2009. október 23. péntek

okt. 23
21:50
Paraúszó Eb: Sors harmadik aranyát nyerte, Csúri bronzérmes (She)
Sors Tamás megnyerte harmadik aranyérmét a reykjaviki paraúszó Európa-bajnokságon, pénteken 100 m háton győzött 1:06.48 perces idővel.
okt. 23
22:24
Budapest Honvéd: a klub szerződést bontott Sisa Tiborral (She)
A Zalaegerszegtől elszenvedett 1–0-s vereség után a Budapest Honvéd szerződést bontott Sisa Tiborral, a csapat vezetőedzőjével.
okt. 23
22:42
Bundesliga: nem bírt egymással a Leverkusen és a Dortmund (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában a Dortmund 1–1-es döntetlent ért el a Leverkusen vendégeként. A listavezető Leverkusen negyedszer játszott döntetlent, továbbra is őrzi veretlenségét, a középmezőnyben szerénykedő Dortmund 13. pontját szerezte.
okt. 23
22:42
Stockholmi tenisztorna - menetel az idei Roland Garros finalistája (Behaviour)
A 600 ezer euró összdíjazású, fedettpályás stockholmi férfi tenisztorna pénteki negyeddöntőiben:Söderling (svéd, 1.) - Garcia-Lopez (spanyol) 7:6 (7-4), 6:4Bagdatisz (ciprusi)-Clément (francia) 6:4, 6:4
okt. 23
22:44
Szerződést bontottak a Budapest Honvéd edzőjével (Behaviour)
A Zalaegerszegtől elszenvedett péntek esti 1-0-ás vereséget követően a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetősége szerződést bontott Sisa Tibor vezetőedzővel.
okt. 23
23:00
Tenisz: Söderling-Bagdatisz derbi a döntőért Stockholmban (She)
A Stockholmban zajló, 600 ezer euró összdíjazású ATP-tenisztornán az első helyen kiemelt, hazai közönség előtt pályára lépő Robin Söderling ellenfele a döntőbe jutásért a ciprusi Markosz Bagdatisz lesz. A másik ágon a brazil Thomaz Belluci és a belga Olivier Rochus mérkőzik meg egymással.
okt. 23
23:18
Eredivise: Bodor Boldizsárral a soraiban kapott ki a Roda (She)
Az élvonalbeli holland labdarúgó-bajnokság (Eredivise) 11. fordulójában az Utrecht hazai pályán egygólos (2–1) győzelmet aratott a Roda ellen. A vendégek a lefújás pillanatában szerezték meg a becsületgóljukat.
okt. 23
23:54
Tenisz: alakul a Tipszarevics-Jusznyij döntő Moszkvában (She)
A Moszkvában zajló, 1,080 millió dollár összdíjazású, kemény pályás ATP-tenisztorna egyeseinek küzdelmében a harmadik helyen kiemelt orosz Mikhail Jusznyij és a hatodikként kiemelt Janko Tipszarevics is bejutott az elődöntőbe, ahol a papírforma alapján esélyesként lépnek pályára mindketten, így alakul az egymás elleni fináléjuk.
okt. 23
23:56
Jupiler League: Tőzsérrel a soraiban nyert idegenben a Genk (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 12. fordulójában a Racing Genk kétgólos (2-0) győzelmet aratott a Lokeren vendégeként. A találkozó a második félidő elején dőlt el, amikor a vendégek két perc két gólt szereztek.

Keresés