2010. november 13. szombat

nov. 13
16:15
Premier League: feltámadt a Manchester United (Infostart)
A Manchester United reménytelennek tűnő helyzetből, kétgólos hátrányát a hajrában ledolgozva mentett pontot az Aston Villa otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
nov. 13
16:15
Videó: a kétgólos előny sem volt elég az Aston Villának a MU ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati nyitó mérkőzésén az Aston Villa 2–2-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddel hazai pályán. A birminghamiek Ashley Young és Mark Albrighton szép találatával már kettővel is vezettek, ám a „vörös ördögök" az utolsó tíz percben Macheda révén előbb szépítettek, a 86. percben pedig Nemanja Vidics már az egy pontot jelentő gólt szerezte.
nov. 13
16:17
Formula-1: Hamilton őrült, ha azt hiszi, ki akartam lökni - Massa (She)
Felipe Massa szerint Lewis Hamilton őrült, ha azt gondolja, hogy a brazil szándékosan akarta leszorítani a pályáról az Abu-dzabi Nagydíj hivatalos időmérő edzésének második szakaszában – mondta a Ferrari pilótája. Hamilton egy kicsúszás után gyakorlatilag mért kör nélkül vágott neki az etap záró perceinek, amikor Massa mellé érve az ötödik kanyarban csak úgy tudta elkerülni az ütközést, hogy…
nov. 13
16:19
Vívó-vb: bronzérmes lett a férfi párbajtőrcsapat (She)
A Boczkó Gábor, Imre Géza, Somfai Péter, Rédli András összeállítású Európa-bajnok férfi párbajtőrcsapat legyőzte Oroszországot a harmadik helyért folyó csatában a párizsi vívó-világbajnokságon, így végül bronzérmesként zárt.
nov. 13
16:21
Bronzérmes a férfi párbajtőrcsapat (Metropol)
Bronzérmet nyert a magyar férfi párbajtőr-válogatott a párizsi vívó-világbajnokság szombati, utolsó versenynapján azzal, hogy a helyosztón két tussal legyőzte az orosz csapatot.
nov. 13
16:21
Labdarúgó NB I: Vasas–Paks mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a 11. helyen álló Vasas a hetedik Paksot fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 13
16:33
Vívó-vb: bronzérmes a férfi párbajtőrcsapat (Infostart)
Bronzérmet nyert a magyar férfi párbajtőr-válogatott a párizsi vívó-világbajnokság szombati, utolsó versenynapján azzal, hogy a helyosztón két tussal legyőzte az orosz csapatot.
nov. 13
16:33
Labdarúgó NB I: Vasas-Paks mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a 11. helyen álló Vasas a hetedik Paksot fogadja. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 13
16:35
Labdarúgó NB II: a Baja kikapott hazai pályán a Tatabányától (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának második helyén álló Baja 1–0-ra kikapott hazai pályán a Tatabányától a 14. fordulóban.
nov. 13
16:37
Formula-1: Vettel csak a győzelem megszerzésével foglalkozik (She)
Sebastian Vettel rendkívül büszke rá, hogy az idén tizedszer is a pole pozícióból rajtolhat, és a vasárnapi versenyen igyekszik győzelemre váltani kedvező rajthelyét. Mark Webber ötödik pozíciója miatt úgy tűnik, nem kell azzal foglalkoznia, hogy segítse-e csapattársát, egyelőre nem is gondol másra, csak a diadalra.
nov. 13
16:51
Labdarúgó NB II: a Baja otthon kikapott a Tatabányától; Cegléden nyert a DVTK (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának második helyén álló Baja 1–0-ra kikapott hazai pályán a Tatabányától a 14. fordulóban.
nov. 13
16:53
Jégkorong: Ausztria négy góllal legyőzte Japán legjobbjait (She)
A Telenor Hoki-kupa második napjának első mérkőzésén Ausztria a papírformának megfelelően győzött Japán ellen. Az első harmadban is az osztrákok bizonyultak jobbnak, akik végül 4–0-ra nyertek. A nap második találkozója, melyen a magyar válogatott ellenfele Franciaország lesz, 17.30-kor kezdődik.
nov. 13
17:09
Labdarúgó NB I: a KTE idegenben egy góllal győzött a Siófok ellen (She)
A jobban játszó Kecskemét megérdemelten győzte le a Siófokot a labdarúgó NB I 14. fordulójában. A hazai gárda védelme nem állt a helyzet magaslatán, a két kapott gólra csak eggyel tudtak válaszolni elöl.
nov. 13
17:11
Tereprali ob: Fazekas Károly áll az élen a győri versenyen (She)
A Fazekas Károly, Maurer Péter (BMW) páros vezeti a Raid of the Championst, az országos tereprali-bajnokság idei hetedik futamát a szombati versenynap után.
nov. 13
17:13
Labdarúgó NB I: a Debrecen hazai pályán 2-1-re nyert a ZTE ellen (She)
A magyar labdarúgó NB I 14. fordulójában a Debrecen Varga Róbert öngóljával és Adamo Coulibaly fejesével 2–1-re nyert a ZTE ellen, ezzel megelőzte ellenfelét a tabellán. A vendégek szépítő találatát Simon Attila szerezte.
nov. 13
17:15
Következik a derbik derbije Itáliában (Behaviour)
Rangadók hétvégéje Olaszországban, köztük a derbik derbije, a Derby della Madonnina: vasárnap este Internazionale-AC Milan a Giuseppe Meazza stadionban! Ezen kívül Juventus-AS Roma és Lazio-Napoli a Serie A 11. fordulójában.
nov. 13
17:15
Serie B: Filkort a 10. percben le kellett cserélni, a Triestina ikszelt (She)
A Triestina gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Portogruaro ellen az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 15. fordulójában. A hazaiak magyar légiósa, Filkor Attila a kezdőcsapatban kapott helyet, de a 10. percben le kellett cserélni sérülés miatt.
nov. 13
17:27
Tenisz: Söderling mérkőzéslabdák hárítása után nyert Llodra ellen (She)
Robin Söderling remek mérkőzésen, három meccslabdát is hárítva 6:7, 7:5, 7:6-ra nyert a hazai közönség által támogatott Michaël Llodra ellen, így bejutott a Párizsban zajló tenisztorna döntőjébe.
nov. 13
17:29
Labdarúgó NB I: Döntő helyzetekben hibáztunk - Csank János (She)
Mint ahogy arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 14. fordulójában a Debrecen hazai pályán 2–1-re győzött a ZTE ellen. A mérkőzés után Csank János, a vendégcsapat vezetőedzője elmondta, az első félidőben balszerencsés volt a csapata, és döntő helyzetekben hibáztak játékosai. Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere nem volt elégedett a játék színvonalával, ennek okaként a rossz talajt jelölte…
nov. 13
17:33
Győzelmével már második a Debrecen (Metropol)
A Debrecen hazai környezetben 2-1-re nyert a ZTE ellen a labdarúgó Monicomp Liga 14. fordulójának szombati rangadóján.
nov. 13
17:45
Női kosárlabda NB I: az FTC a nagyszünet után fordított a BSE ellen (She)
A BSE két negyed után még egy ponttal vezetett a Ferencváros otthonában, végül azonban 65–51-re a hazaiak nyerték meg a női kosárlabda NB I 11. fordulójának nyitó mérkőzését.
nov. 13
17:47
Labdarúgó NB I: Újpest-Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a 12. helyezett Újpest a 8. Honvédot fogadja. A mérkőzést nyomon követheti élő, szöveges tudósításunk segítségével.
nov. 13
18:03
Asztalitenisz, Pro Tour: Póta és Tóth is búcsúzott Varsóban (She)
Póta Georgina és Tóth Krisztina egyaránt kikapott és kiesett szombaton a legjobb 16 között egyesben az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának varsói állomásán.
nov. 13
18:21
Premier League: a City gólképtelen volt, Gerával ikszelt a Fulham (She)
Hat mérkőzést játszottak 16 órai kezdettel az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 13. fordulójában. A Manchester City hazai pályán játszott 0–0-t a Birmingham Cityvel, de további két találkozón sem találtak be a csapatok.
nov. 13
18:23
Svédország: a Helsingborg negyedszer nyerte meg a kupadöntőt (She)
A Helsingborg győzelmével zárult a labdarúgó Svéd Kupa 2010-es szezonja, miután a Vörösök a döntőben Rasmus Jönsson góljával 1–0-ra legyőzték a Hammarbyt.
nov. 13
18:25
Videó: Klaas-Jan Huntelaar kézzel mentett pontot a Schalkénak (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Schalke az első félidőben kétgólos hátrányba került, de 2–2-es döntetlent játszott a Wolfsburggal idegenben a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójában. Nézze meg az összefoglalót, benne Klaas-Jan Huntelaar kezezéses találatával!
nov. 13
18:27
Championship: Fülöp öngólt szerzett, kikapott az Ipswich Town (She)
Az Ipswich Town 3–1-re kikapott hazai pályán a Barnsleytól az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 17. fordulójában.
nov. 13
18:39
Férfi vízilabda ob I: a PVSK fölülmúlta idegenben a BVSC-t (She)
A férfi vízilabda ob I szombati játéknapján a PVSK elsősorban a harmadik negyedben nyújtott teljesítményének köszönhetően (3–0) vendégként legyőzte a BVSC együttesét.
nov. 13
18:57
Videó: így győzte le a Debrecen a Zalaegerszeget a rangadón (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 14. fordulójában a Debrecen Varga Róbert öngóljával és Adamo Coulibaly fejesével 2–1-re nyert a ZTE ellen, ezzel megelőzte ellenfelét a tabellán. A vendégek szépítő találatát Simon Attila szerezte. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 13
19:15
NFL: másodszor tartóztatták le ittas vezetés miatt a Denver védőjét (She)
Ittas vezetés miatt letartóztatták D. J. Williamst, az NFL-ben szereplő Denver Broncos védőjét. A játékost 2005-ben is elkapták már a rendőrök hasonló vétsége miatt, visszaesőként több mérkőzésre szóló eltiltásra számíthat.
nov. 13
19:33
Férfi vízilabda ob I: a Szolnok simán, a Szentes nehezen győzött (She)
A Szolnok 13–4-re nyert az ASI otthonában, a Szentes viszont csak egy góllal volt jobb a Debrecennél hazai pályán a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
nov. 13
19:35
Férfi vízilabda Euroliga: döntetlennel végződött a magyar rangadó (She)
Döntetlent játszott egymással a Szeged és a Vasas a férfi vízilabda Euroliga csoportkörének 1. fordulójában. Az idegenben játszó angyalföldiek a harmadik negyedben már négy góllal is vezettek, ám a hazaiak végül 9–9-re mentették az összecsapást.
nov. 13
19:37
Labdarúgó NB I: az Újpest 3-1-re nyert a Honvéd ellen (She)
A magyar labdarúgó NB I 14. fordulójában az Újpest hazai pályán Hajdú Róbert öngóljával, Böőr Zoltán góljával és Rajczi Péter tizenegyesével 3–1-re nyert a Honvéd ellen. A vendégek szépítő találatát a csereként beálló Bajner Bálint szerezte.
nov. 13
19:39
Férfi röplabda Extraliga: könnyed kazincbarcikai és veszprémi siker (She)
A férfi röplabda Extraliga szombati mérkőzésen sima hazai sikerek születtek. A Kazincbarcika a Szeged, a Veszprém a MAFC ellen győzött 3:0-ra.
nov. 13
19:51
Honvéd: lemondott posztjáról Massimo Morales vezetőedző (She)
Az Újpest ellen 3–1-re elveszített bajnoki labdarúgó-találkozó után lemondott tisztségéről Massimo Morales, a Budapest Honvéd olasz vezetőedzője.
nov. 13
19:53
Női kézilabda EHF-kupa: kettős győzelemmel a 16 között a Vác (She)
A Vác női kézilabdacsapata 43–35-re nyert a spanyol Elda Prestigio ellen, így kettős győzelemmel jutott a legjobb 16 közé az EHF-kupában. A párharc mindkét mérkőzését Vácon rendezték.
nov. 13
19:55
Torna: Berki az eszéki után a stuttgarti világkupán is első lett (She)
A világbajnok Berki Krisztián Eszék után Stuttgartot is bevette, a tornászok németországi világkupa-viadalát is megnyerte lólengésben.
nov. 13
20:09
A Honvéd edzője bedobta a törülközőt (Infostart)
Massimo Morales, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője az Újpesttől elszenvedett 3-1-es vereség után bejelentette, hogy távozik az együttestől. Az olasz szakember a Sport1 Tv-nek nyilatkozva azt mondta, úgy érzi, a jelenlegi körülmények között nem tud többet segíteni a csapatnak. Hozzátette, nem a szombati vereség miatt távozik.
nov. 13
20:09
Női kosárlabda NB I: a Szolnok egy félidőt bírt a Sopron ellen (She)
A Szolnok 92–65-re kikapott hazai pályán a Soprontól a női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 10.  fordulójában. A hazaiak az első félidőben pariban voltak a bajnokság egyik fő esélyesével, de végül simán kikaptak.
nov. 13
20:11
Labdarúgó NB I: Fontos volt, hogy türelmesen játszottunk - Mészöly (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában az Újpest 3–1-re nyert a Honvéd ellen. A találkozót követően a hazaiak vezetőedzője, Mészöly Géza fejtette ki véleményét a meccsről, valamint Massimo Morales, a Honvéd vezetőedzője lemondásáról.
nov. 13
20:13
Serie A: Gilardino góljával kötelező győzelmet aratott a Fiorentina (She)
A Fiorentina Alberto Gilardino góljával legyőzte a Cesenát az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának nyitó mérkőzésén. A néhány hete még a Serie A utolsó helyén álló lila-fehérek ezzel (ha csak ideiglenesen is) feljöttek a tabella 9. helyére, míg a Cesena maradt a 19.
nov. 13
20:15
Primera División: a Bilbao Llorente góljával megverte az Almeríát (She)
A Bilbao Fernando Llorente 10. percben szerzett góljával 1–0-ra megverte az Almeríát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 11. fordulójában hazai pályán.
nov. 13
20:27
Tenisz: Monfils Federert legyőzve jutott be a párizsi döntőbe (She)
Gaël Monfils legyőzte Roger Federert a párizsi ATP-torna elődöntőjében, így ő lesz Robin Söderling ellenfele a döntőben.
nov. 13
20:33
A labdarúgó NB I mai eredményei (Metropol)
A labdarúgó Monicomp Liga 14. fordulójában Szolnoki MÁV FC-Kaposvári Rákóczi 1-2, DVSC-TEVA - ZTE FC 2-1, BFC Siófok - Kecskeméti TE-ERECO 1-2, Vasas-Paksi FC 2-3, Újpest FC-Budapest Honvéd 3-1
nov. 13
20:35
Lemondott a Honvéd edzője (Metropol)
Massimo Morales, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője az Újpesttől elszenvedett 3-1-es vereség után bejelentette, hogy távozik az együttestől.
nov. 13
20:37
Otthon nyert az MKB Veszprém (Metropol)
A címvédő MKB Veszprém hazai pályán, a Pick Szeged pedig idegenben győzött a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati játéknapján.
nov. 13
20:45
Bundesliga: Szalaiék sorozatban harmadszor szenvedtek vereséget (She)
Az idényt álomszerűen kezdő Mainz továbbra sem tud kilábalni a hullámvölgyből, Szalai Ádám csapata a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójában 1–0-ra kikapott a Hannovertől.
nov. 13
20:47
Premier League: a Stoke City hazai pályán legyőzte a Liverpoolt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Stoke City hazai pályán Ricardo Fuller és Kenwyne Jones találatával 2–0-ra legyőzte a Liverpoolt. A vendégektől Lucast a 92. percben kiállították.
nov. 13
20:49
Brit Rali: továbbra is a világbajnok Sébastian Loeb áll az élen (She)
Az immár sorozatban hétszeres világbajnok Sébastien Loeb érte el a legjobb időt szombaton, a Brit Rali második napján, az idei vb-sorozat utolsó, 13. versenyén.
nov. 13
20:51
Jól ment a franciák ellen (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott öt emberelőnyös góllal 5-2-re nyert a világ élvonalához tartozó francia csapat ellen a székesfehérvári Telenor Hoki Kupa szombati fordulójában.

Keresés