2009. október 21. szerda

okt. 21
15:30
Harmatos a védekezésünk - ismerte el a Loki-játékos (Infostart)
A Loki védekezése ezen a szinten továbbra is harmatos - mondta az InfoRádiónak Komlósi Ádám, a DVSC védője, miután csapata 4-3-ra kikapott a Fiorentinától a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A csodaszép gólt szerző Rudolf Gergely arról beszélt, hogy a korábbinál jobb támadójátéknak volt köszönhető, hogy a Loki eddigi legjobb teljesítményét láthatták a nézők a Puskás…
okt. 21
15:30
Kecskemét: a klub megerősítette, elfogadták Szivics lemondását (She)
Délelőtt már beszámoltunk arról, hogy lemondott posztjáról Tomiszlav Szivics, a Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE vezetőedzője. A klub hivatalosan ma délután jelentette be a szerb szakember lemondását, amit a vezetőség el is fogadott.
okt. 21
15:32
Bayern München: Rummenigge további két évig marad a klubnál (She)
További két évig Karl-Heinz Rummenigge marad a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság igazgatótanácsának elnöke.
okt. 21
15:48
Póker: két világbajnok játékos is indul a varsói EPT-n (She)
Varsóban folytatódik az European Poker Tour, és a főverseny 1/A napján a még néhány napig regnáló világbajnok, Peter Eastgate, az 1/B napon pedig a közelmúltban hazánkban járt Scotty Nguyen ül asztalhoz.
okt. 21
16:06
Téli olimpia: holnap fellobban a vancouveri játékok lángja (She)
A nyitóünnepség előtt 113 nappal, csütörtökön fellobban a jövő évi, vancouveri téli olimpia lángja a görögországi Olümpiában.
okt. 21
16:42
Labdarúgó MK: Várhidi döntetlennel mutatkozott be új csapata kispadján (She)
A Kaposvölgye 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Szigetszentmiklóssal a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A korábbi magyar szövetségi kapitánynak, Várhidi Péternek ez volt az első találkozója a Szigetszentmiklós kispadján.
okt. 21
16:42
U20-as vb - Kiss Máté gólja volt a legszebb (Behaviour)
Kiss Máté bombagólja lett a 20 éven aluliak múlt pénteken befejeződött, egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának legszebb találata.
okt. 21
17:00
NSO-kvíz: nyerje meg Sébastien Loeb exkluzív ajándékát! (She)
Játsszon, töltse ki helyesen a Nemzeti Sport Online ralikvízét, és nyerje meg Sébastien Loeb exkluzív ajándékát! A helyes megfejtők között kisorsolásra kerül a ralipilóta által aláírt egyedi baseballsapka! Sorsolás: október 26-án! A nyerteseket e-mailben és telefonon értesítjük.
okt. 21
17:00
Új világcsúcs 200 m női pillangón (Metropol)
Liu Ce-kö (Liu Zige) 2:01.81 perccel világcsúcsot ért el a 200 m-es női pillangóúszásban a kínai nemzeti játékok szerdai versenynapján.
okt. 21
17:02
Úszás: Liu világcsúcsot úszott 200 m pillangón a kínai nemzeti játékokon (She)
Liu Ce-kö 2:01.81 perccel világcsúcsot ért el a 200 m-es női pillangóúszásban a kínai nemzeti játékok szerdai versenynapján.
okt. 21
17:04
Formula-1: a Brawn-istálló szándékosan hátráltatta Barrichellót? (She)
A spanyol AS napilap értesülései szerint a Brawn-istálló szándékosan nem megfelelő nyomású gumit adott Rubens Barrichellónak a Brazil Nagydíjon az első kerékcserénél, hogy biztosítsa Jenson Button vb-címét. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a brazil versenyző jövőre is marad a csapatnál.
okt. 21
17:18
Barcelona: Alves megsérült tegnap, 3-4 hétre kidőlt a sorból (She)
Daniel Alves, a Barcelona védője megsérült tegnap csapata Rubin Kazany elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén, és előre láthatólag 3-4 hétig harcképtelen lesz.
okt. 21
17:20
Tenisz: Sampras szerint Murray képes megnyerni az Australian Opent (She)
Pete Sampras szerint Andy Murray képes rá, hogy az Australian Openen begyűjtse pályafutása első Grand Slam-trófeáját.
okt. 21
17:36
Magyarország 2013-ban futballvilágbajnokságot rendezne (Infostart)
Történelmi jelentőségűnek ítélte a Parlamentben szerdán elfogadott budapesti nyilatkozatot Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, aki szerint ez többek között az úgynevezett 6+5-ös szabály bevezetésében is segíthet. Kisteleki István fontos bejelentést tett.
okt. 21
17:54
Lemondott a kecskeméti futballisták edzője (Infostart)
Lemondott posztjáról Tomiszlav Szivics, a Kecskemét labdarúgócsapatának vezetőedzője.
okt. 21
18:12
Bécs-Pozsony-Budapest: három magyar versenyző dobogós helyen (She)
Zabari János, Bogár János és Czibók Ágnes is megőrizte dobogós pozícióját a 20. Bécs–Pozsony–Budapest szupermaratoni verseny harmadik, szerdai szakaszán.
okt. 21
18:30
BL: Maxi Rodríguez, Jurado és Juanito is kispadon az Atléticóban (She)
Az angol Chelsea vendégeként lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójában a spanyol Atlético Madrid, amelyben várhatóan csak a kispadon jut majd hely Maxi Rodrígueznek, Juradónak és Juanitónak.
okt. 21
18:48
Bajnokok Ligája: elkezdődött a CSZKA–Manchester United (She)
A Bajnokok Ligája B-csoportjában az eddig hibátlan mérleggel álló Manchester United a CSZKA Moszkva vendégeként lép pályára a Luzsnyiki Stadionban. Kövesse élő, szöveges tudósításunk segítségével a mérkőzést.
okt. 21
18:48
Egy héttel előbbre hozták a Monacói Nagydíjat (Metropol)
A várakozásoknak megfelelően az eredeti tervekhez képest egy héttel korábban rendezik meg jövőre a Forma-1-es Monacói Nagydíjat - az erről szóló döntést szerdán hozta nyilvánosságra a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) világtanácsa.
okt. 21
18:50
Sportdiplomácia: hangsúlyt kapott a fiatalok esélyegyenlősége (She)
A szerda délelőtti sportdiplomáciai konferencián a Parlamentben a központi téma, a „6+5-ös” szabály kapcsán központi jelentőséggel bírt az utánpótlás. Az Országgyűlés Sport- és Turisztikai Bizottsága szervezésében megvalósított „A sport autonómiája az Európai Unióban” című nemzetközi kongresszuson a külföldi sportvezetők, sportdiplomaták mellett hazai sportvezetők is felszólaltak, közülük többen…
okt. 21
18:50
Blatter: történelmi jelentőségű a Budapesti nyilatkozat (Metropol)
Történelmi jelentőségűnek minősítette a Parlamentben szerdán elfogadott Budapesti nyilatkozatot Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, aki szerint ez többek között az úgynevezett 6+5-ös szabály bevezetésében is segíthet.
okt. 21
18:52
Kiss Mátéé a legszebb gól az U20-as vb-n (Metropol)
Kiss Máté bombagólja lett a 20 éven aluliak múlt pénteken befejeződött, egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának legszebb találata.
okt. 21
19:06
Labdarúgó MK: a Győr ikszelt a Kaposvárral, az MTK kiütötte a DVTK-t (She)
A Győr 1–1-es döntetlent játszott a Kaposvárral az ETO-parkban, míg az MTK 3–0-ra kiütötte a Diósgyőrt hazai pályán a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
okt. 21
19:08
Tenisz: Marat Szafin legyőzte Davigyenkót a moszkvai ATP-tornán (She)
A Moszkvában zajló 1.08 millió dollár összdíjazású kemény pályás ATP-tenisztorna egyeseinek küzdelmében az első fordulóban búcsúzott az első helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko, akit honfitársa, Marat Szafin győzött le háromjátszmás mérkőzésen.
okt. 21
19:42
Férfi kézilabda NB I: hatalmas verést kapott a Pick-Szeged Kecskeméten (She)
Újabb pofont kapott a Pick-Szeged, amely a férfi kézilabda NB I 8. fordulójában 40–32-es vereséget szenvedett Kecskeméten. A Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában a román Constanta vendégeként kikapó Tisza-partiak ellen már a félidőben 20–15-re vezettek a kecskemétiek, akik a második félidőben tovább növelték előnyüket, és már-már megalázó vereséget mértek nagynevű ellenfelükre.
okt. 21
19:44
Női kézilabda NB I: a szünet után lelépte a Győr a Békéscsabát (She)
A női kézilabda NB I hetedik fordulójában a két százszázalékos csapat rangadóján a Győr hazai pályán 27–15-re győzött a Békéscsaba ellen. A félidőben még csak 8–7-re vezettek a hazaiak, akik azonban a szünet után magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak, és végül magabiztos győzelmet arattak. A játéknap másik mérkőzésén a Ferencváros 33–28-ra nyert az Alcoa ellen.
okt. 21
20:00
Labdarúgó MK: tíz emberrel is nyert a Videoton a Pápa ellen (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Videoton 3–0-ra nyert hazai pályán a Pápa ellen. A fehérváriak az 57. perctől emberhátrányban játszottak, de kétszer azt követően is eredményesek tudtak lenni.
okt. 21
20:18
Női kosárlabda NB I: sima szegedi siker a Zalaegerszeg ellen (She)
A papírformának megfelelően a Szeged hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Zalaegerszeg felett a női kosárlabda NB I szerdai játéknapján.
okt. 21
20:18
Három góllal nyert a Videoton és az MTK (Metropol)
A bajnokságban listavezető Videoton három góllal legyőzte a vendég Pápát a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, a párharc első, szerdai felvonásán.
okt. 21
20:36
Öttusa: tisztújítás a november 20-i közgyűlésen, négy elnökjelölt (She)
Élénk az érdeklődés a Magyar Öttusaszövetség (MÖSZ) vezetői pozíciói iránt, legalábbis ezt tükrözi a november 20-án esedékes közgyűlésre beérkezett jelölések száma. Az elnökség szerdán határozott az idei második tisztújítás időpontjáról, amelyre a klubok több mint egyharmadának kezdeményezése nyomán kerül sor. Az ülésen lemondott posztjáról Egyed Géza elnök.
okt. 21
20:38
BL, B-csoport: továbbra is hibátlan a Manchester United (She)
Minimális győzelmet aratott a Manchester United a CSZKA Moszkva otthonában. Az angolok az egész mérkőzésen mezőnyfölényben játszottak, a három pontot érő találatot a 86. percben az ecuadori Antonio Valencia szerezte.
okt. 21
20:54
Videó: nézze meg, hogy nyert Valencia hajrágóljával a Man. United! (She)
Továbbra is hibátlan az idei BL-ben a Manchester United, miután Moszkvában, a CSZKA otthonában is sikerült begyűjtenie a három pontot. Antonio Valencia volt ezúttal a nyerőember, akinek a gólját most meg is mutatjuk!
okt. 21
20:54
Két csapat nem hibázott még a BL-ben (Metropol)
A Manchester United egy góllal győzött szerdán a CSZKA Moszkva otthonában, a Chelsea 4-0-ra győzött a vendég Atlético Madrid ellen, mindkét csapat továbbra is százszázalékos a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az AC Milan nagy csatában, változatos mérkőzésen nyert a Bernabeu Stadionban a Real Madrid ellen.
okt. 21
20:56
Bajnokok Ligája: két meccs élő, szöveges közvetítéssel az NSO-n! (She)
Hét találkozó kezdődött el 20.45-től a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában (a CSZKA Moszkva–Manchester United már korábban véget ért, a vendégek 1–0-ra nyertek). A Nemzeti Sport Online a Bordeaux–Bayern München és a Real Madrid–Milan mérkőzéseket élőben közvetíti, míg a további mérkőzéseket livescore-formátumban követheti honlapunkon. A találkozók figyelemmel…
okt. 21
21:12
Asztalitenisz-vk: Hongkong vár a magyar női válogatottra (She)
Hongkong legjobbjaival csap össze a pénteki negyeddöntőben a magyar női asztalitenisz-válogatott a Linzben csütörtökön kezdődő csapatvilágkupán – derült ki a szerda esti sorsoláson.
okt. 21
21:30
Tenisz: Kirilenko legyőzte Agnieszka Radwanskát a moszkvai tornán (She)
A Moszkvában zajló egymillió dollár összdíjazású WTA-tenisztorna egyeseinek küzdelmében az orosz Marija Kirilenko két sima játszmában megverte a harmadik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát.
okt. 21
21:30
A Milan bepréselte a harmadikat Madridban: 3-2! (Infostart)
A Milan fordított a Real Madrid ellen a Bernabéuban, de a 76. percben Drenthe kiegyenlített. Ám az utolsó szó Patóé volt: a Milan óriási meccsen nyert a spanyol galaktikusok ellen. A Manchester United a CSZKA otthonában szerzett győzelemmel százszázalékos. A Chelsea magabiztosan nyert az Atlético ellen.
okt. 21
21:32
Férfi kosárlabda NB I: a Soprontól is kikapott a Debrecen (She)
Továbbra is nyeretlen a Debrecen férfi kosárlabdacsapata, amely az NB I 11. fordulójából előrehozott mérkőzésén 103–84-re kapott ki Sopronban.
okt. 21
21:48
Tenisz: selejtezős ellenféltől kapott ki Medina Garrigues Luxembourgban (She)
A Luxembourgban zajló 220 ezer dollár összdíjazású WTA-tenisztorna egyeseinek nyolcaddöntőjében a harmadik helyen kiemelt spanyol Anabel Medina Garrigues meglepetésre két játszmában kikapott a selejtezőből főtáblára kerülő belga Kirsten Flipkenstől.
okt. 21
22:06
Talmácsira jövőre nem számít a csapata (Infostart)
Az Index a MotoGP hírekre hivatkozva azt írja, Talmácsi Gáborra nem számít a jövőben a csapata.
okt. 21
22:06
Tenisz: Robin Söderling remek stockholmi belépője (She)
A Stockholmban zajló 600 ezer euró összdíjazású kemény pályás ATP-tenisztornán hazai közönség előtt remek győzelemmel mutatkozott be az első helyen kiemelt svéd Robin Söderling, aki ecuadori vetélytársát, Giovanni Lapenttit győzte le két játszmában. A szerencsés vesztesként főtáblára kerülő dél-amerikai a második szettben játékot sem tudott nyerni.
okt. 21
22:08
Stuttgart: Cacau legalább három hétig nem léphet pályára (She)
Csípősérülés miatt legalább három hétig nem léphet pályára Cacau, a Stuttgart brazil származású, német válogatott csatára.
okt. 21
22:10
Dortmund: Blaszczykowski 2013-ig meghosszabbította szerződését (She)
Több hónapos tárgyalássorozat után Jakub Blaszczykowski megállapodott a Borussia Dortmund vezetőivel, és 2013-ig meghosszabbította szerződését, amely eredetileg 2011 júniusában járt volna le.
okt. 21
22:42
BL, D-csoport: a Chelsea könnyen, a Porto nehezen győzött (She)
A Chelsea hazai pályán 4–0-ra győzött az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligája D-csoportjának 3. fordulójában. A Porto ezzel szemben megszenvedett az APOEL Nicosia ellen, ám végül otthon tartotta a három pontot, mivel 2–1-re nyert.
okt. 21
22:44
BL, C-csoport: a Milan megverte idegenben a Real Madridot (She)
A Milan 3–2-re legyőzte idegenben a Real Madridot a Bajnokok Ligája C-csoportjának 3. fordulójában. A csoport másik mérkőzésén a Marseille ugyancsak idegenben, Zürichben nyert 1–0-ra.
okt. 21
22:46
BL, A-csoport: két kihagyott 11-ese ellenére is megverte a Bayernt a Bordeaux (She)
Ugyan két büntetőt is kihagyott a Girondons Bordeaux a Bayern München elleni BL-találkozón, mégis a francia bajnok nyerte meg 2–1-re az A-csoport rangadóját. A Juventus 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Maccabi Haifát.
okt. 21
23:00
BL, B-csoport: a Wolfsburg nem bírt hazai pályán a Besiktassal (She)
A Wolfsburg hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Besiktassal a Bajnokok Ligája harmadik fordulójának mérkőzésén. A csoportban a Manchester United korábban 1–0-ra győzött Moszkvában a CSZKA ellen.
okt. 21
23:36
Pick-Szeged: a vezetőség nem megy el szó nélkül a vereség mellett (She)
A Pick-Szeged kézilabdacsapata nem várt vereséget szenvedett a Budapest Bank-ligában a Kecskemét vendégeként, a súlyos vereség után az együttes vezetősége az alábbi kommünikét adta ki a klub hivatalos honlapján (pick-szeged.sport.hu).
okt. 21
23:54
Bajnokok Ligája: a szerdai játéknap összes eredménye, tabellákkal (She)
Tekintse meg a Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának összes eredményét és a csoportok állását!
okt. 21
23:56
Bajnokok Ligája: péntektől lehet jegyet venni a Loki firenzei meccsére (She)
Pénteken kezdődik meg a jegyárusítás a Debreceni VSC labdarúgócsapatának következő Bajnokok Ligája-mérkőzésére. A november 4-én Firenzében rendezendő találkozóra hétköznap 9-től 17 óráig, szombaton 9-től 15 óriág lehet megvásárolni a vendégszektorba szóló belépőket 20 euróért (csak euróban lehet fizetni).

Keresés