2010. november 13. szombat

nov. 13
6:57
NHL: hatalmas csatában nyert a Devils, a Peguins kiütötte a Tampát (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 35. játéknapján a New Jersey hatalmas csatában, hosszabbítás után nyert 4–3-ra az Edmonton ellen. A Pittsburgh kiütéses sikert aratott a Tampa Bay fölött, ugyancsak 5–1-re nyert, csak éppen idegenben a Colorado, kilenc gól és hazai siker Phoenixben.
nov. 13
7:03
Egy igazi ékkő egy sziget közepén (Behaviour)
Amikor az F1 ura, Bernie Ecclestone aláírta a szerződést arról, hogy 2009-től Abu-Dzabi Forma-1-es világbajnoki futamot rendezhet, mindenki biztos volt abban, hogy a világ legnagyobb kőolajtartalékkal rendelkező Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városa egészen elképesztő házigazda lesz. Ez így is lett.
nov. 13
7:05
Pacman: Kisebb vagyok, de legyőzöm Margaritót! (Behaviour)
Vélhetően ezúttal színültig megtelik majd a Dallas Cowboys impozáns stadionja szombat éjszaka, amikor a világ legjobb profi bunyósának tartott Manny Pacquiao (51-3-2, 38 KO), aki a korábban a szabálytalan bandázs használata miatt eltiltott, korábbi többszörös váltósúlyú világbajnok, mexikói Antonio Margarito (38-6, 27 KO) ellen száll ringbe.
nov. 13
7:07
Számolgatás helyett a gázt nyomják (Behaviour)
Úgy tűnik, egyik világbajnoki esélyes sem akar semmit a véletlenre bízni, és a számolgatás helyett inkább mind a négyen az utolsó futam megnyerésére törnek. Az Abu-Dzabiban rendezendő utolsó F1-es világbajnoki futam előtti szabadedzéseken az Alonso-Webber-Vettel-Hamilton négyes fogat egymás idejét javítgatva próbálta a másik tudomására hozni, elképesztő formában várják a vasárnapi startot.
nov. 13
7:09
Továbbjuthat a Győr a BL-ben (Behaviour)
Garantált továbbjutás lenne a hozadéka egy újabb győri győzelemnek a női kézilabda BL-ben, ami a bombaformában menetelő Konkoly-leányság esetében korántsem lenne irreális elvárás, míg a Debrecen bécsújhelyi győzelme legalábbis a délibábos Hortobágyat idézné.
nov. 13
7:15
DVSC: Dombi egy perc ötven másodpercig tárgyalt új szerződéséről (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a DVSC középpályása, Dombi Tibor 2011. december 31-ig szerződést hosszabbított klubjával. A futballista a Nemzeti Sport kérdésére mesélt a szerződéshosszabbítás részleteiről.
nov. 13
7:33
NBA: Westbrook 36 pontja is kellett az Oklahoma-sikerhez, nyert a Jazz (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 17. játéknapján az Oklahoma City szoros csatában, a 36 pontos Russell Westbrook és a 34-ig jutó Kevin Durant vezérletével nyert a Portland ellen. Ismét győzött a Utah, a Keleti főcsoportban második helyen álló Orlando viszont kikapott.
nov. 13
9:21
Rangadók hétvégéje az olasz bajnokságban (Infostart)
Három rangadót rendeznek az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. Szombat este a jó formába lendülő Juventus a Romát fogadja, vasárnap a második Lazio a harmadik Napolival találkozik, este pedig a milánói derbit láthatják a szurkolók.
nov. 13
9:21
NHL: hatalmas csatában nyert a Devils, a Penguins kiütötte a Tampát (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 35. játéknapján a New Jersey hatalmas csatában, hosszabbítás után nyert 4–3-ra az Edmonton ellen. A Pittsburgh kiütéses sikert aratott a Tampa Bay fölött, ugyancsak 5–1-re nyert – csak éppen idegenben – a Colorado, kilenc gól és hazai siker Phoenixben.
nov. 13
9:23
Videó: a volt Juve-csatár karatés mozdulattal döntötte el a meccset (She)
A török labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) 12. fordulójának nyitó mérkőzésén a Kayserispor Marcelo Zalayeta góljával verte meg idegenben 1–0-ra a Konyasport, és ideiglenesen átvette a vezetést a táblázaton. A Juventusban több mint száz mérkőzésen szereplő uruguayi csatár a 89. percben egy szögletnél remekül előzte meg védőjét, és félfordulatos karate mozdulattal talált a kapuba.
nov. 13
9:27
Vereség a japánoktól a Telenor Hoki Kupán (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott 4-2-re kikapott a japán csapattól a székesfehérvári Telenor Hoki Kupa pénteki, 1.fordulójában.
nov. 13
10:15
Manchester City: Mancini százmilliót kap átigazolásokra - lapértesülés (She)
A Goal.com UK megerősítette a Guardian pénteki értesülését, amely szerint a Manchester City labdarúgócsapata elsősorban Edin Dzeko megszerzését tűzi ki célul a téli átigazolási időszakban, és pénzen kívül valószínűleg játékost is kínál érte a Wolfsburgnak.
nov. 13
10:17
Kosárlabda: késik Allen Iverson bemutatkozása a Besiktasban (She)
Tovább késik a bemutatkozása a török Besiktas kosárlabdacsapatánál a korábban az észak-amerikai liga (NBA) legértékesebb játékosának (MVP) választott Allen Iversonnak.
nov. 13
10:19
Chelsea: Ancelotti belsős asszisztenst keres, nem olasz segítőt (She)
Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint Ray Wilkins menedzser-asszisztens menesztése után olasz segítőt hozna.
nov. 13
10:21
Labdarúgás: Juve-Roma, DVSC-ZTE és Barca-Villarreal rangadó – a program (She)
Számos izgalmas mérkőzést tartogat a labdarúgó NB I és az európai topligák szombati programja. Az NB I-ben a címvédő Debrecen a második helyen álló Zalaegerszeget fogadja, míg a Budapest Honvéd Újpestre látogat. Németországban Szalai Ádámék este a Hannovert látják vendégül, míg a szombati nap rangadója a Wolfsburg–Schalke meccs lesz. Angliában a nagyok közül a Manchester United az Aston Villa, míg…
nov. 13
10:33
Bolton: Elmander és Cahill eladása segíthet az anyagi nehézségeken (She)
Elképzelhető, hogy kulcsembereitől kell megválnia a téli átigazolási szezonban az angol élvonalbeli Bolton Wanderers labdarúgócsapatának.
nov. 13
10:35
Videó: a minnesotai „farkasember” elképesztő játéka a Knicks ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 17. játéknapján a Minnesota Timberwolves hazai pályán 112–103-ra legyőzte a New York Knickset. Az erdei farkasok sikere Michael Beasley-nek és Kevin Love-nak köszönhető, előbbi 35 pontjával, utóbbi pedig a 31 pont mellett leszedett (egészen elképesztő) 31 lepattanóval jeleskedett (az NBA-rekordot egyébként Wilt Chamberlain tartja 55 lepattanóval).…
nov. 13
11:45
Vívó-vb: negyeddöntős a férfi párbajtőrcsapat (Infostart)
Taktikus vívással bejutott a negyeddöntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott a párizsi világbajnokság szombati versenynapján.
nov. 13
11:45
Eredivisie: a PSV és a Barca tárgyal Afellay átigazolásáról (She)
A Voetbal International értesülései szerint az FC Barcelona küldöttsége megkezdte az előkészítő tárgyalásokat a PSV-vel Ibrahim Afellay átigazolásáról.
nov. 13
11:47
Serie A: Pastore és Pinilla is kihagyja a szicíliai derbit (She)
A Palermo két kulcsjátékosa, az argentin játékmester Javier Pastore és a chilei Mauricio Pinilla is kihagyja a Catania elleni szicíliai derbit.
nov. 13
11:49
Blog: Juhász Roland szombaton Gentben, jövő héten Fehérváron nyerne (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Juhász Roland, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, aki ezúttal a hétvégi, a genti bajnoki rangadóról, sérüléséről és a november 17-i, Litvánok elleni válogatott meccsről ír.
nov. 13
12:03
Vívó-vb: a japánok elleni sikerrel nyolc között Imre Gézáék (She)
Taktikus vívással bejutott a negyeddöntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott a párizsi világbajnokság szombati versenynapján.
nov. 13
12:05
Arsenal: Bendtner elmehet, ha nem kap játéklehetőséget (She)
Elfogadhatatlannak tartja Nicklas Bendtner, az Arsenal dán középcsatára a neki a szezonban jutó kevés lehetőséget.
nov. 13
12:07
PSV: Dzsudzsákkal kapcsolatban még képben lehet a Valencia és az Atlético (She)
Spanyol internetes források szerint a PSV középpályása, Dzsudzsák Balázs iránt még mindig érdeklődik a futballistával már az előző szezon során hírbe hozott Atlético Madrid, Valencia kettős.
nov. 13
12:21
Videó: nézze meg a Győri ETO-Videoton rangadó izgalmait! (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójának egyik pénteki mérkőzésén a Győr 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a listavezető Videotonnal. A Rába-partiak ugyan a 86. percben megszerezték a vezetést, ám a fehérváriak gólzsákja, André Alves a lefújás előtti pillanatokban büntetőből egyenlített. Bede Ferenc játékvezető három piros lapot is kiosztott ezen a drámai mérkőzésen.
nov. 13
12:23
F1: a Red Bull kiemelkedett a mezőnyből az Abu-dzabi GP 3. szabadedzésén (She)
Sebastian Vettel és Mark Webber a szombati edzésen jelezte a Red Bull riválisainak, hogy nem lesz egyszerű megfosztani őket az első két rajtkockától az Abu-dzabi Nagydíj szombat délután két órakor kezdődő hivatalos időmérő edzésén. Csak a Red Bull párosa volt képes 1:41 perc alatti köridőre a viadal 3. szabadedzésén, amelyen a pénteki leggyorsabb Lewis Hamilton és a vb-éllovas Fernando Alonso…
nov. 13
12:27
Negyeddöntős a férfi párbajtőrcsapat (Metropol)
Taktikus vívással bejutott a negyeddöntőbe a magyar férfi párbajtőr-válogatott a párizsi világbajnokság szombati versenynapján.
nov. 13
12:39
Vívó-vb: négy közé jutott a magyar férfi párbajtőrcsapat (She)
A magyar férfi párbajtőr-válogatott bejutott a legjobb négy közé a párizsi világbajnokság szombati versenynapján.
nov. 13
12:57
Abu-Dzabi Nagydíj: Vettel nyerte a harmadik szabadedzést (Infostart)
A Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel autózta a legjobb időt szombaton a Forma-1-es világbajnokság idei utolsó, Abu-Dzabi Nagydíjának harmadik szabadedzésén.
nov. 13
12:57
Női röplabda vb: Oroszország és Brazília játssza a vasárnapi döntőt (She)
Oroszország–Brazília döntő lesz vasárnap a Japánban zajló női röplabda-világbajnokságon, miután a szombati elődöntőben az oroszok legyőzték az Egyesült Államok válogatottját, míg a dél-amerikaiak 0:2-ről fordítva megverték a házigazda japán együttest.
nov. 13
12:59
FTC: McCabe majd' 14 milliárdért adná tovább a Fradit (She)
Mintegy ötvenmillió euróra – 13.84 milliárd forintra – tartja a Ferencváros labdarúgócsapatának és az ingatlanoknak az értékét Kevin McCabe, a Fradi tulajdonosa, aki ennyiért szeretné értékesíteni együttesét a befektetőjelölteknek.
nov. 13
13:03
Vettelé a harmadik szabadedzés (Metropol)
A Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel autózta a legjobb időt szombaton a Forma-1-es világbajnokság idei utolsó, Abu-Dzabi Nagydíjának harmadik szabadedzésén.
nov. 13
13:15
Ázsiai BL: újabb dél-koreai siker, Szongnam-diadal a döntőben (She)
A dél-koreai Szongnam Ilhva Csongma csapata nyerte meg az ázsiai Bajnokok Ligája döntőjét, miután 3–1-re győzött a fináléban az iráni Zob Ahan ellen.
nov. 13
13:17
Labdarúgó NB I: Szolnok–Kaposvár mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a sereghajtó, újonc Szolnok a nyolcadik helyen álló Kaposvárt fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 13
13:19
Férfi vízilabda Euroliga: az Eger egygólos vereséget szenvedett (She)
A férfi Euroliga D-csoportjában az 1. fordulóban az Eger 10–9-re kikapott a Barceloneta vendégeként.
nov. 13
14:09
Alpesi sí: Marlies Schild nyerte meg a levi műlesikló vk-versenyt (She)
Marlies Schild győzelmével ért véget a nők alpesi sí világkupaversenye a finnországi Leviben. Az osztrák mindössze három századdal előzte meg a nagy esélyest, a német Maria Riescht. A harmadik a hazaiak kedvence, Tanja Poutiainen lett.
nov. 13
14:27
Vívó-vb: kikapott a férfi párbajtőrcsapat a négy között (She)
Nem jutott be a döntőbe a párizsi vívó-világbajnokságon a magyar férfi párbajtőrcsapat, miután 45:38-ra kikapott a négy között az Egyesült Államoktól.
nov. 13
15:03
A bronzéremért mérkőzhet a férfi párbajtőrcsapat (Infostart)
A harmadik helyért léphet pástra az oroszok ellen a magyar férfi párbajtőr-válogatott a párizsi vívó-világbajnokság szombati versenynapján, miután az elődöntőben kikapott az amerikai csapattól.
nov. 13
15:03
Fehéroroszország: a BATE sorozatban ötödször lett aranyérmes (She)
Sorozatban ötödik bajnoki címét szerezte meg a fehérorosz labdarúgó-bajnokságban a BATE Boriszov, miután a 2010-es szezon utolsó előtti fordulójában, a Belsina elleni idegenbeli 3–1-es győzelemmel biztosította az aranyérmét.
nov. 13
15:05
Férfi vízilabda Euroliga: vereséggel kezdett az Eger (Infostart)
Vereséggel kezdett az Eger a férfi vízilabda Euroligában, miután a nyitókörben 10-9-re kikapott szombaton a spanyol Barceloneta vendégeként.
nov. 13
15:09
Bronzéremért mérkőzhet a férfi párbajtőrcsapat (Metropol)
A harmadik helyért léphet pástra az oroszok ellen a magyar férfi párbajtőr-válogatott a párizsi vívó-világbajnokság szombati versenynapján, miután az elődöntőben kikapott az amerikai csapattól.
nov. 13
15:21
Abu-Dzabi Nagydíj: Vettel indul az élről (Infostart)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az első rajtkockából a vasárnapi szezonzáró Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjon.
nov. 13
15:39
Videó: Hajnalék edzője majdnem lefejelte a negyedik játékvezetőt (She)
Lehet, hogy bajba kerülhet a Borussia Dortmund vezetőedzője, Jürgen Klopp a pénteki, Hamburg elleni (2–0) meccsen történtek miatt. Az edző nem értett egyet a bíró egyik ítéletével és ezt a negyedik játékvezetőn, Stefan Trautmannon kérte számon, akihez közel hajolt, és néhány centiről az arcába ordította, hogy mivel nem elégedett.
nov. 13
15:41
Férfi kézilabda: Zsarko Markovics az Al-Ahliban folytatja (She)
A Balkan Handball értesülése szerint a montenegrói válogatott 24 éves átlövője, Zsarko Markovics nem kis meglepetésre Szaúd-Arábiában, az Al-Ahli csapatban folytatja a pályafutását.
nov. 13
15:43
Labdarúgó NB II: a Nyíregyháza idegenben győzte le az MTK II-t (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a 14. fordulóban a Nyíregyháza Spartacus idegenben győzte le 3–0-ra az MTK II-t.
nov. 13
15:45
Abu-Dzabi Nagydíj: Vettel indul az élről (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az első rajtkockából a vasárnapi szezonzáró Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjon.
nov. 13
15:57
Labdarúgó NB II: a Hajdúböszörmény két góllal nyert a Bőcs ellen (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a 14. fordulóban a Hajdúböszörmény hazai pályán 1–0-s félidő után 2–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Bőcs ellen.
nov. 13
15:59
Premier League: remek hajrá, döntetlen a Villa-MU meccsen (She)
Egy gyenge és egy kitűnő félidőt, valamint pontosztozkodást hozott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Aston Villa–Manchester United mérkőzés. A Villa Ashley Young és Marc Albrighton révén a 71. és a 75. perc között kettővel elhúzott, de a United gyors duplával – Macheda a 81., Nemanja Vidics a 85. percben talált be – megmentett egy pontot.
nov. 13
16:01
Formula-1: Nem az első kanyarban fog eldőlni a vb-cím - Alonso (She)
Ha ugyanabban a sorrendben intenék le a vasárnapi Abu-dzabi Nagydíjat, amelyben elrajtolnak a pilóták, Fernando Alonso lenne a világbajnok. Ám a Ferrari spanyol pilótája tudja, az 55 kör alatt sok minden megváltozhat, ezért óvatosan rajtol, és nem vállal felesleges kockázatot.
nov. 13
16:03
A hajrában mentett pontot a Manchester United (Metropol)
A Manchester United reménytelennek tűnő helyzetből, kétgólos hátrányát a hajrában ledolgozva mentett pontot az Aston Villa otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Keresés