csapatok közül egyedüliként már olimpiai induló spanyol gárdával találkozik.
jan. 21
20:20
Giro: rózsaszín fények éjszakája száz nappal a rajt előtt (She)
Jövő csütörtökön, száz nappal a Giro dItalia országúti kerékpáros körverseny magyarországi „nagy rajtja” (Grande Partenza) előtt rózsaszín díszkivilágítást kapnak a rajt- és célvárosok, valamint elindul a Nemzeti Sportügynökség önkéntes programja.
jan. 21
20:21
Vízilabda Eb: Simán jutott a négy közé a magyar női válogatott (HírTV)
Bíró Attila együttese a keddi negyeddöntőben magabiztos játékkal, 16-3-ra győzte le a franciákat.
jan. 21
20:22
Lidl Nyereményjáték – 01.22. (She)
Kézilabda játék JÁTÉKSZABÁLYZATA nso.hu - facebook .1. A Játék szervezője és lebonyolítója A nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék...
jan. 21
20:24
Férfi kosár Bl: a Falco itthon is kikapott a Besiktastól (She)
A Falco 83–79-re kikapott hazai környezetben a török Besiktastól a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 12. fordulójában.
jan. 21
20:26
Erste Liga: vereséggel rajtolt a Csíkszereda a felsőházban (She)
A Corona Brasov idegenben 3–1-re legyőzte az alapszakaszelső Csíkszeredát a jégkorong Erste Liga keddi játéknapján a középszakasz felsőházában. A Dunaújvárosi Acélbikák ugyanennyire verte meg hazai jégen a Debrecent. Az alsóházban a Hokiklub Budapest idegenben kiütötte a Vasast.
jan. 21
20:28
A bravúr ezúttal elmaradt, hat góllal kikaptunk a svédektől (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 24–18-re kikapott a társházigazda Svédországtól az Európa-bajnokság középdöntőjének 3. fordulójában. Ha a mieink szerdán, a záró körben pontot szereznek a portugálok ellen, biztosan szerepelhetnek majd az olimpiai kvalifikációs tornán. Ha le is győzik a portugálokat, Norvégia pedig nyer Szlovénia ellen, akkor
jan. 21
20:33
Vízilabda Eb - Simán jutott a négy közé a magyar női válogatott (BorsOnline)
A magyar válogatott bejutott a legjobb négy közé a Duna Arénában zajló vízilabda E
jan. 21
20:42
Ifi téli olimpia: ellenállhatatlan a magyar, kanadai curlingduó (She)
A Nagy Laura, Nathan Young magyar, kanadai curling vegyes páros kedden két meccset is nyert, ezzel bejutott a négy közé Lausanne-ban, az ifjúsági téli olimpián. Szerdán már a döntő a tét.
jan. 21
20:44
Erste Liga: sikerrel rajtol a Dunaújváros a középszakaszban (She)
A Corona Brasov idegenben 3–1-re legyőzte az alapszakaszelső Csíkszeredát a jégkorong Erste Liga keddi játéknapján a középszakasz felsőházában. A Dunaújvárosi Acélbikák ugyanennyire verte meg hazai jégen a Debrecent. Az alsóházban a Hokiklub Budapest idegenben kiütötte a Vasast.
jan. 21
20:48
Erste Liga: sikerrel rajtolt a Dunaújváros a középszakaszban (She)
A Corona Brasov idegenben 3–1-re legyőzte az alapszakaszelső Csíkszeredát a jégkorong Erste Liga keddi játéknapján a középszakasz felsőházában. A Dunaújvárosi Acélbikák ugyanennyire verte meg hazai jégen a Debrecent. Az alsóházban a Hokiklub Budapest idegenben kiütötte a Vasast.
jan. 21
20:50
Olasz Kupa: Napoli–Lazio élőben az Nso-n! (She)
Olaszországban megkezdődik a kupa negyeddöntője a Napoli–Lazio mérkőzéssel, kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 21
21:06
Edzőmeccsel a négy között Bíró Attila csapata (Behaviour)
Végig vezetve 16-3-ra nyert a magyar női vízilabda-válogatott Franciaország ellen a budapesti Európa-bajnokság negyeddöntőjének nevezett mérkőzésén.
jan. 21
21:18
Pl: Chelsea–Arsenal élőben az Nso-n! (She)
Hétközi fordulót rendeznek az angol labdarúgó Premier League-ben, a 24. kör slágermérkőzése a Chelsea–Arsenal összecsapás a Stamford Bridge-en. Tartsanak velünk, kövessék a találkozó alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
jan. 21
21:30
Női vízi Eb: „A spanyoloknak valószínűleg nem lövünk ennyit” (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar női vízilabda-válogatott 16–3-ra legyőzte Franciaországot a budapesti Európa-bajnokság negyeddöntőjében, ezzel bejutott az elődöntőbe, amelyben Spanyolország vár rá. Bíró Attila szövetségi kapitány elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után.
jan. 21
21:36
Tipsport Liga: a Mac Újbuda és a Dvtk Jegesmedvék is kikapott (She)
A szlovákiai Dukla Michalovce (Nagymihály) 2–1-re legyőzte a DVTK Jegesmedvéket a jégkorong Tipsport Liga keddi játéknapján. A MAC Újbuda a Dukla Trencíntől (Trencsén) kapott ki 6–3-ra.
jan. 21
21:42
Női röpi Bl: a Vasas idegenben is kikapott a Nantes-tól (She)
A Vasas Óbuda négyszettes vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája D-csoportjában az élen álló Nantes otthonában. A magyar bajnok ugyan nagyot harcolt, ám négy fordulót követően továbbra is egy ponttal áll és az utolsó a kvartettben.
jan. 21
22:00
Férfi kézi Eb: hat góllal kikaptunk Svédországtól a középdöntőben (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 24–18-re kikapott a társházigazda Svédország az Európa-bajnokság középdöntőjének 3. fordulójában.
jan. 21
22:00
Kikaptunk a svédektől, de még semmi sincs veszve (888.hu)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 24-18-as vereséget szenvedett a társházigazda Svédországtól az Európa-bajnokságon. Az olimpiai selejtező és az Eb-elődöntő azonban még így is meglehet.
jan. 21
22:00
Nem sikerült megverni a svédeket (444.hu)
A férfi kézilabda-válogatott szerdán Portugália ellen juthat ki az olimpiai selejtezőre.

Keresés