2009. március 8. vasárnap

márc. 8
15:13
Videó: tekintse meg Priskin Tamás újabb bajnoki gólját! (She)
Priskin Tamás továbbra is elemében van, ahogy arról tegnap beszámoltunk, ő szerezte az angol másodosztályban szereplő Watford győztes gólját a Charlton elleni idegenbeli mérkőzésen.
márc. 8
15:15
Tenisz, Davis-kupa: Nadal verte Djokovicsot, spanyol továbblépés (She)
A szombati párosok után továbbjutó Argentína és Horvátország után a vasárnapi egyest követően a címvédő spanyol férfi teniszválogatott is biztosította a helyét a Davis-kupa világcsoportjának negyeddöntőjében.
márc. 8
15:27
Juventus: Sissoko lába eltörött, veszélyben a szezonja (She)
Lábközépcsonttörést szenvedett a Juventus mali védekező középpályása, Mohamed Sissoko.
márc. 8
15:29
Inter: fogynak a védők, ketten is megsérültek tegnap (She)
Két Inter-játékos is megsérült a Genoa ellen tegnap, idegenben 2–0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen.
márc. 8
15:45
Tenisz, Davis-kupa: Nadal megverte Djokovicsot, spanyol továbblépés (She)
A szombati párosok során továbbjutó Argentína és Horvátország után a vasárnapi egyest követően a címvédő spanyol férfi teniszválogatott is biztosította helyét a Davis-kupa világcsoportjának negyeddöntőjében.
márc. 8
15:45
Vereség Bulgáriától a Davis Kupában (Metropol)
Kellner Ádám - tét nélküli mérkőzésen - vasárnap három játszmában nyert Ognyan Grozdanov ellen, ezzel a magyar csapat 3-2-re alulmaradt a bolgárokkal szemben a tenisz Davis Kupa Euro-Afrikai Zóna II. csoportjának első fordulójában, Győrben.
márc. 8
15:47
Tenisz: sztárokkal debütál a behúzható tető Wimbledonban (She)
A világ legillusztrisabb teniszpályáját készülnek felavatni Angliában, mégpedig a londoni All England Lawn Tennis and Croquet Club területén, vagyis ott, ahol a legendás wimbledoni Grand Slam-tornát évről évre megrendezik. A centerpálya fölé ugyanis behúzható tetőt építettek, amelyet május 17-én nem akármilyen tornán próbálnak ki.
márc. 8
15:49
Sífutás: Legkov sikere Lahtiban, Northug hozott Colognán (She)
Az orosz Alekszandr Legkov nyerte meg a férfi sífutók finnországi Lahtiban megrendezett 15 kilométeres világkupafutamát.
márc. 8
16:03
Északi összetett: Koivurantára már csak Moan lehet veszélyes (She)
A hét végi két futam után továbbra is kétesélyes az északi összetett világkupa-sorozat: a jelenleg vezető finn Anssi Koivurantára már csak a norvég Magnus Moan lehet veszélyes.
márc. 8
16:05
Bundesliga 2.: nem bírt egymással Lőw és Szabics csapata (She)
Csak a mainzi Lőw Zsolt szerepelt a kezdő sípszótól a pályán a német másodosztály 24. fordulójának magyar érdekeltségű mérkőzésén, a Mainz–Augsburg találkozón. A vendégeknél Szabics Imre a kispadon kezdett, míg Torghelle Sándor túlzottan sok sárga lapja miatt eltiltását töltötte, így nem nevezték a mérkőzésre.
márc. 8
16:07
Cozma-ügy: T. Helga feljelentést tett, és cáfolja a vádakat (She)
Rágalmazásért és becsületsértésért feljelentést tett a rendőrségen az a veszprémi nő, akit egy román országos sportnapilap összefüggésbe hozott a Cozma-gyilkossággal – írta a Veszprém Megyei Napló online-kiadása vasárnap.
márc. 8
16:21
Az Atlético Madrid a legjobb spanyol csapat? (Infostart)
Bár első olvasásra talán meglepő a címben is olvasható kérdés, az kétségtelen, hogy az Atléti, nem egészen egy héttel azt követően, hogy szenzációs mérkőzésen legyőzte a listavezető Barcelonát, majdnem elkapta a Bernabéuban a Real Madridot. A semleges elemzők egyetértenek abban: a Real leginkább Fernandez Borbalánnak köszönheti a pontot. A bírónak.
márc. 8
16:39
FA-kupa: az Arsenal könnyedén jutott be a negyeddöntőbe (She)
Az Arsenal könnyed játékkal, szép gólokat lőve 3–0-ra legyőzte a másodosztályú Burnleyt az FA-kupa nyolcaddöntőjében, így biztosította helyét a következő fordulóban. A negyeddöntőben az élvonalbeli Hull City lesz az „ágyúsok” ellenfele.
márc. 8
16:41
Eredivisie: Fehérék és Babosék kikaptak, Bodorék ikszeltek (She)
Babos Gábor csapata, a NEC Nijmegen és Fehér Csaba együttese, a NAC Breda is egy góllal kapott ki a holland bajnokság 26. fordulójában hazai pályán.
márc. 8
16:57
Tenisz, Davis-kupa: orosz és német továbbjutás (She)
A vasárnapi első egyes mérkőzések után biztossá vált, hogy Oroszország és Németország is bejutott a tenisz Davis-kupa világcsoportjának negyeddöntőjébe.
márc. 8
16:59
NB II, Nyugati csoport: hazai pályán botlott a harmadik helyezett (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság (NB II) Nyugati csoportjában a harmadik Kaposvölgye hazai pályán meglepetésre 3–0-ra kikapott a Kozármisleny csapatától.
márc. 8
17:15
Balzsay Károlynak ex-világbajnok lesz a kihívója (Infostart)
Balzsay Károlynak, a WBO (Boksz Világszervezet) nagyközépsúlyú bajnokának április 25-én, Krefeldben rendezik első címvédő mérkőzését. Ellenfele a már 42 esztendős korábbi világbajnok, a szamoai származású Maselino Masoe lesz.
márc. 8
17:15
Serie A: Inzaghi triplájával győzte le a Milan az Atalantát (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Milan Filippo Inzaghi triplájának köszönhetően győzte le az Atalantát. Carlo Ancelotti csapata sokat köszönhetett a több bravúrt is bemutató Christian Abbiatinak is. A Palermo és a Lazio idegenből hozta el a három pontot, a Cagliari döntetlenre végzett a Chievo vendégeként.
márc. 8
17:17
Kürthy Lajos ötödik a fedettpályás Eb-n (Infostart)
A súlylökő Kürthy Lajos ötödik lett vasárnap a torinói fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon. Győzött a lengyel Tomasz Majewski
márc. 8
17:17
Tenisz, Davis-kupa: a bolgárok jutottak tovább a mieink ellen (She)
Kellner Ádám legyőzte Tihomir Grozdanovot, de ez már csak szépségtapasz volt a magyar férfi teniszválogatott számára, mivel a bolgárok Grigor Dimitrov Balázs Attila elleni ötszettes sikerével már 3–1-re vezettek a meccs előtt.
márc. 8
17:19
NB II, Keleti csoport: győzött a Bőcs, tapad a Ferencvárosra (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság (NB II) Keleti csoportjában a Ferencváros legfőbb üldözője, a Bőcs hazai pályán, 2–0-ra verte meg a Jászberényt.
márc. 8
17:33
Vajda Anna remek játékkal segítette győzelemhez csapatát Rátgéberék ellen (Infostart)
A pécsi Vajda Anna 16 ponttal járult hozzá az európaiak 99-78-as sikeréhez vasárnap a női kosárlabda Euroliga All Star-gáláján, amelyet hagyományosan a nemzetközi nőnapon rendeztek Párizsban.
márc. 8
17:33
Videó: az Arsenal szépségdíjas góljai a Burnley ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Arsenal szép gólokat lőve 3–0-ra legyőzte a másodosztályú Burnleyt az FA-kupa nyolcaddöntőjében. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
márc. 8
17:35
Kikapott a Davis-kupa-csapat a bolgároktól (Infostart)
Kellner Ádám - tét nélküli mérkőzésen - vasárnap három játszmában nyert Ognyan Grozdanov ellen, ezzel a magyar csapat 3-2-re alulmaradt a bolgárokkal szemben a tenisz Davis Kupa Euro-Afrikai Zóna II. csoportjának első fordulójában, Győrben.
márc. 8
17:35
Kosárlabda: Vajdáék sikere a női Euroliga All Star-gálán (She)
A pécsi Vajda Anna 16 ponttal járult hozzá az európaiak 99–78-as sikeréhez vasárnap a női kosárlabda Euroliga All Star-gáláján, amelyet hagyományosan a nemzetközi nőnapon rendeznek Párizsban.
márc. 8
17:51
Soproni Liga: Győr-Kecskemét mérkőzés, élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Soproni Liga 18. fordulójának záró mérkőzése, a Győr–Kecskemét találkozó, melyet élőben követhet oldalunkon.
márc. 8
17:51
Vajdáék sikere a női Euroliga All Star-gálán (Metropol)
A pécsi Vajda Anna 16 ponttal járult hozzá az európaiak 99-78-as sikeréhez vasárnap a női kosárlabda Euroliga All Star-gáláján, amelyet hagyományosan a nemzetközi nőnapon rendeztek Párizsban.
márc. 8
17:53
Női párbajtőr vk: Szász Emese sikere Tauberbischofsheimban (She)
Szász Emese sikerével ért véget vasárnap a németországi Tauberbischofsheimban rendezett női párbajtőr világkupa-verseny.
márc. 8
17:53
Inzaghi mesterhármasával nyert a Milan (Metropol)
Az AC Milan Filippo Inzaghi mesterhármasával nyert vasárnap az Atalanta ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 27.fordulójában.
márc. 8
18:09
Soproni Liga: megy a Győr-Kecskemét, élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Soproni Liga 18. fordulójának záró mérkőzése, a Győr–Kecskemét találkozó, melyet élőben követhet oldalunkon.
márc. 8
18:11
Videó: nézze meg Inzaghi Atalanta elleni mesterhármasát! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Serie A 27. fordulójában a Milan Filippo Inzaghi triplájának köszönhetően győzte le az Atalantát. Most mutatjuk videón is a három Inzaghi-találatot.
márc. 8
18:13
Atlétika: Kürthy Lajos ötödik lett súlylökésben Torinóban (She)
A súlylökő Kürthy Lajos ötödik lett vasárnap a torinói fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 8
18:15
Női röplabda NB I: a Miskolc nyerte az osztályozót (She)
Az osztályozó visszavágóján a Veszprém ugyan 3:1-re megverte a Miskolcot, ám mivel az első mérkőzést a borsodiak nyerték 3:0-ra, bennmaradtak a női röplabda NB I Kiemelt csoportban.
márc. 8
18:17
Rövid pályás gyorskorcsolya: Heidum 12. lett 1000 méteren (She)
Heidum Bernadett a legjobb 16 között - bár volt esélye az első két helyre -, harmadik lett a pénteki 1500-on ezüstérmes kínai Jang Csou és a szombati 500-on bronzérmes kanadai Jessica Gregg mögött, így végül 12. lett.
márc. 8
18:27
Pippo Inzaghi mesterhármassal támasztotta fel a Milant (Infostart)
Nyert az Inter, a Juve és a Milan is, ezért azt gondolhatnánk, sima, váratlan történésektől mentes forduló volt a 27. játékhét a Serie A-ban. Ezzel szemben temérdek érdekesség színezte a mérkőzéseket.
márc. 8
18:27
Férfi párbajtőr vk: magyar csapatarany Stockholmban (She)
A magyar válogatott nyerte a stockholmi férfi párbajtőr világkupa-viadal vasárnapi csapatversenyét.
márc. 8
18:29
Úszás: az olimpiai bajnok Pellegrini világcsúcsa 200 gyorson (She)
Federica Pellegrini világcsúcsot jelentő idővel teljesítette, és nyerte meg a 200 méteres gyorsúszást az olasz országos bajnokságon Riccionéban.
márc. 8
18:45
Az Öreg Hölgynek csak a hátát nézik a többiek (Infostart)
Lucien Favre, a Hertha edzője mosolyogva ismerte el: "Minden nekünk dolgozott". Okkal mondta, ugyanis a berliniek mögött álló két csapat nem tudott nyerni, így az Öreg Hölgy előnye hirtelen négy pontra nőtt. Dárdai Pál ismét végigjátszotta a mérkőzést, amelyen Andrij Voronin bizonyult a meccs hősének: mesterhármasával szinte egymaga nyerte meg a mérkőzést.
márc. 8
18:45
Eredivisie: Dzsudzsák gólja egy pontot ért a PSV-nek (She)
A PSV idegenben 1–0-ra vezetett Dzsudzsák Balázs góljával a tabella második helyén álló Twente ellen a holland labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának záró mérkőzésén, ám a hazaiak az utolsó percben egyenlíteni tudtak, így 1–1 lett a találkozó vége.
márc. 8
18:45
Magyar csapatarany Stockholmban (Metropol)
A magyar válogatott nyerte a stockholmi férfi párbajtőr Világkupa-viadal vasárnapi csapatversenyét. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a 16-os tábla első fordulójában a fehéroroszokat verte 36-22-re a gárda, majd az oroszok következtek (33-32).
márc. 8
18:47
Ligue 1: két áldozatot követelt a rangadó utáni vasúti tragédia (She)
Tragédia történt a Lille–Olympique Lyon francia elsőosztályú labdarúgó bajnoki mérkőzés (2–0) után, közel a mérkőzésnek otthont adó Saint-Denis stadionhoz: egy vasúti szerelvény két Lille-szurkolót gázolt halálra.
márc. 8
19:03
Oroszország: Németh játszott a Tom utolsó tesztmeccsén (She)
Lejátszotta utolsó előkészületi mérkőzését a jövő heti bajnoki rajt előtt a az orosz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tom Tomszk, amely a héten vásárolta meg Németh Norbert játékjogát a Vasastól.
márc. 8
19:05
Bundesliga: a Leverkusen döntetlent játszott a Bochum ellen (She)
A német labdarúgó bajnokság 23. fordulójából két mérkőzés maradt vasárnap estére. Az élbolyt üldöző Bayer Leverkusen hazai pályán játszott 1–1-es döntetlent a Bochum ellen, míg az alsóházban rendezett összecsapás a Bielefeld és a Frankfurt között gólnélküli döntetlennel ért véget.
márc. 8
19:21
FA-kupa: az Everton négy közé jutott a Boro legyőzésével (She)
Az Everton hazai pályán 2–1-re legyőzte a Middlesbrough csapatát az FA-kupa negyeddöntőjében, így a Manchester United és a Chelsea után harmadikként jutott be az elődöntőbe.
márc. 8
19:21
Dzsudzsák gólt lőtt, de a PSV nem nyert (Infostart)
Bár Dzsudzsák Balázs gólt szerzett, a PSV Eindhoven végül csak döntetlent játszott a Twente otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 8
19:21
Dzsudzsák gólja is kevés volt (Metropol)
Bár Dzsudzsák Balázs gólt szerzett, a PSV Eindhoven végül csak döntetlent játszott a Twente otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 8
19:23
Atlétika: Szabó Attila a hétpróbás magyar bajnok (She)
Szabó Attila nyerte meg vasárnap a magyar bajnokságot hétpróbában, miután a kétnapos verseny során 5623 pontot gyűjtött.
márc. 8
19:39
Asztalitenisz ob: három számban is címvédés történt (She)
Jakab János, illetve a Vitsek Iván, Muskó Péter férfi, és a Póta Georgina, Li Bin női páros is megvédte címét vasárnap a Körcsarnokban rendezett, 92. asztalitenisz országos bajnokságon.
márc. 8
19:41
Soproni Liga: otthon tartotta a három pontot a Győri ETO (She)
A Soproni Liga 18. fordulójának záró mérkőzésén a Győri ETO hazai pályán 2–0-ra verte meg a KTE-Erecot. A vezetést az első NB I-es meccsén szereplő Tarmo Kink szerezte meg a győrieknek, a végeredményt pedig a csapatkapitány Stark Péter állította be büntetőből.
márc. 8
19:43
Ligue 1: győzött a ligautolsó Le Havre és a Rennes (She)
Hazai pályán gyűjtötte be a három pontot a francia labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában az utolsó helyen álló Le Havre és a dobogóra hajtó Rennes is.

Keresés