2010. november 29. hétfő

nov. 29
0:18
Videó: repültek a sisakok - kőkemény bunyó az amerikaifoci-meccsen (She)
A Houston-Tennessee NFL-meccsen a hazai Andre Johnson és Cortland Finnegan kőkemény bunyóval vétette észre magát. Íme, a nézeteltérés néhány pofonnal fűszerezve!
nov. 29
6:45
Aranyos Verrasztó Dávid! (Behaviour)
Tovább folytatódott a magyar éremhalmozás az eindhoveni rövid pályás úszó Eb-n, a tegnapi mérleg egy arany és egy ezüst volt! Verrasztó Dávid fantasztikus versenyzéssel végzett az első helyen 400 méter vegyesen, míg Kapás Boglárka 800 gyorson ezüstözött.
nov. 29
6:47
Továbbra is tartja a lépést a Mainz (Behaviour)
Őrzi első helyét a Bundesligában a Dortmund, amely 4-1-re verte a Mönchengladbachot a 14. fordulóban; ugyanennyire győzte le Münchenben a Bayern a Frankfurtot.
nov. 29
6:49
Berbatov: színtiszta jeles (Behaviour)
Egymaga öt gólt szerzett a bolgár Berbatov a Manchester United színeiben, amely 7-1-re múlta felül a 15. körben a vendég Blackburnt.
nov. 29
6:51
Gyorsuló Haladás (Behaviour)
Aczél Zoltán akkor vette át a szombathelyiek irányítását, amikor a csapat reménytelenül lemaradva volt utolsó a bajnokságban.
nov. 29
6:53
Magyar aranyeső Eindhovenben (Behaviour)
Vélhetően a legszebb álmainkat is felülmúlták úszóink a hollandiai Einhovenben a rövidpályás Európa-bajnokságon. A hétvégén újabb három aranyat szereztek úszóink, amihez két bronzérem is társult, így beállítva minden idők legjobb magyar szereplését hat arannyal, egy ezüsttel és két bronzéremmel végül az éremtáblázat harmadik helyén végzett válogatottunk úgy, hogy Cseh László és Gyurta Dániel nem…
nov. 29
7:12
NBA: először kapott ki a Lakers a Pacerstől a Staples Centerben (She)
A Los Angeles Lakers hazai pályán 95–92-re kikapott az Indianától az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 34. játéknapján. A Pacers legutóbb 1999 februárjában nyert az „aranysárga-lilák" otthonában, de akkor még nem a Staples Centerben játszotta hazai mérkőzéseit a csapat.
nov. 29
7:48
Argentína: növelte előnyét az Estudiantes, nyert a River Plate (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában az Estudiantes 2–1-re nyert az Independiente otthonában. A River Plate hazai pályán győzött az Olimpo ellen, míg a Boca Juniors idegenben kapott ki a Newell's Old Boystól.
nov. 29
7:50
NFL: videózásért bűnhődött a Denver mestere, Josh McDaniels (She)
Tiltott videózásért 50 ezer dollárt kell fizetnie Josh McDanielsnek, a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) érdekelt Denver Broncos mesterének.
nov. 29
8:51
A bundázás lefújva (Metropol)
Öt éve született megállapodás az UEFA és az európai nemzeti lottótársaságokat tömörítő szervezet között, hogy gátat szabjanak a bundázásnak.
nov. 29
9:00
NFL: lezuhant és meghalt egy férfi a Chicago Bears meccsén (She)
Életét vesztette egy néző a Chicago Bears–Philadelphia Eagles amerikaifutball-mérkőzésen, miután hat méter magasságból lezuhant.
nov. 29
9:18
Liverpool: rájár a rúd a vörösökre, Carragher hosszabb időre kidőlt (She)
Újabb meghatározó játékosát veszítette el hosszú időre a Liverpool labdarúgócsapata: a tegnapi, Tottenham ellen 2–1-re elveszített bajnokin megsérült a csapat rutinos középhátvédje, Jamie Carragher.
nov. 29
10:30
Női kézilabda: Görbicz sérülése súlyos, kihagyja az Eb-t (She)
Beigazolódtak az előzetes félelmek: súlyos ujjsérülése miatt Görbicz Anita nem utazik a jövő kedden kezdődő, dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságra.
nov. 29
10:48
Görbicz Anita sérülés miatt kihagyja az Eb-t (Infostart)
Súlyos ujjsérülés miatt Görbicz Anita nem utazik a jövő kedden kezdődő, dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságra.
nov. 29
10:48
Bulgária: 15 letartóztatás, egy rendőr és három drukker kórházban (She)
Több pályán is súlyos összecsapások voltak a bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában, a rendőrség 15 huligánt tartóztatott le.
nov. 29
10:57
Görbicz nem utazik a női kézilabda Eb-re (Metropol)
Súlyos ujjsérülés miatt Görbicz Anita nem utazik a jövő kedden kezdődő, dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságra.
nov. 29
11:06
Liverpool: Roy Hodgson menedzser kiáll Fernando Torres mellett (She)
Fernando Torres az elmúlt hónapokban képtelen azt a formáját mutatni, amit a Liverpool szurkolói megszokhattak tőle. A Premier League 11. fordulójában, a Chelsea elleni duplája, majd a Wigan elleni pontot érő gólja után úgy tűnt, túl van a nehéz időszakon, azóta azonban ismét gólképtelen, Roy Hodgson menedzser ennek ellenére bízik benne.
nov. 29
11:24
Rögbi: az ausztrálok rekordgyőzelemmel álltak bosszút a franciákon (She)
Az ausztrál rögbiválogatott – amely két hete Angliában kapott ki 35–18-ra – felkészülési mérkőzésen a Stade de France-ban lemosta a pályáról a vendéglátó francia együttest (16–59). Ez volt a franciák legnagyobb veresége Ausztráliától, az eddig rekordot a 2008-as 10–40-es zakó jelentette, de azt Brisbane-ben szenvedték el.
nov. 29
11:51
Az El Clásico itthon is 3D-ben (Metropol)
November 29-én a hazai térhatású tévéközvetítés története a legendás El Clásicóval debütál. A Barcelona-Real Madrid spanyol szuperrangadó a UPC Magyarország teljes kábelhálózatán, országszerte a SPORT1 minden nézője számára külön kérés nélkül, díjmentesen elérhető lesz.
nov. 29
12:00
Videó: az eladott labdából bődületes bombagól született Brazíliában (She)
Parádés találatok születtek a brazil labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. A hétvége egyik legjobb teljesítményét talán az Avaí játékosa, Caio mutatta be, aki kétgólos hátrányból egymaga fordította meg a meccset a Santos ellen (3–2). Első találatánál a tizenhatoson belül az összes rárontó játékost kicselezte, majd a kapuba lőtt. Bár a Palmeiras vezetett a bajnokesélyes Fluminense ellen,…
nov. 29
12:18
Debrecen: finn gólkirályt tesztel Herczeg András klubmenedzser (She)
Az orosz-finn állampolgárságú, korábbi finn élvonalbeli gólkirály, Aleksandr Kokko próbajátékra érkezett  Debrecenbe – adta hírül a DVSC labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
nov. 29
12:36
El clásico: Higuaín szinte biztosan nem lesz kezdő a Barca ellen (She)
A madridi As és Marca napilap egybehangzó beszámolója szerint Gonzalo Higuaín szinte biztosan nem lesz kezdő ma este a Barcelona ellen az el clásicón.
nov. 29
12:54
Férfi gyeplabda: a Rosco mindkét csapata fölényes győzelmet aratott (She)
Öt gárda részvételével megkezdődött a férfi gyeplabdázók élvonalbeli terembajnoksága, a nyitó hétvégén a Rosco első és második csapata is fölényes győzelmet aratott.
nov. 29
13:30
NB II: a pálya alkalmatlansága miatt elmarad a Fradi-Honvéd meccs (She)
Elmarad az FTC II–Bp. Honvéd II NB II-es bajnoki mérkőzés, amelyet az MLSZ versenybizottsága korábban a Nyugati csoport 4. fordulójából mára helyezett át.
nov. 29
13:48
Stuttgart: Marica seggfejnek nevezte a bírót, példátlan büntetést kapott (She)
A VfB Stuttgart történetében példátlan büntetést kapott Ciprian Marica, a klub román labdarúgója, aki megsértette a játékvezetőt a szombati bajnokin.
nov. 29
14:51
Alonso erőt merít az idei kudarcból (Metropol)
Fernando Alonso, a Ferrari Forma-1-es pilótája úgy véli: "jó lesz a 2011-es év". A világbajnoki címről idén épphogy lemaradt spanyol versenyző a Marcának nyilatkozva beszélt arról, hogy biztosan versenyképes autó áll majd össze, s jól fog sikerülni a következő esztendő.
nov. 29
15:18
Tottenham: Rafael van der Vaart egy hónapig nem játszhat (She)
Egy hónapos kényszerpihenőt kell tartania a Liverpool elleni bajnokin megsérült Rafael van der Vaartnak, a Tottenham Hotspur holland válogatott középpályásának.
nov. 29
15:27
Este újabb korrupt FIFA-tagokat leplez le a BBC (Metropol)
Este újabb korrupt tagokat leplez le a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottságából a BBC.
nov. 29
15:36
Vb 2018: este újabb korrupt FIFA-tagokat leplez le a BBC (She)
A BBC este újabb korrupt tagokat leplez le a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságából.
nov. 29
16:12
Az évszázad meccse lehet az El Clásico (Infostart)
El Clásico - a meccs, amit semmihez sem lehet hasonlítani. Két olyan együttes lép pályára, amelynek a piaci értéke meghaladja az egymilliárd eurót. Hétfőn este újra összecsap a Barcelona a Real Madriddal, Josep Guardiola José Mourinhóval, Lionel Messi pedig Cristiano Ronaldóval.
nov. 29
16:30
Újabb korrupt sportvezetőket lepleznek le (Infostart)
Este újabb korrupt tagokat leplez le a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságából a BBC.
nov. 29
16:30
Női kézilabda Eb: Jurack favoritjai a norvégok, a magyaroktól jó szereplést vár (She)
Hosszabb interjút adott a női kézilabda Eb hivatalos honlapjának a hatodik kontinensviadalára készülő Grit Jurack, a német válogatott csapatkapitánya.
nov. 29
16:32
Chelsea: Hallottam a Guardioláról szóló pletykákat, nem érdekelnek - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere nem tulajdonított nagy jelentőséget azoknak a hétvégén megjelent pletykáknak, amelyek szerint Josep Guardiola váltja őt a londoni csapat kispadján, Txiki Begiristain pedig a Barcelona után a kékek sportigazgatója lesz.
nov. 29
16:34
Fiorentina: Gilardino idén már nem játszhat sérülés miatt (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina csatára, Alberto Gilardino sérülés miatt már nem léphet pályára 2010-ben.
nov. 29
17:15
Budapest-Bamako: a Hősök teréről indul (Metropol)
A budapesti Hősök teréről indul a Budapest-Bamako több mint 400 indulója januárban. Százötven járművel 35 ország 400 indulója várja már a rajtot.
nov. 29
17:24
Európa-liga: svéd játékvezető fújja a sípot a Lokinak Ukrajnában (She)
A svéd Daniel Stalhammar lesz a szerdai, Metaliszt Harkiv–DVSC-TEVA Európa-liga-csoportmérkőzés játékvezetője.
nov. 29
17:26
Kerékpár: félidőnél a SuperCross-sorozat, Buruczki előnyben (She)
A cseppet sem kecsegtető időjárás ellenére, a sorozatban már standardnak mondható, bő 80 fős mezőny gyűlt össze a Kiskun Crosson, Kerekegyházán. A férfiaknál Buruczki Szilárddal ismét nem tudott mit kezdeni Szórádi Balázs, míg a hölgyeknél Benkó Barbara nyert szűk egy perces előnnyel a kissé betegeskedő Dósa Eszter előtt.
nov. 29
18:00
Ökölvívás: Szili István januárban bolgár rivális ellen bokszol (She)
Január 14-én a bolgár Alekszej Ribcsev ellen lép legközelebb szorítóba a középsúlyú Szili István – jelentette be a Felix Promotion ökölvívó-üzletágának vezetője, Bertók Róbert.
nov. 29
18:18
Női kézilabda: a 45 éve vb-aranyat nyert csapatot ünnepelték (She)
A hagyományoknak megfelelően minden kerek évfordulón összegyűlnek az 1965-ben vb-aranyat nyerő női kézilabda-válogatott tagjai, idén a 45. évfordulót ünnepelték.
nov. 29
20:06
Videó: az egyik meglökte, a másik rájátszott - villant a piros a derbin (She)
Az osztrák Bundesligában megrendezett Austria Wien–Rapid Wien bécsi derbin (0–1) a hazaiak játékosát, Michael Liendlt kiállította a játékvezető, noha, mint az a felvételekből is kiderül, Andreas Dober rájátszott a lökésre. A bíró megette.
nov. 29
20:42
El clásico: Benzema pótolja Higuaínt - kezdőcsapatok (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a 21 órakor kezdődő Barcelona–Real Madrid spanyol bajnoki csúcsrangadóra. A vendégek csapatában Karim Benzema kezd a sérüléssel bajlódó Gonzalo Higuaín helyén, míg a Barca vezetőedzője, Pep Guardiola a legerősebb összeállításban küldi pályára csapatát.
nov. 29
20:44
Vb 2018: dél-amerikai és afrikai FIFA-tagokat leplezett le a BBC (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságából a brazil Ricardo Teixeira, a paraguayi Nicolas Leoz és a kameruni Issa Hayatou „játszotta a főszerepet" a brit BBC televíziós csatorna filmjében, amely állítólag korrupt tagokat leplezett le.
nov. 29
20:51
A FIFA nem foglalkozik az üggyel (Metropol)
A Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség (CONMEBOL) még hétfőn este visszautasította a BBC televíziós csatorna műsorában elhangzott s a szervezet elnökét, Nicolas Leozt érintő korrupciós vádakat. A NOB vizsgálatot indít Hayatou ellen. A szervezet nem foglalkozik az üggyel.
nov. 29
21:00
El clásico: Barcelona-Real Madrid rangadó élőben az NSO-n (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság szuperrangadóján a Barcelona a Real Madridot fogadja. Kövesse nyomon az el clásicót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 29
21:36
5-0-ra nyert a Barcelona a Real ellen a Camp Nouban (Infostart)
A Barcelona döntő fölénnyel győzte le a Real Madridot az El Clásicón: tizenhat éve nem kapott ekkora verést a Madrid a Camp Nouban. Mi több, José Mourinho vezetőedzői pályafutása során először szenvedett ilyen súlyos vereséget.
nov. 29
21:36
Videó: Xavi és Pedro gólja után Villa duplázott, Ronaldo lökdösődött (She)
A spanyol szuperrangadón hamar kétgólos előnyre tett szert a Barcelona a Real Madrid ellen. Folyamatosan frissülő cikkünkben tekintse meg az el clásico góljait!
nov. 29
21:38
Profi ökölvívás: Evander Holyfield március 5-én lép újra ringbe Dániában (She)
Dániában bejelentették, hogy március 5-én Koppenhágában lép ringbe ismét a profi ökölvívás egyik legendás alakja, Evander Holyfield.
nov. 29
21:54
Videó: Az úszó vb-n még ennél is jobbak akarunk lenni - Jakabos (She)
Hazaérkezett az eindhoveni rövid pályás úszó Európa-bajnokságról a sikert-sikerre halmozó magyar különítmény. A repülőtéren Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn és Mutina Ágnes állt az NSO Tv kamerája elé.
nov. 29
23:06
El clásico: a Real Madrid csak asszisztálni tudott a Barcelona gálájához (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 13. fordulójának záró mérkőzésén a címvédő Barcelona a Real Madridot fogadta a Camp Nouban. A blancók csak asszisztálni tudtak a katalánok gálájához, Pep Guardiola együttese kiütéses, ötgólos győzelmet aratott az el clásicón. A Real elveszítette veretlenségét, és több védőjét is, a Barcelona pedig átvette a vezetést a tabellán.
nov. 29
23:24
Inter: Benítez kihirdette 23 fős keretét a klubvilágbajnokságra (She)
Az olasz Inter labdarúgócsapatának vezetőedzője, Rafael Benítez megnevezte azt a 23 játékost, aki helyet kap a 23 fős klubvilágbajnokságra utazó keretbe. A csapatban ott van Júlio César, Diego Milito és Maicon is, kimaradt azonban a sérüléssel bajlódó Philippe Coutinho.

Keresés