2010. november 2. kedd

nov. 2
6:39
BL: Braga-címeres repülőn utazott a Barcelona Koppenhágába (She)
Furcsa repülőgéppel volt kénytelen Koppenhágába utazni a mai Bajnokok Ligája-mérkőzésére a Barcelona labdarúgócsapata: a járművön nem a katalánok, hanem a portugál Braga együttesének színei és klubcímere volt látható.
nov. 2
6:57
Doppingolással vádolják az Európa-bajnokot (Infostart)
Doppinggyanúba keveredett Zivile Balciunaite, a nyári, barcelonai atlétikai Európa-bajnokság női maratoni futó számának aranyérmese. Amennyiben bebizonyosodik a vétkessége, kétéves eltiltásra számíthat.
nov. 2
6:57
NFL: az Indianapolis magabiztosan győzött a Houston ellen (She)
Jobb mérkőzés eleji teljesítményének köszönhetően az Indianapolis Colts 30–17-re legyőzte a Houston Texanst az NFL hétfő esti összecsapásán. A találkozó előtt azonos mérleggel (4–2) álló két együttes csatájában két negyed után 17–3-ra vezetett a Colts, és meg is őrizte előnyét a meccs végéig.
nov. 2
7:00
Más porond az európai (Behaviour)
Ezen a héten túllendülünk a labdarúgó Bajnok Ligája csoportkörének felén: a 4. fordulóban - szokás szerint - az előző kör visszavágóit rendezik. A legfőbb mai kérdések: a Tottenham lezárja-e rossz sorozatát, nehézkes marad-e a Manchester United a BL-ben, idegenben biztosítja-e be továbbjutását a Barcelona?
nov. 2
7:02
Hiába indult a pole-ból, csak a 8. lett Talmácsi (Behaviour)
A gyorsasági motoros-világbajnokság mezőnye visszatért Európába, és az év utolsó előtti futamát a portugáliai Estorilban rendezték meg. A versenyzők legnagyobb ellenfele az időjárás volt, mert az első két napon csak esős körülmények között motorozhattak.
nov. 2
7:15
MLB: a San Francisco Giants nyerte meg a World Seriest (She)
Az észak-amerikai baseballbajnokság (MLB) nagydöntőjének ötödik mérkőzésén a San Francisco Giants idegenben 3–1-re legyőzte a Texas Rangerst, így 4–1-es összesítéssel megnyerte a World Seriest.
nov. 2
7:33
NBA: Luol Deng 40 ponttal segítette győzelemhez a Chicagót (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Chicago Bulls az eddig hibátlan Portland Trail Blazers fogadta, és elsősorban a 40 pontig jutó Luol Deng remek teljesítményének köszönhetően 110–98-as győzelmet könyvelhetett el.
nov. 2
8:09
Olimpia 2016: Jaques Rogge szerint Rióban is a biztonság az első (She)
A biztonságos lebonyolítás feltételeinek a megteremtése lesz a legfőbb kihívás a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári játékok szervezőinek Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint.
nov. 2
8:27
Tenisz: Nadal és Federer is ott lesz a szilveszteri tenisztornán (She)
A nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezik Abu-Dzabiban azt a meghívásos szilveszteri tenisztornát, amelyet legutóbb, január 2-án a spanyol Rafael Nadal nyert meg.
nov. 2
8:45
Bajnokok Ligája: A Tottenham megmutatta, mire képes - Benítez (She)
A Tottenham Hotspur otthonában vendégeskedik a Bajnokok Ligája-csoportkör negyedik fordulójában a címvédő olasz Internazionale. A milánóiak spanyol szakvezetője, Rafael Benítez „kemény" visszavágóra számít.
nov. 2
9:03
BL: A Sevilla elleni győzelemmel nem lettünk jobbak - Iniesta (She)
Kivételes futballtudása mellett emberi tulajdonságai is igazán kedveltté teszik Andrés Iniestát, a Barcelona világbajnok középpályását. Nem véletlen. A hétvégi, kiütéses bajnoki siker ellenére – pedig nem akárkik álltak a túloldalon – is a földön járva, kifejezetten szerényen várja az FC Köbenhavn elleni keddi BL-csoportmérkőzést.
nov. 2
9:06
Havelange: Blattert jövőre újraválasztják, után Teixeira jön (Behaviour)
Joao Havelange, aki 24 éven át volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, azt nyilatkozta, hogy utódát, a svájci Joseph Blattert jövőre újraválasztják, utána pedig Ricardo Teixeira következik.
nov. 2
9:21
BL: Nem engedhetjük magunknak, hogy kikapjunk a Benficától - Aulas (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a Lyon kedden Lisszabonban a Benfica vendégeként lép pályára. A francia csapat elnöke, Jean-Michel Aulas kifejezetten bizakodó a találkozó végkimenetelét illetően.
nov. 2
9:39
Labdarúgás: idegenben az Inter, a Barca, a MU és a Vidi - program (She)
Kedden rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulóját, legalábbis a teljes leosztás felét, nyolc mérkőzést. Ma olyan klubokat láthatunk a pályán, amelyeket a hagyományok és az erőviszonyok alapján is mindig a favoritok közé sorolhatunk: így a címvédő olasz Internazionalét, a spanyol Barcelonát vagy éppen az angol Manchester Unitedet.
nov. 2
9:41
Jégkorong: egy hétig még biztosan nem edz a peches Strenk Hunor (She)
Balszerencsés sérülést szenvedett Strenk Hunor, a Vasas jégkorongcsapatának fiatal játékosa. A 19 éves védő lábfejét edzésen találta el egy koronggal Svasznek Bence csapatkapitány. Egy hetet még biztosan ki kell hagynia.
nov. 2
10:15
Három csapat már kedd este továbbjuthat a BL-ben (Infostart)
A címvédő Inter, valamint a Barcelona és a Lyon is biztosíthatja helyét a legjobb 16 között a labdarúgó Bajnokok Ligájában a keddi játéknapon. Előbbi két csapatnak a győzelem, míg a francia együttesnek a döntetlen is elegendő a továbblépéshez.
nov. 2
10:15
Kaposvár: Gujic specialistánál gyógyul az izomsérülése után (She)
A Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának boszniai légiósa, Boris Gujic sérülése kezelésére specialista segítségét kérte – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos honlapja.
nov. 2
10:33
Távozhat a Barcelona brazil sztárja (Infostart)
Újabb labdarúgót csábíthat el a Barcelonától a Manchester City: a dúsgazdag angol egyesület 30 millió fontot sem sajnálna Dani Alvesért.
nov. 2
10:33
ZTE: Panikvar sok nézőt és győzelmet vár a Ferencváros ellen (She)
A ZTE FC szlovén légiósa, Leon Panikvar gyönyörű (és győztes) gólt szerzett az MTK elleni labdarúgó-bajnokin, s reméli, a zalaiak jó sorozata a Ferencváros ellen is folytatódik.
nov. 2
10:35
Pápa: Németh Milán szeretné elérni Bárányos vagy Szűcs Lajos szintjét (She)
A Lombard Pápa NB III-as keretéből az első csapathoz felkerült Németh Milán a klub hivatalos honlapjának elmondta: szeretne megragadni az együttesben és stabil élvonalbeli játékossá válni.
nov. 2
10:37
Bajnokok Ligája: Raúl a gólokat hiányolja, sok hiányzó Tel-Avivban (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a német Schalke az izraeli Hapoel Tel-Avivhoz látogat. A csatát mindkét oldalon erősen foghíjas keretekkel várják.
nov. 2
10:39
MTK: Ladányi még életében nem rúgott akkora gólt, mint a ZTE ellen (She)
Az MTK–ZTE bajnokin (3–4) a házigazda kék-fehérek mindhárom cserejátékosa betalált – közülük Ladányi Tibor a gólja mellett gólpasszal és remek játékkal hívta fel magára a figyelmet. A szurkolók által a meccs legjobbjának választott futballista az MTK hivatalos honlapjának nyilatkozott.
nov. 2
10:51
Légióssors: Drenthe 180-nal, hat piros lámpán hajtott keresztül (She)
Súlyos közúti szabálysértést követett el Royston Drenthe, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hércules Alicante holland légiósa, aki a városban hajnali fél ötkor 180 km/órás sebességgel hajtott át hat közlekedési lámpánál is, figyelmen kívül hagyva azok piros jelzését!
nov. 2
11:09
Primera División: mégis vasárnap rendezik az el clásicót (She)
November 28-án, vasárnap rendezik meg a Barcelona–Real Madrid labdarúgó-mérkőzést a spanyol élvonalbeli bajnokság (Primera División) 13. fordulójában.
nov. 2
11:11
Férfi kosárlabda: elítélték az amerikai diákot kómába ejtő szerbet (She)
Két év három hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték Belgrádban azt a szerb kosárlabdázót, aki évekkel ezelőtt egy bostoni bárban úgy megvert egy amerikai diákot, hogy az több hétre kómába esett – írta a keddi szerb sajtó.
nov. 2
11:27
BL: Fabregas nem szerepel Doneckben, Song, Arsavin és Denílson játéka kérdéses (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának kapitánya, Cesc Fabregas sérülése miatt nem léphet pályára a Bajnokok Ligájában a Sahtar Doneck ellen – a Newcastle elleni bajnokira viszont valószínűleg felépül.
nov. 2
11:45
Profi ökölvívás: edzője aggódik Manny Pacquiao súlyáért (She)
Freddie Roach, Manny Pacquiao edzője szerint védence óriási hibát követett el, hogy belement egy nagyváltósúlyú mérkőzésbe, ami azért így nem teljesen igaz, hiszen a felek egy köztes súlyhatárt, 150 fontot kötöttek ki az Antonio Margarito elleni, november 13-i profi ökölvívó-találkozóra.
nov. 2
11:47
Ökölvívás: Csötönyi Sándor az AIBA végrehajtó bizottságában (She)
Jelentős magyar sportdiplomáciai siker született a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó-szövetség  (AIBA) Kazahsztánban zajló tisztújító kongresszusán, ahol Csötönyi Sándort, a magyar szövetség (MÖSZ) elnökét beválasztották a végrehajtó bizottságba.
nov. 2
11:48
Csötönyi Sándor az AIBA végrehajtó bizottságában (Metropol)
Komoly magyar sportdiplomáciai siker született a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) Kazahsztánban zajló tisztújító kongresszusán, ahol Csötönyi Sándort, a magyar szövetség (MÖSZ) elnökét beválasztották a végrehajtó bizottságba.
nov. 2
11:50
Del Piero csak Hirzer csúcsát nem döntötte meg (Metropol)
Alessandro Del Piero, a Juventus labdarúgócsapatának meghatározó játékosa gyakorlatilag minden rekordot tart a klubnál, egyet kivéve, ugyanis az egy szezonban lőtt gólokat tekintve a magyar Hirzer Ferenc a legjobb.
nov. 2
12:03
QPR: ciprusi középpályással erősítettek Buzsáky Ákosék (She)
Buzsáky Ákos együttese, az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplő Queens Park Rangers leigazolta Jorgosz Tofaszt, az AEK Athén és az Anorthoszisz Famaguszta korábbi középpályását.
nov. 2
12:24
Kovács Miklós maradt az FTC elnöke (Metropol)
Kovács Miklóst választották a következő négy évre a Ferencvárosi Torna Club elnökének, erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlésén szavaztak a küldöttek.
nov. 2
12:39
Kovács Miklós maradt az FTC elnöke (Infostart)
Kovács Miklóst választották a következő négy évre a Ferencvárosi Torna Club elnökének - erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlésén szavaztak a küldöttek.
nov. 2
12:39
AS Roma: Mexes asztmás rohamot kapott, nem játszik a Basel ellen (She)
Nem léphet pályára az FC Basel elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen Philippe Mexes, az AS Roma labdarúgócsapatának védője.
nov. 2
12:41
West Ham: Noble-t kórházba kellett szállítani, vakbéllel operálták meg (She)
A West Ham United labdarúgócsapata egy hónapig nem számíthat Mark Noble-ra, a középpályáson ugyanis vakbélműtétet kellett végrehajtani.
nov. 2
12:57
Videó: zseniális mozdulat az Udinese csatárától az edzésen (She)
Valószínűleg lazított az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Udinese chilei támadója, Alexis Sánchez, amikor az egyik tréning alkalmával előbb lazán felkapta a labdát, majd egy dekázás után a levegőben jobbal, a bal lába mögött keresztezve tette azt kapura.
nov. 2
13:15
Inter: Eto'o úgy véli, Mourinho megváltoztatta a karrierjét (She)
Samuel Eto'o, a Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale kameruni klasszisa egy francia televíziós társaságnak elmondta: José Mourinho azzal, hogy „kényszerposztra" vezényelte, megváltoztatta a karrierjét.
nov. 2
13:33
Tiszeker Ágnes lehet a közép-európai doppingellenes szervezet elnöke (Infostart)
Magyarországot kérték fel a közép-európai regionális doppingellenes szervezet vezetőjének - tájékoztatta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője kedden az MTI-t.
nov. 2
13:33
Bologna: Alberto Malesanit napokon belül meneszthetik (She)
A Bologna labdarúgócsapatának vezetősége a La Gazzetta dello Sport információi szerint még a héten leváltja posztjáról Alberto Malesani vezetőedzőt.
nov. 2
13:51
Dopping: magyarok irányíthatják a közép-európai doppingellenes szervezetet (She)
Magyarországot kérték fel a közép-európai regionális doppingellenes szervezet vezetőjének – tájékoztatta Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője kedden a távirati irodát.
nov. 2
14:09
Rövid pályás úszó Eb: 36 nemzet nevezett az eindhoveni viadalra (She)
Az Európai Úszóliga (LEN) több mint félszáz tagországa közül 36 nevezte a versenyzőit a november 25. és 28. között esedékes hollandiai rövid pályás Európa-bajnokságra, amelyen magyar csapat is indul.
nov. 2
14:11
Súlyemelés: Likerecz Jánost öt év fegyházra ítélték kábítószer-terjesztésért (She)
Öt év fegyházbüntetésre ítéltek kábítószer-terjesztésért egy oroszlányi súlyemelőt. Likerecz János a vád szerint 139 üveg ketamint vásárolt, majd annak egy részét értékesítette. A Győri Ítélőtábla helybenhagyta a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság elsőfokú ítéletét – közölte az ítélőtábla szóvivője kedden a távirati irodával.
nov. 2
14:27
Liverpool: Joe Cole nem játszhat a Chelsea elleni rangadón (She)
Két hétig nem léphet pályára Joe Cole, a Liverpool labdarúgócsapatának középpályása, így biztos, hogy a hétvégén nem játszhat volt klubja, a Chelsea ellen.
nov. 2
14:29
Bajnokok váltója: Vajda Attila és társai személyesen adják át az adományokat Devecseren (She)
Több mint 330 lefutott kilométer, több mint 3 000 000 forint pénzadomány és több mint 3 000 000 Ft értékű termékadomány. Ez a Bajnokok Csapata háromnapos jótékonysági futásának mérlege, melyet a Magyar Vöröskereszt és a Nagy Sportágválasztó szervezői közösen indítottak a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére.
nov. 2
14:31
Real Madrid: Di María utazhat Milánóba, Kaká, Gago és Garay nem (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának jó formát mutató argentin légiósa, Angel di María elutazhat az együttes szerdai BL-mérkőzésére. José Mourinho együttese az AC Milan vendégeként lép pályára.
nov. 2
14:45
Játékossors: a Championshipben folytathatja a Kahn-utód - ha megfelel (She)
Az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) folytathatja pályafutását a Bayern München korábbi első számú kapusa, Michael Rensing.
nov. 2
14:47
Olympiakosz: Németh végre lehetőséget kaphat, Valverde a kezdőbe tenné (She)
Görög lapértesülések szerint Németh Krisztián az Olympiakosz kezdőcsapatában kap helyet az Iliupoli elleni Görög Kupa-mérkőzésen.
nov. 2
14:48
Négy évre tiltanák el a doppingoló bringást (Metropol)
Amennyiben a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) megkapja a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) jelentését a háromszoros Tour de France-győztes spanyol Alberto Contador esetével kapcsolatban, órákon belül megszülethet a döntés - jelentette ki kedden Pat McQuaid, az UCI elnöke.
nov. 2
14:49
Európa-liga: északír játékvezető fújja a sípot a DVSC-nek Eindhovenben (She)
A 38 éves északír Mark Courtney kezében lesz majd a síp a csütörtöki PSV–DVSC Európa-liga-csoportmérkőzésen.
nov. 2
14:51
Ligue 1: az OM szurkolói nem utazhatnak el a PSG elleni rangadóra (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség a francia belügyminisztériummal egyeztetve megtiltotta az Olympique Marseille szurkolóinak, hogy elutazzanak a Paris Saint-Germain elleni élvonalbeli rangadóra.

Keresés