2009. március 7. szombat

márc. 7
14:15
Hengerelt a Fradi a nyitányon (Infostart)
A listavezető Ferencváros idegenben 7-0-ra kiütötte a Tökölt a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, a tavaszi szezon nyitányán.
márc. 7
14:15
NHL: bejelentette visszavonulását Gary Roberts (She)
Bejelentette visszavonulását Gary Roberts Stanley-kupa-győztes jégkorongozó, miután klubja, a Tampa Bay Lightning szabadlistára tette.
márc. 7
14:17
Alpesi sí: a francia Aubert nyert műlesiklásban, Vonn bukott (She)
A francia Sandrine Aubert nyerte meg a műlesiklást a németországi Ofterschwangban megrendezett női világkupaversenyen.
márc. 7
14:33
FTC: Davison elégedett a bíróval és a szurkolókkal is (She)
A Ferencváros vezetőedzője, Bobby Davison elégedetten értékelt csapata első tavaszi bajnokija, a Tököl ellen 7–0-ra megnyert mérkőzés után.
márc. 7
14:35
Rövidpályás gyorskorcsolya vb: Huszár középdöntős 500-on (She)
Huszár Erika a középdöntőbe jutott ötszáz méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók bécsi világbajnokságán. Heidum Bernadettnek ugyanez nem sikerült.
márc. 7
14:51
Sífutás: szlovén és norvég győzelem Lahtiban a sprintben (She)
A háromszoros világbajnok norvég Petter Northug és a szlovén Petra Majdic sikerével ért véget a Lahtiban zajló sífutó-világkupa sprintszáma.
márc. 7
15:09
Rövid pályás gyorskorcsolya-vb: Huszár középdöntős 500-on (She)
Huszár Erika a középdöntőbe jutott ötszáz méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók bécsi világbajnokságán. Heidum Bernadettnek ugyanez nem sikerült.
márc. 7
15:09
Nyolcadszorra is győzött a Vasas a Magyar Kupában (Behaviour)
A címvédő Vasas nyerte a női röplabda Magyar Kupát, miután a szombati gödöllői döntőben nagy csatában 3-2-re diadalmaskodott a Nyíregyháza felett.
márc. 7
15:11
Kézilabda BL: tovább gyűrűzik a THW Kiel bundabotránya (She)
A THW Kiel körül kirobbant bundabotrány tovább gyűrűzik – bár a hét közepén a német Bundesliga elnöksége úgy nyilatkozott, hogy lezártnak tekinti az ügyet, most új, eddig senki által nem ismert információk láttak napvilágot.
márc. 7
15:13
Röplabda: a Vasas megvédte címét a Magyar Kupa döntőjében (She)
A női röplabda Magyar Kupa szombati fináléjában a Vasas megvédte címét, miután ötszettes csatában 3:2-re megverte a Nyíregyházát.
márc. 7
15:15
Videó: nézze meg Stieber Zoltán Osnabrück elleni gólját! (She)
Hatodik mérkőzésén harmadik gólját szerezte a Koblenz színeiben Stieber Zoltán, aki ezúttal az Osnabrück ellen 3–0-ra megnyert találkozón volt eredményes. Tekintse meg a gólt videón!
márc. 7
15:17
Soproni Liga: megy az MTK-Vasas, előben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 18. fordulójában a bajnoki címvédő MTK fogadja az ősszel meglepően jól teljesítő Vasast. Kövesse ön is élőben a mérkőzést a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 7
15:27
Videó: nézze meg a Schalke gyönyörű akcióját a Köln ellen! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén a hazai pályán játszó Schalke 1–0-ra megverte a Kölnt. Jermaine Jones szép akció után volt eredményes, amelyet most videón is megnézhet!
márc. 7
15:27
Botrány a teniszmeccsen! Megpróbálták megrohamozni a stadiont! (Behaviour)
Összecsapott a rendfenntartókkal több tucat Izrael-ellenes tüntető szombaton Malmőben, miközben megpróbálta megrohamozni a svéd-izraeli Davis Kupa teniszmérkőzésnek helyet adó sportcsarnokot.
márc. 7
15:45
FA-kupa: a Chelsea jutott elsőként a legjobb négy közé (She)
A Chelsea Didier Drogba és Alex találatával 2–0-ra győzött a Coventry City otthonában, és ezzel elsőként jutott az FA-kupa legjobb négy együttese közé.
márc. 7
15:46
A legjobb négy közé jutott a Chelsea (Behaviour)
Elsőként a Chelsea jutott a legjobb négy közé az angol labdarúgó FA Kupában, miután a negyeddöntőben 2-0-ra győzött a másodosztályú Coventry City otthonában.
márc. 7
15:47
Skót Kupa: meglepetésre kikapott és kiesett a Celtic (She)
A Skót Kupa negyeddöntőjében a Celtic meglepetésre 1–0-ra kikapott a St. Mirren otthonában, így búcsúzott a további küzdelmektől.
márc. 7
16:03
Videó: Drogba és Alex gólja az FA-kupában a Coventry ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, az angol FA-kupa első negyeddöntőjében a Chelsea a Coventry City otthonában, a Ricoh Arenában győzött 2–0-ra Didier Drogba és Alex találatával. Most megmutatjuk a gólokat videón!
márc. 7
16:03
Félidőben 11-10 a Veszprém-Montpellier meccs állása (Behaviour)
A szünetben egygólos előnyben van, a Veszprém kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája csoportmeccsén
márc. 7
16:05
Tenisz, Davis-kupa: Nadal is nyert, már 2-0 a spanyoloknak (She)
A tenisz Davis-kupa Világcsoportjának első fordulójában a spanyolok már 2–0-ra vezetnek a szerbek ellen, miután David Ferrer után Rafael Nadal is legyőzte ellenfelét.
márc. 7
16:07
Rövid pályás gyorskorcsolya-vb: Huszár tovább menetel Bécsben (She)
Folytatta kiváló szereplését ötszáz méteren Huszár Erika a bécsi világbajnokság szombati napján, a második középdöntő második helyén ért célba, ezzel a magyar lány ott van a legjobb nyolc között.
márc. 7
16:21
Sunderland: Ricky Sbragia közel állt a távozáshoz januárban (She)
Ricky Sbragia, az angol Premier League-ben szereplő Sunderland menedzsere meglepő bejelentést tett: ha a klub januárban eladta volna a csapat fiatal támadóját, Kenwyne Jonest a Tottenhamnek, akkor ő távozott volna posztjáról.
márc. 7
16:23
Oroszország: a csereként debütáló cseh tini gólja trófeát ért (She)
A CSZKA Moszkva nyerte meg az orosz Szuperkupát, miután a fináléban hosszabbítás után 2–1-re győzte le a bajnok Rubin Kazanyt.
márc. 7
16:39
Sunderland: Ricky Sbragia januárban közel állt a távozáshoz (She)
Ricky Sbragia, az angol Premier League-ben szereplő Sunderland menedzsere meglepő bejelentést tett: ha a klub januárban eladja a csapat fiatal támadóját, Kenwyne Jonest a Tottenhamnek, ő távozott volna posztjáról.
márc. 7
16:41
Arsenal: úgy tűnik, Fabregas április elején játszhat újra (She)
Tovább várat magára az Arsenal spanyol középpályása, Cesc Fabregas felépülése.
márc. 7
16:57
Időntúli hetessel kapott ki a Veszprém (Infostart)
A Veszprém hazai közönség előtt 23-22-re kikapott a francia Montpellier-től a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a középdöntő záró fordulójában.
márc. 7
16:57
Férfi kézilabda BL: időn túli hetes után bukott el a Veszprém (She)
Hihetetlen izgalmak után egy góllal, 23–22-re kikapott az MKB Veszprém a francia Montpellier-vel szemben a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligája középdöntőjének 3. csoportjában. A csoportelsőségről így a kvartett utolsó mérkőzése, a vasárnapi León–Flensburg találkozó dönt.
márc. 7
16:57
Kikapott a Veszprém (Behaviour)
A nyolc közé kerülést már korábban kiharcoló MKB Veszprém hazai pályán 23-22-re kikapott a francia Montpellier-től a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében szombaton
márc. 7
16:59
Anglia: hazatérhet Fülöp edzője, a korábbi MU-kapus (She)
A holland Vitesse Arnhem vezetői szeretnék visszacsábítani a klubhoz az egyesület korábbi kapusát, a jelenleg a Sunderland kapusedzőjeként Fülöp Mártonnal is foglalkozó Raimond van der Gouw-t.
márc. 7
17:01
Rövid pályás gyorskorcsolya-vb: Huszár a nyolcadik helyen végzett (She)
Kizárták a bírók Huszár Erikát a bécsi világbajnokság ötszáz méteres küzdelmeinek első elődöntőjében, így a magyar versenyző a nyolcadik helyen végzett.
márc. 7
17:15
Simán nyert az MTK és az Újpest is (Infostart)
Az MTK 3-0-ra győzött a Vasas ellen a Hidegkuti Stadionban a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A vendégek kilenc emberrel fejezték be a meccset.
márc. 7
17:15
Arsenal: úgy tűnik, Fabregas csak április elején játszhat újra (She)
Tovább várat magára az Arsenal spanyol középpályása, Cesc Fabregas felépülése.
márc. 7
17:17
Norvégia: újabb Kovács Péter-gól, egy hét múlva bajnoki rajt (She)
Újabb gólt szerzett a norvég első osztályú labdarúgó-bajnokság jövő heti nyitányára készülő újonc csapat, az Odd Grenland magyar csatára, Kovács Péter.
márc. 7
17:19
NB II: a Tatabánya hazai pályán kapott ki a Budaörstől (She)
A labdarúgó NB II szombati mérkőzésein a forduló előtt a Keleti csoportban 5. BKV Előre és a Nyugati csoportban 4. FC Tatabánya is pont nélkül zárt, előbbi Békéscsabán szenvedett kétgólos vereséget, utóbbi hazai pályán kapott ki a Budaörstől.
márc. 7
17:21
Soproni Liga: simán győzött az MTK a Vasas ellen (She)
Az MTK 0–0-s félidő után 3–0-ra legyőzte a Vasast a Soproni Liga 18. fordulójában.
márc. 7
17:23
Barcelona: Joan Laporta Fabregas szerződtetését erőlteti (She)
A Barcelona elnöke, Joan Laporta szerint Cesc Fabregas arra született, hogy a Barcelonáért játsszon, és nagy erősítés lenne a klub számára.
márc. 7
17:33
Bundesliga: a Bayern gólparádét rendezett a Hannover ellen (She)
A Bundesliga 23. fordulójában az utóbbi időben gyengélkedő Bayern München gólparádét rendezett a Hannover ellen: a bajorok 5–1-re nyertek, ideiglenesen megszilárdítva ezzel Jürgen Klinsmann alatt a kispadot.
márc. 7
17:33
Veszített a Veszprém a Montpellier ellen (Metropol)
Időn túli hétméteressel 23-22-re kikapott az MKB Veszprém a vendég francia Montpellier-től a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, így még nem tudni, hogy első vagy második helyen jut tovább a negyeddöntőbe.
márc. 7
17:33
Időn túli hétméteressel kapott ki a Veszprém (Behaviour)
Időn túli hétméteressel 23-22-re kikapott az MKB Veszprém a vendég francia Montpellier-től a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, így még nem tudni, hogy első vagy második helyen jut tovább a negyeddöntőbe.
márc. 7
18:09
Dárdai Pálék továbbra is vezetnek (Infostart)
A listavezető Hertha 3-1-es sikert aratott a Cottbus otthonában a német labdarúgó Bundesligában. A vendégek magyar középpályása, Dárdai Pál végigjátszotta a meccset.
márc. 7
18:09
Serie B: Csizmadia Csaba győztes csapat tagja volt (She)
Két magyar érdekeltségű csapat lépett pályára az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 29. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 7
18:11
Serie A: elhozott egy pontot az Udinese a fővárosból (She)
Az AS Roma 1–1-es döntetlent játszott az Udinese otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában.
márc. 7
18:13
Championship: Priskin győztes gólt szerzett a Charlton ellen (She)
Az angol másodosztályú bajnokság 37. fordulójában Priskin Tamás kezdőként lépett pályára a Watfordban, és a 83. percben győztes gólt szerzett a Charlton otthonában. A Watford 3–2-es győzelmet aratott, a magyar csatárt a 88. percben cserélték le.
márc. 7
18:27
Soproni Liga: öt meccs kezdődött el, élőben az NSO-n! (She)
Alig néhány perce öt mérkőzés kezdődött el a labdarúgó Soproni Ligában, a találkozókról a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítással jelentkezik.
márc. 7
18:29
Premier League: Fülöp remekül védett, csapata pontot szerzett (She)
Fülöp Márton remeklésének is köszönhetően a Sunderland a 89. percig vezetett az angol Premier League 27. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, a kiesés elkerüléséért küzdő csapatok találkozóján hazai pályán a Tottenham ellen, ám Robbie Keane a találkozó végén betalált, így döntetlennel zárult a találkozó.
márc. 7
18:45
Championship: Priskin győztes gólt szerzett (She)
Az angol másodosztályú bajnokság 37. fordulójában Priskin Tamás kezdőként lépett pályára a Watfordban, és a 83. percben győztes gólt szerzett a Charlton otthonában. A Watford 3–2-es győzelmet aratott, a magyar csatárt a 88. percben cserélték le.
márc. 7
18:47
Tenisz, Davis-kupa: párosban szépítettünk a bolgárok ellen (She)
A Varga Róbert, Bardóczky Kornél kettős szombaton nagy csatában, öt játszmában nyert a Grigor Dimitrov, Todor Enev duó ellen, ezzel a házigazda magyar csapat 2-1-re szépített a bolgárokkal szemben a tenisz Davis Kupa Euro-Afrikai Zóna II. csoportjának első fordulójában, Győrben.
márc. 7
18:49
Skót Kupa: a Falkirk csatlakozott a Celticet kiverő St. Mirrenhez (She)
A Celticet búcsúztató St. Mirren után a Falkirk is biztosította helyét a Skót Kupa elődöntőjében.
márc. 7
18:51
Atlétika: Mincza Albert a 12. helyen zárt a fedett pályás Eb-n (She)
Négy magyar volt érdekelt a torinói fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság második napján, közülük Minczér Albert már döntőben szerepelt: 3000 méteren a 12. helyen végzett.
márc. 7
18:53
Tenisz, Davis-kupa: szerb szépítés párosban a spanyolok ellen (She)
A szerb férfi teniszválogatott szépített a spanyolok elleni Davis-kupa-mérkőzésen, a két egyesbeli vereség után déli szomszédaink megnyerték a párost, így még van esélyük a továbbjutásra.

Keresés