2010. november 6. szombat

nov. 6
0:39
Argentína: edzője szerint Riquelme olyan, mint egy hárommellű nő (She)
Nem akármilyen hasonlattal jellemezte edzője Juan Roman Riquelmét, a Boca Juniors labdarúgóját. Claudio Borghi szerint a 32 éves középpályás olyan, mint egy hárommellű nő.
nov. 6
6:57
NHL: Ovecskinék öt gólt ütöttek és vezetik a főcsoportjukat (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 28. játéknapján a Washington Capitals 5–3-ra győzött a Boston Bruins ellen, és élre állt  a Keleti főcsoportban. A hazaiak legnagyobb sztárja, Alekszandr Ovecskin egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a sikerből. Gólparádét láthattak a nézők a Florida Panthers–Carolina Hurricanes meccsen – a hazaiak 7–4-re nyertek. A New York Rangers…
nov. 6
7:00
Massa: "Kész vagyok elengedni Alonsót!" (Behaviour)
A hétvégén rendezik a sokak által csak világbajnok-csinálónak hívott Brazil Nagydíjat. Az elnevezés nem véletlen: az elmúlt öt évben mindig Interlagosban avattak világbajnokot a Forma-1-ben. Az esély most is megvan erre.
nov. 6
7:02
Massát börtönnel fenyegeti az államügyész (Behaviour)
Igencsak tetőfokára csap az izgalom a hétvégi Brazil Nagydíjon, ahol akár a világbajnoki cím is eldőlhet. A Forma-1 történetének legizgalmasabb világbajnoki versenyfutásában még öt pilótának van esélye a végső győzelemre, és ennek megfelelően pattanásig feszültek az idegek az érintetteknél.
nov. 6
7:04
Monicomp: csak a futball! (Behaviour)
A 10. forduló óta a Monicomp Zrt. a labdarúgó NB I névadó szponzora. A Csányi Sándor MLSZ-elnök által vezetett OTP Bank érdekeltségébe tartozó kisebb cégek egyesüléséből alakult zrt. vezérigazgatója, Pónus Ferenc lapunknak mutatta be a bajnokság új támogatóját, és nyilatkozott a jövőbeli tervekről.
nov. 6
7:18
"Nem marasztalhatom el a srácokat" (Behaviour)
Három együttes a 4. forduló után is 100 százalékos a labdarúgó Európa Ligában: a moszkvai CSZKA, a szentpétervári Zenit, valamint a VfB Stuttgart 12 pontjával máris továbbjutott a csoportkörből, akárcsak egy másik keleti alakulat, a fehérorosz BATE Boriszov.
nov. 6
7:33
Sampdoria: Koman külön edzett társaitól, de játszhat vasárnap (She)
A Sampdoria hivatalos honlapjának beszámolója szerint a csapat csütörtöki Európa-liga mérkőzésén kisebb sérülést szenvedett Koman Vladimir, aki emiatt pénteken társaitól külön gyakorolt.
nov. 6
7:51
Nagy László-ügy: a szövetség válaszolt a játékosok levelére (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) közleményben válaszolt a férfiválogatott tagjainak csütörtöki nyílt levelére, amelyben a játékosok kiálltak a hét elején kritikákat megfogalmazó Nagy László mellett. Az alábbiakban a szövetség közleményét olvashatják.
nov. 6
8:27
Genoa: Rudolf felépülése jól halad, de vasárnapi játéka kérdéses (She)
Rudolf Gergelynek, a Genoa magyar légiósának felépülése jól halad, de még mindig külön edz társaitól. A vasárnapi, Palermo elleni játéka egyelőre kérdéses.
nov. 6
9:03
Nagy László és a válogatott mellett tüntetnek a szurkolók (Infostart)
Nagy László levele lavinát indított el: a barcelonai klasszis keddi közleménye után a válogatott átlövő állításait a szövetség cáfolta, aztán csütörtökön a nemzeti csapat játékosai egységesen álltak ki Nagy Lászlóért. A mai Szeged-Veszprém férfi kézilabda-rangadó előtt a két klub szurkolói közös szimpátiatüntetést szerveznek a magyar válogatott és Nagy László mellett.
nov. 6
9:03
Inter: Materazzi tagadja, hogy szerdán kibékült volna Zidane-nal (She)
Marco Materazzi, az Internazionale világbajnok labdarúgója tagadta a Marca korábbi hírét, hogy szerdai találkozásuk alkalmával kibékült volna Zinedine Zidane-nal.
nov. 6
9:05
Videó: brutalitás a kosárpályán, megtaposta ellenfele fejét a center (She)
A férfi kosárlabda Euroliga D-csoportjának rangadóján a szlovén Olimpija egy ponttal legyőzte a görög Panathinaikoszt. A feszült találkozón a vendégek centere, Mike Batiste megtaposta földön fekvő ellenfelét, Sasha Osboltot...
nov. 6
9:39
Videó: a volt fradista gólja kevés volt az FA-kupában a Manchester ellen (She)
Az FA-kupa 2. fordulójában a Rochdale otthonában vendégszerepelt az FC United of Manchester, amely elképesztően izgalmas meccsen harcolta ki a továbbjutást. A „kis” Manchester két góllal vezetett, amikor a volt ferencvárosi csatár, Anthony Elding szépített (a videón 2:01-től), majd egyenlített is csapata. A találkozó vége azonban csattanósra sikeredett, az utolsó, 94. percben a vendégek jutottak…
nov. 6
9:41
Műkorcsolya: negyedik lett a Hoffmann, Zavozin duó Pekingben (She)
A negyedik helyen zárta a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim duó a jégtáncosok küzdelmét a Pekingben rendezett műkorcsolya Grand Prix-n.
nov. 6
9:43
Videó: Futács góljával még vezetett az Ingolstadt, de végül kikapott (She)
Futács Márkó szépségdíjas góljával szerzett vezetést hazai pályán az Ingolstadt az Energie Cottbus ellen a Bundesliga 2-ben, a vendégek azonban a hajrában a maguk javára fordították a meccset (1–2). Nézze meg a magyar csatár találatát videón!
nov. 6
9:57
Videó: Tóth ismét gólt lőtt, csapata a sereghajtó Willemnél gálázott (She)
Tilburgban ütötte ki 4–1-re a Willem II együttesét Tóth Balázs csapata, a VVV Venlo a holland bajnokságban. A magyar középpályás ismét gólt lőtt, csapata harmadik találatát szerezte (0:42-től).
nov. 6
10:15
Verekedés a Milan edzésén (Infostart)
Zlatan Ibrahimovic összeverekedett Oguchi Onyewuval a Milan labdarúgócsapatának pénteki edzésén, a duót a többieknek kellett szétválasztaniuk.
nov. 6
10:15
Labdarúgás: a Fradi a ZTE ellen, pályán a MU is – mai program (She)
Számos izgalmas mérkőzést tartogat a labdarúgó NB I és az európai topligák szombati programja. A labdarúgó NB I-ben a tabella harmadik helyén álló Ferencváros a második Zalaegerszeg otthonába látogat, az éllovas Videoton Kaposváron vendégeskedik. Németországban Szalai Ádámék a Freiburg ellen idegenben lépnek pályára, a Bayern Münchennek a sereghajtó Mönchengladbach lesz az ellenfele.…
nov. 6
10:18
Párizsi tenisztorna: Nadal lemondta (Metropol)
A világelső Rafael Nadal egészségügyi okokra hivatkozva lemondta a részvételt a vasárnap kezdődő párizsi tenisztornán.
nov. 6
10:33
Labdarúgás: a Fradi a ZTE ellen, Vassék az Interhez mennek, pályán a MU - mai program (She)
Számos izgalmas mérkőzést tartogat a labdarúgó NB I és az európai topligák szombati programja. Az NB I-ben a tabella harmadik helyén álló Ferencváros a második helyezett Zalaegerszeg otthonába látogat, az éllovas Videoton Kaposváron vendégeskedik. Németországban Szalai Ádámék a Freiburg ellen idegenben lépnek pályára, a Bayern Münchennek a sereghajtó Mönchengladbach lesz az ellenfele.…
nov. 6
10:35
Videó: szöglet után egyenlítettek a győriek a Honvéd otthonában (She)
A Honvéd–Győr összecsapás 1–1-es döntetlen hozott az NB I-ben. A győriek egyenlítő gólját Völgyi Dániel szerezte, aki szöglet után talált a hazaiak kapujába.
nov. 6
10:37
Légióssors: Kovács János ismét hosszú kihagyásra kényszerül (She)
Az angol labdarúgó negyedosztályban szereplő Hereford United magyar légiósa, Kovács János sérülés miatt ismét hosszabb kihagyásra kényszerül.
nov. 6
11:09
Vívó-vb: Nagy Orsolya a 16 közé jutott női kardban (She)
Nagy Orsolya bejutott a legjobb 16 közé a párizsi vívó-világbajnokság harmadik, szombati versenynapján, amelyen a női kardozók mellett még a fegyvernem férfi képviselői küzdenek az érmekért a 64-es táblán.
nov. 6
11:27
Moto GP: Stoner volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíjának harmadik szabadedzésén a 125 köbcentiméteres kategóriában Pol Espargaró volt a leggyorsabb, a királykategóriában Casey Stoner érte el a legjobb időt. A világbajnoki címet már korábban megszerző Jorge Lorenzo a harmadik időt motorozta.
nov. 6
11:29
Kosárlabda: késik Iverson bemutatkozása a Besiktasnál (She)
Két napot késik a korábban az észak-amerikai liga (NBA) legértékesebb játékosának (MVP) választott Allen Iverson bemutatkozása a török Besiktas kosárlabdacsapatánál.
nov. 6
11:45
Légióssors: az Angliában játszó magyar védő hosszú kihagyásra kényszerül (She)
Az angol labdarúgó negyedosztályban szereplő Hereford United magyar légiósa, Kovács János sérülés miatt ismét hosszabb kihagyásra kényszerül.
nov. 6
12:21
Videó: kis híján kettétörte a liverpooli csatár lábát a Napoli védője (She)
A csütörtöki Liverpool–Napoli Európa-liga meccsen (3–1) a vendégek védője, Salvatore Aronica brutális becsúszása után örülhetett a liverpooli támadó, David N'Gog, hogy nem szenvedett súlyos sérülést.
nov. 6
12:23
Moto GP: Talmácsi a 13. időt érte el a harmadik szabadedzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíjának harmadik szabadedzésén a Moto 2-es kategóriában Talmácsi Gábor a 13. időt érte el. A leggyorsabbnak Talmácsi csapattársa, Andera Iannone bizonyult.
nov. 6
12:24
Valencia: Talmácsi a 12. helyről indul (Metropol)
Talmácsi Gábor a 12. helyet szerezte meg a Moto2 szombati időmérő edzésén, a gyorsaságimotoros-világbajnokság idényzáró Valenciai Nagydíján.
nov. 6
12:39
Tenisz: a születésnapos Ivanovics és Klejbanova jutott döntőbe Balin (She)
A mai napon a 23. születésnapját ünneplő szerb Ana Ivanovics és az orosz Aliszja Klejbanova jutott a holnapi döntőbe a Balin rendezett Bajnokok Tornája fedett pályás tenisztornán.
nov. 6
13:15
Vívó-vb: Nemcsik nem tudja mit rontott el, Nagy Orsolya 13. (She)
A versenyben maradt utolsó magyar női kardozó, Nagy Orsolya a legjobb 16 között fejezte be szereplését egyéniben a párizsi vívó-világbajnokságon. A férfiak versenyében korábban búcsúzó Nemcsik Zsolt nem tudja, mit rontott el.
nov. 6
13:51
Vívó-vb: Szilágyi Áron hatodikként zárt Párizsban (She)
Három győzelmet követően kikapott a címvédő Nicolas Limbachtól, így a hatodik helyen végzett Szilágyi Áron a férfi kardozók szombati versenyében a párizsi vívó-világbajnokságon.
nov. 6
13:53
Ökölvívás: Petrányi és Kótai is szorítóba lép a decemberi gálán (She)
December 14-én az óbudai Gilda Max Gymben rendezi következő eseményét a Profibox Promotion – tájékoztatatta a profiboksz.hu-t Petrányi Zoltán szervező, aki Tóth László ellen szorítóba is lép egy 12 menetesre tervezett nehézsúlyú Magyar-bajnoki, illetve UBO kontinensbajnoki találkozón. A rendezvényen kesztyűt húz a korábbi WBF, valamint IBO nagyváltósúlyú bajnok Kótai Mihály is, aki Petrovics…
nov. 6
14:09
Premjer-liga: fontos három pontot szerzett Gaál Miklós csapata (She)
A kiesés elől menekülő Amkar Perm hazai pályán 2–0-ra nyert a Tyerek Groznij ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának első szombati mérkőzésén. Ezzel jelenleg bennmaradásra áll, ám a mögötte álló Anzsi Mahacskala és Alanyija Vlagyikavkaz csak később lép pályára a hétvégén. Az Amkarban a sérülése után lábadozó Gaál Miklós nem lépett pályára.
nov. 6
14:27
NSO Tv: Söderling a világelsőségre hajt, Federert tartja a legtöbbre (She)
A 26 éves svéd teniszező, Robin Bo Carl Söderling egymást követő két évben szerepelhetett a Roland Garros döntőjében. Először Federer, majd idén Rafael Nadal gátolta meg abban, hogy ő emelhesse fel a kiemelt torna trófeáját, de tökéletesen tudja, hogy megfelelően kemény munkával még bőven van ideje arra, hogy rövidesen maga mögé utasítsa a két világklasszist.
nov. 6
14:45
Labdarúgás: Maradona nem lesz iráni szövetségi kapitány (She)
Diego Maradona hamarosan látogatást tesz Iránban, így azonnal felröppentek olyan hírek, amelyek szerint átveszi az ázsiai ország labdarúgó-válogatottjának az irányítását. Ennek azonban nincs sok valóságalapja.
nov. 6
14:47
Evezés: 55 ezer fizető néző izgult a B-döntőn az új-zéladni vb-n (She)
Az új-zélandi evezős világbajnokságon az adaptívok között Lengyel Mónika negyedik lett, Galambos Péter pedig futamgyőztesként várja a magyar idő szerint vasárnap hajnali döntőt. Könnyűsúlyú egypárban a címvédő háromszoros világbajnok kiesett. Szombaton a magyarok nem voltak érdekelve, Dr. Kokas Péter, a csapat vezetője, a verseny hivatalos orvosa a helyszínről rövid tudósítást küldött.
nov. 6
15:03
Úszás: Hosszú és Cseh is második az európai úszó-rangsorban (She)
Két magyar úszó, Hosszú Katinka és Cseh László „fért fel" a dobogóra az Európai Úszó Liga (LEN) magazinjának szavazásán: előbbi a svéd Therese Alshammar, utóbbi a francia Camille Lacourt mögött végzett a második helyen a 2010-es rangsorban.
nov. 6
15:05
Videó: lesgóllal szerzett vezetést Bogdán csapata a Tottenham ellen (She)
Az első félidőben szerzett Kevin Davies-góllal 1–0-ra vezet a Bolton a Tottenham ellen a Premier League 11. fordulójának nyitó meccsén. A találat érdekessége, hogy a támadó lesen kapta meg a labdát.
nov. 6
15:21
Evezés: 55 ezer fizető néző izgult a B-döntőn az új-zélandi vb-n (She)
Az új-zélandi evezős világbajnokságon az adaptívok között Lengyel Mónika negyedik lett, Galambos Péter pedig futamgyőztesként várja a magyar idő szerint vasárnap hajnali döntőt. Könnyűsúlyú egypárban a címvédő háromszoros világbajnok kiesett. Szombaton a magyarok nem voltak érdekelve, Dr. Kokas Péter, a csapat vezetője, a verseny hivatalos orvosa a helyszínről rövid tudósítást küldött.
nov. 6
15:23
Labdarúgó NB I: Kaposvár-Videoton élőben az NSO-n! (She)
A hetedik helyezett Kaposvár a listavezető Videotont fogadja a labdarúgó NB I 13. fordulójának első szombati találkozóján. Kövesse velünk élő, szöveges tudósításunk segítségével az összecsapást!
nov. 6
15:25
F1: Kubica volt a leggyorsabb a Brazil Nagydíj 3., esős szabadedzésén (She)
Robert Kubica volt a leggyorsabb a Brazil Nagydíj szombat délelőtti szabadedzésén, megelőzve a pénteki tréningek legjobbját, Sebastian Vettelt. Az egyórás edzésen többször is eleredt az eső, a pálya nemigen volt száraz, a várhatóan hasonló körülmények között megrendezendő időmérő miatt többen nem is nagyon erőltették a körözést, a vizes pályára való gumikat a délutáni kvalifikációra tartogatták.
nov. 6
15:27
Moto GP: a királykategóriában Stoner, a 125-ben Márquez indul az élről (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíjának időmérő edzésén a 125 köbcentiméteres kategóriában Marc Marquez érte el a legjobb időt, vagyis ő indulhat az élről a holnapi versenyen. Sebestyén Péter a 19. helyről rajtolhat. A királykategóriában a harmadik szabadedzés után az időmérőn is Casey Stoner volt a leggyorsabb. A második helyről a vb-címet már korábban megszerző…
nov. 6
15:57
Premier League: Boltonban botlott az Inter-verő Tottenham (She)
Az Internazionale keddi legyőzése után botlott a Tottenham labdarúgócsapata az angol Premier League-ben: a Spurs 4–2-es vereséget szenvedett Boltonban. A Wanderers a sikerének köszönhetően megelőzte a tabellán a londoni alakulatot, és feljött az ötödik helyre. A többi szombati találkozót 16 órakor játsszák.
nov. 6
16:15
NB II, Keleti csoport: továbbra is áthatolhatatlan a Szpari védelme (She)
Sorozatban ötödik mérkőzését nyerte meg a Nyíregyháza NB II-es labdarúgócsapata úgy, hogy nem kapott gólt. A Szpari ezúttal a Vácot verte meg 2–0-ra, és továbbra is vezeti a Keleti csoport tabelláját.
nov. 6
16:17
Labdarúgó NB I: három mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában három találkozó kezdődik 16 órakor. A Haladás az MTK-t, a Lombard Pápa a Vasast, a Paks a Siófokot fogadja. Kövesse a mérkőzéseket élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 6
16:19
NB II, Nyugati csoport: a „kis Vidi” és a Baja sem botlott idegenben (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a Videoton-Puskás Akadémia és a Baja is nyert idegenben, így megelőzte a 13. fordulót listavezetőként kezdő, vasárnap pályára lépő Gyirmótot.
nov. 6
16:21
Manchester United: Evra távozni akar, célja a spanyol főváros (She)
Patrice Evra azt tervezi, hogy az idény végeztével elhagyja a Manchester Unitedet, és a Real Madridhoz szerződik. Erről a goal.com internetes szaklap számolt be szombaton a francia hátvéd ismerőseire hivatkozva.
nov. 6
16:33
Moto2: Talmácsi a 12. helyről vághat neki a Valenciai Nagydíjnak (She)
Talmácsi Gábor a 12. helyről indulhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájának Valenciai Nagydíján. Az élről Toni Elías vághat neki a versenynek.
nov. 6
16:51
Talmácsi a 12. helyről rajtolhat (Infostart)
Talmácsi Gábor a 12. helyet szerezte meg a Moto2 szombati időmérő edzésén, a gyorsaságimotoros-világbajnokság idényzáró Valenciai Nagydíján.

Keresés