2009. március 29. vasárnap

márc. 29
16:51
Brazília: három szurkolót meglőttek a Maracaná-stadion mellett (She)
A Fluminense és a Botafogo szurkolói összecsaptak a két együttes szombati esti mérkőzése után a Maracaná-stadion mellett, és három szurkolót meglőttek.
márc. 29
16:53
Úszás: Gyurta Dániel jó idővel nyert 200 méter mellen (She)
Vasárnap elmaradt az országos csúcs a Komjádi uszodában – születtek viszont egészen kiváló eredmények a Budapest-bajnokság negyedik napján. A férfiaknál Gyurta Dániel, Cseh László, Kis Gergő, míg a hölgyeknél Dara Eszter, Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn ezúttal is kitett magáért.
márc. 29
16:55
Női kosárlabda MK: Sopronban nyerte meg 10. kupáját a Pécs (She)
A MiZo Pécs 2010 nyerte meg a női kosárlabda Magyar Kupát 2009-ben, miután a döntőben 61–57-re győzött a hazai pályán játszó Sopron ellen. A két csapat végig fej-fej mellett haladt egymás mellett, igazán nagy előnyre egyik sem tudott szert tenni. Így garantált volt az izgalmas végjáték, mely a vendégeknek sikerült jobban, így történetük során tizedik alkalommal ünnepelhettek MK-győzelmet.
márc. 29
17:00
Szurkolókra lőttek Brazíliában (Metropol)
Három szurkolót meglőttek a Fluminense-Botafogo brazil labdarúgó-mérkőzés előtt, szombaton.
márc. 29
17:09
Ökölvívás: Kovács Attila vereséget szenvedett Ukrajnában (She)
A Petrányi Zoltán (Profibox Promotion) mérkőzésszervezőtől érkezett információk szerint vereséggel zárult Kovács Attila szombat esti ukrajnai mérkőzése.
márc. 29
17:11
Sunderland: Gordon „borzalmasnak” érzi helyzetét, és távozhat (She)
Könnyen lehet, hogy távozik a Sunderland labdarúgócsapatától Craig Gordon, a „fekete macskák” Fülöp Márton mögött kispadra szorult kapusa. Ezt a helyzetéről már többször panaszkodó skót válogatott labdarúgó a News of the Worldnek nyilatkozta.
márc. 29
17:13
Triatlon vk: Szabó Zita tizenkettedik lett Ausztráliában (She)
Szabó Zita az előkelő 12. helyen végzett a triatlon világkupa-sorozat idei első versenyén, amelyet az ausztráliai Mooloolabában rendeztek.
márc. 29
17:15
Bayern München: Toni holnaptól edzhet, szombaton akár játszhat is (She)
A francia sportnapilap, a L’Équipe információi szerint a hét elején elkezdi az edzéseket a Bayern München labdarúgócsapatának olasz válogatott támadója, Luca Toni.
márc. 29
17:17
Vb 2010: Toulalan nem, a győri középpályás viszont ott lesz a Stade de France-ban (She)
Két sárga lapja miatt kihagyja a litvánok elleni hazai világbajnoki selejtezőt a francia válogatott védekező középpályása, Jérémy Toulalan.
márc. 29
17:19
Formula–1: nyert, de kénytelen leépíteni a Brawn GP (She)
Alig néhány órával az F1 újonc istállójának első versenyén aratott kettős győzelme után Nick Fry, a Brawn GP ügyvezetője bejelentette, hogy jelentős leépítések várhatóak a gyárnál.
márc. 29
17:21
Serie B: ikszelt a Brescia és a Livorno a forduló rangadóján (She)
Izgalmas mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott egymással a Brescia és a Livorno az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának rangadóján. A végeredmény Caracciolo és Tavano dupláival alakult ki. A játéknapon egyik magyar légiós sem kapott lehetőséget.
márc. 29
17:27
Férfi kézilabda BL: kevesebb csapat a következő szezonban (She)
A következő szezonban nem 32, hanem 24 csapat indulhat a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
márc. 29
17:36
Pécsi arany, elrontott soproni "főpróba" (Metropol)
A MiZo Pécs 2010 tizedszer nyerte meg a női kosárlabda Magyar Kupát, miután a vasárnapi döntőben nagy csatában nyert a címvédő MKB-Euroleasing Sopron vendégeként, amely így rossz "főpróbát" tartott a jövő hétvégi Euroliga final four előtt.
márc. 29
17:45
Evezés: Oxford nyerte a hagyományos, Cambridge elleni versenyt (She)
Oxfordi győzelemmel zárult a hagyományos, immár 155. alkalommal megrendezett, Cambridge elleni evezősversenyt a Temze folyón.
márc. 29
17:47
MotoGP: Stoner volt a leggyorsabb a délelőtti tesztelésen (She)
Casey Stoner volt a leggyorsabb a MotoGP ma délelőtti tesztelésén Jerezben, megelőzve Jorge Lorenzót és Valentino Rossit.
márc. 29
17:49
Pályakerékpár: négy aranyat osztottak a vb utolsó napján (She)
A Lengyelországban zajló pályakerékpáros-világbajnokság utolsó napján négy számban osztottak aranyérmet. A férfiaknál sprintben a francia Grégory Baugé, omniumban az ausztrál Leigh Howard győzött, a nőknél keirinben a kínai Kuo Suang, a 25 km-es pontversenyben pedig az olasz Giorgia Bronzini nyert.
márc. 29
17:51
Férfi röplabda NB I: idegenben győzött a MAFC a Veszprém ellen (She)
A MAFC idegenben verte meg három szettben a Veszprémet a férfi röplabda NB I-es ligabajnokság középszakaszában.
márc. 29
18:03
Kézilabda: újabb bundagyanús európai kupamérkőzések (She)
Többek között a női kézilabda Bajnokok Ligája tavalyi döntője és a Szkopje–Barcelona férfi BL-csoportmeccs is bundagyanús – értesült a dpa német hírügynökség.
márc. 29
18:05
Tenisz: Azarenka vár a Szávay-Ivanovics meccs győztesére (She)
A Miamiban zajló női tenisztorna nyolcaddöntőjében a fehérorosz Viktoria Azarenka két szettben búcsúztatta az orosz Anna Csakvetadzét. Azarenka ellenfele a legjobb nyolc között a rövidesen kezdődő Ana Ivanovics–Szávay Ágnes mérkőzés győztese lesz.
márc. 29
18:07
Női vízilabda: egygólos dunaújvárosi előny a LEN-kupa döntőjében (She)
Egy góllal győzött a házigazda Dunaújváros női vízilabdacsapata a LEN Kupa döntőjének első mérkőzésén az orosz Sturm Csehov ellen, vasárnap.
márc. 29
18:12
Magyar sikerek a Ferrari Challenge-n (Metropol)
Spitzmüller Csaba nyerte a Ferrari Challenge elnevezésű autós gyorsasági sorozat idei első és második futamát, szombaton és vasárnap, Monzában.
márc. 29
18:21
Férfi kézi BL: elkezdődött a Veszprém meccse, élőben az NSO-n (She)
A Veszprém a Ciudad Reallal csap össze a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén Spanyolországban.
márc. 29
18:23
NB II Nyugati csoport: gól nélküli döntetlen Kozármislenyben (She)
Az NB II Nyugati csoportjában a Kozármisleny gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Százhalombatta ellen.
márc. 29
18:39
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 13. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták: 4, 23, 26, 35, 39, 40
márc. 29
18:39
NB II, Keleti csoport: a Szolnoki MÁV győzött a megyei rangadón (She)
Megszenvedett a győzelemért, de végül három pontot szerzett a Szolnoki MÁV labdarúgócsapata a Jászberény elleni megyei rangadón az NB II Keleti csoportjában. Kazincbarcikáról hozott el egy pontot a Makó, győzött a Tököl Cegléden a sok helyzetet elhibázó hazaiak ellen.
márc. 29
18:41
A Pécs a kupagyőztes (Infostart)
A MiZo Pécs 2010 csapata nyerte a női kosárlabda Magyar Kupát, miután a négyes döntő vasárnapi fináléjában 61-57-re legyőzte a címvédő, házigazda MKB-Euroleasing Sopront.
márc. 29
18:41
NB II, Keleti csoport: kikapott a Bőcs, fordított a Baktalórántháza (She)
A Bőcs és a DVSC-DEAC is 4–3-ra kapott ki az NB II Keleti csoportjának 19. fordulójában. Előbbi az ESMTK otthonában szenvedett vereséget. A Baktalórántháza 3–0-s hátrányból fordított a DEAC ellen, az MTK II Molnár Marcell duplájával győzött.
márc. 29
18:43
Férfi kézilabda KEK: súlyos szegedi vereség Nordhornban (She)
Elsősorban gyenge támadójátéka miatt nehezen ledolgozhatónak tűnő, kilencgólos hátrányt szedett össze a Pick-Szeged a Nordhorn ellen a férfi kézilabda KEK negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 29
19:06
Súlyos vereséget szenvedett a Pick Szeged (Metropol)
Súlyos, 34-25-ös vereséget szenvedett a Pick Szeged a német Nordhorn otthonában a férfi kézilabda KEK negyeddöntőjének első, vasárnapi mérkőzésén.
márc. 29
19:15
Vb 2010: Megérkeztek a máltaiak, edzés az Üllői úton (She)
Vasárnap délután megérkezett Budapestre a magyar labdarúgó-válogatott szerdai világbajnoki selejtezős ellenfele, Málta együttese.
márc. 29
19:17
Asztalitenisz: Tóth Krisztina ismét német bajnok a Kroppachhal (She)
Megvédte bajnoki címét a Tóth Krisztinát is foglalkoztató FSV Kroppach a női asztalitenisz Bundesligában.
márc. 29
19:19
Férfi vízilabda ob I: a BVSC otthon lemosta a szentesieket (She)
Nagyon sima, 17–7-es győzelmet aratott a férfi vízilabda ob I. 19. fordulójában a BVSC a Szentes csapata ellen. A zuglóiak az utolsó negyedben tették kiütésessé sikerüket: ezt a játékrészt 7–1-re nyerték.
márc. 29
19:21
Tenisz: Kuznyecova és Gyementyjeva is továbbjutott Miamiban (She)
A Miamiban zajló tenisztorna női egyesének 3. fordulójában az orosz Szvetlana Kuznyecova, és honfitársa, Jelena Gyementyjeva is két szettben győzött és jutott a legjobb 16 közé.
márc. 29
19:23
Teke, BL: a ZTK nyerte meg a magyar bronzcsatát Koblachban (She)
Óriási küzdelemben a címvédő Zalaegerszeg 5:3-ra nyert a szuperligában vezető Szeged ellen a teke Bajnokok Ligája Koblachban megrendezett négyes döntőjének bronzmérkőzésén.
márc. 29
19:33
NB II Nyugati csoport: nyert a Tatabánya és az Ajka is (She)
Az NB II Nyugati csoportjában a 19. fordulóban Tatabánya 3–0-ra nyert a Barcs ellen, míg az Ajka a Győri ETO II-t győzte le 1–0-ra.
márc. 29
19:35
Férfi kézi BL: öt góllal kikapott a Veszprém (She)
A Veszprém 29–24-re kikapott a Ciudad Realtól a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén Spanyolországban.
márc. 29
19:51
A hajrában csuklott össze a Veszprém (Infostart)
Ötgólos vereséget szenvedett az MKB Veszprém a címvédő Ciudad Real otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 29
19:51
NB II, Nyugati csoport: pontot vesztett hazai pályán a Gyirmót (She)
Hiába vezetett 34 perc után már 2–0-ra is a Gyirmót a Kaposvölgye ellen, a vendégek fel tudtak állni a kétgólos hátrányból, és pontot mentettek. A Gyirmótnak még hiányozhat az „elszórt” két pont a végelszámolásnál.
márc. 29
19:53
Ligakupa: a Fehérvár hazai pályán, a Pécs idegenben nyert (She)
A labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén az FC Fehérvár 2–0-ra nyert hazai pályán a Győr ellen, míg a másodosztályú Pécs 1–0-ra nyert a Honvéd otthonában.
márc. 29
19:55
Férfi vízilabda ob I: nagyot küzdött és nyert a Honvéd (She)
Végig szoros csatában, kiélezett mérkőzésen győzött a Domino Honvéd az Újpest ellen a vízilabda ob I. 19. fordulójában. A lila-fehérek remekül kezdtek, és végig szorossá tudták tenni a találkozót, de a Honvéd – ha kínkeservesen is – „kiküzdötte” a győzelmet.
márc. 29
20:09
RM Castilla: Szalaiék gól nélküli döntetlent játszottak a derbin (She)
Szalai Ádám csapata, a Real Madrid Castilla gól nélküli döntetlent játszott idegenben az Atlético Madrid B-csapata elleni derbin a spanyol harmadosztályú bajnokság kettes csoportjának 32. fordulójában.
márc. 29
20:11
Tenisz: Szávay 3 szettben legyőzte Ivanovicsot Miamiban (She)
A Miamiban zajló tenisztorna női egyesének 3. fordulójában Szávay Ágnes három szettben legyőzte a korábbi világelsőt és bejutott a 16 közé, ahol a fehérorosz Viktorija Azarenka lesz az ellenfele.
márc. 29
20:13
Férfi vízilabda ob I.: könnyedén verte a Vasas az FTC-t (She)
Fantasztikus kezdésének (3–0, 6–1, 8–1) köszönhetően a Teva-VasasPlaket vízilabdacsapata simán, 10–4-re legyőzte a Ferencvárost az ob I. 19. fordulójának rangadóján. A Szolnok legyőzte a Fehérvárt, a Szeged nem épp gólgazdag meccsen, idegenben a Pécset – Weszelowszky László az utolsó pillanatban döntött.
márc. 29
20:27
Szávay legyőzte a korábbi világelsőt (Infostart)
Szávay Ágnes három játszmában nyert a szerb Ana Ivanovics ellen a Miamiban zajló, 9 millió dollár összdíjazású, keménypályás tenisztorna harmadik fordulójában, vasárnap, és bejutott a legjobb 16 közé.
márc. 29
20:27
Tenisz: Szafina kiesett, Roddick továbbjutott Miamiban (She)
A második helyen kiemelt – és Szávay Ágnes ágán lévő – Dinara Szafina nagy meglepetésre búcsúzott a Miamiban zajló tenisztorna női egyesének küzdelmeitől, miután a 3. fordulóban 6:1, 6:4-re kikapott az ausztrál Samantha Stosurtól.
márc. 29
20:36
Szávay legyőzte Ivanovicot (Metropol)
Szávay Ágnes három játszmában nyert a szerb Ana Ivanovic ellen a Miamiban zajló, 9 millió dollár összdíjazású tenisztorna harmadik fordulójában, vasárnap, és bejutott a legjobb 16 közé.
márc. 29
20:45
Kézilabda: Vladan Matics lemondott a nordhorni vereség után (She)
Vladan Matics, a Pick-Szeged vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal, miután a Tisza-parti gárda súlyos, 34–25-ös vereséget szenvedett a Nordhorn otthonában a KEK negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 29
20:47
Férfi kosárlabda NB I: magabiztosan nyert a Dombóvár (She)
A férfi kosárlabda NB I egyetlen vasárnapi mérkőzésén A Dombóvár könnyedén legyőzte idegenben a Hegyvidéket.
márc. 29
21:03
Vb 2010: négy drukker őrizetben az északír-lengyel után (She)
Négy szurkolót őrizetbe vett a belfasti rendőrség a szombati Észak-Írország–Lengyelország vb-selejtező után, öt további drukkert előállítottak.
márc. 29
21:05
Inter: Vieira szeretné kitölteni 2010-ig szóló szerződését (She)
Patrick Vieira, az Inter középpályása elmondta, szeretné kitölteni 2010-is szóló szerződését az olasz klubnál, mivel úgy érzi, még segítségére lehet a milánói csapatnak.

Keresés