2010. november 19. péntek

nov. 19
0:00
Videó: Erdei „Madár” Zsolt aláírása Atlantic Cityben is sokat ér (She)
Négy nap múlva, Atlantic Cityben lép a kötelek közé Erdei Zsolt, hogy elinduljon pályafutása talán legnehezebb útján. Madár kedden utazott a mérkőzés helyszínére, ahol menedzserével és edzőjével ellátogatott a magyar főkonzulhoz, majd egy fotózás és egy sajtótájékoztató szerepelt még a programban. Az NSO Tv videójában megnézheti mi történt Madárral Atlantic Cityben!
nov. 19
6:45
Fehérvár, igazi fesztivál (Behaviour)
Győzelemmel zárta az évet a magyar labdarúgó-válogatott, miután Székesfehérváron 2-0-ra felülmúlta a litván együttest. Tette ezt ráadásul meglepően szép futballal, s ha helyzeteinek csupán felét kihasználja, a San Marinóiak 8-0-s legyőzésénél is nagyobb különbséggel nyer.
nov. 19
6:47
Véget ért a móka mára (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott győzelemmel fejezte be az évet: a litvánok szerdai 2-0-s legyőzésével 50 százalékos az idei mérlege (4-4 győzelem és vereség, 1 döntetlen). 2010 második fele jobban sikerült az elsőnél, eredményesség tekintetében is, botrányok számában is.
nov. 19
6:49
Többéves eltiltások a FIFA-ban (Behaviour)
Bizonyságot nyert - legalábbis az első fokú határozat alapján -, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) magas rangú tisztségviselői közül többen igenis korrumpálhatóak.
nov. 19
6:51
Ragyogás a Fényben (Behaviour)
Szerdán 68 éve elteltével kapott ki ismét 4-0-ra a spanyol labdarúgó-válogatott, igaz, az Olaszországban elszenvedett vereség idején nem volt regnáló világbajnok. Most az, ám ez Lisszabon Fény Stadionjában egyáltalán nem látszott, sőt, olybá tetszett, a hazaiak játsszák a világ legjobb futballját.
nov. 19
6:54
NHL: hihetetlen meccsen, 8-7-re nyert a Tampa a Flyers ellen - videó (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 41. játéknapján öt mérkőzést rendeztek. A nap meccsét Philadelphiában játszották, ahol a Tampa a három gólt és két asszisztot jegyző Steven Stamkos vezetésével 8–7-re győzött a Flyers ellen. Dallasban is kitettek magukért a csapatok, a Stars hosszabbítás után, 5–4-re nyert a Sharks ellen.
nov. 19
7:12
Golf: José Mourinho lobbizik a portugálok Ryder-kupa rendezéséért (She)
A golfozók 2018-as Ryder-kupájának megrendezéséért benyújtott portugál pályázat nagykövetévé nevezték ki José Mourinhót, a Real Madrid labdarúgócsapatának edzőjét.
nov. 19
7:30
NBA: az Orlando könnyedén nyert a Nash nélküli Suns ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 23 játéknapján három mérkőzést rendeztek. A sérült Steven Nasht nélkülöző Phoenix Suns idegenben simán kikapott az Orlando Magictől, otthon nyert a Pacers a Clippers ellen, a Portland szoros meccsen győzte le szintén hazai pályán a Denvert.
nov. 19
8:06
Nem tér vissza Afrikába a Dakar (Infostart)
Legalább 2012-ig Dél-Amerikában rendezik meg a Dakar-ralit.
nov. 19
8:06
NHL: hárommeccses eltiltás Olli Jokinennek durvaságért - videóval (She)
Három mérkőzésről eltiltották a lengyel Wojtek Wolskit szerdán megütő Olli Jokinent. A Calgary Flames jégkorongozója a Phoenix Coyotes elleni NHL-meccsen azután ment neki ütőjével ellenfelének, hogy Wolski összetűzésbe keveredett Niklas Hagmannal.
nov. 19
9:18
Sakk: örmény világbajnoka lett a villám szakágnak Moszkvában (She)
Levon Aronjan nyerte meg a Moszkvában megrendezett villámsakk-világbajnokságot. Az örmény nagymester 24.5 pontot gyűjtött 38 játszmából a három nap alatt.
nov. 19
9:36
Kassai, a bírók királya (Blikk)
Tatabánya — Komoly elismerésben részesült Kassai Viktor (35). A magyar futballbírót külföldön is „komolyan veszik", sorra kapja a komoly nemzetközi mérkőzéseket – legutóbb a Hollandia–Törökország (1-0) mérkőzést vezette.
nov. 19
9:54
MOB: Borkait holnap választhatják meg a szervezet elnökévé (She)
Szombaton kerül sor a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlésére, amelyen várhatóan Borkai Zsoltot választják a szervezet új elnökévé. Schmitt Pál köztársasági elnök, aki augusztus 5-én mondott le MOB-elnöki tisztségéről, tiszteletbeli elnök lesz.
nov. 19
10:12
Juventus: Benzema érkezhet a sérült Amauri helyére - lapértesülés (She)
Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus Karim Benzemát szeretné szerződtetni a téli átigazolási időszakban.
nov. 19
10:48
Juventus: Benzema érkezhet a sérült Amauri helyére (She)
Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus Karim Benzemát szeretné szerződtetni a téli átigazolási időszakban.
nov. 19
10:50
Videó: begőzölt a japán ketrecharcos, a bírót is leütötte (She)
Valószínűleg óriási tesztoszteron-túltengésben szenvedett a japán ketrecharos, aki, miután kiütötte ellenfelét, a földön is tovább püfölte annak arcát. De ez még nem volt elég, a mérkőzés vezetőbírója is rendesen kapott a pofonokból. Íme, az eset videón!
nov. 19
11:06
Formula-1: a világbajnok Vettel Pirrelli-gumikon is a leggyorsabb (She)
Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Formula–1-es csapatok abu-dzani tesztelésének első délelőttjén. A Red Bull német világbajnoka 1:40.816 perces eredményt ért el a pénteki Pirelli-tréning első felén.
nov. 19
11:15
Talmácsi jövőre is az élmezőnyhöz akar tartozni (Metropol)
A következő szezonban is az élmezőnyhöz akar tartozni, sőt, az idei hatodik helyéhez képest előre lépne Talmácsi Gábor, aki jövőre a gyorsaságimotoros-világbajnokságban a Moto2-es géposztály versenyeinek új csapattal, a Jack and Jones istállóval vág neki.
nov. 19
11:42
Milan: a genovai Criscitót nézte ki magának Galliani - lapértesülés (She)
Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke, Adriano Galliani személyesen találkozott a Genoa fiatal balhátvédjével, Domenico Criscitóval, hogy esetleges Milanba szerződéséről beszéljenek.
nov. 19
12:18
Anglia: Capello nem fog bocsánatot kérni a Liverpooltól Gerrard miatt (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello angol újságíróknak adott nyilatkozatában elmondta, hogy nem fog bocsánatot kérni a Liverpooltól Steven Gerrard sérülése miatt.
nov. 19
13:12
KTE: Reszeli Soós István lesz a kecskeméti akadémia vezetője (She)
A KTE-Ereco labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy lezárult a Kecskemétre tervezett futballakadémia előkészítésének első fázisa, s elkezdődhet a szakmai munka, amelynek irányításával Reszeli Soós Istvánt bízták meg.
nov. 19
13:30
Wales: a magyarok legyőzésében járatos svéd tréner lehet a kapitány (She)
A magyar szurkolók által ellenfélként alaposan megismert svéd Lars Lagerbäck jó eséllyel pályázik a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjára – adta hírül pénteken a walesi média.
nov. 19
13:32
Skócia: a „szélsőkirály” Dzsudzsákot a Rangers is kinézte magának (She)
A skót Evening Times értesülései szerint a PSV magyar válogatott középpályására, Dzsudzsák Balázsra a glasgow-i Rangers is felfigyelt.
nov. 19
13:57
Vettel: a Mercedes és a Ferrari minden pilóta álma (Metropol)
Sebastian Vettel, a Forma-1 új világbajnoka azt mondta: a távoli jövőben el tudja képzelni magát a Mercedes vagy a Ferrari egyik versenyautójában, de most még csak jelenlegi csapatában, a Red Bullban gondolkodik.
nov. 19
14:33
Dán kapus lesz van der Sar utódja (Metropol)
A Manchester United hamarosan leigazolja Anders Lindegaardot, a norvég Aalesund labdarúgócsapatának dán kapusát.
nov. 19
14:42
Anglia: félmillió fontos kártérítést kap a Pool Gerrard sérüléséért (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) félmillió fonttal kárpótolja a Liverpoolt, miután az együttes csapatkapitánya, Steven Gerrard térdsérülést szenvedett szerdán a franciák elleni felkészülési mérkőzésen. A 30 éves futballista majdnem végigjátszotta a londoni találkozót, amelyet a vendégek nyertek meg 2–1-re.
nov. 19
14:44
Kick-box karate: 22 magyar indul a görögországi Eb-n (She)
A szokásos nagy létszámmal és a hagyományosan megalapozott éremreményekkel kezdi meg a magyar kick-box karatésok válogatottja Európa-bajnoki szereplését a vasárnaptól jövő vasárnapig tartó Európa-bajnokságon, amelynek a görögországi Lutraki ad otthont.
nov. 19
15:00
Újra dán kapus a Manchester United csapatában (Infostart)
A Manchester United hamarosan leigazolja Anders Lindegaardot, a norvég Aalesund labdarúgócsapatának dán kapusát.
nov. 19
15:00
Formula-1: Massa és a Ferrari zárta az élen az első pirellis tesztnapot (She)
Felipe Massa zárta az élen a Formula–1-es idény utolsó 2010-es kollektív tesztjének első napját Abu-Dzabiban. A Ferrari brazil pilótája a világbajnok Sebastian Vettelt megelőzve szerezte meg az első helyezést az első olyan napon, amelyen a sportág új beszállítója, a Pirelli gumijait tették az autókra a csapatok.
nov. 19
15:18
DVSC: egy évre kitiltották a vezetőket szidalmazó szurkolót (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata egy évre kitiltott egy szurkolót a debreceni stadionból – adta hírül a klub hivatalos közleményben.
nov. 19
15:36
Póker: Joe Tehan mindenkit elintézett a döntő asztalnál (She)
Joe Tehan pályafutása második legnagyobb pénznyereményét tehette zsebre Los Angelesben.
nov. 19
16:12
Tenisz: elit rendőrosztag védi a francia válogatottat a Dk-döntő alatt (She)
A francia rendőrség elitalakulatának tíz, állig felfegyverzett tagja fog ügyelni a francia teniszválogatott tagjainak biztonságára Szerbiában – írta a pénteki szerb sajtó. Gaël Monfils és társai december első hétvégéjén, Belgrádban vívják a Davis-kupa döntőjét a helyi nemzeti csapattal.
nov. 19
17:06
Labdarúgó NB I: Kaposvár-Győr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a labdarúgó NB I 15. fordulójának nyitó mérkőzése, a Kaposvári Rákóczi–Győri ETO találkozó. Az összecsapásról élő, szöveges tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
nov. 19
17:42
Juventus: Amauri ebben az évben már nem játszhat - hivatalos (She)
Immár hivatalos, hogy ebben a naptári évben már nem lép pályára Amauri, a Juventus támadója.
nov. 19
17:42
Szakállt és bajuszt növesztett Cseh Laci (Blikk)
Budapest — Új külsőre váltott Cseh László (24). A világ- és Európa-bajnok úszó, a pekingi olimpia háromszoros ezüstérmese bajuszt és szakállt növesztett, így rója a hosszokat a Kőér utcai uszodában, ahol mestere, Turi György (53) irányításával a decemberi dubaji rövid pályás világbajnokságra készül.
nov. 19
17:44
Dortmund: Hajnal a válogatott után a negyedosztályban lép pályára (She)
A szerdai, Litvánia elleni válogatott meccset követően szombaton a német negyedosztályban lép pályára Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund és a magyar nemzeti tizenegy középpályása.
nov. 19
17:46
NAC Breda: Horváth felépült, de egyelőre nem fér vissza a csapatba (She)
Horváth Gábor, a holland labdarúgó-bajnokság élvonalában (Eredivisie) szereplő NAC Breda magyar védője felépült sérüléséből, de edzői egyelőre nem állítják vissza a kezdő tizenegybe.
nov. 19
18:36
Bayern München: Van Gaal elégedetlen volt Ribéry játékával (She)
Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője elégedetlen volt Franck Ribéry szerdai felkészülési mérkőzésen nyújtott teljesítményével.
nov. 19
18:38
Torna: Berki második helyen döntős a glasgow-i tornász vk-n (She)
Berki Krisztián második helyen jutott be a lólengés szombati döntőjébe a Glasgow-ban zajló tornász világkupán.
nov. 19
18:54
Cozma-ügy: Minden előzmény nélkül támadtak rá többen Cozmára - Vilovszki (She)
Uros Vilovski, az MKB Veszprém kézilabdázója szerint minden előzmény nélkül támadtak rá többen csapattársára, Marian Cozmára 2009. február 8-án hajnalban Veszprémben.
nov. 19
18:56
NB I: Oláh vezetésével magabiztos Rákóczi-siker a Győr ellen (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójának nyitó mérkőzésén a Kaposvári Rákóczi a két gólig és egy gólpasszig (ez utóbbiból Pedro talált be) jutó Oláh Lóránt vezetésével hazai pályán 3–0-ra legyőzte a továbbra is szenvedő Győri ETO-t. Sikerével a kaposvári csapat feljött a 4. helyre a táblázaton.
nov. 19
19:03
Berki döntős a glasgow-i tornász Vk-n (Metropol)
Berki Krisztián második helyen jutott a lólengés szombati döntőjébe a glasgow-i tornász Világkupa-versenyen.
nov. 19
19:12
NB I: elkezdődött a Honvéd-Siófok mérkőzés - élőben az NSO-n! (She)
Kezdetét vette a Bp. Honvéd–Siófok mérkőzés, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak az NSO-n!
nov. 19
19:30
A Kaposvár legyűrte a Győrt (Infostart)
A Kaposvár hazai pályán 3-0-ra győzött a Győr ellen a labdarúgó NB I 15. fordulójában.
nov. 19
19:39
Simán győzött a Kaposvár (Metropol)
A Kaposvár hazai pályán háromgólos győzelmet aratott az előző szezonban bronzérmes Győr felett a labdarúgó Monicomp Liga 15.fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
nov. 19
19:48
Ferencváros: a „máltai Diego” felkeltette a Leeds érdeklődését (She)
Máltai lapértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Leeds United szeretné megszerezni Andre Schembrit, a Ferencváros máltai futballistáját.
nov. 19
19:57
Balzsay győzött Hamburgban (Metropol)
Balzsay Károly legyőzte a szerb Misa Nikolicot profi nagyközépsúlyú ökölvívó-mérkőzésen, Hamburgban. A péntek esti összecsapáson a magyar öklöző a negyedik menetben vetett véget a küzdelemnek egy testre mért bal felütéssel.
nov. 19
20:06
Férfi kézilabda NB I: a Fradi nyolc góllal nyert Orosházán (She)
Az Orosháza otthonában nyolc góllal nyert a Ferencváros a férfi kézilabda-bajnokság élvonalának 12. fordulójában.
nov. 19
20:08
Röplabda Közép-európai Liga: otthon kapott ki a Kaposvár (She)
A Kaposvár hazai pályán négy játszmában kikapott a szlovén Salonit Anhovo Kanaltól a férfi röplabda Közép-európai Liga pénteki játéknapján.
nov. 19
20:10
Súlyemelés: az esélyesek nyertek az országos bajnokság első napján (She)
A súlycsoportok favoritjainak győzelmét hozva különösebb meglepetés nélkül zajlott le a súlyemelők országos bajnokságának pénteki nyitónapja Tatabányán, ahol a sportág első magyar olimpiai bajnokáról, Földi Imréről elnevezett csarnok ad otthont szombaton is az erős emberek idei legfontosabb hazai viadalának.

Keresés