2009. március 25. szerda

márc. 25
19:27
Ligakupa: négy között a DVTK-t legyőző Fehérvár is (She)
Biztosította helyét a legjobb négy között a magyar labdarúgó Ligakupában az FC Fehérvár csapata, amely 1–0-ra legyőzte a DVTK-t a negyeddöntő visszavágóján. A párharc sorsát Horváth Gábor döntötte el, aki egy szabadrúgás után közvetlen közelről talált a hálóba a 71. percben.
márc. 25
19:29
UEFA: vesztegetéssel vádol a szövetség egy kupacsapatot (She)
Napokon belül közzéteszi az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) annak a klubnak a nevét, amely alaposan gyanúsítható vesztegetéssel.
márc. 25
19:31
Magyar válogatott: Tóth Balázs megsérült a szerdai edzésen (She)
Súlyosnak látszó vállsérülést szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott szerdai edzésén Tóth Balázs, a Genk védekező középpályása.
márc. 25
19:36
Ligakupa - A Honvéd és a Fehérvár jutott a négy közé (Metropol)
Az otthoni kiütéses siker (5-1) után a Honvédnak gól nélküli döntetlen is elegendő volt a továbbjutáshoz a labdarúgó Ligakupa szerdai visszavágóján a Vasas ellen.
márc. 25
19:45
Férfi kosárlabda NB I: 18 ponttal nyert a Pécs az Olaj ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 23. fordulójában a PVSK 18 pontos győzelmet aratott hazai pályán a Szolnoki Olaj felett.
márc. 25
20:03
Férfi kosárlabda NB I: kikapott a Körmend Nyíregyházán (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 23. fordulójában a Körmend Nyíregyházán kapott ki 99–93-ra. A vasiak a második negyed végén már 53–39-re vezettek, végül mégis vereséget szenvedtek.
márc. 25
20:05
U17-es Eb-selejtező: egygólos vereség a szerbektől (She)
1–0-s vereséget szenvedett Szerbiától a magyar 17 éven aluli labdarúgó-válogatott a szombathelyi Eb-selejtező elitkörben. A mérkőzés egyetlen gólját a 40. percben egy bal oldali szöglet után Petrovics szerezte, aki teljesen üresen érkezett a beadásra, és a tehetetlen Ambrusics hálójába fejelt.
márc. 25
20:07
Férfi kosárlabda NB I: Williams vezetésével nyert az ASE (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 23. fordulójában a paksi Nick Williams 28 pontot dobott a listavezető Albacompnak, és elsősorban ennek köszönhetően az ASE 85–58-ra megnyerte a rangadót.
márc. 25
20:21
Férfi kosárlabda NB I: szoros meccsen nyert a Kecskemét (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 23. fordulójában a Kecskemét a vártnál szorosabb meccsen ugyan, de hazai pályán legyőzte az Enter-NTE Hegyvidéket.
márc. 25
20:30
Albán-magyar - Tóth Balázs is megsérült (Metropol)
Tóth Balázs súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett a szombati, albánok és a szerdai, máltaiak elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szerdai nyilvános edzésén.
márc. 25
20:39
"Ocskay Gábor volt az igazán profi sportoló" (Infostart)
Az elmúlt öt évben nem volt komolyabb egészségi problémája a kedd éjjel elhunyt Ocskay Gábornak - mondta az InfoRádiónak az Alba Volán jégkorongcsapatának egyik orvosa. Sándor Csaba hozzátette: a játékost 2004-ben - amikor szívproblémák miatt hónapokig nem játszhatott - a pécsi szívklinikán is kezelték, és a vizsgálatok alapján alkalmas volt az élsportra. A csapatorvos szerint a válogatott játékos…
márc. 25
20:39
Női kézilabda: megvan a Győr BL-elődöntőjének két időpontja (She)
Eldőlt, hogy a női kézilabda Bajnokok Ligájának elődöntőjébe jutó Győri ETO Audi KC mikor küzd meg az osztrák Hypo NÖ-vel a fináléba kerülésért.
márc. 25
20:41
Férfi kézilabda NB I: sima szegedi győzelem a Tatabánya ellen (She)
A papírformának megfelelően sima, 11 gólos sikert aratott a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata a Tatabánya ellen az NB I 23. fordulójában.
márc. 25
20:43
Sakk: Karjakin legyőzte Lékót a nizzai Amber-torna 10. fordulójában (She)
Második vereségét is elszenvedte Lékó Péter a nizzai rapid és vaktornán. A magyar nagymester az amerikai Gata Kamsky után az ukrán Szerhij Karjakintől kapott ki 1.5:0.5-re.
márc. 25
20:45
Asztalitenisz: harmadik a Kecskemét a Klubcsapatok Szuperligájában (She)
Harmadik helyen végzett a Kecskemét női asztalitenisz-alakulata a Klubcsapatok Szuperligájában, mivel az idegenbeli 6–3-as siker után szerdán hazai pályán 5–5-ös döntetlent játszott a cseh MSK Breclav Gumotex csapatával.
márc. 25
20:47
Öttusa: Kálnoki Kis Attila lett a szövetség új főtitkára (She)
Kálnoki Kis Attilát bízta meg szerdán a főtitkári teendők ellátásával a Magyar Öttusaszövetség (MÖSZ) elnöksége.
márc. 25
20:48
Férfi kosárlabda NB I - Kikapott az éllovas Albacomp (Metropol)
Az éllovas Albacomp kikapott a harmadik helyen álló Atomerőmű otthonában az UNIQA férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján.
márc. 25
20:57
Férfi kosárlabda NB I: kétszeri hosszabbítás után nyert a ZTE (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 23. fordulójában a ZTE hazai pályán kétszeri hosszabbítást követően győzte le a Kaposvárt 106–93-ra.
márc. 25
20:59
Tenisz: az olasz Schiavone lesz Szávay ellenfele a miami tornán (She)
Az olasz Francesca Schiavone lesz a 25. helyen kiemelt Szávay Ágnes ellenfele a miami női tenisztorna második fordulójában, miután három játszmában legyőzte a bolgár Cvetana Pironkovát.
márc. 25
21:01
Férfi kosárlabda NB I: kikapott a Falco a Dombóvártól (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 23. fordulójában hazai pályán kapott ki a sérülés miatt több alapemberét is nélkülöző Falco a Dombóvártól. A tolnaiak 88–77-re győztek.
márc. 25
21:15
Tragédia: hatalmas tömeg a fehérvári fáklyás megemlékezésen (She)
Mintegy 3000-3500 megemlékező vett részt a kedd éjjel elhunyt Ocskay Gábor emlékére szervezett fáklyás meneten Székesfehérváron.
márc. 25
21:17
Kerékpár: litván világcsúcs a pálya-vb első napján 500 méteren (She)
A litván Simona Krupeckaité világcsúccsal, 33.296 másodperces idővel nyerte meg a női 500 méteres időfutamot a lengyelországi Pruszkówban zajló világbajnokság első napján.
márc. 25
21:33
Női kézilabda NB I: a Győr nyerte meg a DVSC elleni rangadót (She)
A női kézilabda NB I 19. fordulójának rangadóján a listavezető Győr a Debrecent fogadta. A hazaiak az első félidő hajrájában produkáltak egy 10–2-es szériát, amivel eldöntötték a mérkőzést. A Győr végül 37–24-re győzött.
márc. 25
21:51
Serie B: menesztették Csizmadia csapatának edzőjét (She)
Az olasz másodosztályú Grosseto labdarúgócsapatának vezetősége azonnali hatállyal menesztette Ezio Rossit, a gárda trénerét.
márc. 25
22:00
Jerezi tesztelés - Talmácsi negyedik az első napon (Metropol)
Talmácsi Gábor a negyedik időt érte el szerdán a gyorsaságimotoros-világbajnokságra készülő csapatok jerezi tesztelésének első napján.
márc. 25
22:09
Ökölvívás: olimpiai bajnok bokszolójukat gyászolják az olaszok (She)
Az olasz sportéletnek is fekete napja van: mindössze 42 éves korában elhunyt az 1988-as olimpia pehelysúlyú ökölvívóbajnoka, Giovanni Parisi, aki haláláig aktívan versenyzett.
márc. 25
22:27
Tenisz: búcsúzott Ljubicic, kazah győzte le Haast (She)
A múlt héten Indian Wellsben negyeddöntős horvát Ivan Ljubicic meglepetésre már a nyitó körben kiesett a 9 millió dollár összdíjazású kemény pályás miami tenisztorna férfiversenyében. A német Tommy Haas kétjátszmás vereséget szenvedett a kazah Mihail Kukuskintól.
márc. 25
23:39
Videó: megpróbálták a Cruyff-féle büntetőt, rá is fáztak (She)
Ami összejött Johan Cruyfféknak, az nem jött össze előbb Robert Piresnek és Thierry Henrynak, és most nem jött össze Rui Pedrónak és Bruno Pereirinhának sem. A két fiatal játékos a Portugália–Zöld-foki-szigetek U21-es felkészülési mérkőzésen próbálkozott a trükkös, lepasszolt tizenegyessel, de nagyon csúnyán leégtek...
márc. 25
23:57
Férfi kézilabda BL: előnyben a Hamburg a német párharcban (She)
Háromgólos előnyt szerzett idegenben, így nagyon jó helyzetből várhatja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóját a HSV Hamburg csapata. A vendégek 28–25-re győzték le a Flensburg-Handewittet, 6000 néző előtt.

Keresés