2010. november 5. péntek

nov. 5
0:03
Videó: Wuytens adta meg a kegyelemdöfést a Debrecennek (She)
Stijn Wuytens lőtte a PSV harmadik gólját a Debrecen elleni Európa-liga-csoportkör 4. fordulójában. A belga játékos találata volt az utolsó a mérkőzésen. Nézze meg a gólt!
nov. 5
0:07
Férfi kosár Euroliga: háromból három a Fener és az Olimpija mérlege (She)
A férfi kosárlabda Euroliga D-csoportjának rangadóján a szlovén Olimpija egy ponttal legyőzte a görög Panathinaikoszt. Előbbi – akárcsak a Barcelona otthonában diadalmaskodó török Fenerbahce – három forduló után még százszázalékos.
nov. 5
0:21
Tenisz: Novak Djokovics is a legjobb nyolc közé jutott Bázelben (She)
A szerb Novak Djokovics jutott utolsóként a negyeddöntőbe a bázeli férfi tenisztornán, miután a második fordulóban legyőzte a finn Jarkko Nieminent.
nov. 5
0:39
Tenisz: Gaël Monfils könnyedén győzött Stanislas Wawrinka ellen (She)
A Gaël Monfilsnak sem jelentett gondot, hogy biztosítsa helyét a legjobb nyolc között a valenciai ATP-tornán. A francia teniszező a svájci Stanislas Wawrinkát győzte le a 2. fordulóban.
nov. 5
1:15
Primera División: Pellegrinit nevezték ki a Málaga vezetőedzőjének (She)
A korábban a Real Madridot irányító Manuel Pellegrinit nevezték ki a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Málaga vezetőedzőjének.
nov. 5
6:42
A szövetség szerint Nagy is hibázott (Behaviour)
Kedden a férfi válogatott egykori csapatkapitánya, Nagy László írta le egy nyilvános levélben, hogy szerinte mi az oka annak, hogy immár több mint 16 hónapja nem vállalja a csapatban való szereplést. Nos, mindössze egyetlen napot kellett arra várni, hogy a többszörösen megszólított szövetség válaszoljon a Barcelona átlövőjének.
nov. 5
6:44
Jó az öreg a háznál (Behaviour)
Hogy a futball mennyire csodás játék, azt nem érdemes ecsetelni. De amikor valami olyasmi történik, ami igazán fenségessé teszi, akkor ott meg kell állni egy pillanatra. Időzni, mélázni, emészteni. Élvezni a momentumot. Mert ezek az események nem csak a sportágat teszik szebbé: az életünkhöz adnak valami olyat, amire mindig érdemes lesz emlékezni.
nov. 5
6:57
NHL: zsinórban ötödször nyert a Flyers, a Blues és a Canucks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 27. játéknapján a Philadelphia hazai pályán győzött a New York Rangersszel szemben, csakúgy mint a St. Louis a San Jose ellen. A Vancouver idegenben verte meg a Coloradót. A Flyers, Blues, Canucks trió egymás után az ötödik alkalommal győzött.
nov. 5
7:33
El: Mindent megtettünk, a PSV a legjobb a csoportunkban - Herczeg (She)
Mint ismeretes, a PSV tegnap az Európa-ligában hazai pályán 3–0-ra győzött a Debrecen ellen. A vendégek szakvezetője, Herczeg András elmondta, nem tudja hibáztatni a játékosait, jobb csapattól kaptak ki.
nov. 5
7:51
El: a PSV a DVSC legyőzésévvel melegített az Utrecht elleni bajnokira (She)
A DVSC-t az Európa-ligában 3–0-ra legyőző PSV vezetőedzője, Fred Rutten szerint Dzsudzsák Balázsék közel hetven százalékosan teljesíttettek tegnap, ami jó előjel a vasárnapi Utrecht elleni bajnokit megelőzően.
nov. 5
8:27
Női kézilabda: Mátéfi dönteni fog a válogatott és Békéscsaba között (She)
A női keret szakmai munkáját tavaly nyár óta irányító Mátéfi Eszter, a Budapest Bank-Békéscsaba edzője csütörtökön fontos elhatározásról számolt be: a jelenlegi szezont követően az egyik állását feladja, azt még nem döntötte el, melyiket.
nov. 5
8:45
MotoGP: Talmácsi nevezését leadták, de továbbra sincs csapata (She)
Talmácsi Gábor neve szerepel a jövő évi Moto2-es versenyzők listáján, ám ez nem jelenti azt, hogy a magyar pilóta rajthoz is tud állni a világbajnokságon. Ugyanis a helyzet továbbra is változatlan: nincs csapata.
nov. 5
9:03
Brazília: Romulo duplájával nyert a Vasco a Gremio Prudente ellen (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában csütörtökön a Vasco da Gama hazai pályán Romulo duplájával 2–1-re legyőzte az utolsó helyezett Gremio Prudentét. A nap másik mérkőzésén az Atlético Prudente szintén hazai pályán 1–0-ra nyert a Palmeiras ellen.
nov. 5
9:21
MLS: hiába tért vissza Henry, a Red Bull nem jutott főcsoport-döntőbe (She)
Hiába tért vissza több hét után sérüléséből Thierry Henry, csapata, a New York Red Bulls nem jutott be az észak-amerikai profi labdarúgó-liga (MLS) Keleti főcsoportjának döntőjébe, mert az elődöntő visszavágóján hazai pályán 3–1-re kikapott a San Josétól, és így 3–2-s összesítéssel búcsúzott.
nov. 5
9:23
Labdarúgó MK: kedden rendezik a Videoton-Haladás találkozót (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtökön jóváhagyta a Videoton és a Haladás közös kérését, miszerint a november 10-re kisorsolt Magyar Kupa-meccsüket egy nappal korábban rendezhessék meg.
nov. 5
9:39
Jégkorong: nem remegett meg Vas János keze, győztes gólt ütött (She)
A svéd másodosztályú Tyngsridben szereplő Vas János keze nem remegett meg a büntetőlövések során a Bofors elleni jégkorongbajnokin: a válogatott szélső a szétlövés során az első és a negyedik sorozatban is eredményes volt, s utóbbi gól jelentette a 2–1-es sikert csapatának.
nov. 5
9:41
MotoGP: Sebestyén Péter rajthoz áll a Valenciai Nagydíjon (She)
Sebestyén Péter bemutatkozhat a gyorsaságimotoros-világbajnokságon: a fiatal magyar versenyző a szezonzáró Valenciai Nagydíjon a 125 kcm-es kategóriában állhat rajthoz.
nov. 5
9:43
PSV: Nagyobb arányban is nyerhettünk volna - Dzsudzsák Balázs (She)
Dzsudzsák Balázs, a PSV szélsője a Hajdú-bihari Naplónak nyilatkozott a csütörtök esti, DVSC-TEVA elleni Európa-liga-mérkőzés (3–0) után. A magyar légiós úgy véli, csapata nagyobb különbséggel is győzhetett volna.
nov. 5
9:57
Bolton: a Wanderers új szerződést kínál Bogdán Ádámnak (She)
A Bolton Wanderers szakmai stábja angol lapértesülések szerint új szerződésajánlatot kínál Bogdán Ádámnak, a Premier League-ben szereplő labdarúgócsapat fiatal magyar kapusának.
nov. 5
10:15
Így lehet világbajnok Fernando Alonso (Infostart)
Az elmúlt öt évben mindig a Brazil Nagydíj helyszínén, Interlagosban dőlt el a Formula-1-es egyéni világbajnoki cím sorsa. A pontverseny éllovasa, a spanyol Fernando Alonso mindkét trófeáját ott szerezte meg, és ő az egyedüli az esélyesek közül, akinek ez most is sikerülhet.
nov. 5
10:15
Genk: „Ha Kötelesnek nem lettek volna gondjai, még mindig a kispadon ülnék” (She)
A belga labdarúgóidény egyik felfedezettjének számít a KRC Genk 18 éves kapusa, Thibault Courtois, aki kitűnő teljesítménnyel vétette észre magát – Köteles László kárára...
nov. 5
10:17
Videó: majdnem a félpályáról döngette meg a lécet a brazil csatár (She)
A Porto–Besiktas Európa-liga-mérkőzésen (1–1) a vendégek brazil csatára, Bobo a félpályától indult meg a portugál kapu felé, majd néhány méter megtétele után lőtt, a labda pedig a lécről vágódott a kapu fölé.
nov. 5
10:33
Kemény Dénes is halhatatlan lesz (Infostart)
Kemény Dénest a nemzetközi Hírességek Csarnokának (ISHOF) tagjává avatják májusban.
nov. 5
10:33
Vízilabda: Kemény Dénest beiktatják a halhatatlanok közé (She)
Májusban Kemény Dénes is „halhatatlanná válik”, amikor is ünnepélyesen beiktatják a nemzetközi Hírességek Csarnokának (ISHOF) tagjai közé.
nov. 5
10:51
A Real Madrid sportiskolát indíthat Magyarországon (Infostart)
Az egyik leghíresebb futballklub, a Real Madrid sportiskolát nyithat Magyarországon: a spanyol egyesület a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát kérte fel, hogy legyen ebben a partnere.
nov. 5
10:54
Kemény Dénes is halhatatlan lesz (Metropol)
Májusban Kemény Dénes is halhatatlanná válik, amikor is ünnepélyesen beiktatják a nemzetközi Hírességek Csarnokának tagjai közé.
nov. 5
11:09
Manchester City: Mancini magától biztosan nem mond le (She)
A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini elsősorban a balszerencsét hibáztatta csapata meglepő vereségéért a Lech Poznan otthonában (1–3). Az olasz szakvezető közölte: nem mond le, bár a City sorozatban három vereséget szenvedett.
nov. 5
11:27
Labdarúgás: a Real Madrid sportiskolát indíthat Magyarországon (She)
Az egyik leghíresebb futballklub, a Real Madrid sportiskolát nyithat Magyarországon: a spanyolok a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémiát kérték fel, hogy legyen ebben a partnerük.
nov. 5
11:29
Liverpool: Rólam szólnak a főcímek, de a csapaté az érdem - Gerrard (She)
A Liverpool labdarúgócsapatát kiváló teljesítménnyel, egy félidő alatt szerzett három góllal segítette győzelemhez Steven Gerrard a Napoli elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen (3–1).
nov. 5
11:45
Juventus: Kraszics és Legrottaglie kidőlt, a helyzet aggasztó (She)
Luigi Delneri, a Juventus vezetőedzője szerint kezd „nagyon aggasztó" lenni a csapatát sújtó sérüléshullám. A torinóiak a Salzburg elleni El-csoportmérkőzésen (0–0) elvesztették Nicola Legrottagliét és Milos Kraszicsot is.
nov. 5
11:47
MotoGP: az éllovas Márquez a 2. helyen kezdett Valenciában, Sebestyén 29. (She)
A világbajnoki pontversenyben élen álló spanyol Marc Márquez a második legjobb időt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíjának első szabadedzésén a 125 kcm-es kategóriában. A bemutatkozásra váró Sebestyén Péter a 29. lett.
nov. 5
11:49
Manchester Utd.: Rooneyt az Egyesült Államokba küldi a klub (She)
A Manchester United labdarúgócsapatának szakmai stábja úgy határozott, hogy elküldi egy hétre az Egyesült Államokba Wayne Rooneyt. A döntést az indokolja, hogy Rooney a bokasérülése után nagyon rossz erőállapotban van.
nov. 5
12:03
Kosárlabda: LeBron James is jelezte, szívesen játszana az olimpián (She)
Néhány nappal Kobe Bryantet követően az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi két szezonjának legértékesebb játékosa, LeBron James is jelezte, hogy szívesen játszana a 2012-es olimpián az amerikai csapatban.
nov. 5
12:05
Mainz: Thomas Tuchel palackot dobált, 3000 eurója bánja (She)
A Német Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága háromezer euróra megbüntette Thomas Tuchelt, a Mainz vezetőedzőjét.
nov. 5
12:21
Műkorcsolya: Hoffmannék negyedikek a rövid program után a pekingi GP-n (She)
A Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim páros a negyedik helyen zárta a jégtáncosok pénteki rövid programját a Pekingben zajló műkorcsolya Grand Prix-viadalon.
nov. 5
12:39
MotoGP: Talmácsi a 11. időt mente az első szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor a 11. időt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíjának első szabadedzésén a Moto2-es kategóriában. A tréningen a német Stefan Bradl volt a leggyorsabb.
nov. 5
12:57
MotoGP: Talmácsi a 11. időt motorozta az első szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor a 11. legjobb időt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokság szezonzáró Valenciai Nagydíjának első szabadedzésén a Moto2-es kategóriában. A tréningen a német Stefan Bradl volt a leggyorsabb.
nov. 5
12:59
Juventus: a stuttgarti Tascit nézték ki maguknak a torinóiak (She)
A Juventus labdarúgócsapata a torinói Tuttosport értesülései szerint a téli átigazolási időszakban megkísérli szerződtetni a VfB Stuttgart védőjét, Serdar Tascit.
nov. 5
13:15
Formula-1: továbbra is a Renault a Red Bull motorszállítója (She)
A Formula-1-ben szereplő Red Bull a mai napon bejelentette, hogy meghosszabbítja együttműködését a Renault-val: az új szerződés két évre szól, ami azt jelenti, hogy legalább 2012-ig a francia gyártő erőforrásait használják majd. A cég logója ezentúl hangsúlyosabban fog megjelenni az autókon, és a pilóták sisakjain is.
nov. 5
13:17
Aachen: Stiebernek nem ment a védekezés, megkerestem a posztját - Hyballa (She)
Hosszabb interjút adott a Kickernek a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban futballozó Alemannia Aachen edzője, Peter Hyballa. A fiatal tréner elmondása szerint a nagyszerűen játszó Stieber Zoltánnak kulcsszerepe van csapata jó szereplésében – de ehhez meg kellett találni a posztját.
nov. 5
13:19
Anderlecht: Juhász sajnálja az elszalasztott lehetőséget, de továbbjutást vár (She)
Juhász Roland, az Anderlecht magyar középhátvédje az UEFA hivatalos honlapjának elmondta az AEK Athén elleni Európa-liga-csoportmérkőzés után: bár a brüsszelieknek nem sikerült elvinni mindhárom pontot Görögországból, továbbjutást vár csapatától.
nov. 5
13:33
Spanyolország: Sneijder soha többé nem akar játszani a Realban (She)
Az Internazionale labdarúgócsapatának holland irányítója, Wesley Sneijder a francia L'Équipe napilapnak elmondta: bár José Mourinhót nagyon kedveli, esze ágában sincs visszamenni a Real Madridhoz.
nov. 5
14:09
Torna: korhamisítási ügy miatt két évre eltiltották az észak-koreaiakat (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) két évre minden versenyéről kizárta az észak-koreai sportolókat, mivel Hong Szu Jongot az elmúlt években különböző születési dátumokkal nevezték a világeseményekre. Az ázsiai országot így senki sem képviselheti majd a 2012-es londoni olimpián.
nov. 5
14:12
Carlsen nem akar világbajnok lenni (Metropol)
A gyermekkora óta óriási tehetségnek tartott norvég sakkozó kijelentette: csak akkor indul a tornán, ha a FIDE módosítja a szabályokat és a lebonyolítást.
nov. 5
14:45
AC Milan: Ibra szívesebben játszik Inzaghival, mint a brazilokkal (She)
Zlatan Ibrahimovic, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan csatára a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, szívesebben játszik együtt Filippo Inzaghival, mint brazil csapattársaival. Ezt megosztotta Massimiliano Allegri vezetőedzővel is.
nov. 5
14:47
MLB: a bajnok Giants elbocsátotta a döntő legértékesebb játékosát (She)
Néhány nappal azután, hogy a San Francisco Giants Edgar Renteria remek játékának köszönhetően megszerezte az MLB bajnoki trófeáját, az amerikai profi baseballklub elköszönt a World Series legértékesebb játékosától.
nov. 5
14:49
Debrecen: Úgy mentünk ki, hogy tisztes eredményt érjünk el - Bódi (She)
A labdarúgó Európa-liga negyedik játéknapján a PSV-től elszenvedett 3–0-s vereséget követően a Debrecen fiatal támadója, Bódi Ádám elmondta, hogy a Loki tisztes eredményt szeretett volna elérni, ő maga pedig bizonyítani akarta, hogy egy külföldi nagycsapat ellen is tud jól játszani.
nov. 5
15:03
F1: Vettel volt a leggyorsabb a Brazil Nagydíj első szabadedzésén (She)
A Red Bull-istálló versenyzői voltak a leggyorsabbak a Brazil Nagydíj első szabadedzésén, megelőzve a McLaren pilótáit. A világbajnoki versenyfutásban szintén érintett Ferrari részéről Fernando Alonso a 13., Felipe Massa a 14. lett – a spanyol autója a gyakorlás hajrájában tönkrement.
nov. 5
15:05
Aston Villa: Heskey után kidőlt a sorból John Carew is (She)
A BBC Sport értesülései szerint „elfogytak" a centerei az Aston Villa labdarúgócsapatának: a héten egy hónapra kieső Emile Heskey után most John Carew dőlt ki a sorból vádlisérüléssel.
nov. 5
15:07
Sakk: Magnus Carlsen nem indul harcba a világbajnoki címért (She)
Magnus Carlsen a Nemzetközi Sakkszövetséghez (FIDE) intézett nyílt levelében kijelentette, a jelenlegi feltételek mellett nem kíván asztalhoz ülni a világbajnoki címért, így a világbajnokjelöltek jövőre tervezett versenyén sem indul.

Keresés