2010. január 26. kedd

jan. 26
12:36
ETO: nem változik a játékospolitika, 3 évig külföldieket igazolnak (She)
Hiába éri sok kritika a Győri ETO FC-t amiatt, hogy a vezetőség előszeretettel igazol külföldi játékosokat, Klement Tibor, a zöld-fehérek ügyvezetője a kisalfold.hu-nak elmondta, nem változtatnak a játékospolitikájukon: a dunántúli klub az elkövetkező három évben is főleg külföldi játékosokat igazol.
jan. 26
12:36
Stabil a fejbe lőtt paraguayi futballista állapota (Metropol)
Kritikus, de stabil az állapota Salvador Cabanasnak, a paraguayi labdarúgó-válogatott csatárának, akit hétfő hajnalban fejbe lőttek egy mexikóvárosi bárban.
jan. 26
12:38
Halálozás: pénteken 11 órakor kísérik utolsó útjára Barcs Sándort (She)
Pénteken 11 órakor lesz a Fiumei úti Nemzeti Sírkert szóróparcellájában a január 7-én, életének 98. évében elhunyt Barcs Sándor végső búcsúztatása.
jan. 26
12:40
MLSZ: átlagban több mint harmincezren látták a válogatott selejtezőit (She)
Magyarország a FIFA hivatalos statisztikája szerint a 31. helyen végzett a tavaly ősszel véget ért világbajnoki selejtező sorozat mérkőzéseinek átlagos nézőszámát tekintve.
jan. 26
12:42
Blog: Szabados Gábor írása az NB I átalakításának tervéről (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal a labdarúgó NB I átalakításáról szóló javaslatok kapcsán fejti ki a véleményét.
jan. 26
12:44
Manchester United: Wayne Rooney Clarence Seedorftól tart (She)
Wayne Rooney, a Manchester United angol válogatott támadója a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában arról beszélt, hogy az AC Milan elleni Bajnokok Ligája párharcban leginkább Clarance Seedorftól tart. A két csapat a nyolcaddöntőben méri össze erejét.
jan. 26
12:54
Blog: Szabados Gábor írása az NB I átalakításának tervéről (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal a labdarúgó NB I átalakításáról szóló javaslatok kapcsán fejti ki a véleményét.
jan. 26
12:56
Australian Open: Murray kétszettes vezetésénél Nadal feladta a negyeddöntőt (She)
Andy Murray lesz Marin Cilic ellenfele az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság elődöntőjében, Rafael Nadal ugyanis – a skót játékos 6:3, 7:6, 3:0-s vezetésénél – feladta a negyeddöntőt.
jan. 26
12:58
Franciaország: Lizarazu két ember vállára helyezné a válogatott terheit (She)
Bixente Lizarazu, a franciák egykori labdarúgója a France Footballnak elmondta, kezdeményezné a nemzeti válogatott szervezeti felépítésének módosítását német példa szerint, azaz a szövetségi kapitány mellett egy ügyvezető igazgató is ténykedne a csapat mellett.
jan. 26
13:12
Ferencváros: február 6-án térnek vissza a jamaicai légiósok (She)
A Soproni Ligában szereplő Ferencváros két jamaicai játékosa, Rafe Wolfe és Jason Morrison csak február 6-án csatlakozik a csapat edzőtáborához – tudatta a 100% Fradi.
jan. 26
13:12
A címvédő Nadal feladta Murray ellen (Metropol)
A címvédő Rafael Nadal két elveszített játszma és 3:0-ás hátrány után sérülés miatt feladta a negyeddöntőt Andy Murray ellen a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon, kedden.
jan. 26
13:15
Australian Open - A címvédő Nadal feladta, elbúcsúzhat a második helytől is (Behaviour)
A címvédő Rafael Nadal két elveszített játszma és 3:0-ás hátrány után sérülés miatt feladta a negyeddöntőt Andy Murray ellen a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon, kedden.
jan. 26
13:30
Nyíregyháza Spartacus: elkezdődtek a tárgyalások Vayer Gáborral (She)
A Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus a 33 éves Vayer Gáborral erősítheti meg támadó részlegét – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 26
13:32
Profi ökölvívás: 19 éves tinisztárt igazolt a Golden Boy Promotions (She)
A Golden Boy Promotions megszerezte a legreményteljesebbnek tartott mexikói bunyóst, Saul Alvarezt.
jan. 26
13:33
MLSZ - Magyar-orosz barátságos mérkőzés márciusban (Behaviour)
Az orosz nemzeti együttessel játszik barátságos mérkőzést március 3-án, a Puskás Ferenc Stadionban a magyar labdarúgó-válogatott.
jan. 26
13:34
Magyar válogatott: március 3-án Oroszországgal játszik a csapat (She)
Az orosz nemzeti együttessel játszik felkészülési mérkőzést március 3-án, a Puskás Ferenc Stadionban a magyar labdarúgó-válogatott.
jan. 26
13:48
Vb 2018: csak európai országok kandidálhatnak a vb-rendezésért (She)
Sepp Blatter FIFA-elnök bejelentése szerint csak európai országok pályázhatnak a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogára.
jan. 26
13:48
Magyar-orosz barátságos focimeccs márciusban (Metropol)
Az orosz nemzeti együttessel játszik barátságos mérkőzést március 3-án, a Puskás Ferenc Stadionban a magyar labdarúgó-válogatott.
jan. 26
14:06
MLSZ: a szövetség pályázik az U20-as vb-re, az U17-es és U19-es Eb-re (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség keddi elnökségi ülésén bejelentette: megpályázza a 2011-es U17-es Európa-bajnokság, a 2012-es U19-es kontinensviadal és a 2013-as U20-as világbajnokság megrendezését.
jan. 26
14:24
Vízilabda: a szövetség elnöke szerint ostobaság rendőri vizsgálatot tartani (She)
Tart a megállapítása annak, hogy történt-e bűncselekmény a magyar és a szerb vízilabda-válogatott hétfői, szegedi közös edzésén – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel kedden. A honi sportági szövetség első embere, Martin György szerint ostobaság ilyen ügyben nyomozni.
jan. 26
14:27
Afrika Kupa - Egyiptom-Algéria: "életre-halálra" (Behaviour)
Szenvedélyes szavakkal vezette fel az Algéria elleni, csütörtöki elődöntőt Mohamed Zidan, az Angolában zajló Afrika Kupán címvédő egyiptomi válogatott futballistája, aki szerint a nagy rivális elleni csata "életre-halálra" megy majd.
jan. 26
14:42
Vancouver 2010: Claudia Pechstein nem indulhat az olimpián (She)
Nem vehet részt a vancouveri téli olimpián a doppingvétség miatt két évre eltiltott gyorskorcsolyázó, Claudia Pechstein, miután elutasította felmentésére irányuló beadványát a svájci szövetségi bíróság.
jan. 26
14:44
Vb 2010: megakadályozná a brit kormány a balhés szurkolók kiutazását (She)
A brit kormány igyekszik elejét venni annak, hogy a korábban a stadionokból kitiltott mintegy 3200 fanatikus szigetországi szurkoló a nyári labdarúgó-világbajnokság idején a Dél-afrikai Köztársaságba utazzon.
jan. 26
14:46
Skócia: gólerős dán válogatott támadót szerződtetett a Celtic (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Celtic keddi bejelentése szerint 2013-ig tartó szerződést írtak alá a háromszoros dán válogatott csatárral, Morten Rasmussennel.
jan. 26
15:36
Kecskeméti TE: felkészülési meccs Zágrábban és Aradon (She)
Kialakulóban van a Soproni Liga 13. helyén álló Kecskeméti TE-Ereco felkészülési mérkőzéseinek februári menetrendje – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 26
15:36
Djokovics lehet a világelső (Metropol)
Az ausztrál nyílt bajnokságon aratott végső sikere után hétfőtől akár világelső is lehet Novak Djokovics.
jan. 26
15:54
Kitüntetés: Karakas és Deák Bárdos volt Borsod legjobbja 2009-ben (She)
Karakas Hedvig és Deák Bárdos Mihály érdemelte ki Az év sportolója 2009 címet Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
jan. 26
15:56
Felkészülés: a Videoton ikszelt a Slovannal, kiütéssel nyert a Paks (She)
A Videoton 1–1-es döntetlent játszott a Slovan Bratislavával a Sóstói Stadionban felkészülési mérkőzésen, míg a Paks 6–0-ra kiütötte a Barcsot.
jan. 26
16:12
Ferencváros: Justin Haber másfél évig a zöld-fehérek játékosa lesz (She)
A Ferencváros ma sajtótájékoztatót tartott Máltán, amelyen bejelentették, hogy a csapatnál eddig kölcsönben szereplő kapus, Justin Haber másfél éves szerződést kötött a zöld-fehérekkel – adta hírül a 100%Fradi.
jan. 26
16:12
Rio Ferdinandot eltilthatják (Metropol)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága kedden eljárást kezdeményezett Rio Ferdinand, a bajnok Manchester United védője ellen, akit így akár három mérkőzésre is eltilthatnak.
jan. 26
16:14
Felkészülés: a ZTE 5-0-ra kiütötte hazai pályán a Kaposvölgyét (She)
A Zalaegerszeg 5–0-ra kiütötte a másodosztályú Kaposvölgyét felkészülési mérkőzésen hazai pályán.
jan. 26
16:30
Inter: Sneijder két, Lúcio egy meccset kapott, Materazzit figyelmeztették (She)
Wesley Sneijder kétmérkőzéses eltiltást kapott az Olasz Labdarúgó-szövetségtől, miután kiállították a Serie A 21. fordulójának vasárnap esti rangadóján (Internazionale–AC Milan 2–0).
jan. 26
16:32
Vancouver 2010: százezer dollár és luxusautó az orosz aranyért (She)
Az orosz állam százezer dollárral (19.3 millió forint) jutalmazza a vancouveri téli olimpián aranyérmes sportolóit.Vitalij Mutyko sportminiszter keddi bejelentése szerint az ezüstért 60, a bronzért pedig 40 ezer dollár jár.
jan. 26
16:34
Választás 2010: Dzsudzsák Balázs lehet a Fidesz egyik kampányarca (She)
Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a sport fontosságára hívja majd fel a figyelmet a Fidesz kampányában.A holland PSV játékosa az MTI-nek elmondta, azért vállalja el a Fidesz felkérését, mert szeretné, ha Magyarországon olyan kormány kapna megbízatást, amely az eddigieknél többet törődik a sporttal.
jan. 26
16:36
Ökölvívás: Haye áprilisban Ruiz ellen védheti meg WBA-övét (She)
David Haye először készül megvédeni  a Bokszvilágszövetség (WBA) nehézsúlyú világbajnoki övét, méghozzá John Ruiz ellen április 3-án Manchesterben.
jan. 26
16:48
Felkészülés: az MTK két góllal győzött a REAC ellen Budafokon (She)
Az MTK 3–1-re megverte a REAC-ot felkészülési mérkőzésen Budafokon kedden kora délután.
jan. 26
16:48
Materazzi Berlusconi-maszkban (Metropol)
A labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága figyelmeztette Marco Materazzit faragatlan tréfája miatt: az Internazionale labdarúgója a vasárnap esti, AC Milan elleni 2-0-s diadal után Silvio Berlusconi olasz kormányfő eltorzított maszkjában ugrándozott a gyepen.
jan. 26
17:06
Választás 2010: Dzsudzsák Balázs lehet a Fidesz egyik kampányarca (She)
Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a sport fontosságára hívja majd fel a figyelmet a Fidesz kampányában. A holland PSV játékosa az MTI-nek elmondta, azért vállalja el a Fidesz felkérését, mert szeretné, ha Magyarországon olyan kormány kapna megbízatást, amely az eddigieknél többet törődik a sporttal.
jan. 26
17:08
Serie A: vasárnap lemondott, kedden visszatért a Livornóhoz Cosmi (She)
A Napolitól elszenvedett 2–0-s vereség után vasárnap lemondott a Livorno labdarúgócsapatának vezetőedzője, Serse Cosmi, a klub elnöke, Aldo Spinelli azonban ma arról számolt be, hogy megállapodott a szakemberrel a folytatásról.
jan. 26
17:24
Ferencváros: kilencszeres északír válogatott csatlakozik a csapathoz (She)
Tommy Doherty személyében kilencszeres északír válogatott középpályás csatlakozik a Ferencváros Máltán készülő keretéhez – adta hírül a 100%Fradi.
jan. 26
17:26
Primera División: a szövetség jóváhagyta a hétfői bajnokikat (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség áldását adta arra a tervezetre, hogy hétfőnként is rendezzenek élvonalbeli bajnokikat a következő idénytől.
jan. 26
17:42
Real Madrid: két meccsről tiltották el a Mtiliga orrát eltörő Ronaldót (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága két mérkőzésről tiltotta el a Málaga elleni bajnokin kiállított Cristiano Ronaldót.
jan. 26
17:42
Cristiano Ronaldo két meccsen nem játszhat (Infostart)
Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál labdarúgója, akit a vasárnapi Málaga elleni bajnoki mérkőzésen állítottak ki.
jan. 26
18:00
Man. City: Robinhót kölcsönadnák, Adebayor és Touré visszatér (She)
A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini elismerte, Robinhót tavasszal kölcsönadhatják. A csapat két afrikai játékosa, Emmanuel Adebayor és Kolo Touré szerdán újra pályára léphet, Patrick Vieria viszont továbbra sem játszhat. A City holnap játszik visszavágót a Ligakupa-elödőntőjében a Manchester United ellen.
jan. 26
18:02
Belgium: Bölöniék belga válogatott védőt igazoltak Alkmaarból (She)
Visszatért nevelőegyesületébe, a Standard Liege-be a belga válogatott hátvéd, Sébastien Pocognoli.
jan. 26
18:18
Mourinho fegyelmi tárgyalás előtt, Sneijdert két meccsre eltiltották (Infostart)
Jose Mourinhónak, a bajnoki éllovas Internazionale vezetőedzőjének meg kell jelennie az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága előtt a vasárnapi, AC Milan elleni 2-0-ás győzelem után tett nyilatkozatai miatt.
jan. 26
18:18
Magyar válogatott: Koeman megérkezett, és a Honvédhoz látogatott (She)
Kedd délután, eredeti terveinek megfelelően, Budapestre érkezett Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
jan. 26
18:20
Bayern München: Ribéry szombaton kezdő lehet Szalaiék ellen (She)
A Bayern München kedden Franck Ribéryvel a soraiban 2–0-ra győzött a harmadosztályú  FC Ingolstadt ellen. A francia középpályás három és fél hónap kihagyás után először volt kezdő és a hírek szerint hétvégén a Mainz ellen is kezdőcsapatban kaphat helyet.
jan. 26
18:36
Vasas: elutaztak a csapat tagjai a törökországi edzőtáborba (She)
A ma délelőtti edzés után elutazott Törökországba a Vasas labdarúgócsapata – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 26
18:54
Nyíregyháza: három felkészülési meccs vár a héten a Szparira (She)
A Nyíregyháza hivatalos honlapján tette közzé, hogy a héten három felkészülési mérkőzést is játszik a Szpari.

Keresés