2010. november 3. szerda

nov. 3
0:21
Női kosár Euroliga: jól kezdett, nyert is a Ros Casares a Bourges ellen (She)
A spanyol Ros Casares 74–47-es sikert aratott a francia Bourges felett a női kosárlabda Euroliga D-csoportjában.
nov. 3
0:57
BL, C-csoport: Ferguson Obertant dicsérte a 3-0-s sikert követően (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere Gabriel Obertant dicsérte a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája-győzelmet követően.
nov. 3
1:15
BL, A-csoport: A Spurs erősebb és gyorsabb volt nálunk - Benítez (She)
Rafa Benítez, az Inter vezetőedzője szerint a Tottenham erősebb és gyorsabb volt ezen az estén, ami elsősorban az angol csapat kontratámadásainál jelentett hátrányt az olasz együttes számára. A szakember a 3–1-re elveszített találkozót követően elmondta: sokkal jobban kellett volna figyelniük a két héttel ezelőtt Milánóban mesterhármast szerző, ezúttal két remek gólpasszt adó Garreth Bale-re.
nov. 3
3:21
Zita a válogatott Dzsudzsák Balázst fotózta (Blikk)
Budapest — Dzsudzsák Balázzsal (23) készítette el házi feladatát Debreczeni Zita (29). A gyönyörű modell a Budapesti Kommunikációs Főiskolán fotográfus szakon elsőéves hallgató, és azt a feladatot kapta, hogy hungarikumot fotózzon.
nov. 3
6:42
Száz százalék kézilabda (Behaviour)
Két meccs után is veretlen, vagyis száz százalékos Európa-bajnoki selejtező csoportjában a férfi kézilabda-válogatott: Mocsai Lajos válogatottja a hét végén Észtországban nyert, méghozzá meglehetős magabiztossággal.
nov. 3
6:44
Mérlegképes kenu: Vk-, Eb- és vb-érmek (Behaviour)
Két érem a szegedi Világkupáról, két érem a trasonai Európa-bajnokságról és két érem a poznani világbajnokságról - ez a mérlege a kenu szakágnak 2010-ben. Láthattuk Sarudi Pál meggyőző belépőjét, Vajda Attila látványos felépülését és a Mike, Tóth kettős fantasztikus harmadik helyét a világbajnokságon ebben az évben. Számvetés a kenusok 2010-es évéről.
nov. 3
6:57
Argentína: a 2014-es vb-ig Batista irányíthatja a válogatottat (She)
Az előző napok híreinek megfelelően az Argentin Labdarúgó-szövetség hosszú távú szerződést kötött Sergio Batistával, aki az utóbbi hónapokban ideiglenesen kinevezett szövetségi kapitányként irányította hazája nemzeti együttesét.
nov. 3
7:00
Nagy: nem a kéziválogatottra (Behaviour)
Másfél éves szenvelgés után végre eldöntötte, hogy mit akar Nagy László, a kézilabda-válogatott korábbi kapitánya: a Barcelona átlövője levélben közölte a magyar szövetséggel, hogy a szerinte vállalhatatlan feltételek miatt "nem tehetem meg, hogy a magyar válogatottban szerepeljek."
nov. 3
7:33
NHL: a vancouveri Raffi Torres három gólt lőtt korábbi csapatának (She)
Az NHL alapszakaszának 25. játéknapján a Minnesota és a Columbus lenullázta ellenfelét, míg a Vancouvert erősítő Raffi Torres három gólt lőtt korábbi csapatának, az Edmontonnak.
nov. 3
7:51
NBA: a Lakers, a Boston és a Miami sem adott esélyt ellenfelének (She)
Az NBA alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers, a Boston Celtics és a Miami Heat is fölényes győzelmet aratott, míg a Washington Wizards hosszabbításban verte meg a Philadelphia 76erst.
nov. 3
8:45
El: húsz játékossal, de Kabát nélkül utazik a DVSC Eindhovenbe (She)
Kabát Péter nincs ott azon húsz játékos között, aki ma elutazik Eindhovenbe, a DVSC-TEVA PSV elleni Európa-liga-csoportmérkőzésére – adta hírül a magyar bajnok hivatalos honlapja.
nov. 3
9:21
Videó: szendvicsbe került a védő, csúnyán eltört a lába Brazíliában (She)
Csúnya lábtörésről marad emlékezetes a brazil Bahia és a Coritiba másodosztályú találkozója (1–1). A vendégek védője, Triguinho szendvicsbe került egy párharc során az ellenfél kapusa és védője között, eltört a lába, azonnal kórházba szállították.
nov. 3
9:39
Szörf: holtan találták a sportág egyik legendás alakját (She)
Dallasi szállodai szobájában kedden holtan találták Andy Irons amerikai szörföst, aki egyéb trófeái mellett három világbajnoki címmel (2002, 2003, 2004) büszkélkedhetett.
nov. 3
9:57
Szörf: 32 éves korában holtan találták a sportág legendás alakját (She)
Dallasi szállodai szobájában kedden holtan találták Andy Irons amerikai szörföst, aki egyéb trófeái mellett három világbajnoki címmel (2002, 2003, 2004) büszkélkedhetett.
nov. 3
9:59
Videó: kis híján ölre ment a BL-meccs után Solbakken és Guardiola (She)
Rendesen mondta egymásnak a dánok edzője, Stale Solbakken és a katalánoké, Pep Guardiola a kedd esti FC Köbenhavn–Barcelona BL-találkozó (1–1) után. A két szakvezető kis híján egymásnak is esett a lefújás után, Sergio Busquets próbálta meg szétválasztani őket.
nov. 3
10:15
A San Siróban juthat tovább a Real Madrid (Infostart)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre 4. fordulójának csúcsrangadóján a sorozat történetének két legeredményesebb csapata, a Milan és Real Madrid találkozik egymással szerda este. A spanyolok győzelmük esetén továbbjutnak a legjobb 16 közé.
nov. 3
10:33
Fiorentina: Frey térde megsérült, a kapus hosszú időre kidőlt (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Fiorentina kapusa, Sébastien Frey súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett csapata keddi edzésén, és elképzelhető, hogy fél évig nem léphet pályára.
nov. 3
10:51
MLS: Thierry Henry térde gyorsan gyógyul, a csatár újra játékban (She)
Thierry Henry kedden már részt vett a New York Red Bulls edzésén, és elképzelhető, hogy a San Jose Earthquakes elleni csütörtöki mérkőzésen már pályára léphet. A párharc győztese bejut az észak-amerikai profi labdarúgó-liga (MLS) Keleti főcsoportjának döntőjébe.
nov. 3
11:27
Videó: flipperes-ollózós góllal dőlt el a hajrában a mexikói rangadó (She)
Mexikóban az utolsó percben született a győztes gól a Queretaro–U.N.A.M. bajnoki találkozón (2–1). A kettős emberhátrányban futballozó hazaiak cserejátékosa, Alen Skoro egy előreívelt szabadrúgás után ollózott a kapuba. Mielőtt befejezte az „akciót”, a védők és a támadók között flipperezett a labda, ötször fejeltek bele a tizenhatoson belül.
nov. 3
11:29
Kosárlabda: Bryant ott lesz a londoni olimpián, ha szükség van rá (She)
Kobe Bryant, az NBA-címvédő Los Angeles Lakers sztárja szívesen játszana a 2012-es londoni olimpián, ha az amerikai kosárlabda-válogatottnak szüksége van rá.
nov. 3
11:31
Hertha: baktériumriadó miatt lezárták Dárdaiék zuhanyzóit (She)
Egy keddi rutinellenőrzést követően lezárták a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Hertha otthonaként szolgáló berlini Olimpiai Stadion zuhanyzóit, mivel felmerült a gyanú, hogy legionella baktériumok találhatók a stadion vízvezetékeiben.
nov. 3
11:45
NHL: a megműtött Zach Parise három hónapig nem léphet pályára (She)
Három hónapig nem léphet pályára Zach Parise a New Jersey Devilsben, amely 27 éve rajtolt legutóbb olyan rosszul az NHL-ben, mint idén.
nov. 3
11:47
Fulham: Gera kész megküzdeni Duff-fal a csapatba kerülésért (She)
Hiába tér vissza sérüléséből Damien Duff, Gera Zoltán, a Fulham magyar válogatott középpályása mindent megtesz azért, hogy továbbra is a londoni együttes kezdőcsapatának tagja maradhasson.
nov. 3
12:03
Labdarúgás: a Real Milánóba, a Hali az FTC-hez látogat - a szerdai program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Milan hazai pályán próbálhat meg visszavágni a Real Madridnak az idegenben elszenvedett 2–0-s vereségért. Itthon szerdán a Ligakupáé lesz a főszerep, hazai pályán fogadja ellenfelét a Szolnok, a Paks, a Siófok és a Ferencváros.
nov. 3
12:05
Norvégia: Solskjaer hazatérhet, a Molde csábítja vezetőedzőnek (She)
A norvég élvonalbeli Molde labdarúgócsapatának elnöke, Erik Berg szeretné együtteséhez csábítani Ole Gunnar Solskjaert, a Manchester United tartalékcsapatának trénerét.
nov. 3
12:21
Labdarúgás: Domenech 2.9 millió euróra perli a francia szövetséget (She)
Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya 2.9 millió euróra perli hazája szövetségét (FFF), amelytől végkielégítés nélkül menesztették szeptember elején.
nov. 3
12:23
Kajak-kenu: Janics Natasa lett a hónap legjobb női sportolója (She)
Bár a versenyszezonnak már vége, Janics Natasát választotta november hónap legjobb női sportolójának a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) honlapja.
nov. 3
12:25
Anderlecht: Juhász teljesen más AEK-re számít Athénban (She)
Juhász Roland, az Anderlecht magyar válogatott hátvédje nehéz mérkőzésre számít az AEK Athén otthonában az Európa-liga negyedik fordulójában, de nem tett le arról, hogy mind a három pontot begyűjtsék Görögországban.
nov. 3
12:27
Davis-kupa: Tsonga térdsérülés miatt nem szerepelhet a döntőben (She)
Nagy érvágás érte a december elején Szerbia ellen Davis-kupa-döntőt vívó francia teniszválogatottat, miután Jo-Wilfried Tsonga bejelentette, hogy térdsérülés miatt ebben az évben már nem lép pályára.
nov. 3
12:57
NFL: a jövőben több európai mérkőzést tervez a liga (She)
A Wembley Stadionban rendezett negyedik teltházas összecsapás után több angliai meccset szeretne a profi amerikaifutball-liga (NFL).
nov. 3
12:59
Válogatott: Kádár és Hajnal is bekerült a Litvánia elleni keretbe (She)
Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a november 17-i, Litvánia elleni felkészülési mérkőzésre. A keretnek 19 játékos a tagja, közülük Kádár Tamás az egyetlen, aki még soha nem lépett pályára az A-válogatottban.
nov. 3
13:00
C. Ronaldo dolgozik, nem kapkod (Metropol)
A világ legdrágább és legjobban fizetett labdarúgója. A biciklicsel a védjegye, a szabadrúgásai életveszélyesek, és nagyon érzi a kaput. A 25 éves Cristiano Ronaldo, a Real klasszisa Madridban adott interjút a Metropol munkatársának.
nov. 3
13:01
NBA: Horford 60 milliós fizetésért hosszabbított a Hawksszal (She)
Az All Star-válogatott Al Horford öt évre, összesen 60 millió dollárért szerződést hosszabbított az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Atlanta Hawks csapatával.
nov. 3
13:03
Asztalitenisz: négy magyar a száz között a világranglistán (She)
Négy magyar asztaliteniszező is tagja a legjobb száz mezőnyének a legfrissebb világranglistán.
nov. 3
13:33
Panathinaikosz: a ghánai Pelével erősíthet a görög bajnok (She)
A görög Panathinaikosz labdarúgócsapata a télen 400 ezer euróért szeretné szerződtetni Edwin Osei Pelét, a ghánai Hearts of Oak csatártehetségét.
nov. 3
13:35
Celtic: volt Juve- és Wigan-játékos érkezhet a glasgow-iakhoz (She)
A Daily Record értesülései szerint a Celtic hamarosan szerződést köt a korábban a Juventusban, a Monacóban, a Wiganben és a Birmingham Cityben is profiskodó francia középpályással, Olivier Kapóval.
nov. 3
13:36
Egervári keretet hirdetett a litvánok ellen (Metropol)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette 19 fős keretét a magyar labdarúgó-válogatott utolsó idei fellépésére, amelyre november 17-én 18 órától a székesfehérvári Sóstói Stadionban kerül sor Litvánia ellen.
nov. 3
14:09
Ligue 1: a Paris Saint-Germain szerződést bontott Mateja Kezsmannal (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain szerdán közleményben jelentette be: szerződést bontott szerb csatárával, Mateja Kezsmannal.
nov. 3
14:27
Női kézilabda: kétszer otthon játszik a Vác az Elda Prestigio ellen (She)
Feladta a pályaválasztói jogot a spanyol Elda Prestigio, így a SYMA-Vác elleni mindkét női kézilabda EHF-kupa-mérkőzést a Duna-parti városban rendezik.
nov. 3
14:29
Lengyelország: a Barca legendája irányíthatja Rudnevs csapatának edzéseit (She)
A Lech Poznan labdarúgócsapatának vezetősége edzőcserére határozta el magát. Jacek Zielinski után a Barcelona egykori kiválósága, José Maria Bakero irányíthatja az Európa-ligában szereplő lengyel csapatot, amelynek egyik  erőssége a ZTE volt csatára, Artjoms Rudnevs.
nov. 3
14:48
Balzsay: Erdei ellenfele borzasztó stílusú (Metropol)
Id. Balzsay Károly szerint Erdei Zsolt remek formában várja a kenyai Samson Onyango elleni, november 20-án sorra kerülő mérkőzést, melyen egy nagyon kellemetlen, borzasztó stílusú rivális vár a korábban két kategóriában is világbajnok magyar profi ökölvívóra.
nov. 3
15:03
Euro 2012: az északírek nem akarnak zárt kapus meccset Szerbiában (She)
Az Északír Labdarúgó-szövetség tiltakozik az Európai Labdarúgó-szövetségnél, mivel az UEFA zárt kapus mérkőzést rendelt el a Szerbia–Észak-Írország Eb-selejtezőre.
nov. 3
15:05
Románia: Mutu ugyan visszatért, de ez nem jelent válogatott meghívót (She)
Razvan Lucescu, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya jelezte: egyelőre nincs garantált helye keretében Adrian Mutunak, a Fiorentina kilenc hónapos eltiltás után visszatért támadójának.
nov. 3
15:21
Balzsay edző szerint Erdei ellenfele "szörnyű" stílusú (Infostart)
Idősebb Balzsay Károly szerint Erdei Zsolt remek formában várja a kenyai Samson Onyango elleni, november 20-án sorra kerülő mérkőzést, melyen egy nagyon kellemetlen, borzasztó stílusú rivális vár a korábban két kategóriában is világbajnok magyar profi ökölvívóra.
nov. 3
15:21
Hamburg: Ruud van Nistelrooy és Mladen Petric is megsérült (She)
Megsérült a Hamburger SV labdarúgócsapatának két erőssége, Ruud van Nistelrooy és Mladen Petric.
nov. 3
15:23
Anglia: Wayne Rooney nem úszhatja meg a máglyahalált Edenbridge-ben (She)
A délkelet-angliai Edenbridge városában az idén Wayne Rooney mintegy nyolc méter magas bábuját vetik máglyára az évente megrendezett hagyományos örömtűzrakás keretében.
nov. 3
15:25
Ligakupa: a Paks a Vasas ellen megszerezte első győzelmét (She)
A Paks megszerezte első győzelmét a labdarúgó Ligakupában, miután 2–0-ra legyőzte a Vasast a sorozat csoportkörének harmadik fordulójában.
nov. 3
15:57
NB II, Nyugati csoport: a Pécs pontokat hagyott a Bozsik-stadionban (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Pécs idegenben csak 1–1-es döntetlent játszott a Budapest Honvéd második számú együttesével.
nov. 3
16:33
Románia: 300 ezer eurót kaszált a Steauán a csapat volt edzője (She)
Egy bukaresti bíróság 300 ezer eurós kártérítést ítélt meg Dorinel Munteanu javára, aki azért nyújtott be keresetet a Steaua ellen, mert a klub megtagadta az adóbevallásához szükséges igazolás kiadását.
nov. 3
16:35
Liverpool: a „vörösök" megszerezték a St.-Étienne sportigazgatóját (She)
A Liverpool labdarúgócsapata szerződtette Damien Comollit, a francia Saint-Étienne sportigazgatóját.

Keresés