2010. november 21. vasárnap

nov. 21
0:00
Primera División: C. Ronaldo mesterhármast szerzett a Bilbao ellen (She)
Hazai pályán könnyed, 5–1-es győzelmet aratott a Real Madrid az Athletic Bilbao ellen a Primera División 12. fordulójában. A találkozón – amelyen Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett – nem forgott veszélyben a királyiak győzelme.
nov. 21
0:04
Videó: íme, Luis Suárez távoli kísérlete az Ajax-PSV rangadón! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 15. fordulójában a Dzsudzsák Balázst végig soraiban tudó PSV idegenben 0–0-s döntetlent játszott az Ajaxszal. A találkozó egyik legszebb pillanata Luis Suárez kapura lövése volt a félpályáról. Alig tévedett...
nov. 21
0:18
Videó: iskolajátékkal győzött a Real Madrid a Bilbao ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, hazai pályán könnyed, 5–1-es győzelmet aratott a Real Madrid az Athletic Bilbao ellen a Primera División 12. fordulójában. A találkozón – amelyen Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett – nem forgott veszélyben a királyiak győzelme. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 21
5:42
Profi ökölvívás: Olyan volt, mintha otthon bunyóztam volna - Erdei Zsolt (She)
Erdei Zsolt pontozásos győzelmet aratott magyar idő szerint szombat éjjel Atlantic Cityben, és a magyar bunyós az NSO-nak elmondta, legközelebb még jobb teljesítményt nyújt.
nov. 21
6:00
Vándormadár: Erdei fölényesen nyert Amerikában (Infostart)
Fölényes pontozásos győzelmet aratott Erdei Zsolt Samson Onyango ellen a magyar idő szerint hajnalban, Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán. A nyolcmenetes összecsapást az első pillanattól uralta a korábban félnehézsúlyban és cirkálósúlyban is világbajnok, veretlen magyar öklöző, aki egyhangú pontozással nyerte a kenyai riválisa elleni meccset.
nov. 21
7:30
Túraautó: Michelisz fantasztikus győzelemmel zárta a vb-t (She)
Michelisz Norbert nagyszerű rajtjának köszönhetően megnyerte a túraautó-világbajnokság utolsó futamát Makaón, ezzel élete első győzelmét szerezte meg a sorozatban.
nov. 21
7:39
Amerikában vér, dráma és akció kell (Behaviour)
Európai idő szerint hajnali négykor vélhetően még soha annyi honfitársunk nem fog a Sport TV képernyője elé leülni, mint most vasárnap. Az érdeklődés és az izgalom érthető, hisz hazánk legismertebb és legértékesebb madara, Erdei Zsolt ekkor kezdi meg hadjáratát az amerikai piac meghódítására.
nov. 21
7:48
NBA: a Memphis a dudaszó pillanatában győzött a Miami ellen (She)
A Memphis Grizzlies Rudy Gay a dudaszó pillanatában szerzett kétpontosával 97–95-re győzött a Dwyane Wade nélküli játszó Miami Heat ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 25. játéknapján.
nov. 21
9:00
Miről egyeztetne Borkai Orbán Viktorral? (Infostart)
A dopping elleni zéró tolerancia és az utánpótlás támogatása szerepel a Magyar Olimpiai Bizottság új elnökének legfőbb céljai között. Borkai Zsolt az InfoRádiónak azt mondta: a Pekingben elért 3 aranyérem a minimális elvárás Londonban is. Borkai az olimpiai sportágak helyzetéről, a sport általános problémáiról, így a többi között a sportegészségügyről mielőbb egyeztetést kezdeményez Orbán Viktor…
nov. 21
9:18
Atlétika: Bernard Lagat az 5000 méteres távra összpontosít (She)
A sikeres olimpiai szereplés érdekében elsősorban az 5000 méterre koncentrál Bernard Lagat, aki 2007-ben, Oszakában az 5000 mellett 1500-on is világbajnoki aranyérmet nyert.
nov. 21
9:20
Videó: íme, Erdei pontozásos sikere a kenyai Onyango ellen (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, ma hajnalban Erdei Zsolt Atlantic Cityben egyhangú pontozással jobbnak bizonyult a kenyai Samson Onyangónál (20-7, 13), és letette a névjegyét új istállója, a Lou DiBella Entertainment színeiben.
nov. 21
9:36
Videó: Suárez megharapta Dzsudzsák csapattársát a rangadón (She)
Érdekes jelenet játszódott le az Ajax–PSV holland bajnoki rangadón (0–0). A hazaiak uruguayi vb-hőse, Luis Suárez dulakodás közben megharapta Otman Bakkalt, aki később a kamerának is megmutatta sérülését.
nov. 21
9:38
Videó: Kovács és Sidibe is fejjel talált be Belgiumban, utóbbi nyert is (She)
Belgiumban a Lierse–St. Truiden találkozón (1–2) Kovács Péter góljával szerezte meg a vezetést a hazai együttes, de jött a korábban Magyarországon légióskodó Sidibe, és egyenlített. Sőt, később a győzelem is a vendégeké lett.
nov. 21
9:45
Erdei Zsolt sima győzelemmel tért vissza (Metropol)
Szinte pontosan egy évvel legutóbbi mérkőzése után Erdei Zsolt nagyon fölényes pontozásos győzelmet aratott a kenyai Samson Onyango ellen a magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán.
nov. 21
9:54
Cselgáncs: Ungvári Attila sérülten is aranyat szerzett az U23-as Eb-n (She)
Kisebb lábujjsérülése ellenére is aranyérmet szerzett a szarajevói U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon az idén felnőtt Eb-3. Ungvári Attila.
nov. 21
9:56
Videó: a volt ZTE-csatár szemfüles gólja három pontot hozott a konyhára (She)
Rögtön, már a hatodik percben, egy szemfüles Artjoms Rudnevs-góllal kezdődött a Lech Poznan–Polonia Bytom lengyel bajnoki meccs (1–0). A volt ZTE-támadó találata végül – mint később kiderült – három pontot ért.
nov. 21
10:03
Dzsudzsákék nem bírtak az Ajaxszal (Metropol)
Gól nélküli döntetlennel ért véget az Ajax Amsterdam és a PSV Eindhoven összecsapása a holland labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján. A vendégcsapatban Dzsudzsák Balázs végi a pályán volt.
nov. 21
10:12
Brazília: a Flamengo hazai pályán győzött a Guarani ellen (She)
A Flamengo 2–1-re megverte a Guaranit hazai pályán a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában.
nov. 21
10:30
Labdarúgás: Videoton-Újpest, Rudolfék a Juve ellen - program (She)
A labdarúgó NB I-ben a Videoton–Újpest rangadóval véget ér a 2010–2011-es szezon őszi idénye. A Serie A-ban Rudolf Gergely csapata, a Genoa a Juventusszal csap össze. Angliában Gera Zoltán együttese, a Fulham a Manchester Cityt fogadja.
nov. 21
11:24
Videó: a legendás Giggs-gólt másolta a brazil szélső Görögországban (She)
A Xanthi–Panszerraikosz görög bajnokin (2–0) a hazaiak Marcelinho szólógóljával szereztek vezetést a második félidő közepén. A brazil szélső saját térfelének középről indult el az ellenfél kapuja felé – senki sem tudta feltartóztatni. A manchesteri Ryan Giggs lőtt hasonló gólt az 1999-es FA-kupa-elődöntőben az Arsenalnak.
nov. 21
11:42
A Barcelona nyolc, a Real Madrid öt góllal melegített az El Clásicóra (Infostart)
A Barcelona idegenben nyolc gólt lőtt az Almeríának, a Real Madrid hazai pályán pedig ötöt az Athletic Bilbaónak. A katalánoknál Lionel Messi, a fővárosiaknál Cristiano Ronaldo három gólt szerzett. A két csapat közül a Madrid áll jobban egy ponttal, a következő fordulóban rendezik az El Clásicót, a két csapat világszerte nagy érdeklődéssel kísért rangadóját.
nov. 21
12:09
BL-csoportelső a Győr (Metropol)
Csoportgyőztes lett a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC, miután remek védekezéssel 26-21-re legyőzte vasárnap a vendég Krim Ljubljanát.
nov. 21
12:18
A túraautós Michelisz kettős vb-sikert aratott (Infostart)
Michelisz Norbert, a Zengő-Dension Team fiatal versenyzője kettős sikert ért el a túraautósok világbajnokságának (WTCC) kínai szezonzáróján: az első futamon az újoncok számára rendezett Rookie Challenge kategória bajnoki címét érdemelte ki ötödik helyével, míg a másodikat megnyerte, így a vb-összetettben 104 ponttal a 9. lett.
nov. 21
12:36
Ibra látványos góljával nyert a Milan - nézze meg! (Infostart)
Zlatan Ibrahimovic látványos, akrobatikus góljával nyert a Milan a Fiorentina ellen az olasz bajnokságban. Az 1-0-s győzelem azt is jelenti, hogy a Milan továbbra is vezeti a táblázatot.
nov. 21
13:21
A túraautós Michelisz kettős vb-sikert aratott (Metropol)
Michelisz Norbert, a Zengő-Dension Team fiatal versenyzője kettős sikert ért el a túraautósok világbajnokságának (WTCC) kínai szezonzáróján: az első futamon az újoncok számára rendezett Rookie Challenge kategória bajnoki címét érdemelte ki ötödik helyével, míg a másodikat megnyerte, így a vb-összetettben 104 ponttal a 9. lett csapatának vasárnapi beszámolója szerint.
nov. 21
13:48
Videó: komikus öngóllal szerzett vezetést a Juve Rudolfék otthonában (She)
A Serie A első vasárnapi mérkőzésén a Juventus egy öngóllal szerzett vezetést Rudolf Gergely együttese, a Genoa otthonában. A hazaiak már fekvő kapusa, Eduardo fejéről csorgott a hálóba a labda egy kapufáról kipattanó lövés után...
nov. 21
14:06
Újpest: Minden okunk megvan a bátor, felszabadult játékra - Mészöly (She)
A labdarúgó NB I őszi szezonjának utolsó mérkőzésén az Újpest a Videoton otthonába látogat. A lila-fehérek vezetőedzője, Mészöly Géza a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, bátor, felszabadult játékra lesz szükség Fehérváron a jó eredmény eléréséhez.
nov. 21
14:08
Liverpool: Fölösleges volt aggódni a hiányzó Gerrard miatt - Hodgson (She)
Testben hiányzott ugyan Steven Gerrard a Liverpool soraiból – a hétközi, Franciaország elleni vesztes hazai felkészülési mérkőzés (1–2) hajrájában szenvedett kisebb sérülést –, de az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójában társai nélküle is biztosan hozták a West Ham elleni kötelezőt.
nov. 21
14:42
Bajnokok Ligája: Kassai az Arsenal meccsét vezeti, Bede búcsúzik (She)
Az UEFA játékvezetői bizottsága nyilvánosságra hozta a keddi Bajnokok Ligája-mérkőzések bíróküldését. A hibátlan őszi teljesítmények eredményeképpen Kassai Viktor a továbbjutás szempontjából fontos Braga–Arsenal összecsapást vezetheti – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
nov. 21
14:44
Chelsea: Csak a vereség az, ami miatt csalódott lehetek - Ancelotti (She)
A címvédő Chelsea szombaton a Premier League 14. körében újabb vereséget szenvedett – az elmúlt négy fordulóban már a harmadikat, ráadásul szerzett gól nélkül. Carlo Ancelotti, a londoniak olasz menedzsere azonban nem tört pálcát játékosai feje felett a Birmingham elleni idegenbeli bukás (0–1) után sem.
nov. 21
15:36
Bundesliga 2: Királyék ikszeltek, Stieberék vereséget szenvedtek (She)
A német labdarúgó-másodosztály 13. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott az FSV Frankfurttal, míg Stieber Zoltán csapata, az Alemannia Aachen a listavezető Erzgebirge Aue otthonában szenvedett 2–1-es vereséget.
nov. 21
15:38
Manchester United: Nem kérdéses, jó napunk volt - Ferguson (She)
Duplán jó napja lehetett szombaton a Manchester Unitednek: Sir Alex Ferguson együttese hazai pályán 2–0-ra nyert a Wigan ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójában, és miután a címvédő Chelsea ismét kikapott, az MU pontszámban beérte a listavezetőt.
nov. 21
15:54
Videó: padlóra küldte a játékvezető a Blackburn francia védőjét (She)
A Blackburn–Aston Villa angol bajnokin Michael Oliver játékvezető „jóvoltából” került a földre Gaël Givet. A hazaiak francia védője éppen egy felívelt labdára koncentrált, amikor a hátráló bírónak szaladt.
nov. 21
16:12
Női vízilabda: a Szentes nyerte meg a Magyar Kupát (She)
A női vízilabda Theodora Magyar Kupa döntőjében a Szentes egy góllal nyert a Szeged ellen.
nov. 21
16:39
Kassai vezeti a Braga-Arsenal BL-meccset (Metropol)
Kassai Viktor vezeti a Braga és az Arsenal keddi, portugáliai mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában.
nov. 21
16:41
Rudisha és Vlasic az év atlétája (Metropol)
A 800 méteren világcsúcsot javított kenyai David Rudishát, illetve a magasugrás Európa-bajnokát, a horvát Blanka Vlasicot választotta meg az év atlétájának a sportági világszövetség (IAAF), amely a vasárnap esti, monacói gálán köszönti 2010 legjobbjait. Mindkét versenyző sikere papírformának nevezhető.
nov. 21
16:48
Torna: Mihók Ádám az egyetlen duplázó a mesterfokú bajnokságon (She)
Vasárnap a tornászok szerenkénti fináléival és a gumiasztalosok küzdelmével ért véget a mesterfokú bajnokság a Tornacsarnokban. Valamennyi szeren más-más versenyző szerzett aranyérmet, egyedül Mihók Ádámnak sikerült dupláznia, ő talajon és ugrásban győzött.
nov. 21
16:48
Aczél jelszava: Haladás! (Blikk)
Szombathely — Kisebb csodát ért el a Haladás kispadján Aczél Zoltán (43). A szombathelyi focicsapat edzője az NB I 10. fordulója után vette át az akkor nyeretlen sereghajtó irányítását, azóta a gárda mindhárom hazai meccsén győzött, s még gólt sem kapott.
nov. 21
16:50
Férfi kézilabda BL: a Veszprém Svédországban is győzni tudott (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában is győzni tudott, így megőrizte százszázalékos mérlegét. Mocsai Lajos együttese végig vezetve, az irányítást kontroll alatt tartva jutott újabb pontokhoz a negyedik vereségét elszenvedő svéd Sävehof ellen, amely csak a mérkőzés egyes pillanataiban tudott méltó ellenfele lenni magyar riválisának.
nov. 21
17:06
Puskás Ferencre emlékezett a Panathinaikosz küldöttsége (Infostart)
A felcsúti Puskás-futballakadémián és Budapesten emlékezett meg a görög küldöttség az Aranycsapat néhai kapitánya, Puskás Ferenc halálának 40. évfordulójáról.
nov. 21
17:06
Serie A: megint kikapott az Inter, ezúttal a Chievo verte meg (She)
Továbbra is mély válságban van a Serie A címvédője, az Internazionale: Rafa Benítez együttese ezúttal Veronában, a chievótól kapott ki 2–1-re. A nap hőse Giampaolo Pazzini, aki három góllal segítette három ponthoz a Sampdoriát. Koman Vladimir (Sampa) és Vass Ádám (Brescia) is kezdő volt csapatában, de mindkettejüket lecserélték a második félidőben.
nov. 21
17:08
Rudisha és Vlasic az év atlétái (Infostart)
A 800 méteren világcsúcsot javított kenyai David Rudishát, illetve a magasugrás Európa-bajnokát, a horvát Blanka Vlasicot választotta meg az év atlétájának a sportági világszövetség (IAAF), amely a vasárnap esti, monacói gálán köszönti 2010 legjobbjait.
nov. 21
17:10
A Veszprém verhetetlen a BL-ben (Infostart)
Továbbra is százszázalékos az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában: Mocsai Lajos csapata vasárnap 41-31-re győzött a svéd Sävehof göteborgi otthonában.
nov. 21
17:15
Tovább menetel a Veszprém a BL-ben (Metropol)
Százszázalékos továbbra is az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában: Mocsai Lajos csapata vasárnap 41-31-re győzött a svéd Sävehof göteborgi otthonában.
nov. 21
17:24
Profi ökölvívás: Anselmo Moreno szuperbajnoki státuszba került (She)
A WBA szervezet szuperbajnoki státuszba helyzete profi bokszvilágelsőjét, a harmatsúlyú Anselmo Morenót.
nov. 21
17:42
Három magyar is pályán volt az olasz A ligában, az Inter kikapott (Infostart)
Kikapott az Inter az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. A Chievo ellen elbukó milánói alakulat már csak hatodik a tabellán, hátránya kilenc pont a városi rivális, s egyben listavezető AC Milannal szemben.
nov. 21
17:42
Labdarúgó NB I: Videoton-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I őszi idényének záró mérkőzésén a listavezető Videoton az Újpestet fogadja. Kövesse nyomon a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 21
17:44
Ukrajna: a Metaliszt Harkiv pontot rabolt a Dinamo Kijevtől (She)
A Metaliszt Harkiv 1–1-es döntetlent ért el az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Dinamo Kijev otthonában.
nov. 21
17:46
Kosárlabda: Iverson kettő pontot dobott az első török bajnokiján (She)
Bemutatkozott a török férfi kosárlabda-bajnokságban Allen Iverson, a Philadelphia 76ers korábbi klasszisa, de valószínűleg nem őriz majd túl kellemes emlékeket a debütálásáról: mindössze két pontot dobott, csapata, a Besiktas pedig 74–67-re kikapott a címvédő Fenerbahcétől.
nov. 21
17:48
Jégkorong, Mol Liga: a Fehérvár nem volt partiban a Csíkszeredával (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján a Sapa Fehérvár AV19 négygólos vereséget szenvedett Csíkszeredán a listavezető HSC-től.

Keresés