2009. január 4. vasárnap

jan. 4
10:30
Kész a Hachim. Majdnem (Totalcar)
Számomra idén karácsonykor nem az ünnepi hallevesben úszkáló alattomos szálka vagy a bejglimérgezés okozta a legnagyobb sokkot, hanem az, hogy Eger környékén kipróbálhattam minden idők legjobb autóját.
jan. 4
10:48
Hatmillió fontos Bugatti a garázsból (Totalcar)
Nagy meglepetés lehetett, amikor egy brit orvos örökösei megtalálták az 1937-es sportkocsit.
jan. 4
10:57
Autóenciklopédia: Írjunk történelmet (autohistory.blog.hu)
A dolgos hétköznapokba visszatérvén, az új év első posztjában szeretnék egy felhívást, felkérést intézni a Tisztelt Olvasókhoz. Be kell vallanom, az Autohistory blog létrehozásának teljesen önző oka volt; nevezetesen a saját grafomániám kiélése. Amióta kilenc éves kölyökként az első magyar nyelvű Autókatalógus lapjait többször is átnyálazva megfertőződtem az autóbuzériával, folyamatosan muszáj…
jan. 4
13:03
Nem tartottam jobbra, megbüntettek (autozz.blog.hu)
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent felejtette magát, persze, hogy megszívta. Az alábbi szabálysértés, melyet 2009. jan. 1-jén követtem el, elismerem, hogy a…
jan. 4
14:06
Szalay rosszul lett a Dakaron (Vezess)
Túl van a Dakar mezőnye az első versenynapon és a Szalay Dakar Team legénysége vegyes érzelmekkel fejezte be a tegnapi szereplését.
jan. 4
14:24
Palikot feltartották (Vezess)
Nem kímélte a technikát a Palik László, Darázsi Gábor páros a 2009-es Dakar-rali első napján. A Nissan bírt a gyűrődést, de magyar terepralibajnok duó mások miatt kisebb hátrányba került a dél-amerikai viadalon.
jan. 4
17:18
Hamilton Brit Birodalmi Érdemrendet kapott (F1világ)
A McLaren pilótája, Lewis Hamilton olyan megtiszteltetésben részesült, hogy a motorsportért tett szolgálataiért, II. Erzsébet a Brit Birodalmi Érdemrend tagi fokozatát (MBE) adományozta neki az újévi kitüntetések keretében.
jan. 4
21:00
A Volkswagen az élre tör (Vezess)
A dél-amerikai Dakar második napján a Volkswagen az élre állt az autóknál, a motorosoknál meglepetés született, az egyik magyar kamionos egység pedig bajba került.
jan. 4
22:48
Borult, hideg idő (HVG)
Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, de kezdetben délen, délnyugaton kevesebb lesz a felhő. Eleinte csak néhol lehet hószállingózás, majd éjszaka főként északon és keleten, hétfőn napközben több helyen valószínű havazás. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.

Keresés