2010. november 25. csütörtök

nov. 25
0:00
Női kosár Euroliga: hibátlan a Valencia, először nyert a Riga (She)
A Frisco Sika Brno elleni 82–74-es győzelmével továbbra is veretlen a Ros Casares Valencia a női kosárlabda Euroligában, míg a Péccsel egy csoportban lévő TTT Riga első győzelmét szerezte meg a sorozatban ebben az idényben az USO Mondeville ellen.
nov. 25
0:04
Primera División: José Luis Oltra vezetheti ki az Almeríát a 0-8 után (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Almería José Luis Oltrát nevezte ki vezetőedzőnek, miután a Barcelonától elszenvedett 8–0-s vereség után menesztették elődjét, Juan Manuel Lillót.
nov. 25
0:08
MLSZ: Nemanja Nikolicsnak helye van a válogatottban - Egervári (She)
A Videoton szerb támadója, Nemanja Nikolics hétfőn a Nemzeti Sport Online-nak adott interjúban elmondta, sikerült az állampolgári vizsgája, így a hivatalos ügyintézést követően még az idén decemberben magyar állampolgár lehet. A 22 éves csatár ezt követően szívesen lenne magyar válogatott, és a jelek szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány számítana is rá.
nov. 25
7:03
Királyi előadás a Realtól (Behaviour)
A Marseille Moszkvában harcolta ki a továbbjutást, a Real Madrid tartalékosan is megsegítette a Milant, de idegenben nyert több gárda is. Ez történt tegnap a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a szerda viszont sokkalta izgalmasabbnak ígérkezik.
nov. 25
7:05
Egy amerikai vesszőfutása Londonban (Behaviour)
Azt már Huszka Jenő Bob herceg című operettjéből tudjuk, hogy Londonban sej, van számos utca... És az egyikben található a világ egyik legszebb és legmodernebb arénája, az O2, amely a férfi teniszezők világbajnokságának ad otthont. És úgy tűnik, egy spanyol és egy amerikai játékosnak a második forduló egyben a végállomás, kiszállás mondókát juttatta eszébe.
nov. 25
7:07
Mourinho nagy trükkje (Behaviour)
A Real Madrid idegenben ütötte ki 4-0-ra az Ajax Amsterdamot a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában. A találkozó azonban nemcsak a holland együttes történelmi veresége miatt marad emlékezetes: José Mourinho, a madridiak szakvezetője két futballistáját is kiállíttatta a hajrában.
nov. 25
7:09
Diákolimpia fogyatékkal élő úszóknak (Behaviour)
Mintegy 18 ezer fogyatékkal élő diákot érinthet a TEVA Magyarország által szponzorált Fogyatékkal Élők I. Országos Úszó Diákolimpiája, amit első alkalommal november végén rendeznek meg.
nov. 25
7:12
NBA: a Miami Orlandóban is kikapott, hosszabbításban nyert a Spurs (She)
Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a Miami Heat, amely az NBA alapszakaszának 30. játéknapján 104–95-re kikapott az Orlando Magic otthonában. Egymás után 12. alkalommal hagyta el győztesen a pályát a San Antonio, miután hosszabbításban legyűrte a Minnesotát, míg a Chicago kétszeri túlórát követően diadalmaskodott Phoenixben.
nov. 25
7:14
NHL: a New York Islanders sorozatban 14. mérkőzésén kapott ki (She)
Sorozatban 14. mérkőzését vesztette el a New York Islanders, amely az NHL legutóbbi játéknapján hosszabbításban maradt alul a Columbusszal szemben. A Nyugati főcsoport élén álló Detroit négygólos vereséget szenvedett Atlantában, míg a Pittsburgh 1–0-ra diadalmaskodott a Buffalo otthonában.
nov. 25
7:21
Szinte minden továbbjutó hely elkelt a Bajnokok Ligájában (Metropol)
A címvédő Internazionale legyőzte a holland Twentét, és ezzel minden bizonnyal egy időre megmentette vezetőedzőjét, Rafael Benítezt. A Tottenham Hotspur a Werder Brement fektette két vállra, sikerével mindkét együttes már biztosan nyolcaddöntős.
nov. 25
7:48
Németország: Moldova után most Futácséknál próbálkozik a DVTK korábbi „sztárlégiósa” (She)
A német másodosztályban szereplő Ingolstadt labdarúgócsapatánál tűnt fel a korábban Diósgyőrben is rövid időt eltöltő középpályás, a Premier League-es múlttal rendelkező Rohan Ricketts.
nov. 25
8:42
Győri ETO: Kiss és Djordjevics játéka is kérdéses az Újpest ellen (She)
Újabb nevekkel bővült a sérült győri labdarúgók egyébként is hosszú névsora: Kiss Máté és Vladimir Djordjevics játéka is kérdéses a hétvégi, Újpest elleni bajnoki mérkőzésen – adta hírül az ETO hivatalos honlapja.
nov. 25
8:44
Férfi kosárlabda: Jarvis joggal lépett le Salgótarjánból (She)
Robert Jarvis, a férfi NB I A-csoportjában szereplő Konecranes-Salgótarján légiósa élő szerződése ellenére Sopron felé vette az irányt.
nov. 25
8:51
Rövid pálya, "dupla élvezet" (Behaviour)
Nehezen nevezhető versenyzőbarát felfogásnak, hogy az Európa-bajnokság után húsz nappal máris világbajnokságot rendeznek ugyanazoknak. Márpedig az úszóknál ez a helyzet állt elő, a rövidpályás eindhoveni Eb után jön a rövidpályás dubai vb. Már azoknak, akik vállalják a duplázást.
nov. 25
9:00
Férfi kézilabda: Nagy Lászlóék megszakították a Ciudad több, mint kétéves győzelmi szériáját (She)
Szerda este 5500 néző előtt játszották le a spanyol férfi kézilabda-bajnokság szuperrangadóját: a 12. fordulóban a Barcelona a Ciudad Realt fogadta.
nov. 25
9:09
Nadal győzött Djokovic ellen (Metropol)
A világelső spanyol Rafael Nadal két játszmában legyőzte a szerb Novak Djokovicot a Londonban zajló évzáró tenisz Mesterek Kupáján.
nov. 25
9:27
Polgár Sakknap 100 táblás szimultánnal (Metropol)
Negyedszer kerül sor szombaton az Aquaprofit-Polgár Sakknapra, amelyen egész napos programokkal és újdonságokkal várják az érdeklődőket a kétszeres olimpiai bajnok Polgár nővérek.
nov. 25
9:36
DVTK: próbajátékon vesz részt a Man. Citynél is megfordult kapus (She)
Próbajátékon vesz részt a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő DVTK-nál a 22 esztendős Vadon Dávid.
nov. 25
9:54
Labdarúgás: Herczeg lesz a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője (She)
A korábban megbízott ügyvezető visszalépése miatt Herczeg Andrást, a DVSC labdarúgócsapatának klubmenedzserét választotta meg a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetői posztjára a városi közgyűlés csütörtöki ülésén.
nov. 25
10:12
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó Dávid döntős 200 vegyesen (She)
Verrasztó Dávid bejutott a döntőbe a 200 méteres vegyesúszó versenyszámban az Eindhovenben zajló rövid pályás Európa-bajnokságon.
nov. 25
10:14
Videó: egyetlen ujjal földre küldte ellenfelét a japán játékos (She)
„Elképesztően durva” szabálytalanságot követett el Marcus „Tulio” Tanaka a japán bajnokság 32. fordulójában lejátszott Nagoya Grampus–Tokyo (0–1) összecsapáson. A hazaiak játékosa zokon vett egy általa szabálytalannak vélt megmozdulást Morisige Maszato részéről, és kérdőre vonta a vendégek védőjét. Vigyázat! Vicces jelenet következik!
nov. 25
10:16
Bajnokok Ligája: Guardiola kiemelte Víctor Valdés fontosságát (She)
Pep Guardiola elégedetten konstatálta, hogy a Barcelona megszerezte a csoportelsőséget a labdarúgó Bajnokok Ligája D jelű kvartettjében, miután 3–0-ra győzött a Panathinaikosz otthonában.
nov. 25
10:30
Rövid pályás úszó Eb: Bernek Péter döntőbe jutott 200 háton (She)
A szám egyetlen magyar indulója, Bernek Péter bejutott a döntőbe a 200 méteres hátúszásban az Eindhovenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
nov. 25
10:32
Bajnokok Ligája: Nem az volt a terv, hogy negyedikek leszünk - Allofs (She)
Tovább tart a Werder Bremen vesszőfutása: a brémaiak a Bajnokok Ligájában simán kikaptak a Tottenhamtől (3–0), és egy fordulóval a csoportkör vége előtt eldőlt, hogy a negyedik helyen zárnak az A jelű kvartettben.
nov. 25
10:48
Rövid pályás úszó Eb: Jakabos a legjobb idővel döntős 200 pillangón (She)
Jakabos Zsuzsanna és Mutina Ágnes is döntőbe jutott 200 méteres pillangóúszásban az eindhoveni rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
nov. 25
11:06
Dortmund: Klopp szerződését két évvel meghosszabbítanák (She)
Sajtóhírek szerint a Hajnal Tamást is foglalkoztató Borussia Dortmund vezetői idő előtt meghosszabbítanák Jürgen Klopp vezetőedző szerződését.
nov. 25
11:08
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó Evelyn a legjobb idővel döntős 200 vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn úszta a legjobb időt 200 méter vegyesen az eindhoveni úszó Európa-bajnokság előfutamaiban.
nov. 25
11:24
Rövid pályás úszó Eb: Molnár Ákos középdöntős 100 mellen (She)
Molnár Ákos továbbjutott a 100 méteres férfi mellúszás előfutamaiból az eindhoveni rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
nov. 25
11:26
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó Evelyn a legjobb idővel döntős 200 vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn úszta a legjobb időt 200 méter vegyesen az eindhoveni úszó Európa-bajnokság előfutamaiban.
nov. 25
11:28
BL: menesztették a Cluj edzőjét, mert szétrúgta a kispadot (She)
Felmondtak Sorin Cartunak, a CFR Cluj vezetőedzőjének, mert túlságosan hevesen reagált csapata Bajnokok Ligája-búcsújára kedden a Basel elleni labdarúgó-mérkőzés után.
nov. 25
11:30
Rövid pályás úszó Eb: Zámbó Balázs nem jutott döntőbe 400 gyorson (She)
Jól úszott, de nem került döntőbe Zámbó Balázs az eindhoveni rövid pályás úszó Európa-bajnokságon a 400 méteres gyorsúszás középfutamaiból.
nov. 25
11:42
Buzánszky: Nem gondoltuk, hogy történelmi jelentőségű lesz a 6:3 (Infostart)
A mai napig az egész világon sokan emlékeznek az évszázad labdarúgó-mérkőzésére, amelyen a magyar válogatott 6:3-ra győzött az angolok vendégeként - mondta az InfoRádiónak Buzánszky Jenő. Az Aranycsapat védője azt mondta: a győzelem után sem hitték még el, hogy történelmi jelentőségű meccset nyertek meg a labdarúgás szentélyében.
nov. 25
12:18
Tört-zúzott az edző, ezért kirúgták - videó (Infostart)
Menesztették Sorin Cartut, a CFR Cluj labdarúgó-csapatának vezetőedzőjét, mert túlságosan hevesen reagált csapata Bajnokok Ligája-búcsújára kedden, a Basel elleni meccs után.
nov. 25
12:54
Ökölvívás: Mayweather fegyverrel akarta leszorítani korábbi emberét (She)
A korábban világbajnoki öveket, mostanság pedig inkább feljelentéseket gyűjtő Floyd Mayweather Jr. ismét tett róla, hogy ezt a hetet se ússza meg botrány nélkül.
nov. 25
13:12
MLSZ: Csányi eltökélt a futballhuliganizmus visszaszorításában (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) eltökélt abban, hogy keményen fellép a futballhuligánok ellen – mondta Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a futballhuliganizmus elleni küzdelemről rendezett nemzetközi tanácskozáson, csütörtökön Budapesten.
nov. 25
13:14
Jégkorong: a Ferencvárosnak pályára kell lépnie a hétvégi bajnokikon (She)
Elutasította az FTC-OrangeWays halasztási kérelmét a Mol Liga, ennek értelmében a zöld-fehéreknek le kell játszaniuk pénteken és vasárnap a Steaua Rangers és a Fenestela 68 Brassó elleni idegenbeli bajnokit.
nov. 25
13:39
Platini szigorú pénzügyi szabályozást ígér (Metropol)
Komoly és szigorú financiális szabályozást helyezett kilátásba az európai klubok számára Michel Platini, a kontinentális szövetség francia elnöke.
nov. 25
14:06
Dortmund: Klopp szerződését meghosszabbították - hivatalos (She)
Délelőtt még csak feltételes módban számolhattunk be róla, azóta azonban hivatalossá vált, hogy a Hajnal Tamást is foglalkoztató Borussia Dortmund vezetői meghosszabbították Jürgen Klopp vezetőedző szerződését.
nov. 25
15:18
Röplabda: új támogató, régi célok a Kaposvár röplabdacsapatánál (She)
Névadó támogatót kapott a somogyi megyeszékhely bajnok és kupagyőztes férfi röplabdacsapata. A kaposvári székhelyű Fino-Food Kft. egyelőre a szezon végéig segíti az együttest, 10 millió forinttal támogatja a klubot, a cél pedig változatlanul az első hely megszerzése a magyar bajnokságban és a kupában is.
nov. 25
16:12
Fogadási botrány: elhangzott az első beismerő vallomás Bochumban (She)
A nemzetközi futballbunda tárgyalásán csütörtökön elhangzott az első beismerő vallomás: a 35 éves Nürettin G. elismerte, hogy a német másodosztályú VfL Osnabrück több játékosát is megvesztegette.
nov. 25
16:21
Bundabotrány: elhangzott az első beismerő vallomás (Metropol)
A nemzetközi futball bundabotrány tárgyalásán csütörtökön elhangzott az első beismerő vallomás: a 35 éves Nürettin G. elismerte, hogy a német másodosztályú VfL Osnabrück több játékosát is megvesztegette.
nov. 25
16:30
Futball bundabotrány: elhangzott az első beismerő vallomás (Infostart)
A nemzetközi futball bundabotrány tárgyalásán csütörtökön elhangzott az első beismerő vallomás. A 35 éves Nürettin G. elismerte, hogy a német másodosztályú VfL Osnabrück több játékosát is megvesztegette.
nov. 25
16:30
NB II, Nyugati csoport: két játékostól elköszöntek Kaposvölgyén (She)
Felbontotta két játékosának szerződését a labdarúgó Nyugati csoportjában sereghajtó Kaposvölgye.
nov. 25
16:32
U16-os válogatott: ezúttal magabiztos győzelem az írek ellen (She)
A magyar labdarúgó U16-os válogatott ma délelőtt másodszor is megmérkőzött az ír korosztályos csapattal, Pisont István szövetségi edző csapata a keddi 2–1-es vereség után ezúttal magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott Telkiben – adta hírül az mlsz.hu.
nov. 25
16:34
Formula-1: új korszak kezdődött a Ferrarinál, jöhetnek a diadalok (She)
A Ferrarinál biztosak benne, hogy a 2011-es Formula–1-es szezonban nem kell a Red Bull hibáira várniuk, ha futamokat akarnak nyerni és ismét versenybe akarnak szállni a vb-címekért. Aldo Costa technikai igazgató ugyanis elárulta, a Scuderia az idén egy átalakulási folyamat végére ért, és már minden erejével a győzelemre tör.
nov. 25
16:39
Új szövetségi kapitánya lehet az evezősöknek (Metropol)
A Magyar Evezős Szövetség pályázatot ír ki a szövetségi kapitányi posztra, s reményei szerint január végén, február elején kinevezheti a szakmai munkát vezető új szakembert.
nov. 25
16:48
Tenisz: Federer Söderlinget is legyőzte, így csoportelső lett (She)
A londoni ATP-világbajnokság 3. fordulójában a svájci Roger Federer két szettben legyőzte a svéd Robin Söderlinget, így csoportelsőként jutott tovább, míg utóbbi számára véget ért a torna.
nov. 25
17:06
Így harcol a futballhuliganizmus ellen az MLSZ (Infostart)
Határozott fellépést ígért a futballhuligánok ellen a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke. Csányi Sándor a témában rendezett budapesti, nemzetközi tanácskozáson azt mondta: Anglia és Németország példája azt mutatja, hogy kellő eltökéltséggel és tisztánlátással kezelhető a futballhuliganizmus problémája. Samu István, az MLSZ biztonsági bizottságának elnöke azt mondta az InfoRádiónak, hogy a…
nov. 25
17:08
Fegyelmi indult Mourinho és négy Real-játékos ellen (Infostart)
Fegyelmi vizsgálatot indított az Európai Labdarúgó Szövetség a Real Madrid vezetőedzője és négy játékosa ellen az Ajax elleni Bajnokok Ligája meccsen történt kiállításokkal kapcsolatban. Az üggyel november 30-án foglalkozik az UEFA.
nov. 25
17:15
Federer elődöntős (Metropol)
A svájci Roger Federer csütörtökön a svéd Robin Söderlinget is legyőzte a Londonban zajló tenisz Mesterek Kupáján, így három sikerrel jutott az elődöntőbe.

Keresés