2008. október 30. csütörtök

okt. 30
18:12
Tenisz: Federer visszavághat Blake-nek az olimpiai vereségért (She)
Nem történt meglepetés, Roger Federer 6:3, 6:4-re megverte a horvát Marin Cilicet, így bejutott a negyeddöntőbe a párizsi mestertornán. Ott azzal a James Blake-kel játszik majd, aki a pekingi olimpián 6:4, 7:6-ra legyőzte őt a negyeddöntőben.
okt. 30
18:30
NFL: ismét Brad Johnson lesz a Cowboys kezdőirányítója (She)
Brad Johnson lesz a Dallas Cowboys kezdőirányítója a hét végi, New York Giants elleni mérkőzésen.
okt. 30
19:06
Lengyelország: Grzegorz Lato lett a labdarúgó-szövetség elnöke (She)
Latót választották meg a Lengyel Labdarúgó-szövetség (PZPN) új elnökének.
okt. 30
19:24
Arsenal: Gallas sérülés miatt kihagyja a Stoke City elleni meccset (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban (Premier League) szereplő Arsenal francjia védője, William Gallas kénytelen lesz kihagyni csapata Stoke City elleni hétvégi bajnokiát.
okt. 30
19:26
MLSZ: a főtitkár szerint alternatíva is kell a stadionügyben (She)
Elbert Gábor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) főtitkára üdvözölte, hogy a Puskás Ferenc Stadion helyén épüljön fel az új nemzeti stadion, amennyiben van rá pénz.
okt. 30
19:43
Kosárlabda: egy ponttal kapott ki a Pécs a Krakówtól (She)
A Pécs hazai pályán szenvedett 66–65-ös vereséget a lengyel Wisla Krakówtól a női Euroliga A-csoportjának 3. fordulójában.
okt. 30
20:01
AC Milan: hivatalossá vált, hogy Beckham január 9-én érkezik (She)
Ahogy már délután jeleztük, David Beckham képviselői Milanóban tárgyaltak az AC Milan vezetőségével, az angol válogatott játékos átigazolásának részleteiről. Nos, a megegyezés késő délután meg is született.
okt. 30
20:03
Női kosárlabda NB I: túlórában nyert a Vasas Vas megyében (She)
A Vasas idegenben, hosszabbítás után 85–79-re győzte le a szombathelyi Savariát a női kosárlabda-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 30
20:05
Kosárlabda: a Szeged nyerte a magyar derbit az EK-ban (She)
A vendég Szeged legyőzte a Győrt a női kosárlabda Európa-kupa második fordulójának magyar derbijén.
okt. 30
20:37
Asztalitenisz: tíz magyar a főtáblán egyesben Salzburgban (She)
Egyesben tíz magyar játékos szerepelhet a főtáblán az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának ausztriai állomásán, Salzburgban.
okt. 30
20:55
Kosárlabda: harmincpontos zalaegerszegi siker az újonc ellen (She)
A Zalaegerszeg férfi kosárlabdacsapata 116–86-os győzelmet aratott az újonc NTE Hegyvidék ellen az NB I csütörtöki mérkőzésén.
okt. 30
21:13
Skócia: a Hearts fellebbez László Csaba eltiltása miatt (She)
Nem nyugszik bele edzője eltiltásába a skót élvonalban szereplő Hearts csapata, ezért fellebbezést nyújt be László Csaba két meccses büntetése miatt.
okt. 30
21:31
Póker: Saskőy exbíró pénzbe jutott a budapesti EPT viadalon (She)
A budapesti Las Vegas Casinóban ezekben a percekben is zajlik az European Poker Tour első hazai versenye. A több mint fél milliárd forint összdíjazású pókertornán a hivatalos közlés szerint 532 versenyző indult, a 4350 eurós nevezési díjakból összegyűlt nyereményalapból 56 játékos részesül.
okt. 30
21:48
EBEL: az utolsó öt percben vesztett a Volán az Innsbruck ellen (She)
A osztrák jégkorong-bajnokság 18. fordulójában az Alba Volán az Innsbruck otthonába látogatott és 3–1-es vereséget szenvedett. A magyar csapat gólját Kovács Csaba szerezte a második harmadban.
okt. 30
21:50
Tenisz: hiába küzdött Monfils, nem bírt Nadallal Párizsban (She)
A hazai közönség előtt játszó Gaël Monfils mindent megpróbált a párizsi mesterverseny nyolcaddöntőjében az első helyen kiemelt Rafael Nadal ellen, mégis sima, 6:3, 6:2-es vereséget szenvedett.
okt. 30
22:06
Svájc: Vanczákék háromgólos vereséget szenvedtek Bázelben (She)
Az FC Basel 3–0-ra győzte le hazai pályán a Vanczák Vilmost végig a soraiban tudó Siont a svájci labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
okt. 30
22:42
Fiorentina: Mutut nem műtik meg, Pasqual nem vágyódik el (She)
Paolo Manetti, a Fiorentina orvosa elárulta, hogy nem operálják meg Adrian Mutut, a csapat román támadóját, hanem másfajta gyógymódot alkalmaznak gyógyulása érdekében.
okt. 30
23:18
Király-kupa: kikapott a Real Madrid, De la Red összeesett a meccsen (She)
A harmadosztályú Real Unión 3–2-re legyőzte a Real Madridot a spanyol Király-kupa 4. fordulójának első mérkőzésén. A találkozón Rubén de la Red, a fővárosiak játékosa elájult, ezért le kellett cserélni, bár a hírek szerint az öltözőben szerencsére magához tért.
okt. 30
23:54
Tenisz: Davigyenko lesz Nadal ellenfele a negyeddöntőben (She)
Az orosz Nyikolaj Davigyenko lesz Rafael Nadal ellenfele a párizsi mesterverseny negyeddöntőjében, miután a 16 között 6:1, 6:1-re legyőzte a cseh Tomas Berdychet.

Keresés