2024. január 27. szombat

jan. 27
0:12
6 csábító chilis babos kaja, amit csípni fogtok (Street Kitchen)
És az érzés kölcsönös: a chilis babos finomságok is csípni fognak titeket! :D
jan. 27
0:16
Korianderes-spenótos szójababfőzelék csípős bundázott tofufasírttal (Street Kitchen)
Ez a főzelék annyira izgi és különleges, hogy simán el tudnám képzelni egy fullosabb étterem étlapján. Meg persze szerény is vagyok! :D Ha eddig csak ázsiai éttermekben falatoztad a sózott szójababot, akkor itt az ideje, hogy bevezesd a konyhádba is. Szuperzöld, szuperegészséges és egy szuperfinom főzelék alapanyaga is lehet. Én azt mondom, aki nem
jan. 27
0:20
Mexikói feketebab-főzelék avokádós marhahúsroláddal (Street Kitchen)
Hogy mi a közös a magyarokban és a mexikóiakban? Például a csípős szaftos ételek, de itt most a bab lesz a közös nevező. Tényleg zseniálisan működik együtt a két kultúra ebben a mexikói babfőzelékben!
jan. 27
0:24
Babfőzelék húsos és vega verzióban (Street Kitchen)
Mitől lesz egy babfőzelék vega vagy éppen nem vega? Sőt, valójában az egyik ráadásul vegán! Természetesen a feltétekben van a titok!
jan. 27
0:28
Nagyon spéci ez a hely Pécsen, pho levest csak itt ehetsz! (Street Kitchen)
Pho levesezőre lelni Pécsen felér egy kihívással, én nem is futottam bele még sosem, pedig párszor már megfordultam itt. Még szerencse, hogy ezúttal profikkal érkeztem, és Doma úgy szúrja ki a legjobb kajáldákat, mint Columbo a tetteseket! Így javaslatára betértünk a rejtett kincsnek is mondható helyre, és azóta is a Spéci Pho leveseiről álmodunk!
jan. 27
0:32
5+1 tipp, mire használhatod fel az almahéjat (Street Kitchen)
Hé, ugye nem akartad kidobni az alma héját? Hat nyomós érvünk is van arra, hogy miért ne végezze a kukába ez az értékes alapanyag.
jan. 27
8:18
A leggyorsabb fánk (Street Kitchen)
Annyira gyorsan elkészül ez a fánk, hogy némi túlzással, de hosszabb ideig fog tartani megírnom a receptjét, mint magát a fánkot elkészíteni. Szóval ha nem vagy egy nagy konyhatündér, de szeretnéd magadat vagy a családodat meglepni a farsangi időszakban egy jó fánkkal, akkor ezt a receptet neked találtam ki.
jan. 27
12:30
7 kiadós leves: készülj fel a mélytányérnyi boldogságra (Street Kitchen)
Mi a kiadós leves titka? Az egyszerűség, az ízek harmóniája, na meg, hogy nem spórolunk a bele kerülő alapanyagokkal! Egy levessel simán jól lehet lakni, és néha jól is esik „csak egy egyszerű” levest enni vacsorára!
jan. 27
13:06
Meggyes-kakaós babka leveles tésztából (Street Kitchen)
Atttyyyaég!!! Hoppá, ez kicsúszott… de kénytelen vagyok így kezdeni ezt a kis ajánlót. Hogy miért? Próbáld ki, és rájössz! Jaaa és nem mellesleg ezzel a recepttel még a kelesztési időt sem kell kivárnod, szóval még előbb megtudhatod az atttyyyaég okát.

Keresés