2024. január 5. péntek

jan. 5
0:12
Fagyasztóürítő tésztás egytálétel (Street Kitchen)
Ez a kaja úgy született meg, hogy körbenéztem az SK bázison a fagyasztókban, és elővettem az összes zöldséget, amit találtam. A hűtőben mindig van egy kis parmezán és tejszín, a polcokon pedig bármikor találni egy kis tésztát. Hogy mosogatni se kelljen sokat, egy nagyobb serpenyőben főztem meg ezt a brutál jó pastát.
jan. 5
0:16
10 fullos kaja januárra, hogy jól induljon 2024! (Street Kitchen)
Kétféle ember létezik: aki januártól diétázik, és aki nem! :) Akármelyik klubot erősíted, ezek között a receptek között tuti megtalálod a fogadra valót!
jan. 5
7:48
Véres csigával hódít Buda legújabb péksége (Street Kitchen)
Új, egyelőre pop-up jellegű pékséggel jelentkezett a Michelin-csillagos Salt étterem. Ez már önmagában is egy olyan hír, amiért megéri felkerekedni és meglátogatni őket, de mondok több okot is: tökmagos pogácsa, csokis keksz és véres csiga!
jan. 5
8:18
Sütőtökös tojáskrém (Street Kitchen)
Szerintem már jól tudjátok, itt, az SK-bázison mindenbe is belecsempészünk egy kis sütőtököt. Így tettem ezzel a tojáskrémmel is, és hogy jó karakteres íze legyen, currys ízvilágba kanyarintottam el. Nagyon jó kence, és sima liba elkészíteni bárkinek. Alaposan pirított kenyérre kenve ajánlom, hogy meglegyen a roppanós textúra is.
jan. 5
12:24
Mi legyen az ebéd hétvégén? – Fitten indul az év (Street Kitchen)
A karácsony és a szilveszter, ha jól sejtjük, nem az egészséges étkezésről és a diétáról szólt. De itt a január, így újult erővel vethetjük bele magunkat az egészséges táplálkozás útvesztőibe.
jan. 5
12:54
Karfiolfőzelék sült virslivel (Street Kitchen)
Ha főzelékről van szó, nem a karfiol jut először eszünkbe, de ha már unjuk a belőle készült rakott verziókat, krémleveseket, ez a recept biztos befutó lehet! Könnyű, friss, gyors, és mivel lisztmentes, diéta mellett is fogyasztható. Biztos, ami biztos, mi azért ajánlunk mellé egy kis roppanós frankfurtit.

Keresés