2010. november 26. péntek

nov. 26
3:00
Ismét ünnepelt az Aranycsapat (Blikk)
BUDAPEST — Percre pontosan 57 évvel azután, hogy a labdarúgó-válogatott 6:3-ra legyőzte a Wembleyben az angolokat, együtt ünnepeltek az Aranycsapat legendái.
nov. 26
6:45
Benítez megkönnyebbülhetett (Behaviour)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójának szerdai mérkőzésein a D csoport kivételével a másik háromban eldőlt a továbbjutók kiléte. Az Internazionale továbbjutásával valószínűleg megmentette szakvezetőjét, Rafa Benítezt is a menesztéstől.
nov. 26
6:47
Hibátlan magyar lányok (Behaviour)
Tökéletesen kezdtek a magyar úszólányok az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. Verrasztó Evelyn 200 m vegyesen, Jakabos Zsuzsanna 200 m pillangón utasította maga mögé a mezőnyt.
nov. 26
6:49
Nadal és Federer: egymás felé félúton (Behaviour)
Immár véglegesen kiderült, Rafael Nadal számára nincs idegen pályaborítás, és a salakkirály bármilyen borításon bárkit képes simán megverni. És ezzel el is jutottunk az első nagy tévedésünkhöz, miszerint a világelsőnek nemhogy továbbjutást, még szettnyerést sem jósoltunk a világbajnokság kezdete előtt. Hisz a vállsérüléséből felépülő spanyol klasszis a kemény pályán sokkal otthonosabban mozgó…
nov. 26
6:51
Totális nyugati dominancia a Bajnokok Ligájában (Behaviour)
Már csupán három hely kiadó a labdarúgó Bajnokok Ligája tavasszal kezdődő egyenes kieséses szakaszára, miután az e heti 5. fordulóban szinte valamennyi csoportban kikristályosodott a képlet. A D jelű négyesben a Barcelona mögötti második hely kiadó, a H jelű kvartettban ellenben még az is előfordulhat, hogy 12 pont kevés lesz az üdvözüléshez.
nov. 26
6:54
DVTK: nem szerződtetik a Manchester Citynél is megfordult kapust (She)
A DVTK a Debrecen ellen 1–0-ra elveszített felkészülési mérkőzésen tesztelte a 22 esztendős Vadon Dávidot, aki a Manchester City utánpótlásánál is megfordult, ám a futballista nem marad a diósgyőrieknél – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 26
7:12
Vízilabda: áll a bál a szingapúri pólósok nadrágja miatt (She)
Felháborodást váltott ki Szingapúrban, hogy a kínai Kantonban zajló Ázsiai Játékokon a férfi vízilabda-válogatott tagjai országuk zászlaját szimbolizáló olyan nadrágban játszottak, amelyen a félhold meglehetősen pikáns helyen „ágaskodott".
nov. 26
7:30
NBA: a Hawks és a Clippers nyert a legutóbbi játéknapon (She)
Két hazai siker született az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján. A Los Angeles Clippers a Sacramento Kings ellen, míg az Atlanta Hawks a Washington Wizards ellen nyert.
nov. 26
7:32
NHL: fél perc se volt hátra, amikor Taylor Hall döntött (She)
Taylor Hall hajrában ütött góljával nyert 3–2-re az Edmonton Oilers a Colorado Avalanche ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján.
nov. 26
7:34
Kerékpár: Vinokurov dobogóra állna a jövő évi Tour de France-on (She)
Bízik benne, hogy a jövő évi Tour de France-on összetettben dobogóra állhat Alekszandr Vinokurov, az Asztana csapat egyik legjobbja.
nov. 26
7:48
Vízilabda: áll a bál a szingapúri pólósok „ágaskodó” nadrágja miatt - fotó (She)
Felháborodást váltott ki Szingapúrban, hogy a kínai Kantonban zajló Ázsiai Játékokon a férfi vízilabda-válogatott tagjai országuk zászlaját szimbolizáló olyan nadrágban játszottak, amelyen a félhold meglehetősen pikáns helyen „ágaskodott".
nov. 26
7:50
NFL: előbb elszórakozta 17 pontos előnyét, majd nyert a bajnok (She)
A New Orleans Saints 30–27-es győzelmet aratott a Dallas Cowboys otthonában az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság legutóbbi játéknapján. A New York Jets a Cincinnati Bengalst verte meg hazai pályán 16 ponttal.
nov. 26
8:24
Így mutattak be Messinek - videó (Infostart)
Középső ujja felmutatásával "kedveskedett" egy görög drukker Lionel Messinek a Barcelona Panathinaikosz elleni meccsén.
nov. 26
9:18
Kozmann György visszatér! (Infostart)
November eleje óta újra edz Kozmann György, és feltett szándéka, hogy részt vesz a jövő évi, szegedi kvalifikációs világbajnokságon, aztán pedig a 2012-es londoni olimpián. A kétszeres olimpiai bronzérmes kenus legszívesebben párosban versenyezne, de még nem tudja, ki lesz a partnere.
nov. 26
9:18
Copa Sudamericana: az Independiente lesz a Goiás ellenfele a döntőben (She)
Az argentin Independiente lesz a brazil Goiás ellenfele a második számú dél-amerikai labdarúgó-kupasorozat, a Copa Sudamericana 2010-es szezonjának döntőjében.
nov. 26
9:20
Labdarúgó NB I: a DVSC megszakítaná idegenbeli rossz sorozatát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen védője, Nagy Zoltán a Hajdú-Bihari Napló című lapnak adott nyilatkozatában a pénteki Pápa elleni összecsapásról beszélt, reményei szerint megszakad csapata rossz idegenbeli sorozata.
nov. 26
9:36
Nigéria: befejezi pályafutását az olimpiai bajnok középpályás (She)
Befejezi profi pályafutását Wilson Oruma 19-szeres nigériai válogatott középpályás.
nov. 26
9:54
Rövid pályás úszó Eb: Bernek Péter nem jutott tovább 50 háton (She)
A férfi 50 méteres hátúszás előfutamaival elkezdődött a második nap az Eindhovenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
nov. 26
10:12
Primera División: 2014-ig hosszabbított a Villarreal vezetőedzője (She)
A Villarreal 2014-ig meghosszabbította Juan Carlos Garrido, a csapat vezetőedzője szerződését.
nov. 26
10:14
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó Dávid a legjobb idővel döntős 400 vegyesen (She)
Verrasztó Dávid a legjobb idővel jutott be a döntőbe a férfi 400 méteres vegyes úszásban az Eindhovenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon.
nov. 26
10:48
Meglóghat a Videoton az üldözőktől (Infostart)
Rendhagyó módon nem állt le a labdarúgó NB I az őszi szezon utolsó, 15. fordulóját követően, így az első tavaszi körrel folytatódik a bajnokság.
nov. 26
11:06
Labdarúgás: gyógyulófélben a BKV-nál készülő Farkas Krisztián (She)
Gyógyulóban Farkas Krisztián. A 2009–2010-es szezonban a Szolnokkal az NB II Keleti csoportját megnyerő csatár a nyáron szenvedett keresztszalag-szakadást, kihagyta a teljes őszi idényt, jelenleg nincs csapata.
nov. 26
11:24
Árverés: elkelt az olimpikonok képe, négyszázezer a gyermekkórháznak (She)
Négyszázezer forintért kelt el az az olimpiai és világbajnok sportolók (összesen 475 érem tulajdonosai) által készített festmény, amely az „Ecsettel a gyermekekért” jótékonysági árverés keretein belül került kalapács alá a Suzuki Ház Pagoda Galériában.
nov. 26
11:42
El clásico: kivetítő a Times Square-en, az ESPN-től 20 ember utazik (She)
New Yorkban a Times Square-en élőben, óriáskivetítőn követhetik nyomon a Barcelona–Real Madrid labdarúgó-mérkőzést, míg az amerikai ESPN televíziós csatorna – amely élőben közvetíti a találkozót – 20 munkatársa utazik Barcelonába a clásico miatt.
nov. 26
12:09
Rövidpályás úszó Eb: 5 magyar jutott tovább (Metropol)
Öt magyar versenyző jutott tovább az előfutamokból az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
nov. 26
12:11
Rablók támadták meg Bernie Ecclestone-t (Metropol)
Rablók támadták meg, és fosztották ki Bernie Ecclestone-t; a Forma-1 mindenható ura kórházba került.
nov. 26
12:36
Hegyikerékpár: 2011-től az ifjúságiaknak is rendeznek Európa-bajnokságot (She)
Az Európai Kerékpáros Szövetség (UEC) legutóbbi ülésén döntött arról, hogy a fiatalok részére is lehetőséget ad Európa-bajnokságon való szereplésre - olvasható a honi szövetség hivatalos honlapján.
nov. 26
12:54
Szolnok: Pisanjukkal szerződést bontottak, visszatér a Fradihoz (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Szolnoki MÁV labdarúgócsapata fegyelmi okok miatt szerződést bontott a kanadai utánpótlás-válogatott Igor Pisanjukkal. A Ferencvárostól kölcsönkapott támadó visszatér a fővárosba.
nov. 26
13:12
El clásico: a spanyol miniszterelnök 4-2-es Barca-sikert jósol (She)
A november 29-én, hétfőn este rendezendő Barcelona–Real Madrid labdarúgó-mérkőzés kapcsán Spanyolország miniszterelnöke, José Luis Rodríguez Zapatero a katalán RAC 1 rádiónak adott interjújában 4–2-es hazai sikert tippelt.
nov. 26
13:30
Sportpolitika: jövő nyárra meglesz az új sporttörvény (She)
Május 6. a határideje az új sporttörvény elkészítésének, amely legfeljebb június elejéig csúszhat – jelentette be Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára pénteken.
nov. 26
13:48
Videó: női kézilabdázóink utolsó Eb-felkészülési meccseikre készülnek (She)
A hétvégi Telenor Kupával a célegyenesbe fordul a női kézilabda-válogatott Eb felkészülése. A kapitány a torna után jelöli ki az utazókeretet, ahova még bármelyik kerettag eséllyel pályázik.
nov. 26
14:06
Sífutás: norvég dupla Kuusamóban - Björgen és Dahl győzött (She)
A finnországi Kuusamóban férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutó-világkupa. A győzelmet előbbieknél a norvég John Kristian Dahl, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Marit Björgen szerezte meg.
nov. 26
14:08
Vb 2018: Vilmos herceg és Capello is utazik az angolok prezentációjára (She)
Vilmos herceg, illetve Fabio Capello szövetségi kapitány is tagja lesz annak a küldöttségnek, amely december 2-án, csütörtökön bemutatja Anglia pályázatát a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezésére a nemzetközi szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága előtt. A FIFA aznap dönt a 2018-as, illetve a 2022-es vb helyszínéről.
nov. 26
14:24
Videó: utolsó Eb-felkészülési meccseiket játsszák női kézilabdázóink (She)
A hétvégi Telenor-kupával a célegyenesbe fordul a női kézilabda-válogatott Eb felkészülése. A kapitány a torna után jelöli ki az utazó keretet, amelybe még bármelyik kerettag eséllyel pályázik.
nov. 26
14:33
Finn hokis érkezik a Vasashoz (Metropol)
Marko Ma:kinen személyében finn csatárral erősít a jégkorong MOL Ligában címvédő Vasas. A klub pénteki tájékoztatása szerint a 33 esztendős balszélsőt hivatalosan hétfőn mutatják be.
nov. 26
14:42
Jégkorong: finn csatárral erősít a címvédő Vasas (She)
Marko Mäkinen személyében finn csatárral erősít a jégkorong Mol Ligában címvédő Vasas.
nov. 26
16:12
Bundesliga 2: nőtt a Hertha adóssága a kiesőszezonban (She)
Az előző idényhez képest 5,98 millió euróval nőtt az adóssága az első osztályból a 2009/2010-es idényben kiesett, így jelenleg a labdarúgó Bundesliga másodosztályában szereplő Herthának - derült ki az egyesület taggyűlésén.
nov. 26
16:30
Ázsiai Játékok: az NBA első kínai kosarasának dicséretét zengik (She)
A húszpontos Vang Cse-cse vezérletével Kína 77–71-re legyőzte Dél-Koreát az Ázsiai Játékok férfi kosárlabdatornájának pénteki kantoni döntőjében.
nov. 26
16:48
Skócia: a lengyel bírók mégsem törik meg skót kollégáik sztrájkját (She)
Továbbra is bizonytalan, lesznek-e skót bajnoki labdarúgó-mérkőzések a hétvégén. A halasztást valószínűsítő legfrissebb információ: a lengyel játékvezetők lemondták az utazást, nem lépnek sztrájkoló skóciai kollégáik helyébe.
nov. 26
16:50
Bundesliga 2: nőtt a Hertha adóssága a kieséssel végződő múlt szezonban (She)
Az előző idényhez képest 5.98 millió euróval nőtt az adóssága az első osztályból a 2009–2010-es idényben kieső, így jelenleg a labdarúgó Bundesliga másodosztályában szereplő Herthának – derült ki az egyesület taggyűlésén.
nov. 26
16:52
Labdarúgás: Uruguay revánsot vehet a vb-bronzért Németországon (She)
A Német Labdarúgó-szövetség pénteken hivatalosan bejelentette, hogy a Nationalelf 2011. május 29-én Sinsheimben megmérkőzik Uruguay nemzeti csapatával.
nov. 26
17:24
Rövid pályás úszó Eb: Kapás Boglárka ezüstérmes 800 gyorson (She)
Szenzációs úszással a második helyet szerezte meg Kapás Boglárka 800 méteres gyorsúszásban az eindhoveni rövid pályás úszó Eb-n.
nov. 26
17:26
Tenisz: Nadal legyőzte Berdychet, Murray vár rá a négy között (She)
A londoni ATP-világbajnokság 3. fordulójában a spanyol Rafael Nadal két szettben legyőzte a cseh Tomás Berdychet, ezzel megnyerte a A-csoportot. Az is biztossá vált, hogy Berdych a másik mai meccs eredményétől függetlenül nem juthat már tovább, míg Nadalra Andy Murray vár az elődöntőben.
nov. 26
17:42
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó Dávid aranyérmes 400 vegyesen! (She)
Verrasztó Dávid fantasztikus úszással az első helyen végzett a férfi 400 méteres vegyes úszásban az eindhoveni rövid pályás úszó Eb-n.
nov. 26
17:44
Ligue 1: második görög Európa-bajnokától is megszabadult az újonc (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban újonc Arles-Avignon pénteken felbontotta görög csatára, Angelosz Hariszteasz szerződését.
nov. 26
17:51
Gólzáporos meccsen kikapott a magyar női labdarúgó-válogatott (Metropol)
A magyar női labdarúgó-válogatott pénteken 4-3-ra kikapott a cseh csapattól barátságos mérkőzésen.
nov. 26
18:00
Ligue 1: másik görög Európa-bajnokától is megszabadult az újonc (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban újonc Arles-Avignon pénteken felbontotta görög csatára, Angelosz Hariszteasz szerződését.
nov. 26
18:02
Rövid pályás úszó Eb: olasz arany, német ezüst férfi 100 mellen (She)
Az olasz Fabio Scozzoli szerezte meg az aranyérmet a férfi 100 méteres mellúszásban az Eindhovenben zajló úszó Európa-bajnokságon.
nov. 26
18:18
Rövid pályás úszó Eb: Takács nem jutott döntőbe férfi 100 gyorson (She)
Középdöntős futamában a hatodik helyen végzett, így nem jutott döntőbe Takács Krisztián a férfi 100 méteres gyorsúszásban az eindhoveni rövid pályás úszó Eb-n.
nov. 26
18:20
Chelsea: Lampard és Terry állapota javul, de még várni kell rájuk (She)
Carlo Ancelotti, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) tabelláját vezető Chelsea menedzsere úgy véli, hogy régóta sérült két fontos játékosa, Frank Lampard és John Terry legkorábban a jövő hét végén lesz olyan állapotban, hogy pályára lépjen.

Keresés