2010. november 11. csütörtök

nov. 11
0:03
Francia Ligakupa: a PSG és a Marseille is bejutott az elődöntőbe (She)
Lejátszották a negyeddöntőket és kialakult az elődöntő mezőnye a francia labdarúgó Ligakupában.
nov. 11
0:06
A Milan beelőzte a Laziót (Metropol)
AZ AC Milan hazai környezetben 3-1-re nyert a Palermo ellen, míg a listavezető Lazio kikapott a Cesena vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szerdai játéknapján, így a piros-feketék a tabella élére ugrottak.
nov. 11
0:07
Király-kupa: a Barcelona 7-1-es összesítéssel jutott tovább (She)
A Barcelona a Király-kupában az első meccsen aratott 2–0-s siker után hazai pályán 5–1-re győzött a 26. perctől emberhátrányban játszó harmadosztályú Ceuta ellen. Az Athletic Bilbao ugyancsak kettős győzelemmel jutott tovább.
nov. 11
0:10
Döntetlen a manchesteri derbin (Metropol)
A Manchester United 0-0-ás döntetlent játszott a városi rivális Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szerdai játéknapján.
nov. 11
5:12
Mezeyék letiltatták a cikket (Behaviour)
Összefogott a magyar labdarúgó-társadalom színe java, tagjai az egy mindenkiért, mindenki egyért elvet követve közösen léptek fel az ellenséggel szemben: a honi futball szakemberei együttes erővel érték el, hogy ne jelenjen meg a FourFourTwo futballmagazinban a sportágban itthon dolgozók 50-es toplistája az anyagi helyzetük alapján.
nov. 11
7:00
Új stadion, magyar átok (Behaviour)
Csak remélni lehet, hogy a Debrecen labdarúgócsapata nem jár úgy, mint a többi klub, amelynek stadionját az elmúlt tíz évben részben vagy teljesen felújították. A kormány vasárnapi ülésén tízmilliárd forintos állami támogatást szavazott meg az új debreceni futballaréna felépítésére.
nov. 11
7:02
Vb-kilencvedik a női tőrválogatott (Behaviour)
Nehéz lenne azt állítani, hogy a párizsi vívó-világbajnokság a magyarok vb-je lenne, mert a tegnapi versenynapon sem termett sok babér a mieinknek. A magyar női tőrválogatott a negyeddöntőbe jutásért vívott meccset elbukta Lengyelországgal szemben (34-26 - Knapek: plusz 10, Kreiss: mínusz 3, Mohamed: mínusz 7, Varga: mínusz 8), ami eleve beszűkítette a csapat lehetőségeit.
nov. 11
7:18
Borkai az egyedüli pályázó a MOB élére (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége a november 20-ai közgyűlésen választja meg a leköszönt Schmitt Pál utódját a szervezet élén.
nov. 11
7:20
Rátgéberék nem kegyelmeztek a Sopronnak (Behaviour)
A világsztárok sorát (az amerikai olimpiai- és világbajnok Taurasit, vagy a vb-ezüstös cseh Horakovát) felvonultató török Fenerbahce ellen esélyes sem volt a Sopronnak a női kosárlabda Euroligában: az isztambuli partin a Rátgéber László edzette török élcsapat nagyon elpáholta Székely Norbert csapatát a csoportmeccsek harmadik körében.
nov. 11
7:33
Brazília: csak ikszelt a Botafogo a Ceará otthonában (She)
Döntetlent (2–2) játszott a Ceará otthonában a Botafogo a brazil labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában.
nov. 11
7:35
Németország: Enke nevét viseli majd a hannoveri stadionhoz vezető út (She)
Korábbi ígéretéhez híven a hannoveri városvezetés bejelentette, hogy a stadionhoz vezető egyik utat nevezik el Robert Enkéről, a helyi futballcsapat és a német válogatott tavaly november 10-én öngyilkosságot elkövetett kapusáról.
nov. 11
7:37
NBA: sorozatban ötödik győzelmét aratta a San Antonio Spurs (She)
Sorozatban ötödik győzelmét aratta a San Antonio Spurs az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszában. A Spurs ezúttal a Los Angeles Clippers ellen nyert 107–95-re.
nov. 11
7:51
NHL: a Columbus Blue Jackets nyolcat vágott a St. Loius Blues-nak (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Columbus Blue Jackets hazai környezetben 8–1-re legyőzte a St. Loius Blues-t.
nov. 11
8:30
Hivatalosan tilos, de jól jön (Metropol)
A Forma–1 hivatalos szabályzata szerint tilos a csapatnak közvetlenül utasítania bármelyik pilótáját arra, hogy akarata ellenére engedje el csapattársát. Ugyanakkor azt semmi sem tiltja, hogy a versenyző saját elhatározásából engedje magát megelőzni.
nov. 11
8:45
Labdarúgás: 6-0-ra vezettek, mégis kikaptak, négyen vissza is vonultak (She)
Nem mindennapi véget ért a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei II. osztályú bajnokság Carmo-csoportjában a Gelénes–Csenger összecsapás.
nov. 11
9:03
Videó: így gálázott a Barcelona a kiscsapat ellen a Király-kupában (She)
A Barcelona könnyedén lépte le 5–1-re a harmadosztályú Ceuta együttesét a spanyol Király-kupában, és 7–1-es összesítéssel jutott tovább.
nov. 11
9:05
MTK: betegsége után újra munkába állhat Pölöskei Gábor (She)
Újra munkába állhat Pölöskei Gábor, az NB II Keleti csoportjának második helyén tanyázó MTK II vezetőedzője.
nov. 11
9:07
Videó: a Newcastle fenegyereke leütötte ellenfelét, majd értetlenkedett (She)
Joey Barton, a Newcastle balhés játékosa a Blackburn elleni PL-meccsen (1–2) előbb leütötte a vendégek középpályását, Morten Gamst Pedersent, majd értetlenül szemlélte, amikor a norvég szembesítette tettével a játékvezető előtt.
nov. 11
9:39
Labdarúgás: a Duna TV élőben adja a nagyváradi gálameccset (She)
Különleges eseményre készül Nagyvárad. A Pece-parti Párizsnak becézett város legendás futballcsapata, az 1944-ben magyar bajnokságot, majd öt évvel később román bajnoki címet nyerő Nagyváradi Atlétikai Club alapításának századik évfordulója előtt tisztelegve gálamérkőzést szerveznek Nagy idők focija címmel. A találkozót november 13-án szombaton 13 óra és 15 óra 30 perc között a Duna Televízió…
nov. 11
9:42
Mezey György lett az MLSZ szakmai bizottságának elnöke (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége szerdai ülésén tárgyalt az online sportfogadásokból származó bevételekről, valamint véglegessé vált öt bizottság összetétele is.
nov. 11
9:57
Videoton: a svéd Mutumba hazavágyik, az AIK-ba igazolna (She)
A jelek szerint hamarosan távozik a Videotontól a nyáron nagy reményekkel szerződtetett svéd középpályás, Martin Mutumba.
nov. 11
9:59
Olympiakosz: Németh Krisztián kisebb sérülést szenvedett edzésen (She)
Németh Krisztián, a görög Olympiakosz Pireusz magyar labdarúgója kisebb izomsérülést szenvedett csapata szerdai edzésén, és még nem biztos, hogy harcra kész lesz az Ergotelisz elleni szombati bajnoki mérkőzés idejére.
nov. 11
10:01
Bayern München: Van Bommel Timoscsukot és Ribéryt is lerúgta (She)
Négy hetes kényszerpihenő után elkezdte az edzéseket a Bayern München csapatkapitánya, Mark van Bommel. A holland középpályás nagy hévvel vetette bele magát a munkába: Anatolij Timoscsukkal és Franck Ribéryvel is összeakaszkodott.
nov. 11
10:33
Oroszország: Gaál Miklós sérült, az idényben már nem lép pályára (She)
Kiújult Gaál Miklós combsérülése, az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Amkar Perm magyar légiósa ebben az idényben már nem léphet pályára.
nov. 11
10:35
Arsenal: a meccset gólokkal keretbe foglaló Samah történelmet írt (She)
Az Arsenal történetének leggyorsabb bajnoki gólját szerezte meg a marokkói Maruan Samah a tegnapi, a Wolves otthonában 2–0-ra megnyert találkozón.
nov. 11
11:09
Real Madrid: Mourinho csúnyát mondott a bírónak, eltilthatják (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője eltiltásra számíthat, miután a Murcia ellen 5–1-re megnyert szerdai Király-kupa-mérkőzésen megsértette a játékvezetőt, aki ezért elküldte a kispadtól.
nov. 11
11:27
Bayern: Van Bommel Timoscsukot és Ribéryt is felrúgta az edzésen (She)
Négyhetes kényszerpihenő után elkezdte az edzéseket a Bayern München csapatkapitánya, Mark van Bommel. A holland középpályás nagy hévvel vetette bele magát a munkába: Anatolij Timoscsukkal és Franck Ribéryvel is összeakaszkodott.
nov. 11
11:29
Blog: a Bayern Münchennek kell mindig nyerni, nem nekünk - Szalai (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szalai Ádám, a Mainz magyar labdarúgó-válogatott csatára, aki ezúttal a mainzi kritikákról és elvárásokról ír.
nov. 11
11:30
El Clásico: elhalasztva (Metropol)
Biztonsági okokból november utolsó vasárnapja helyett egy nappal később, november 29-én rendezik meg a katalán fővárosban az El Clásicót, a spanyol futballbajnokság mostani szezonjának első örökrangadóját a címvédő FC Barcelona és a jelenlegi éllovas Real Madrid között.
nov. 11
11:31
Primera Divisón: hétfő este csap össze a Barca és a Real (She)
Némileg furcsa időpontban, november 29-én, hétfőn este rendezik meg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) csúcsrangadóját, a Barcelona–Real Madrid találkozót.
nov. 11
11:33
Vívás: 71 éves korában elhunyt Kovács Attila világbajnok vívó (She)
Hosszan tartó, súlyos betegség után 71 éves korában elhunyt Kovács Attila kétszeres világbajnok kardozó.
nov. 11
11:45
El clásico: hiába a csapatok tiltakozása, hétfő este lesz a Barca-Real (She)
Némileg furcsa időpontban, november 29-én, hétfőn este rendezik meg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) csúcsrangadóját, a Barcelona–Real Madrid találkozót.
nov. 11
11:47
Formula-1: francia tesztpilóta kap lehetőséget a Ferrarinál (She)
A francia Jules Bianchit tesztpilótaként alkalmazza jövőre a Ferrari Formula–1-es csapat.
nov. 11
11:49
Videó: félmeztelenül kergette egymást élő adásban Piqué és Bojan (She)
Előkerült egy régi felvétel, amelyen a Barcelona játékosai, Piqué és Bojan kergetőztek félmeztelenül az öltözőfolyosón, illetve az épület előtérében. Pechükre az élő adásban lévő műsorvezető mögött háttérként szolgáló „képen” szaladtak át.
nov. 11
12:03
Vízilabda: Paján Viktor is helyet kapott Merész András stábjában (She)
Várhatóan a hónap végére alakul ki az a 22-23 főből álló keret, amellyel elkezdi munkáját a női vízilabda-válogatott irányításával a múlt héten megbízott új szövetségi kapitány, Merész András.
nov. 11
12:05
Kerékpár: jövőre már Kínában is robog az elitbringások karavánja (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) nyilvánosságra hozta a 2011-es országúti versenynaptárt.
nov. 11
12:07
Jégkorong: Kovács Csaba megsérült, ő is kihagyja a Telenor-kupát (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Kovács Csaba, a SAPA Fehérvár AV 19 támadója megsérült, így ő sem lehet ott a magyar jégkorong-válogatottban a hétvégi Telenor-kupán.
nov. 11
12:21
Vívó-vb: egy győzelem, egy vereség férfi tőrben (She)
A magyar férfi tőrválogatott legyőzte a dél-afrikaiakat, majd kikapott a kínaiaktól a párizsi vívó-világbajnokság csütörtöki versenynapján, így legjobb esetben a kilencedik helyet szerezheti meg.
nov. 11
12:23
Németország: Löw tovább fiatalította a válogatottat, Özil kimaradt (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a svédek elleni november 17-i felkészülési mérkőzésre. A szakember korábbi ígéretéhez híven több fiatal játékost is behívott, s ezzel tovább fiatalította a világbajnokságon még 24.9 éves átlagéletkorú nemzeti csapatot.
nov. 11
12:39
NBA: aggodalom Houstonban, újra megsérült Jao Ming, a kínai óriás (She)
Sérülés miatt alig hat percet tölthetett a pályán Jao Ming, a Houston Rockets kínai centere az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Sérülése súlyossága nem ismert, de a Rocketsnél aggódnak.
nov. 11
12:41
Manchester United: Rafael és Evra is kidőlt a sorból a derbin (She)
Sir Alex Fergusonnak, a Manchester United menedzserének sérülés miatt kellett lecserélnie a városi rangadón Rafael da Silvát és Patrice Evrát.
nov. 11
12:57
Rögbi: a magyar juniorválogatott bejutott az Eb-döntőbe (She)
Az Ukrajna ellen aratott 28–8-as győzelemmel a magyar férfi junior (U20-as) rögbiválogatott bejutott az Esztergomban zajló korosztályos Európa-bajnokság döntőjébe. A szombati fináléban a magyar együttes ellenfele Litvánia lesz.
nov. 11
12:59
Videó: szotyival dobált egy szurkolót a Barca-sztár, majd Puyolra fogta (She)
A Barca világbajnok védője, Gerard Piqué nem megy a szomszédba egy kis csínytevésért. A Barcelona–Ceuta spanyol Király-kupa mérkőzésen (5–1) a hazaiak két nem nevezett védője, Piqué és Puyol egymás mellett üldögéltek a lelátón és szemmel láthatóan nem kötötte le őket a meccs. Az ifjú védő az egy sorral lejjebb ülő kopasz szurkolót dobálta szotyijával, majd próbálta Puyolra kenni a dolgot.…
nov. 11
13:01
Formula-1: orosz gyár vette meg a Virgin-részvények nagy részét (She)
A Virgin-istálló eladta részvényeinek jelentős részét a Marussia Motors nevű orosz sportautógyártó cégnek, ezáltal biztosította hosszú távú jövőjét.
nov. 11
13:15
Premier League: büntetés várhat a balhés Joey Bartonra (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) bejelentette: a fegyelmi bizottság kivizsgálja a Newcastle United–Blackburn Rovers bajnokin Morten Gamst Pedersenre támadó Joey Barton ügyét.
nov. 11
13:17
Everton: Moyes szerint a rugdosódó Fellaini hülyeséget követett el (She)
Meglehetősen keményen bírálta David Moyes, az Everton labdarúgócsapatának menedzsere a liverpooliak Bolton elleni bajnokiján piros lapot kapó Marouane Fellainit.
nov. 11
13:33
Liverpool: a „vörösök" ajánlatot tettek a Zenit gólzsákjára (She)
Alekszandr Kerzsakov, az orosz listavezető Zenit gólerős csatára elmondta: a Liverpool ajánlatot tett klubjának, de ő Szentpéterváron érzi otthon (és jól) magát.
nov. 11
13:35
Videó: gyönyörű támadás után szerzett kapásgólt a válogatott játékos (She)
A francia Ligakupában megrendezett Montpellier–Lille találkozón (2–1) a vendégek középpályása, Eden Hazard kétgólos hátrányban szólózott át a hazai védelmen, majd a kényszerítő után visszakapott labdát hazardírozás nélkül, kapásból zúzta a kapuba. A remek egyéni alakítás is kevés volt azonban csapatának. Nézze meg a gólt 3:06-tól!
nov. 11
13:37
Premier League: felforgatta csapatát, és lemond, ha megbüntetik érte (She)
Ian Holloway, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Blackpool menedzsere azzal fenyegetőzik, hogy lemond, ha a liga megbünteti amiatt, mert túl sok helyen változtatta meg csapatát.
nov. 11
13:51
Videó: íme, Kovács Péter precíz fejesgólja a Belga Kupában (She)
A Belga Kupa nyolcadöntőjében a Lierse hazai pályán verte a Tournai együttesét (4–1). Kovács Péter csapata harmadik gólját egy beadás utáni pontos fejesből szerezte. Nézze meg a magyar csatár találatát és a meccs összefoglalóját!

Keresés