2010. november 27. szombat

nov. 27
0:36
Női kézilabda: Dánia 13 góllal nyert Szerbia ellen, Norvégia gázolt (She)
Pénteken elkezdődött a Mobelringen-kupa elnevezésű női felkészülési kézilabdatorna, amelynek első játéknapján a házigazda norvégok 35–14-re nyertek Izland ellen, míg a dánok 34–21-re megverték Szerbiát.
nov. 27
7:03
Megvezetett amatőrök? (Behaviour)
Bő egy hónap múlva, 2011. január 1-jétől megyei igazgatóságok veszik át a megyei labdarúgó-szövetségek feladatait. Az MLSZ hivatalos honlapján meghirdetett pályázatban keres jelentkezőket az igazgatóságok élére. A jövőt illetően rengeteg a bizonytalanság, a megyei szövetségek becsapva érzik magukat.
nov. 27
7:05
Reagált, de nem cáfolt (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közleményben reagált a lapunk csütörtöki számában megjelent cikkünkre, melyben arról írtunk, hogy bő egy hónappal a megyei szövetségek átalakulása előtt gyakorlatilag semmilyen információval sem rendelkeznek az amatőr futball szereplői az újonnan felálló igazgatóságok működéséről.
nov. 27
7:07
Nadal: akárcsak Toldi Miklós, verte a cseh vitézt (Behaviour)
A csütörtök esti, lapzártánk után sikerült Andy Murray-nek kivívnia a továbbjutást a csoportból. A skót játékosnak ehhez legalább egy szettet kellett nyernie a spanyol David Ferrer ellen, és Murray "természetesen" úgy kezdett, hogy a szurkolók már-már azt hitték, kedvencük megalázó vereséget fog szenvedni.
nov. 27
7:09
"Carl kiüti a Törpék királyát!" (Behaviour)
Ezen a hétvégén folytatódik a Szuper Hatos nagyközépsúlyú torna, másrészt ismét saját súlycsoportjában lép ringbe minden idők egyik legjobb mexikói harcosa, Juan Manuel Marquez, aki könnyűsúlyú világbajnoki öveit teszi kockára az ausztrál Michael Katsidis ellen.
nov. 27
7:11
Mátéfi Eb-főpróbája (Behaviour)
Célegyenesbe fordult a női kézilabda válogatott Eb-felkészülése: Mátéfi Eszter csapata a víkenden a Telenor Kupán kétszer is pályára lép.
nov. 27
9:00
El Clásico: a politika is belenyúl a labdarúgásba (Infostart)
Az őszi szezon legnagyobb érdeklődéssel várt labdarúgó-mérkőzését, az El Clásicót rendezik hétfőn este. Bajnokok Ligája-győztes edzők a kispadon, világbajnokok és aranylabdások a pályán egymás ellen. A hétfő esti időpont miatt sok szurkoló dühöngött. A liga biztonsági okok miatt döntött úgy, hogy ne a katalóniai választások napján legyen a találkozó, hiába tiltakoztak a csapatok is a hétfői meccs…
nov. 27
9:18
Hóhelyzet: Kaposváron olvad a hó, valószínűleg lesz meccs (She)
Beharangozó helyett behavazó! A labdarúgó NB I-ben a tavaszról előrehozott két forduló közül már rögtön az első megtartása hóakadályokba ütközhet – kövesse nyomon a hóhelyzetet híreinkben és folyamatosan frissülő cikkünkben. A Kaposvári Rákóczi ügyvezetőjétől, Illés Jánostól megtudtuk, az éjjel havazott a somogyi megyeszékhelyen, de ez valószínűleg nem befolyásolja a ZTE elleni ma délutáni…
nov. 27
9:54
Rövid pályás úszó Eb: Kapás és Mutina is döntős 400 gyorson (She)
Kapás Boglárka a második, Mutina Ágnes pedig a negyedik legjobb idővel jutott döntőbe női 400 méter  gyorson az eindhoveni rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
nov. 27
9:56
Hóhelyzet: Szombathelyen megfagyott a sár, lesz meccs (She)
Beharangozó helyett behavazó! A labdarúgó NB I-ben a tavaszról előrehozott két forduló közül már rögtön az első megtartása hóakadályokba ütközhet – kövesse nyomon a hóhelyzetet híreinkben és folyamatosan frissülő cikkünkben. A leginkább kérdéses találkozónak eddig a Haladás–Szolnok mérkőzés tűnt, ám sár az éjjel megfagyott a szombathelyi pályán, így meg lehet rendezni a mérkőzést.
nov. 27
10:12
Hóhelyzet: Pakson játékra alkalmatlan a pálya, kérdéses a Fradi-meccs (She)
Beharangozó helyett behavazó! A labdarúgó NB I-ben a tavaszról előrehozott két forduló közül már rögtön az első megtartása hóakadályokba ütközhet – kövesse nyomon a hóhelyzetet híreinkben és folyamatosan frissülő cikkünkben. A Ferencváros ellen készülő Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, jelenleg futballra alkalmatlan a paksi pálya.
nov. 27
10:30
Hólyhelyzet: elmarad a mai Paks-Ferencváros mérkőzés (She)
Beharangozó helyett behavazó! A labdarúgó NB I-ben a tavaszról előrehozott két forduló közül már rögtön az első megtartása hóakadályokba ütközhet – kövesse nyomon a hóhelyzetet híreinkben és folyamatosan frissülő cikkünkben. A Ferencváros ellen készülő Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt a Nemzeti Sport Online-nak korábban elmondta, jelenleg futballra alkalmatlan a paksi pálya. A Nemzeti…
nov. 27
10:39
Négy magyar aranyérem a kick-box EB-n (Metropol)
A döntők első napján négy aranyérmet szereztek a magyar versenyzők a kick-box karate Görögországban zajló Európa-bajnokságán.
nov. 27
10:48
Négy magyar aranyérem a Kick-box karate Eb döntőinek első napján (Infostart)
A döntők első napján négy aranyérmet szereztek a magyar versenyzők a kick-box karate Görögországban zajló Európa-bajnokságán.
nov. 27
10:48
Hóhelyzet: csak a Paks-Fradi meccs marad el, kedden pótolják (She)
Beharangozó helyett behavazó! A labdarúgó NB I-ben a tavaszról előrehozott két forduló közül már rögtön az első megtartása hóakadályokba ütközhet – kövesse nyomon a hóhelyzetet híreinkben és folyamatosan frissülő cikkünkben. A Nemzeti Sport Online megtudta, hogy a Paks–Ferencváros mérkőzésen kívül másik mára tervezett találkozó nem marad el.
nov. 27
11:24
Hóhelyzet: elmarad a mai Paks-Ferencváros mérkőzés (She)
Beharangozó helyett behavazó! A labdarúgó NB I-ben a tavaszról előrehozott két forduló közül már rögtön az első megtartása hóakadályokba ütközhet – kövesse nyomon a hóhelyzetet híreinkben és folyamatosan frissülő cikkünkben. A Ferencváros ellen készülő Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt a Nemzeti Sport Online-nak korábban elmondta, jelenleg futballra alkalmatlan a paksi pálya. A Nemzeti…
nov. 27
11:26
Hóhelyzet: nem marad el Bede búcsúmeccse, Kecskeméten vezet (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy az időjárás miatt egyetlen mára tervezett bajnoki, a Paksi FC–Ferencváros találkozó marad el. Ez a meccs lett volna az utolsó NB I-es összecsapása a 45 esztendős játékvezetőnek, Bede Ferencnek, aki így – információink szerint – a Kecskemét–MTK mérkőzésen búcsúzik.
nov. 27
11:28
Videó: a pályára szaladó pofátlan edző akadályozta meg a gólhelyzetet (She)
Elképesztő pofátlanság történt egy alacsonyabb osztályú argentin bajnokin: a Comunicaciones–Acassuso labdarúgó-találkozó (1–1) 92. percében a hazaiak a győzelem reményében támadtak, amikor az oldalvonal mellett jegyzetekkel a kezében álló vendég kapusedző a pályára szaladva állította meg a megiramodó csatárt. Guillermo Crudo – önszántából, a felháborodott játékosok gyűrűjében – azonnal elhagyta a…
nov. 27
11:42
FIFA: Óceánia új alelnököt jelölne a lebukott tahiti tag helyett (She)
Az óceániai szövetség (OFC) azzal a kéréssel fordult a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséghez (FIFA), hogy a korrupciós vádak miatt eltiltott alelnök, a tahiti Reynald Temarii helyett mást jelölhessen a posztra, aki így jövő csütörtökön a végrehajtó bizottság tagjaként szavazhatna az OFC nevében a 2018-as és a 2022-es világbajnokságok rendezőiről.
nov. 27
12:09
Eszméletlenre verték Bernie Ecclestone-t (Behaviour)
Először nyilatkozott a szombati Daily Express című brit lapnak Bernie Ecclestone arról, hogyan támadták meg őt és ütötték le, majd rugdosták eszméletlenre még szerdán Londonban.
nov. 27
12:18
Labdarúgás: Komanék a Milan ellen, pályán a MU és a Bayern is - mai program (She)
Az európai topligák közül Angliában ma lép pályára a Manchester United (otthon a Blackburn ellen) és az Arsenal (az Aston Villa stadionjában), míg Olaszországban Koman Vladimir csapata, a Sampdoria az AC Milant, a Juventus a Fiorentinát fogadja. A Bundesligában a címvédő Bayern München (a Frankfurtot vendégül látva) és a listavezető Dortmund (a Mönchengladbach ellen) is ma játszik. A labdarúgó…
nov. 27
12:36
A célban gázolták halálra a győztes motorversenyzőt (Infostart)
Néhány másodperccel azután, hogy győztesen haladt át a célvonalon, halálra gázolták a svájci Pascal Grosjeant a motoros Sportsbike bajnokság pénteki futamán, Dubajban.
nov. 27
12:54
Tragédia: egy svájci motorost halálra gázoltak a győzelme után (She)
Néhány másodperccel azután, hogy győztesen haladt át a célvonalon, halálra gázolták a svájci Pascal Grosjeant a motoros sportsbike-bajnokság pénteki futamán, Dubaiban.
nov. 27
13:12
Alpesi sí vk: a kómából felépült Albrecht még vár a visszatéréssel (She)
A tavalyi súlyos balesetét követően három hétig kómában fekvő svájci Daniel Albrecht a hivatalos edzések után úgy döntött, nem áll rajthoz a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának Lake Louis-i két futamán.
nov. 27
13:48
Videó: Beckham megint dühbe gurult, most egy barátságos meccsen (She)
Miután David Beckhamék kiestek az MLS elődöntőjében, ahol az angol középpályásnak szintén elgurult a gyógyszere, ezúttal a Newcastle Jets elleni barátságos mérkőzésen lépett pályára a Los Angeles Galaxy (2–1-re kikapott), s a SpiceBoy most is a játékvezetőn, Matthew Breeze-en vezette le a felgyülemlett feszültséget.
nov. 27
14:06
Sífutás: a svájci Dario Cologna győzött a férfiaknál Kuusamóban (She)
A finnországi Kuusamóban a férfiak 10 km-es klasszikus stílusú versenyével folytatódott a sífutó-világkupa. A győzelmet a svájci Dario Cologna szerezte meg az orosz Alekszandr Legkov és a svéd Daniel Rickardsson előtt.
nov. 27
14:33
Deutsch Tamás a Magyar Paralimpiai Bizottság új alelnöke (Metropol)
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) közgyűlésén a küldöttek egyhangúlag Deutsch Tamás korábbi ifjúsági és sportminisztert választották meg a szervezet alelnökének.
nov. 27
14:42
El clásico: Ez a meccs nem rólam és Messiről szól - C. Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo egy mai sajtótájékoztatón elmondta: a hétfői Barcelona–Real Madrid rangadó nem róla és Lionel Messiről szól, ő és az argentin is csak egy-egy játékos a pályán lévő huszonkettőből.
nov. 27
14:51
Halálra gázolták a motorost a versenyen (Behaviour)
Meghalt egy svájci versenyző, egy másik pedig válságos állapotban van, miután súlyos baleset történt a motoros Sportsbike bajnokság pénteki futamán, Dubajban - közölte a National nevű helyi lap szombaton.
nov. 27
15:36
Roma: Vucsinics megsérült, nem játszhat a Palermo ellen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma montenegrói támadója, Mirko Vucsinics megsérült a szombati edzésen – kificamította a bokáját –, így nem vehet részt a Palermo elleni idegenbeli összecsapáson.
nov. 27
15:54
Premier League: vereséggel tért vissza Pires az Arsenal ellen (She)
A Premier League 14. fordulójának nyitó mérkőzésén a korábbi Arsenal-játékossal, Robert Piresszel felálló Aston Villa hazai pályán 4–2-es vereséget szenvedett az Arsenaltól.
nov. 27
15:56
Kick-box karate Eb: hat aranyéremmel zárt a magyar csapat (She)
A pénteki négyhez a szombati utolsó napon további két győzelmet gyűjtöttek be a magyar versenyzők, akik így hat aranyéremmel zárták a kick-box karate Görögországban rendezett Európa-bajnokságát.
nov. 27
16:12
Premier League: két góllal nyert Birminghamben az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal 4-2-re győzött az Aston Villa vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
nov. 27
16:12
Labdarúgó NB I: három meccs élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Kaposvár–ZTE, a Haladás–Szolnok és a  Kecskemét–MTK mérkőzés 16 órakor kezdődik. A találkozókat Ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításainkon keresztül.
nov. 27
16:21
Hat magyar aranyérem a kick-box EB-n (Metropol)
A pénteki négyhez a szombati utolsó napon további két győzelmet gyűjtöttek be a magyar versenyzők, akik ezzel hat aranyéremmel zárták a kick-box karate Görögországban rendezett Európa-bajnokságát.
nov. 27
16:23
Két góllal nyert az Arsenal (Metropol)
Az Arsenal 4-2-re győzött az Aston Villa vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
nov. 27
16:39
Eldőlt, ki lesz a sportesemény szuperfellépője (Behaviour)
A Black Eyed Peas lesz a következő amerikai-futballdöntő, a Super Bowl szünetének sztárfellépője - jelentették be a legnépszerűbb tengerentúli sportesemény szervezői szombaton.
nov. 27
16:48
Rövid pályás úszó Eb: Mutina Ágnes aranyérmes 400 méter gyorson (She)
Mutina Ágnesnek köszönhetően biztos, hogy szombaton sem marad aranyérem nélkül a magyar küldöttség az eindhoveni rövid pályás úszó Eb-n. Mutina 400 méteres gyorsúszásban végzett az élen 4:01.25-ös idővel, míg Kapás Boglárka 4:03.42-vel a negyedik lett ebben a számban.
nov. 27
16:48
Rövidpályás úszó Eb: aranyérmes 400 m gyorson Mutina Ágnes (Infostart)
Aranyérmet nyert 400 m gyorson Mutina Ágnes az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
nov. 27
17:06
Videó: Sándor kicentizett fejese alapozta meg a Videoton sikerét (She)
A labdarúgó NB I-es bajnokság 16., azaz első „tavaszi” fordulójában a Videoton biztosan verte 2–0-ra hazai pályán a Siófok együttesét. A sikert Sándor György precíz fejese alapozta meg, majd három perccel később érkezett Nemanja Nikolics, aki higgadtan gurított a kapuba.
nov. 27
17:08
Serie B: az egyik korábbi klubja győzte le Filkor Attila csapatát (She)
Három veretlenül megvívott forduló után vereséget szenvedett Filkor Attila csapata, a Triestina az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B). Filkor sérülés miatt nem lépett pályára a korábbi klubja, a Grosseto ellen hazai pályán elveszített meccsen (0–1).
nov. 27
17:24
Síugrás: az osztrákok csapatsikerével kezdődött az idény Kuusamóban (She)
A finnországi Kuusamóban csapatversennyel vette kezdetét a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet az olimpiai bajnok osztrák csapat szerezte meg Norvégia és Japán előtt.
nov. 27
17:26
Rövid pályás úszó Eb: Donyec remek idővel döntős száz háton (She)
Sztanyiszlav Donyec jutott a legjobb idővel a döntőbe a férfi 100 méteres gyorsúszószámban. Az orosz klasszis 48.38-as időeredménnyel lett a legjobb.
nov. 27
17:33
Tovább menetel a Videoton (Metropol)
Az őszi bajnok Videoton az első tavaszi, összességében 16. fordulóban győzött a labdarúgó Monicomp Ligában: a fehérváriak szombaton hazai pályán az újonc Siófokot győzték le 2-0-ra.
nov. 27
17:42
Bundesliga: győzelmével kapaszkodik a Bayern (Infostart)
A Bayern München hazai pályán simán legyőzte az Eintracht Frankfurt gárdáját a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján és sikerével az ötödik helyre jött fel a tabellán.
nov. 27
17:42
Rövid pályás úszó Eb: Dara és Jakabos is a fináléban 100 pillangón (She)
Dara Eszter és Jakabos Zsuzsa is bejutott a női 100 méter pillangóúszás döntőjébe az Eindhovenben zajló Európa-bajnokságon. Előbbi az 5., utóbbi a 6. legjobb idővel kvalifikálta magát a holnapi döntőbe.
nov. 27
18:00
Rövidpályás úszó Eb: aranyérmes Verrasztó Evelyn 100 m vegyesen (Infostart)
Aranyérmet nyert Verrasztó Evelyn 100 m vegyesen az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
nov. 27
18:00
Rövid pályás úszó Eb: horvát aranyérem női 50 méter háton (She)
Sanja Jovanovic nyerte meg a női 50 méteres hátúszószámot az Eindhovenben zajló rövid pályás Európa-bajnokságon.
nov. 27
18:02
Labdarúgó NB I: fordított a Kaposvár a ZTE ellen, s már harmadik (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában az ötödik helyen álló Kaposvár a második Zalaegerszeget fogadta. Simon Attila már az első percben bevette a hazaiak kapuját, ám Oláh Lóránd a 11. percben egyenlített, majd ugyan két perccel később kapufára lőtt egy 11-est, de a kipattanót Milan Perics gólra váltotta. Több gól már nem született,  győzelmükkel a kaposváriak pontszámban beérték a ZTE-t, s csak…
nov. 27
18:18
Rövid pályás úszó Eb: Hollandiáé az aranyérem a női vegyes váltóban (She)
Hollandia nyerte meg a női 4-szer 50 méter vegyest az Eindhovenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon. A második Németország, a harmadik Olaszország lett.

Keresés