2009. március 9. hétfő

márc. 9
14:01
Udinese: az Inter és a Juve versenyfutása D’Agostinóért (She)
A Tuttomercatoweb szerint már nemcsak a Juventus, hanem az Inter is szeretné megszerezni Gaetano D’Agostinót, az Udinese középpályását.
márc. 9
14:03
Műkorcsolya: Pádár Bianka szerepelhet a Los Angeles-i vb-n (She)
Mint azt korábban megírtuk, kiújult Sebestyén Júlia Achilles-ín-sérülése, így a nyolcszoros magyar bajnoknő nem indul a március végi Los Angeles-i világbajnokságon. Jurek Eszter szakágvezető az MTI-nek elmondta: az eddigi tartalék, Pádár Bianka szerepelhet a műkorcsolya-vb-n.
márc. 9
14:15
Műkorcsolya: Hoffmann Nóráék vb-indulása is kérdéses (She)
Hoffmann Nóra párjával, Maxim Zavozinnal már New Yorkban készül a Los Angeles-i műkorcsolya-világbajnokságra. Illetve nem készül…
márc. 9
14:33
Palermo: nem gond, ha lemaradnak az Európa-ligáról (She)
Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke kijelentette, nem baj, ha csapata nem vívja ki az európai kupaszereplést. A szicíliai gárda jelenleg a 9. helyen áll a Serie A-ban, hat ponttal lemaradva az Európa-liga-indulást érő ötödik-hatodik pozícióban tanyázó Genoa, Roma duótól.
márc. 9
14:33
Beckham futballklubot vásárolna (Behaviour)
Pályafutása befejeztével az Egyesült Államok profi futballbajnokságában (MLS) szeretne klubot vásárolni David Beckham, aki egy vasárnap közétett megállapodás szerint az idény végéig marad az AC Milanban.
márc. 9
14:35
Futsal: Görbicz és Böőr a végezheti el a kezdőrúgást hétfőn este (She)
Legközelebbi mérkőzését már a győri Magvassy-csarnokban játssza az élvonalbeli Duna Takarék futsalcsapata. A klub vezetői mindent megtesznek, hogy minél több néző legyen a ma esti találkozón.
márc. 9
14:51
Futsal: Görbicz és Böőr végezheti el a kezdőrúgást hétfő este (She)
Legközelebbi mérkőzését már a győri Magvassy-csarnokban játssza a Duna Takarék élvonalbeli futsalcsapata. A klub vezetői mindent megtesznek, hogy minél több néző legyen a ma esti találkozón.
márc. 9
14:53
Tenisz: Sarapova az Indian Wells-i versenyen tér vissza (She)
Hosszú kihagyás után a héten kezdődő Indian Wells-i tornán tér vissza Marija Sarapova, aki vállsérülése miatt kihagyta a legutóbbi két Grand Slam-tornát.
márc. 9
15:09
Brazília: Ronaldo bocsánatot kért a gólját követő kerítésmászásért (She)
A Corinthians Palmeiras elleni mérkőzésének utolsó pillanatában egyenlítő gólt szerző Ronaldo bocsánatot kért a találkozót követően, amiért a találata után felmászott a kerítésre.
márc. 9
15:09
Vége Cicinho szezonjának (Metropol)
Ebben a szezonban már nem számíthat brazil védőjére, Cicinhóra az AS Roma, miután a labdarúgó vasárnap súlyos térdsérülést szenvedett.
márc. 9
15:11
AS Roma: Cicinho ebben az idényben már nem léphet pályára (She)
Cicinho megsérült az AS Roma vasárnapi edzésén, és az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy meg kell műteni a brazil játékost, akinek előreláthatólag hat hónapot kell kihagynia.
márc. 9
15:13
Bayern München: Altintop nem játszhat a Sporting ellen (She)
Hamit Altintop csatlakozott azon Bayern München-játékosokhoz, akik nem léphetnek pályára a Sporting CP elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján.
márc. 9
15:15
Németország: a Schalke megvált sportigazgatójától, Müllertől (She)
A Schalke vezetői ma menesztették a klub sportigazgatóját, Andreas Müllert a német csapat gyenge eredményei miatt.
márc. 9
15:17
Manchester United: Nemanja Vidics nem igazol a Milanba (She)
Képviselői szerint Nemanja Vidics nem szerződik a Milanba. A szerb védő a remek szezont produkáló Manchester United egyik legbiztosabb pontja, és a hírek szerint az olasz klub a nyáron a fiatal Jonny Evansszel együtt leigazolná.
márc. 9
15:27
Inter: Walter Samuel a Manchester United ellen tér vissza (She)
Minden jel arra mutat, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcadöntő visszavágóinak egyik slágermeccsén az Inter védelme „belülről” erősödhet a Manchester United ellen. A Bologna elleni találkozón megsérült Walter Samuel szereplése ugyanis zöld utat kapott a csapat orvosaitól, így ő is felszállt az Inter Angliába tartó repülőgépére.
márc. 9
15:29
Stuttgart: Lehmann egy évvel elhalasztaná a visszavonulását (She)
A 39 éves Jens Lehmann megállapodása idén májusban lejár, ő azonban kijelentette, hogy nem akar még visszavonulni, és egy évvel meghosszabbítaná a szerződését a VfB Stuttgarttal.
márc. 9
15:45
BL: a barcelonai Keita örülne, ha a Real kiesne a Liverpool ellen (She)
Seydou Keita, a Barcelona középpályása elárulta: örülne, ha a nagy rivális Real Madrid búcsúzna a Bajnokok Ligájától a Liverpool elleni párharc után.
márc. 9
15:47
Műkorcsolya: Hoffmann Nórát koponyatörése akadályozza (She)
Hoffmann Nóra párjával, Maxim Zavozinnal már New Yorkban készül a Los Angeles-i világbajnokságra. Illetve nem készül… A jégtánckettős ugyanis a múlt héten az egyik edzésen kisodródott a jégről, Hoffman pedig a palánknak vágódott. Kórházba szállították, s az orvosok szerdán döntenek arról, hogy a magyar duó folytathatja-e a felkészülést.
márc. 9
15:49
Síugrás: Janne Ahonen a következő szezonban visszatérne (She)
A visszatérést tervezi Janne Ahonen, a finnek tavaly márciusban visszavonult síugrósztárja. A 31 éves sportoló az elmúlt hétvégén Lahtiban rendezett világkupa-viadalon azt mondta: a következő szezonban ismét szeretne versenyezni, bár nem indulna mindenhol.
márc. 9
16:03
DVTK: Sztanics megsérült, lehet, hogy nem játszik az MTK ellen (She)
Nem biztos, hogy pályára léphet a hét végén az MTK elleni élvonalbeli mérkőzésen Szrdjan Sztanics, a DVTK szerb középpályása. A Honvéd elleni bajnokin Sztanicsot a második félidőben azt követően kellett lecserélni, hogy a kispestiek emberhátrányba kerültek. A diósgyőriek hivatalos honlapja szerint Sztanicsra egy hét kihagyás várhat, ugyanakkor nem lehetetlen, hogy meggyógyul az MTK elleni…
márc. 9
16:21
Juve: Amauri szerint 50 százalék esélyük van a Chelsea ellen (She)
Amauri szerint a Juventusnak 50 százalék esélye van a továbbjutásra a Chelsea ellen a BL nyolcaddöntőjében. Az első mérkőzést 1–0-ra az angol gárda nyerte meg idegenben.
márc. 9
16:23
Futsal Eb, 2010: helyszíni szemlét tart hétfőtől az UEFA (She)
Az UEFA hattagú delegációja látogatást tesz, és hétfőtől csütörtökig ellenőrzést tart a 2010-es, magyarországi rendezésű futsal Eb leendő helyszínein, minden felmerülő kérdésről egyeztetve a hazai szervezőkkel – olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.
márc. 9
16:39
Arsenal: német források szerint Barnettát szerződtetné a klub (She)
A Bayer Leverkusen vezetősége megerősítette, hogy több csapat – köztük az Arsenal – érdeklődik a 23 éves svájci középpályás, Tranquillo Barnetta esetleges szerződtetésének feltételeiről. Korábban a Portsmouth puhatolózásáról szóltak a hírek.
márc. 9
16:41
Atlétika: önéletrajzi könyve miatt büntethetik meg Chamberst (She)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) lehet, hogy megbünteti Dwain Chamberst, a britek sprinterét – aki szombaton aranyérmet nyert a fedett pályás Európa-bajnokságon –, mivel most megjelent önéletrajzi könyvében "lejáratta a sportágat".
márc. 9
16:43
Labdarúgás: az NB III hétvégi eredményei (She)
A hétvégén elkezdődtek a labdarúgó NB III tavaszi idényének küzdelmei: mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 9
17:15
Férfi kézilabda: válogatott játékossal erősített a Csurgó (She)
Erősített a Csurgói KK NB I-es férfi kézilabdacsapata: a bajnokság újonca a 38-szoros válogatott Józsa Mátét igazolta le, aki legutóbb a német első osztályban szerepelt.
márc. 9
17:33
Sunderland: Cissé bizonytalan sorsa kihat a teljesítményére (She)
Djibril Cissé szeretné, ha végre rendeződne sorsa, és végleg leigazolná őt a Sunderland. A francia csatár csak kölcsönjátékosként szerepel az angol csapatban, mely nem akarja őt megvenni a Marseille-től.
márc. 9
17:35
Videó: nézze meg a Ferencváros Tököl elleni hét gólját! (She)
A Tököl Csepelen fogadta a Ferencvárost az NB II-es labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának 16. fordulójában. A Fradi parádézott a tavaszi idény nyitó mérkőzésén: hét gólt lőtt, s ebből négyet Ferenczi István vállalt. Íme a találatok videón!
márc. 9
17:51
Atlétika: hiába remekel Chambers, nem lesz váltótag (She)
Nem válogatta be Charles van Commenee, a brit atlétaválogatott szövetségi kapitánya a doppingvétség után visszatért, a télen remeklő Dwain Chamberst a 4x100-as váltóba.
márc. 9
18:09
Liverpool: két héten belül tárgyalnak a kuvaitiak Hicksszel (She)
Két héten belül megkezdődnek a tárgyalások a Liverpool labdarúgócsapatának társtulajdonosa, George Hicks, és a kuvaiti befektetőjelöltek között.
márc. 9
18:11
Futsal Eb 2010: helyszíni szemlét tart az UEFA delegációja (She)
Hétfőtől csütörtökig az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hattagú delegációja tesz látogatást és tart ellenőrzést a 2010-es, magyarországi futsal Európa-bajnokság helyszínein, Budapesten és Debrecenben.
márc. 9
18:13
F1: Heidfeld volt a leggyorsabb a barcelonai teszt 1. napján (She)
Hétfőtől csütörtökig tart a Formula–1-ben az utolsó kollektív teszt a március utolsó hétvégéjén rendezendő Ausztrál Nagydíj előtt. A barcelonai gyakorlás első napján Nick Heidfeld volt a leggyorsabb.
márc. 9
18:27
Norvégia: svéd válogatott csatárt igazolt a Rosenborg (She)
A Rosenborg labdarúgócsapata szerződtette a Sunderlandnél „parkolópályára került” svéd válogatott támadóját, Rade Pricát.
márc. 9
18:29
Kézilabda: nyomoz az ügyészség a bundaváddal illetett THW Kielnél (She)
A helyi ügyészség nyomozást indított a német kézilabdabajnok THW Kielnél, amelyet a múlt héten azzal a váddal illettek, hogy 2007-ben csalással szerezte meg a győzelmet a férfi Bajnokok Ligájában.
márc. 9
18:45
Férfi kézi BL: a Ciudad Real lesz a Veszprém ellenfele (She)
Az MKB Veszprém a címvédő spanyol Ciudad Realt kapta ellenfélül a férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a bécsi sorsoláson.
márc. 9
19:03
A Ciudad Reallal találkozik a Veszprém a BL negyeddöntőben (Behaviour)
A címvédő spanyol Ciudad Real lesz az MKB Veszprém ellenfele a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében - derült ki a hétfő esti, bécsi sorsoláson.
márc. 9
19:21
Veszprém: Mocsai szerint újabb nehéz időszak következik (She)
Az MKB Veszprém szakvezetője szerint a címvédő spanyol Ciudad Realt leszámítva az összes lehetséges ellenféllel szemben 50 százalék esélye lett volna a Veszprémnek a továbbjutásra a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A probléma csak az, hogy a magyar bajnok éppen a spanyol gárdát kapta ellenfélül a bécsi sorsoláson.
márc. 9
19:21
A címvédővel játszik a Veszprém a BL-ben (Metropol)
A címvédő spanyol Ciudad Real lesz az MKB Veszprém ellenfele a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében - derült ki a hétfő esti bécsi sorsoláson.
márc. 9
19:23
Serie A: De Canio váltja Berettát a Lecce kispadján (She)
Személyi változtatásokra határozta el magát a Serie A-ban kieső helyen álló Lecce vezetősége: a hétfői válságértekezlet után „vette a kalapját” a vezetőedző Mario Beretta, akinek utódja Luigi De Canio lett.
márc. 9
19:39
Labdarúgás: a megyei bajnokságok hétvégi eredményei! (She)
A hétvégén elkezdődtek a megyei labdarúgó bajnokságok tavaszi idényének küzdelmei: a hétvégi eredményeket megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 9
19:41
Férfi kézilabda: csökkenteni akarják a BL-indulók számát (She)
A következő szezontól az eddigi 32 helyett 24 csapat szerepelhet majd a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában és az elődöntőt, valamint a finálét egy négyes torna keretében rendezhetik meg – erről állapodott meg egymással a 16 középdöntős klub 14 képviselője hétfőn, a negyeddöntő bécsi sorsolásán.
márc. 9
20:12
Női sakk Eb: Hoang Thanh Trang 2. mérkőzését is megnyerte (She)
Második mérkőzését is megnyerte Hoang Thanh Trang a szentpétervári női egyéni sakk Európa-bajnokságon.
márc. 9
20:14
NBA: Barkley 3 napot töltött börtönben ittas vezetés miatt (She)
Ittas vezetés miatt három napot töltött börtönben Charles Barkley, az észak-amerikai profi bajnokság (NBA) Hírességek Csarnokába is beválasztott, élő legendának számító alakja.
márc. 9
20:16
Ligue 1: hat-nyolc hétre kiesett a Bordeaux sztárcsatára (She)
Legkevesebb hat hétre kidőlt Fernando Cavenaghi, a francia Girondins Bordeaux labdarúgócsapatának argentin csatára.
márc. 9
20:18
Sakk: nyolcrésztvevős szupertornán dől el a kihívó kiléte (She)
A jövőben nyolcrésztvevős szupertornán dől el ki lesz a világbajnok kihívója – így határozott a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) Elnöksége, az Isztambulban megtartott ülésén.
márc. 9
20:30
Labdarúgás: a női bajnokságok hétvégi eredményei! (She)
A hétvégén elkezdődtek a női labdarúgó NB I és a női futsal NB I tavaszi idényének küzdelmei: a hétvégi eredményeket megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 9
20:48
Férfi kézilabda: a Ciudad szívesebben játszana német csapattal (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az MKB Veszprém a címvédő spanyol Ciudad Reallal játszik majd a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a legjobb négy közé jutásért. A spanyolok szerbiai kapusa, a korábban a Veszprémet is erősítő Sterbik Árpád a Nemzeti Sportnak elmondta: Spanyolországban nem örülnek, hogy a magyar bajnokot kapták ellenfélül.
márc. 9
21:06
Bulgária: egy félidőt kapott Sándor, csapata kikapott (She)
Némi meglepetésre Paul Popara 2. percben szerzett góljával a Szlavia Szófia 1–0-ra legyőzte idegenben a Litex Lovecs csapatát a bolgár labdarúgó-élvonal 16. fordulójának zárómérkőzésén.
márc. 9
21:24
Bundesliga 2.: Zacchuber lett Lisztesék új edzője (She)
Andreas Zachhubert nevezte ki a Hansa Rostock vezetősége a másodosztályú német labdarúgócsapat új vezetőedzőjének.
márc. 9
21:26
Sakk: bravúros magyar eredmények a budvai Eb 4. fordulójában (She)
A sötéttel játszó Prohászka Péter meglepetésre legyőzte a fehérorosz Alekszej Alekszandrovot a budvai Európa-bajnokságon.

Keresés