2010. január 27. szerda

jan. 27
20:07
Női kosárlabda MK: 48–0-ról nem tudott fordítani a Cegléd a Pécs ellen (She)
Nagyon kikapott a Cegléd a női kosárlabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében: a hazai pályán játszó Pécs 48–0-ra is vezetett a találkozón, végül 127–37-re verte meg riválisát.
jan. 27
20:21
Női kosárlabda NB I: a Szeged és a Sopron is könnyedén győzött (She)
A Sopron és a Szeged is könnyed győzelmet aratott a női kosárlabda NB I szerdai játéknapján: előbbi a Baját verte meg 92–57-re, utóbbi a BEAC ellen győzött 93–45-re.
jan. 27
20:23
Vancouver 2010: Pulai Imre nem kapta meg a szabadkártyát (She)
A nemzetközi szövetség döntése értelmében a szánkós Pulai Imre nem indulhat a vancouveri téli olimpián.
jan. 27
20:25
Újpest: Korcsmárt dicsérték a norvég lapok és a Brann edzője (She)
A norvég Brann labdarúgócsapatának spanyolországi edzőtáborában vendégszerepel Korcsmár Zsolt, az Újpest játékosa, aki csütörtökön pályára lép a Las Palmas elleni felkészülési mérkőzésen. Addig is az önbizalmát növelheti, hogy edzője elégedett eddigi teljesítményével és norvég lapok is dicsérték.
jan. 27
20:39
Újpest: Korcsmár Zsoltot a Brann edzője és a norvég lapok is dicsérték (She)
A norvég Brann labdarúgócsapatának spanyolországi edzőtáborában vendégszerepel Korcsmár Zsolt, az Újpest játékosa, aki csütörtökön pályára lép a Las Palmas elleni felkészülési mérkőzésen. Addig is az önbizalmát növelheti, hogy edzője elégedett eddigi teljesítményével és norvég lapok is dicsérték.
jan. 27
20:41
Felkészülés: Elding az első mérkőzésén győztes gólt szerzett a Fradiban (She)
Győzelemmel kezdte a Ferencváros labdarúgócsapata a 2010-es esztendőt. A zöld-fehérek első edzőmérkőzésükön Máltán nyertek a helyi U21-es válogatott ellen. Az egyetlen találatot a télen igazolt Anthony Elding szerezte.
jan. 27
20:57
Kézilabda: lemondott a horvát sikerkapitány, Lino Cervar (She)
Az ausztriai kézilabda Európa-bajnokság szünnapján szenzációs bejelentést tett Lino Cervar. A horvátok szövetségi kapitánya szerdán Bécsben közölte, az Eb végén feláll csapata kispadjáról.
jan. 27
20:59
Tenisz: a US Openen indulna a négyszeres világbajnok síző (She)
Bode Miller, az amerikaiak négyszeres világbajnok alpesi síző klasszisa azt tervezi, hogy elindul az év utolsó tenisz Grand Slam-tornája, a US Open előselejtezőiben.
jan. 27
21:01
Felkészülés: a próbán lévő Balaskó gólja is kellett a pápai sikerhez (She)
A Lombard Pápa Termál FC élvonalban szereplő labdarúgócsapata hazai pályán rendezett felkészülési meccsen 2–1-re legyőzte a Soproni VSE harmadosztályú együttesét.
jan. 27
21:15
Holland Kupa: az emberelőnyben játszó Ajax a túlórában ejtette ki Babosékat (She)
A labdarúgó Holland Kupa negyeddöntőjében a Babos Gáborral felálló NEC Nijmegen Amszterdamban mérkőzött meg az Ajaxszal. Babos Gábor nagyszerű teljesítményt nyújtott, több alkalommal bravúrral mentette meg csapatát a góltól, de nem tudta megakadályozni a kiesést. Az emberelőnyben játszó amszterdamiak hosszabbításos mérkőzésen jutottak tovább.
jan. 27
21:33
Ökölvívás: közel a megegyezés Mosley és Mayweather között - De La Hoya (She)
Oscar De La Hoya, a Golden Boy Promotions vezetője szerint már közel a megegyezés a WBA ökölvívó világszervezet váltósúlyú világbajnoka, Shane Mosley és a Manny Pacquiaóval zsákutcába futó Floyd Mayweather Jr. között.
jan. 27
21:51
Feröer: Gángó csapatot váltott, Potemkin csapattársa lesz az NSÍ-nél (She)
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, klubot vált a Feröeren légióskodó magyar kapus, Gángó András.
jan. 27
21:53
Rögbi, Hat Nemzet: a kupakudarcok után kárpótolnák magukat az angolok (She)
Február hatodikán kezdődik a 2010-es rögbi Hat Nemzet sorozat, amelynek szerdán tartották a hivatalos megnyitó sajtótájékoztatóját. Az első fordulóban a címvédő írek jövő hétvégén az olaszokat fogadják, az angolok a walesiekkel, a skótok a franciákkal játszanak.
jan. 27
22:09
Francia Kupa: megleckéztette a harmadik ligás csapat a Nancyt (She)
Az élvonalbeli Boulogne idegenben nyert 2–1-re az alacsonyabb osztályú Colmar otthonában a labdarúgó Francia Kupa legjobb 32 csapata között. A Nancy már elszórakozta a továbbjutást: a Ligue 1-ben szereplő csapat hazai pályán kapott ki a harmadosztályú Plabennec-től.
jan. 27
22:11
Spanyol Király-kupa: Vadócz csapata kikapott, nem jutott be az elődöntőbe (She)
Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna kiesett a labdarúgó Spanyol Király-kupából, miután a negyeddöntő visszavágóján hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a Racing Santandertől. A magyar légióst nem nevezték a pamplonaiak keretébe.
jan. 27
22:13
Holland Kupa: hazai pályán búcsúztatta Fehéréket másodosztályú ellenfelük (She)
A Holland Kupa negyeddöntőjében a másodosztályban középcsapatnak számító Go Ahead Eagles az NAC Breda, a Twente a Sparta Rotterdam otthonában harcolta ki a továbbjutást. A Bredában kezdőként lépett pályára Fehér Csaba és végigjátszott a találkozót.
jan. 27
23:03
Magabiztos sikerrel újra élen a Chelsea (Infostart)
A Chelsea 3-0-ra győzte le a Birmingham Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában, ezzel visszavette a vezetést a táblázaton.
jan. 27
23:03
Championship: Kádárral a soraiban nyert a listavezető Newcastle (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Kádár Tamást is a soraiban tudó listavezető Newcastle United hazai pályán fogadta és győzte le a Crystal Palace-t.
jan. 27
23:21
Premier League: Fülöp nélkül kapott ki Liverpoolban a Sunderland (She)
A Blackburn labdarúgócsapata a Wigan, míg az Everton a Sunderland ellen nyert hazai pályán a Premier League 23. fordulójában.
jan. 27
23:23
Skócia: a Rangers győzött, a Celtic és a Hearts kikapott (She)
Az éllovas Rangers idegenben 2–0-ra győzött, míg nagy riválisa, a Celtic hazai pályán 2–1-re kikapott a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. László Csaba együttese, a Hearts hazai pályán szenvedett 3–0-s vereséget, a csapat magyar kapusa, Balogh János a kispadról figyelhette az eseményeket.
jan. 27
23:24
Kiestek Vadóczék a Spanyol Kupából (Metropol)
Kiesett a labdarúgó spanyol Király Kupából Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna, ugyanis az egygólos idegenbeli vereséget követően szerdán hazai pályán is kikapott a Racing Santandertől a negyeddöntő visszavágóján.
jan. 27
23:39
Ferencváros: összességében elégedett voltam - Craig Short (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata lejátszotta első felkészülési mérkőzését Máltán, a zöld-fehérek a januárban igazolt Anthony Elding góljával 1–0-ra győzték le a máltai U21-es válogatottat.
jan. 27
23:41
Franciaország: a Marseille és a Toulouse nem hibázott a Ligakupában (She)
A Marseille nyerte meg a Lille elleni rangadót a labdarúgó francia Ligakupa negyeddöntőjében: a bajnoki tabella negyedik helyén álló Olympique 2–1-re verte meg a harmadik helyen tanyázó riválisát.

Keresés