2009. október 7. szerda

okt. 7
15:17
AC Milan: 2012-ig hosszabbított kapusával a milánói klub (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését Marco Storari, az AC Milan olasz kapusa. Az új szerződés 2012 nyarán jár le.
okt. 7
15:18
Kubica váltja Alonsót a Renault-nál (Behaviour)
Robert Kubica, a Forma-1-es BMW-Sauber lengyel pilótája váltja jövőre a Renault-nál a spanyol Fernando Alonsót, aki 2010-ben a Ferrarinál folytatja pályafutását. Ezt a francia istálló jelentette be szerdán.
okt. 7
15:33
Tenisz: Gyementyjeva Czink után Li Na ellen is győzött Pekingben (She)
A második fordulóban Czink Melindát búcsúztató Jelena Gyementyjeva a harmadik körben is győzött: két játszmában verte meg a 16. helyen kiemelt kínai Li Nát.
okt. 7
15:35
Úszó Eb: terepszemlén jártak Budapesten a LEN vezetői (She)
Két napig Budapest vendége volt az Európai Úszó-szövetség (LEN) delegációja, amelynek tagjai a jövő évi Európa-bajnoksággal kapcsolatos teendőkről egyeztettek a magyar szervezőkkel.
okt. 7
16:09
Portsmouth: Avram Grant ismét munkát vállalt a csapatnál (She)
Az angol Portsmouth labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy visszatér az együtteshez Avram Grant. A korábban a Chelsea-nél is dolgozó szakember sportigazgatóként segíti a Premier League sereghajtóját.
okt. 7
16:11
U20-as vb: Szekeres Adrián szerint ez volt a legjobb meccse (She)
Bár a világbajnokságon játszott már jobbhátvédet, a csehek elleni, sikerrel zárult nyolcaddöntőn középső védőként szerepelt Szekeres Adrián.
okt. 7
16:13
Blog: a magyar húszéveseké a világ! - Szöllősi György írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a magyar U20-as labdarúgó-válogatott Egyiptomban, a világbajnokságon elért sikere kapcsán fejti ki a véleményét.
okt. 7
16:27
Vb 2010: a brazil gólkirályjelölt vb-részvételben reménykedik (She)
Az októberi két selejtezővel a dél-amerikai zónában lezárul a 2010-es labdarúgó-világbajnokság selejtező-sorozata. A már biztos dél-afrikai utazó brazil válogatott fiatal tehetsége, Diego Tardelli hiába játszik gólerősen hazája pontvadászatában, a repülőjegyben egyelőre még csak reménykedhet.
okt. 7
16:29
Tenisz: magabiztosan menetel két férfijátékosunk Thaiföldön (She)
Magabiztosan menetel két férfijátékosunk három hetes thaiföldi túrájának első állomásán: Kellner Ádám és Bardóczky Kornél egyéniben már a legjobb nyolc, párosban pedig a legjobb négy között jár úgy, hogy eddig szettet sem vesztett.
okt. 7
16:30
Tizedikek a női tőrözők (Metropol)
A 10. helyen végzett magyar női tőrcsapat szerdán a törökországi vívó-világbajnokságon.
okt. 7
16:45
Női kézilabda: Krim-játékos helyett svéd válogatott érkezett Viborgba (She)
A dán női kézilabdaligában szereplő Viborg kölcsönvette a svéd válogatott 21 éves irányítóját, Johanna Ahlmot a szintén dán Aalborgtól, valamint szerződtette a klub nélküli Line Thoriust.
okt. 7
16:47
Férfi kézilabda: Pascal Hens lemondta az Európa-bajnoki részvételt (She)
A Hamburg és a német válogatott balátlövője, Pascal Hens lemondta az ausztriai Európa-bajnokságon való részvételt.
okt. 7
17:06
U20-as vb - Egervári büszke, Dovalil nagyon csalódott (Behaviour)
Egervári Sándor, a magyar 20 éven aluli labdarúgó-válogatott szövetségi edzője büszke tanítványaira, mivel csapata kedden legyőzte a cseheket, és bejutott a negyeddöntőbe az egyiptomi világbajnokságon.
okt. 7
17:21
Férfi vízilabda ob I: nyilatkozatstop a Ferencvárosnál (She)
A Ferencváros vezetősége egyelőre megtiltotta a vízilabdacsapat tagjainak, hogy nyilatkozzanak a sajtó képviselőinek.
okt. 7
17:23
Labdarúgó MK: nyolc gólt rúgott a Debrecen, nyert a Honvéd (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában a DVSC 8–2-re nyert az NB III-as Nyírmada otthonában, a Budapest Honvéd az NB II Keleti csoportjában szereplő Vác otthonában nyert 2–0-ra.
okt. 7
17:39
Kubica váltja Alonsót a Renault-nál (Infostart)
Robert Kubica, a Formula-1-es BMW-Sauber lengyel pilótája váltja jövőre a Renault-nál a spanyol Fernando Alonsót, aki 2010-ben a Ferrarinál folytatja pályafutását - jelentette be a francia istálló.
okt. 7
17:39
Díjlovaglás, vk: három az egyben hétvége Kaposváron (She)
Október 9. és 11. között immár huszonkettedik alkalommal rendezik meg Kaposváron a díjlovagló világkupa magyarországi fordulóját. A nevezési határidő lejártáig tizenkét nemzet csaknem ötven sportolója jelezte részvételi szándékát. Az idei viadal nagy újdonsága, hogy a házigazda Pannon Lovas Akadémia adottságait kihasználva egy kétnapos military és egy egynapos szabadtéri díjugrató verseny is…
okt. 7
17:41
Vívó-vb: ezüstérmes a magyar férfi párbajtőrcsapat Antalyában (She)
Ezüstérmet szerzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott az antalyai vívó-világbajnokságon, miután ugyan megszorongatta, de a döntőben 45:41-re kikapott a címvédő és olimpiai bajnok francia csapattól.
okt. 7
17:42
Vívó-vb - Ezüstérmes a férfi párbajtőrcsapat (Behaviour)
Ezüstérmet szerzett a magyar férfi párbajtőrcsapat a törökországi vívó-világbajnokság szerdai versenynapján, miután a fináléban 45-41-re kikapott a címvédő és olimpiai bajnok francia válogatottól.
okt. 7
17:57
Ezüstérmes a férfi párbajtőr-csapat (Infostart)
Ezüstérmet szerzett szerdán a magyar férfi párbajtőrcsapat a törökországi vívó-világbajnokságon.
okt. 7
18:00
Ezüstérmes a férfi párbajtőrcsapat (Metropol)
Az Imre Géza, Boczkó Gábor, Rédli András, Somfai Péter összeállítású - idén Európa-bajnok - együttes a döntőben 45-41-re kapott ki a címvédő, egyben olimpiai bajnok francia alakulattól.
okt. 7
18:15
Ajax: Martin Jol Piotr Trochowskit szeretné megszerezni (She)
A Voetbal International értesülései szerint a holland Ajax szeretné megszerezni Piotr Trochowskit, a Hamburg középpályását.
okt. 7
18:17
Férfi kézilabda: megszűnt Sesum és Vujin nevelőegyesülete (She)
Anyagi gondok miatt megszűnt a Tarket férfi kézilabdacsapata. A korábban a Sintelon nevet viselő klub valamennyi játékosa szabadon igazolhatóvá vált, az egyesület pedig visszalépett az élvonaltól, és a jövőben csak a vajdasági ligában versenyezteti a fiatalokat.
okt. 7
18:33
Labdarúgó MK: a Kaposvár 11-esekkel jutott tovább Gyirmóton (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában az élvonalbeli Kaposvár 1–1-es döntetlen után 11-esekkel jutott tovább az NB II Nyugati csoportjában listavezető Gyirmót otthonában.
okt. 7
18:35
Kerékpár: Lance Armstrong új csapata pekingi bronzérmessel erősödött (She)
Sam Bewley lett Lance Armstrong új kerékpárcsapatának legújabb igazolása.
okt. 7
18:37
U20-as vb: Brazília és az Egyesült Arab Emírségek is negyeddöntős (She)
Az Egyiptomban zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon Brazília és az Egyesült Arab Emírségek csapata is ott van már a nyolc között, miután a nyolcaddöntőben jobbnak bizonyultak riválisaiknál, előbbiek Uruguaynál, utóbbiak Venezuelánál. A brazilok ellenfele a negyeddöntőben a Németország-Nigéria párharc továbbjutója lesz, az ázsiaiak Costa Ricával találkoznak.
okt. 7
18:51
Bajnokok Ligája: licitáljon a DVSC-Fiorentina meccs belépőire! (She)
2009 október 7-én jótékonysági aukció vette kezdetét a Vatera.hu virtuális piacterén, ahol a Sportingbet.hu jóvoltából egyforintos kikiáltási árról, minimál ár nélkül került 50 db Bajnokok Ligája-belépő a Debreceni VSC-Fiorentina labdarúgó-mérkőzésre. A találkozóra október 20-án kerül sor a Puskás Ferenc Stadionban.
okt. 7
18:54
Nyolc gólt lőtt a Loki a Magyar Kupában (Metropol)
A Bajnokok Ligája csoportkörében érdekelt Debrecen szerdán 8-2-re nyert a harmadosztályú Nyírmada otthonában a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában.
okt. 7
19:27
Egervári: Szeretnének még nagyobb szenzációt elérni (Infostart)
Komoly bravúrnak tartja a csehek búcsúztatását Egervári Sándor, az U20-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjébe jutott magyar válogatott szövetségi edzője. A tréner nem tart attól, hogy Gulácsi Pétert megzavarná a körülötte lévő nagy felhajtás. Egervári Sándor hozzátette: az olaszok elleni meccs előtt a mentális felkészülés lesz a hangsúlyosabb.
okt. 7
19:27
Vívó-vb: Boczkó szerint volt esélyük, Rédli önkritikus, Imre fejben volt tompa (She)
Az Antalyában zajló vívó-világbajnokság a magyar férfi párbajtőrcsapat a második helyen végzett, miután az olimpiai bajnok, világbajnoki címvédő franciák elleni finálét 45-41-re elbukta. A magyar csapat tagjai az elbukott döntőt követően csalódottan és önkritikusan nyilatkoztak.
okt. 7
19:29
U20-as vb: Dudás a térdét fájlalja, de reméli, játszhat pénteken (She)
Dudás Ádám tegnap egy számára szokatlan szerepben, jobbhátvédként játszott az egyiptomi U20-as labdarúgó vb-n a Csehország elleni nyolcaddöntőben. A középpályás úgy érzi, jól megoldotta a feladatát, és bízik benne, hogy kisebb sérülése ellenére játszhat pénteken Olaszország ellen.
okt. 7
19:45
Válogatott: Dárdai egyik selejtezőn sem játszhat, Berlinbe utazik (She)
A mai orvosi vizsgálatok után eldőlt, hogy a bokasérüléssel küzdő Dárdai Pál sem a szombati Portugália-, sem a jövő szerdai Dánia elleni labdarúgó vb-selejtezőn nem játszhat a magyar válogatottban.
okt. 7
19:47
Női kézilabda, NB I: csípős csabai csíny a Népligetben (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság ötödik fordulójában a Békéscsaba háromgólos győzelmet aratott a Népligetben a Ferencváros vendégeként úgy, hogy a félidőben hat gól volt az előnye. Győzelmével a békéscsabaiak őrzik hibátlan mérlegüket, a zöld-fehérek harmadik vereségüket szenvedték el, de az elsőt a Népligetben.
okt. 7
19:48
Dárdai és Hajnal nem játszhat Portugáliában (Metropol)
Dárdai Pál és Hajnal Tamás biztosan nem léphet pályára szombaton, a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, portugáliai világbajnoki selejtezőmérkőzésén.
okt. 7
20:21
Vívó-vb: aranyérmet szerzett az olasz női tőrcsapat (She)
Az Antalyában zajló vívó-világbajnokságon a női tőrözők csapatversenyét az olasz válogatott nyerte meg, amely a döntőben 45-33-ra verte Oroszországot. A Varga Gabriella, Knapek Edina, Kreiss Fanny, Varga Katalin összeállításban pástra lépő magyar együttes a tizedik helyen végzett.
okt. 7
20:23
Felkészülési mérkőzés: döntetlent játszott az U19-es csapat Győrben (She)
A Szapor Gábor szövetségi edző irányította magyar U19-es korosztályos labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott Győrben az ETO másodoszályban szereplő második együttese ellen. Válogatottunk góljait Laczkovich Donát és Preklet Csaba szerezték, előbbi büntetőből volt eredményes.
okt. 7
20:39
Dánia: Jesper Grönkjaer nem játszhat Magyarország ellen (She)
Jesper Grönkjaer, a dán labdarúgó-válogatott középpályása térdsérülése miatt nem játszhat a svédek ellen szombaton, valamint a magyarok ellen jövő szerdán sorra kerülő utolsó két világbajnoki selejtezőn.
okt. 7
21:15
Női labdarúgás: a Szombathely búcsúzott a Bajnokok Ligájától (She)
A Viktória FC Szombathely 4-2-re kikapott a Bayern München vendégeként, így kettős vereséggel, 9-2-es összesítéssel búcsúzott a női labdarúgó Bajnokok Ligája 1. fordulójában.
okt. 7
21:33
Férfi kézilabda, BL: Hamburgban nyert hat góllal a Ciudad Real (She)
A férfi kézilabdázók Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában a címvédő spanyol Ciudad Real hatgólos győzelmet aratott Hamburgban házigazda német ellenfelével szemben. A siker záloga a védéseivel remek tartást adó spanyol kapus, Jose Javier Hombrados volt.
okt. 7
21:51
Jégkorong: a Volán-edző szerint senki ne kérje számon Hetényin a vereséget (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata kedden az EBEL-ben hosszabbításos mérkőzésen szenvedett vereséget hazai pályán a szlovén Olimpija Ljubljana ellen. A találkozón kulcsszerep jutott Hetényi Zoltánnak, akinek „bizonyítványa" Énekes Lajos másodedző magyarázatára szorult.
okt. 7
22:09
U20-as vb: Németország tíz emberrel legyőzte Nigériát (She)
Az Egyiptomban zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon a 64. perctől, Tobias Kempe kiállítása után emberhátrányban játszó Németország 3–2-re legyőzte Nigériát, és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A továbbjutást jelentő gólt a hosszabbítás perceiben szerezte Björn Kopplin.
okt. 7
22:11
Akrobatikus torna: remek helyezéseket értek el a magyarok (She)
Remek helyezésekkel tértek haza Portugáliából, a 24. felnőtt, illetve a 8. ifjúsági akrobatikus torna Európa-bajnokságról a magyar versenyzők. Felnőtt női hármasunk (Meleg Dóra, Vincze Borbála, Xue Andrea) a 10. helyen végzett, míg az ifik egy 12. (Jakal Éva, Idul Alexandra, Barvicz Csilla) és egy 17. (Bertyák Ágnes, Dogi Ildikó, Szabados Viktória) helyezést gyűjtöttek be.

Keresés