2010. november 4. csütörtök

nov. 4
0:21
BL, G-csoport: Inzaghi második gólja egyértelműen les volt - Mourinho (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjának 4. fordulójában a Real Madrid idegenben 2–2-es döntetlen játszott a Milannal. A vendégek vezetőedzője, José Mourinho a mérkőzés után adott nyilatkozatában elmondta: véleménye szerint végig uralták a meccset, valamint, hogy Inzaghi második gólja les volt.
nov. 4
0:25
Férfi kosár Euroliga: hibátlan maradt a Siena, nehezen nyert a Zalgiris (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 3. fordulójában is győzni tudott a Montpaschi Siena, amivel továbbra is veretlen. A görög Olympiakosz fölényes sikert aratott az Unicaja Málaga fölött, míg a litván Zalgiris Kaunas hosszabbítás után győzött a lengyel Gdynia ellen. A szerdai játéknapon rendezett hét meccs mindegyikén hazai siker született.
nov. 4
0:39
Tenisz: a harmadik helyen kiemelt Verdasco kiesett Valenciában (She)
Hullanak a kiemeltek a valenciai férfi tenisztorna második fordulójában, a harmadikként rangsorolt spanyol Fernando Verdascót a francia Gilles Simon győzte le két szettben. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a második kanyarban búcsúzott a címvédő, első helyen kiemelt Andy Murray is.
nov. 4
0:57
Tenisz: a Tennis Classicson szereplő Berdych hamar kiesett Bázelben (She)
Meglepetés a bázeli férfi tenisztorna első fordulójában, a német Tobias Kamke két szettben legyőzte a harmadikként rangsorolt Tomás Berdychet, aki a hétvégén még Budapesten, a Tennis Classicson játszott bemutató mérkőzést a svéd Robin Söderlinggel.
nov. 4
2:09
BL, G-csoport: a Milan vezetőedzője elégedett a Real elleni döntetlennel (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának 4. fordulójában a Milan hazai pályán 2–2-es döntetlen játszott a Real Madriddal. A mérkőzést követően a hazaiak vezetőedzője, Massimo Allegri elmondta, küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapata, és bár győzelmi esélyt szalasztottak el, a játék képe alapján elégedett az eredménnyel.
nov. 4
2:27
BL, G-csoport: a Milan vezetőedzője elégedett a Real elleni döntetlennel (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának 4. fordulójában a Milan hazai pályán 2–2-es döntetlen játszott a Real Madriddal. A mérkőzést követően a hazaiak vezetőedzője, Massimo Allegri elmondta, küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapata, és bár győzelmi esélyt szalasztottak el, a játék képe alapján elégedett az eredménnyel.
nov. 4
6:42
Csak a 20 éveseké a világ? (Behaviour)
Az előmenetel alapján csúcsrangadónak minősül az AC Milan-Real Madrid ütközet a labdarúgó Bajnokok Ligája 4. fordulójának szerdai játéknapján - elvégre a sorozatot hétszer megnyerő lombardiai alakulat a torna legsikeresebb egyletét, a 9-szeres győztes királyi gárdát látja vendégül -, a felek formája, s pláne két héttel ezelőtti madridi meccse azonban leminősíti a derbit.
nov. 4
6:44
Feljelentésre várva (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egyelőre még nem tett feljelentést Szpirosz Marangosz ellen, legalábbis a ciprusi futballszövetség korábbi kincstárnokának ügyvédei nem kaptak erről értesítést. Közben a korrupció ellen harcoló Transparency International svájci irodája segítséget ajánlott Marangosznak.
nov. 4
6:46
Felnőnének Európához! (Behaviour)
Szoros küzdelemben reménykedik Herczeg András, a Debrecen szakvezetője a PSV Eindhoven ellen ma este 21.05-kor kezdődő idegenbeli találkozó előtt (játékvezető a cseh Pavel Kralovec), melyet a labdarúgó Európa Liga csoportkörének negyedik fordulójában rendeznek. A szakember szerint csapata kezd felnőni az EL-hez.
nov. 4
6:57
Labdarúgás: Juan Román Riquelme fél év után visszatér (She)
Juan Román Riquelme, az argentin labdarúgás egyik kiemelkedő alakja fél év kényszerszünet után ismét játszhat: a Boca Juniors irányító középpályása csapata szombati bajnokiján léphet pályára megint.
nov. 4
7:00
Redknapp: "még csak" Harry, de már-már Potter (Behaviour)
Csodálatos játékkal nagyszerű győzelmet aratott a Tottenham a címvédő Internazionale ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján. Harry Redknapp menedzser pályafutása legszebb sikerének titulálta a diadalt. Az olaszok mellett nem sikerült (egyelőre) kiharcolnia a továbbjutást a Lyonnak és a Barcelonának sem.
nov. 4
7:15
NBA: Bryant tripla duplával segítette győzelemhez a Lakerst (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának nyolcadik játéknapján Kobe Bryant tripla duplával segítette győzelemhez a Los Angeles Lakerst a Sacramento Kings ellen, így a címvédő továbbra is hibátlan mérleggel áll a bajnokságban.
nov. 4
7:17
NHL: az Anaheim a hosszabbításban verte meg a Tampa Bayt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 26. játéknapján az Anaheim Ducks Ryan Getzlaf hosszabbításban ütött góljával 3–2-re legyőzte a liga egyik legjobb mérlegével álló Tampa Bay Lightninget.
nov. 4
7:36
Hamis boksz miatt büntették Briggset (Metropol)
A profi nehézsúlyú bunyós 29 másodperc alatt veszített, s ezzel a produkcióval 200 ezer dollárt keresett. Az illetékes ausztrál bokszbizottság 75 ezer dolláros büntetéssel sújtotta a bokszolót.
nov. 4
7:51
Ferencváros: furcsa pénzmozgások a zöld-fehér klubnál (She)
Menráth István leköszönő klubigazgatónak – szűk két év után – 20 millió forint jár, míg a szponzorként szereplő Orangeways-nek már május 31-ig kamataival együtt vissza kellett volna fizetnie azt a 25 millió forint kölcsönt, amit a sportklub nyújtott a busztársaságnak – írja a Népszabadság a csütörtöki lapszámban.
nov. 4
8:27
Real Madrid: a klub szerződést bontott Rubén de la Reddel (She)
A Real Madrid labdarúgóklub kedden felbontotta a szívproblémái miatt hosszú ideje nélkülözött Rubén de la Red 2012-ig szóló szerződését, és edzői állást ajánlott neki.
nov. 4
9:03
Labdarúgó NB II: Nagy István a Diósgyőr munkáját segíti (She)
Elfogadta Szentes Lázár szakmai igazgató invitálását Nagy István, így a negyvenegy esztendős terapeuta is a Diósgyőri VTK szakmai stábját erősíti.
nov. 4
9:21
Labdarúgó NB III: a keddi edzés előtt mondott le a Tura edzője, Jenei Sándor (She)
A keddi edzés előtt mondott le Jenei Sándor, a Tura-Biotech USA edzője.
nov. 4
9:23
Kaposvár: Bank István továbbra is csak könnyített edzésmunkát végez (She)
Immár tizenhárom hónapja, hogy pályára lépett a bajnokságban Bank István, a Kaposvár 26 esztendős védekező középpályása.
nov. 4
9:25
Videó: lézerrel támadtak Mourinhóra a Milan szurkolói a BL-ben (She)
Az AC Milan–Real Madrid BL-találkozón (2–2) lézerrel próbálták zavarni José Mourinhót a milánói szurkolók. A portugál mestert látszólag nem zavarta a kísérlet.
nov. 4
9:39
Videó: pocsék alakítás Ronaldótól, eljátszotta a nagyhalált a portugál (She)
Cristiano Ronaldo ezúttal a Milan elleni BL-meccsen szenvedett egy sort. Az oldalvonalnál ment a harc a már kigurult labdáért Ignazio Abatével, amikor a portugál úgy döntött, kiállíttatja ellenfelét. Nem jött össze neki.
nov. 4
9:41
Kajak-kenu: egyhangú országgyűlési támogatást kapott a 2011-es vb (She)
Az Országgyűlés sport- és turizmus bizottsága egyhangú döntéssel támogatja a jövő évi szegedi világbajnokság megrendezését.
nov. 4
9:43
Labdarúgás: a DVSC a PSV ellen, pályán a Juventus és a Pool (She)
A Bajnokok Ligája után a második számú európai kupasorozatban, az Európa-ligában is a csoportkör negyedik fordulója következik. A magyar bajnok DVSC-TEVA Dzsudzsák Balázs együttese, a PSV otthonában próbálja meg megszerezni első pontját, de pályára lép a címvédő Atlético Madrid, valamint a Juventus, a Liverpool és a Manchester City is. Tekintse meg a mai programot!
nov. 4
9:45
Ökölvívás: interneten is lehet majd nézni az Universum „fapados" gáláját (She)
Az Universum Box Promotion novemberi gáláját a maximum 500 néző befogadására képes csarnokban rendezik meg, az új reménység, Jack Culcay meccsét viszont az interneten is lehet majd nézni.
nov. 4
9:57
Videó: Ronaldo duplázott Brazíliában, biztosan nyert a Corinthians (She)
A brazil bajnokságban Ronaldo-duplával és kiütéses hazai sikerrel ért véget a Corinthians Avaí elleni találkozója (4–0). A meccsen két gólig jutott Ronaldo, csapata pedig egy pontra megközelítette a táblázaton a listavezető Fluminensét. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 4
9:59
Kézilabda: Horvátországgal megpályázzuk a 2014-es női Eb rendezését (She)
A Magyar és a Horvát Kézilabda Szövetség delegációja a két elnök, Sinka László és Sandi Sola vezetésével november 2-án megbeszélést tartott a zalakarosi Hotel Karos-Spa-ban. A felek lezárták a 2014. évi férfi Európa-bajnokságra közösen benyújtott pályázatukkal kapcsolatos nyitott kérdéseket. Egyidejűleg kifejezték azon szándékukat, hogy a két szövetség közösen pályázza meg a 2014. évi női Eur…
nov. 4
10:15
Kézilabda: a horvátokkal megpályázzuk a 2014-es női Eb-t (She)
A magyar és a horvát kézilabda-szövetség delegációja a két elnök, Sinka László és Sandi Sola vezetésével november 2-án megbeszélést tartott a zalakarosi Hotel Karos-Spa-ban. A felek lezárták a 2014. évi férfi Európa-bajnokságra közösen benyújtott pályázatukkal kapcsolatos nyitott kérdéseket. Egyidejűleg kifejezték azon szándékukat, hogy a két szövetség közösen pályázza meg a 2014. évi női Eur…
nov. 4
10:33
Légióssors: Gera Zoltán szerződést hosszabbíthat a Fulhammel (She)
A Fulham labdarúgócsapatának magyar légiósa, Gera Zoltán meghosszabbíthatja szerződését jelenlegi klubjával – számol be a fulhamcronicle.co.uk internetes portál.
nov. 4
10:35
Labdarúgás: Bielsa csak akkor marad, ha marad az elnök (She)
Marcelo Bielsa, a chilei labdarúgó-válogatott argentin szövetségi kapitánya kijelentette, csak akkor marad a nemzeti csapat élén, ha a szövetség (ANFP) jelenlegi elnöke a csütörtöki választáson megőrzi pozícióját.
nov. 4
10:51
Blog: Klubok nemzeti identitás nélkül - Szabados Gábor (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásában arról értekezik, hogy a globalizáció a labdarúgásra is erőteljesen hat, a klubok egyre inkább elveszítik nemzeti identitásukat.
nov. 4
11:09
NSO Tv: Négyesdöntőbe vágyik a román bajnok, HSC Csíkszereda (She)
Nem kisebb vágyakkal készül a november végi jégkorong Kontinentális Kupa harmadik körére a román bajnoki címvédő HSC Csíkszereda, minthogy három ellenfelét legyőzve a nemzetközi sorozat négyesdöntőjébe jusson.
nov. 4
11:11
Magyar válogatott: Kádár Tamás nagyon büszke a meghívásra (She)
Kádár Tamás, a Newcastle magyar védője csapata hivatalos honlapjának nyilatkozott abból az apropóból, hogy bekerült Egervári Sándor szövetségi kapitány Litvánia ellen készülő keretébe. A játékos elmondta, már annak is nagyon örül, hogy a válogatottal edzhet, de már nagyon szeretne a pályán is bizonyítani a nemzeti csapatban.
nov. 4
11:27
Videó: a Haladás kapusa volt a Fradi elleni meccs legjobbja (She)
A gól nélküli döntetlen ellenére izgalmas találkozót játszott a Ferencváros és a Haladás a Ligakupában. A zöld-fehér együttesek meccsének a hőse a vendégek kapusa, Mursits Roland volt, aki elképesztő bravúrokkal tartotta a lelket társaiban.
nov. 4
11:45
Légióssors: Gera Zoltán szerződést hosszabbíthat a Fulhammel - lapértesülés (She)
A Fulham labdarúgócsapatának magyar légiósa, Gera Zoltán meghosszabbíthatja szerződését jelenlegi klubjával – számol be a fulhamcronicle.co.uk internetes portál.
nov. 4
12:03
Aston Villa: Emile Heskey térdét műteni kell, hosszú időre kidőlt (She)
Az Aston Villa tegnapi edzésén térdsérülést szenvedett Emile Heskey. A csatár térdét meg kell műteni, decemberig biztosan nem léphet pályára.
nov. 4
12:05
Vívó-vb: Szászhoz Budai és Antal is csatlakozott a főtáblán női párbajtőrben (She)
Három magyar vívó lesz a 64-es főtáblán a Párizsban zajló világbajnokság női párbajtőr versenyszámában.
nov. 4
12:21
Tottenham: Theo Walcott gyorsabb nálam - Gareth Bale (She)
Gareth Bale nevétől hangos a napokban az európai sajtó. A Tottenham játékosa a keddi, Inter elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen is remekelt, ráadásul a tavalyi szezon legjobb védőjének választott Maicon ellen, csapata pedig – két gólpasszának is köszönhetően – 3–1-re legyőzte a milánói együttest. Bale ennek ellenére szerényen nyilatkozott, és elmondta, véleménye szerint Theo Walcott gyorsabb…
nov. 4
12:23
Torna: megnyílt a 125 éves szövetség vándorkiállítása (She)
A Magyar Tornaszövetség (MATSZ) 125 éves történetét, sikereit eleveníti fel az a vándorkiállítás, amely csütörtökön nyílt meg a Magyar Sport Házában.
nov. 4
12:25
NS Magazin: megjelent a novemberi szám, keresse az újságárusoknál! (She)
A Nemzeti Sport Magazin legújabb számában Szalai Ádámról, a Mainz és a magyar válogatott csatáráról olvashatnak. Munkatársaink meglátogatták a fiatal tehetséget, aki kedvünkért gitárt is ragadott. Ezen kívül exkluzív fotósorozatot láthatnak a csinos műkorcsolyázóról, Hoffmann Nóráról.
nov. 4
12:39
Bayern München: Lahm 2016-ig meghosszabbítja szerződését (She)
Meghosszabbítja szerződését a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München alapembere, Philipp Lahm.
nov. 4
12:57
Videó: kapusgól Brazíliában, vitatott büntetőt lőtt be Rogério Ceni (She)
A Cruzeiro–Sao Paulo találkozón (0–2) Rogério Ceni biztosította be a vendégek sikerét a brazil bajnokságban. A kapus  vitatott büntetőből lőtt a kapuba.
nov. 4
12:59
Gokart: Havasi József Mika Häkkinen fiával is megmérkőzik (She)
Havasi József a hét végén a gokartgyárak idei legnagyobb megmérettetésén vesz részt Castelletto di Branduzzóban, ahová a Bireltől kapott meghívást egyedüli magyarként, s ahol megmérkőzik többek között a korábbi kétszeres Formula–1-es világbajnok Mika Häkkinen fiával, Hugóval is – tájékoztat a felixpromotion.hu.
nov. 4
13:15
Zalaegerszeg: a kék-fehéreknél bíznak a Fradi elleni sikerben (She)
Németh Ottó, a Zalaegerszeg technikai vezetője klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, elégedett a csapat eddigi teljesítményével, és bízik benne, hogy a hétvégén legyőzhetik a Ferencvárost.
nov. 4
13:17
Ökölvívás: pénzbírságot kaphat a túl rövid meccsen padlózó Briggs - videó (She)
2010. július 21-én került sor az IBO cirkálósúlyú bajnok Danny Green és Paul Briggs közötti ökölvívó mérkőzésre, amely annyira rövidre sikerült, hogy a nézők közül sokan talán még a habot sem tudták leinni a sörükről. Briggs pénzbírságra számíthat a mérkőzés kapcsán, ugyanis állítólag eltitkolta komoly ideggyógyászati problémáit.
nov. 4
13:33
Bayern München: Frank Ribéry már szombaton visszatérhet a pályára (She)
A Bayern München francia középpályása, Frank Ribéry már a szombati, Borussia Mönchengladbach elleni mérkőzésen visszatérhet a pályára ugyanúgy, mint Holger Badstuber.
nov. 4
13:51
Férfi kézilabda: a bosnyák kapitány ellen fordult a helyi sajtó (She)
A bosnyák férfi kézilabda-válogatott Magyarország elleni súlyos veresége után, valamint a macedónoktól otthon elveszített pontot követően a helyi sajtó Vojislav Radja szövetségi kapitány ellen fordult.
nov. 4
13:53
Hollandia: a brutális De Jong jövőre visszatérhet a válogatottba (She)
Jövőre visszatérhet a holland labdarúgó-válogatottba Nigel de Jong, a Manchester City középpályása, akit Bert van Marwijk szövetségi kapitány hárommeccses eltiltással sújtott durva belépői miatt.
nov. 4
13:55
Jégkorong MK: az FTC nem indul, az ob I/B-s MAC igen (She)
A Ferencváros nem nevezett a jégkorong Magyar Kupára, ugyanakkor öt élvonalbeli klub mellett az ob I/B-s MAC ott lesz a mezőnyben.
nov. 4
14:09
El: Nem ijedhetünk meg, és akkor nem lesz gond - Varga József (She)
Varga József, a DVSC-TEVA középpályása amondó, a hajdúságiaknak nem szabad megijedniük a PSV otthonában, és akkor nem lehet különösebb gond a mérkőzésen – olvasható a Debreceni VSC hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
nov. 4
14:27
Európa-liga: Yannick helyett Bódi a DVSC kezdőcsapatában (She)
Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere kijelölte kezdőcsapatát a ma esti, PSV elleni Európa-liga-találkozóra. Érdekesség, hogy Bódi Ádám bekerült az együttesbe, míg az alapembernek számító Yannick ezúttal csak a kispadon kezdi a mérkőzést.

Keresés