2024. január 25. csütörtök

jan. 25
0:12
Sushi wrap sushi nélkül (Street Kitchen)
Év elején a legtöbben megfogadjuk, hogy jobban odafigyelünk arra, mit eszünk. Szerintem az az egyik legfontosabb része az életmódváltásnak, hogy érdekes és izgi ízeket használjunk az ételeinkben. Így nem unjuk meg azt, amit eszünk. Remélem, ez a sushi-ízvilágú wrap, ami ráadásul nagyon gyorsan kész van, nektek is annyira bejön majd, mint nekem! :)
jan. 25
0:16
Bomiz Deli: ahol egy kutya a főnök és minden étel tökéletes (Street Kitchen)
Iszonyú cuki és hibátlan helyet találtuk Óbudán. A Bomiz Deli szinte mindenre tökéletes megoldás: akár jó kávé, gyors reggeli, egészséges ebéd vagy mentes süti a kívánság, itt minden teljesül!
jan. 25
6:30
Nem tudom, mit főzzek ma – Karfiolkrémleves, mexikói csirkeragu és banánkenyér (Street Kitchen)
Hú, ez a menüsor egy igazi ízorgia, ízbomba... nem is tudjuk, még milyen jelzőkkel illessük! Arról nem is beszélve, hogy a ragu és a banánkenyér is annyira fitt, mégis tápláló, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
jan. 25
8:18
Bögrés fánk (Street Kitchen)
Ki ne szeretné a villámgyorsan elkészülő fánkokat, amikhez szinte csak egy keverőtál, egy fakanál és egy nagy lábas kell? Semmi macera, pikk-pakk összedobható, és nagyon finom!
jan. 25
12:30
A Kálvin tér kultikus levesezője még mindig hódít (Street Kitchen)
A LEVES. már 2011 óta várja a kanalazni vágyókat, így nem csoda, hogy nagy rajongásnak örvend az egyetemisták és a közeli irodákban dolgozók körében. Volt olyan időszak, amikor bezárt, sőt tulajdonosváltás is történt, az azonban vitathatatlan, hogy már-már kultikus helynek számít a Kiskörúton.
jan. 25
13:06
Cajun pulykamell ananászos salsával (Street Kitchen)
Pikáns! Ezzel a szóval jellemezném ezt az ételt, ha egyet kéne választani. A szaftos és ízes pulykamell mellé kerülő salsa úgy megtáncoltatja az ízlelőbimbókat, mintha egy salsaórán vennének részt. ???? Pikk-pakk elkészül, és edzés mellé tökéletes választás!

Keresés