2010. december 2. csütörtök

dec. 2
0:00
Európa-liga: Balszerencsés gólok fosztottak meg a bravúrtól - Herczeg (She)
Mint ismeretes, a DVSC 2–1-es vereséget szenvedett a Metaliszt Harkiv vendégeként az Európa-liga 5. fordulójában. A debreceniek klubmenedzsere, Herczeg András úgy érzi, közel álltak a bravúrhoz, de két balszerencsés gól megfosztotta őket a pontszerzéstől.
dec. 2
0:04
Férfi kosár Euroliga: 30 pontos Fener-siker, idegenben nyert a Pana (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 7. fordulójában a Fenerbahce hazai pályán 100–70-re győzött a még nyeretlen Cibona Zagreb ellen, míg a Panathinaikosz idegenben 72–68-ra diadalmaskodott a CSZKA Moszkva otthonában.
dec. 2
0:18
Videó: genki légiósaink a konyhában is megállják a helyüket (She)
Köteles László, Tőzsér Dániel és Tóth Balázs nemcsak focizni, főzni is tud. A légiósok konyhaművészeti tudományukat egy belga-olasz étterem konyhájában mutatták be. A Nemzeti Sport munkatársai Genkben töltöttek egy délutánt, és meggyőződhettek arról is, hogy egy jó kapus nemcsak jól véd. Kitűnő horgász és ígéretes lemezlovas is. Az NSO Tv videójában a képek mellett Köteles…
dec. 2
7:03
Egy csapat az örökkévalóságban (Behaviour)
Ez nem megsemmisítés: szimpla vereség! - nyilatkozta José Mourinho csapata 5-0-s vereségét követően. A Real Madrid portugál trénere akárhogy is kommentált, a Barcelona hétfő este megalázó fölényben játszva, lehengerlő futballal verte a Camp Nouban örök riválisát, amely a bajnokságban 26 meccs óta veretlen volt.
dec. 2
7:05
Talmácsi csapat nélkül (Behaviour)
Visszalépett a jövő évi Moto2-es világbajnokságtól a Jack and Jones istálló, amely novemberben szerződtette pilótájának Talmácsi Gábort. A magyar versenyző így csapat nélkül maradt. Ha részt akar venni a jövő évi vb-sorozaton, akkor másik csapattal kell megállapodnia. A főszponzor anyagi nehézségekre hivatkozva szállt ki az Antonio Banderas nevével fémjelzett alakulat mögül.
dec. 2
7:07
Fagyos hangulatban (Behaviour)
A Győr Siófokra, a Kecskemét az Üllői útra látogat holnap a honi labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. Feltéve, hogy az időjárás, illetőleg a pályák talaja alkalmassá teszi a találkozók megrendezését.
dec. 2
7:12
NHL: 1996 óta először nyert St. Louisban a ligaelső Washington (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 54. játéknapján a ligaelső Washington Capitals 4–1-re győzött a St. Louis Blues vendégeként. A fővárosiak 1996 óta először nyertek riválisuk otthonában.
dec. 2
8:06
Kiesett a Juventus, nehéz helyzetben a címvédő - videók (Infostart)
Búcsúzott a Juventus a labdarúgó Európa Ligától, mivel az ötödik fordulóban 1-1-es döntetlent játszott a Lech Poznan ellen idegenben.
dec. 2
8:24
Női kézilabda: távozik a Békéscsaba szlovák válogatott kapusa (She)
A Békéscsabai Előre NKSE női csapata szerződést bontott a szlovák válogatott kapussal, Tóth Zsanettel.
dec. 2
9:18
Négy F1-csapatnak még nincs versenyzője (Infostart)
A venezuelai Pastor Maldonado szerződtetésével a Williams lett a hetedik csapat a Formula-1-ben, amelynek teljes a versenyzői névsora a 2011-es szezonra.
dec. 2
10:12
Női kosárlabda: a tegnapi meccs után Horti Gdyniába utazott (She)
Szerda este a Sopron elleni Euroliga-mérkőzés után csatlakozott új klubjához, a lengyel Gdyniához Horti Dóra, a magyar női kosárlabda-válogatott centere.
dec. 2
11:24
Jégkorong: apa-fia kapuscsere a pozsonyi hokimeccsen (She)
Történelmi kapuscsere volt a szlovák élvonalbeli jégkorongliga szerda esti, Slovan Bratislava–U20-as válogatott mérkőzésén.
dec. 2
11:42
Labdarúgás: kirabolták Németh Krisztiánék spanyol csapattársát (She)
Kirabolták szerda reggel Albert Rierát, a Németh Krisztiánt és Megyeri Balázst is foglalkoztató görög Olympiakosz labdarúgócsapatának spanyol középpályását.
dec. 2
12:00
Egy magyar lobbizik a 2022-es futball-vb rendezési jogáért (Infostart)
Három kontinens öt országa pályázik a 2022-es labdarúgó-világbajnokság megrendezésére. Katar légkondicionált és napenergiával üzemelő stadionokat építene, Japán 3D-s technológiával közvetítené a meccseket világszerte, az ausztrál pályázatot egy magyar származású tanácsadó segíti, míg az Egyesült Államok látná vendégül a legtöbb drukkert. Döntés csütörtökön délután.
dec. 2
12:18
Európa-liga: Del Piero még nem játszott ilyen rossz körülmények között (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero elmondása szerint még sohasem játszott olyan rossz körülmények között, mint szerdán a lengyel Lech Poznan elleni idegenbeli találkozón.
dec. 2
12:54
Februárra halasztják a hétvégi meccseket (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága csütörtöki rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja a Monicomp Liga 17., hét végi fordulóját.
dec. 2
13:12
Budapest Honvéd: Tóth Iván vállsérüléssel dőlt ki a sorból (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kapusa, Tóth Iván vállsérülést szenvedett az Eger elleni (7-0) Magyar Kupa-mérkőzésen. A részleges szakadás azt jelenti, hogy az idén már nem tud a csapat rendelkezésére állni – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
dec. 2
13:48
Videó: félelmetes hidegvérrel játszott a salzburgi védő (She)
Nem mondhatni, hogy idegesen játszott a salzburgi Rabiu Afolabi a Manchester City elleni szerdai Európa-liga mérkőzésen. A nigériai védő az első félidőben az angolok egygólos vezetésénél mutatta be az alábbi cselt a becsúszó brazil Jóval szemben.
dec. 2
14:00
Három Lokis randalírozott Harkivban (Metropol)
Kabát Péter, Laczkó Zsolt és Szakály Péter vett részt abban az incidensben, amely a DVSC labdarúgócsapatának szerdai, harkivi vendégjátéka után történt - közölte honlapján csütörtökön délután a hajdúsági klub.
dec. 2
14:24
Vb 2018: a spanyolok sérelmezik Torres feltűnését az angol kampányfilmben (She)
Az angol BBC madridi tudósítója szerint a spanyol szurkolók körében nagy visszatetszést keltett, hogy néhány pillanatra a Liverpoolban játszó Fernando Torres is feltűnt a 2018-as vb-re készített angol kampányfilmben. „Ő a miénk, ez nem fair" – kiabálták a spanyol szurkolók.
dec. 2
14:42
Röplabda: a magyar női válogatott először indul az Euroligában (She)
A magyar női röplabda-válogatott – története során először – részt vesz az Euroligában, amelynek küzdelmei jövő májusban indulnak.
dec. 2
15:00
MLSZ: a versenybizottság döntött a hét végi forduló halasztásáról - hivatalos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága csütörtöki rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja a labdarúgó NB I 17. fordulóját. Az új játéknap 2011. február 26. Szintén elmaradnak a Magyar Kupa idei utolsó mérkőzései – számolt be róla az mlsz.hu.
dec. 2
15:12
Elhalasztják az NB I hét végi fordulóját (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága csütörtöki rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja a Monicomp Liga 17. hét végi fordulóját.
dec. 2
15:54
Európa-liga: Három gólt rúgtunk, mégsem nyertünk - Bernáth (She)
A DVSC-TEVA csapatkapitánya, Bernáth Csaba a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, sajnálják a Metaliszt Harkiv elleni Európa-liga-mérkőzésen kapott két gólt, amelyeknél mindkétszer debreceni játékosról került a kapuba a labda. Érzése szerint rászolgáltak volna legalább egy pontra.
dec. 2
16:12
Fulham: hosszabbított, így nem lesz az Arsenalé Geráék kapusa (She)
A Fulham labdarúgócsapata ma hivatalosan is bejelentette, hogy hosszabbított ausztrál válogatott kapusával, Mark Schwarzerrel. A 38 éves játékos szerződése a mostani megállapodás értelmében 2012-ig érvényes.
dec. 2
16:24
Most nem csak a pályán égett a Loki (Behaviour)
Lassan már összeszámolni sem lehet, mennyi pontot bukott el a hazai és nemzetközi meccsein a Debrecen litván kapusán, Mindaugas Malinauskason. A nyáron a Fradi elől elhappolt hálóőr sokadszor bizonyítja, óriási baklövés volt a szerződtetése.
dec. 2
16:30
Moto2: Talmácsit már megkeresték más csapatok, a Superbike-ból is (She)
Talmácsi Gábor a mielőbbi megoldás érdekében felvette a kapcsolatot a DORNA-val (a MotoGP-sorozat hivatalos szervezője) és az IRTA-val (MotoGP-csapatok és versenyzők képviseleti szervezete), illetve már őt is megkeresték olyan csapatok, akik 2011-ben ott lesznek Moto2-es kategóriában, de érkezett megkeresés másik sorozatban induló alakulattól is, akik örömmel szerződtetnék a magyar gyorsas…
dec. 2
16:30
Sebestyén Júlia, a mesehős (Blikk)
Budapest - Sebestyén Júlia (29) nem hagyott fel a korcsolyázással, a Nemzeti Jégszínház vendégművészeként lép jégre.
dec. 2
16:42
A debreceniek kapusa, Triffa Ágnes esett ki az utolsó szűkítéskor (Behaviour)
Pozitívan gondolkodók még a rosszban is a jót látják, tegyünk mi is így: mivel Görbicz ujjműtéte miatt hétfőn kiesett az Eb-csapatból, ezért csak egy játékostól kellett megválnia a kapitánynak az utolsó keretszűkítéskor.
dec. 2
16:48
Oroszország rendezi a 2018-as, Katar a 2022-es futball-vb-t (Infostart)
A FIFA Zürichben bejelentette, hogy mely országok rendezhetik a 2018-as és a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot. Nyolc év múlva Oroszország, tizenkét év múlva Katar rendezhet. A szavazás menete abszolút váratlanul alakult.
dec. 2
16:48
Vb 2022: tizenkét év múlva Katar rendezheti meg a világbajnokságot (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságának csütörtöki zürichi döntése értelmében Katar rendezheti meg a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot – jelentette be Sepp Blatter, a FIFA elnöke.
dec. 2
17:06
DVSC: Kabát, Laczkó és Szakály Péter randalírozott - hivatalos (She)
A Harkiv elleni mérkőzés után történtekkel kapcsolatban a DVSC az alábbi közleményt adta ki. A szöveg a csapat hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n található, a szöveget alább teljes egészében közöljük.
dec. 2
17:06
Olajozottan működött a szavazógép (Blikk)
Zürich - Nyolc év múlva, 2018-ban Oroszország, négy esztendővel később, 2022-ben pedig Katar lesz a labdarúgó-világbajnokság házigazdája - jelentette be csütörtökön, Zürichben Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke.
dec. 2
17:08
Videó: a Birmingham City szurkolói ünneplés után botrányt csináltak (She)
Szerda este a Birmingham City 2–1-re legyőzte a városi rivális Aston Villát a labdarúgó angol Ligakupa negyeddöntőjében. A hazai szurkolók a történelmi siker után – a kék-fehérek először jutottak be a kupa elődöntőjébe – berohantak a pályára, és bár előbb saját játékosaikat éltették, utána a vendégszektor elé mentek, ahol provokálták a Villa-drukkeret. Kezdetben csak műanyag székek repültek, majd…
dec. 2
17:24
Michael Schumacher: "Eldurrant az agyam!" (Infostart)
Ennyire nyíltan még sohasem beszélt idei kudarc-évéről a Formula-1 többszörös csúcstartó világbajnoka. A Bild által idézett nyilatkozatában Michael Schumacher először vallotta be: amikor már többedszer érezte úgy, hogy csapattársa előnyösebb helyzetben versenyez nála,"eldurrant az agya!"
dec. 2
17:24
Vb 2018: Angliában megindult a torzsalkodás, belső vizsgálatot követelnek (She)
A várakozásoknak megfelelően Angliában egyből elkezdődött a 2018-as, sikertelen vb-pályázat kritikája. Ivan Lewis, a Munkáspárt sportfelelőse (így az „árnyékkormány” tagja) független vizsgálatot követel.
dec. 2
17:26
Milan: Pato nőtt és hízott, Amerikába küldik alapos kivizsgálásra (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) listavezető Milan vezetői és orvosai az Egyesült Államokba küldik alapos kivizsgálásra játékosukat, Alexandre Patót, hogy kiderítsék, mi az oka idei sérülékenységének.
dec. 2
17:36
Oroszország rendezheti a 2018-as foci vb-t (Behaviour)
Sepp Blatter FIFA-elnök Zürichben bejelentette, hogy Oroszország rendezi a 2018-as labdarúgó világbajnokságot.
dec. 2
17:54
Az oroszoké a 2018-as, Kataré a 2022-es vb (Metropol)
Nyolc év múlva, 2018-ban Oroszország, négy esztendővel később, 2022-ben pedig Katar lesz a labdarúgó-világbajnokság házigazdája - jelentette be csütörtökön, Zürichben Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség elnöke.
dec. 2
18:00
Kiderült, ki a három randalírozó debreceni futballista (Infostart)
Két debreceni labdarúgó randalírozott Harkivban, miután a DVSC szerdán 2-1-re kikapott az ukrán Metaliszt vendégeként Európa Liga-mérkőzésen - adta hírül csütörtökön internetes oldalán több ukrán újság.
dec. 2
18:00
Női kézilabda: a szlovénok esélytelenként is fenik ránk a fogukat az Eb-n (She)
A szlovén női kézilabda-válogatott négy év után vesz részt ismét az Európa-bajnokságon. A norvég és dán közös rendezésű, december 7–19. közötti kontinensviadalon a horvát Ivica Rimanic vezette együttes a magyar csapattal került azonos csoportba, a papírforma alapján a két együttes leginkább egymással lehet nagy harcban a továbbjutásért.
dec. 2
18:02
NBA: baljós előjelek a reptéren, LeBron James újra Clevelandben (She)
A clevelandi repülőtér riasztást adott ki, miután a Miami Heat kosárlabdacsapatát szállító repülőgép a leszálláshoz készülve meghibásodást jelentett. A gép végül sikeresen landolt, fedélzetén az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárjával, LeBron Jamesszel, aki nyári klubváltása óta először tér vissza ellenfélként az ohiói városba.
dec. 2
18:18
Vb 2022: a katari pályázat 14:8-ra győzte le az amerikait (She)
A katari és az amerikai pályázat került a 2022-es világbajnokság rendezési jogát odaítélő szavazás döntő, negyedik körébe, Katar 14:8 arányban győzött – jelentette be a FIFA.
dec. 2
18:36
Vb 2018/2022: a bizalomért mondott köszönetet Katar és Oroszország (She)
A pályázatukba fektetett bizalomért mondott köszönetet Katar és Oroszország küldöttsége a 2018-as és 2022-es vb szavazása után.
dec. 2
18:48
Meghívták a női kézilabda-válogatottat az előolimpiára (Metropol)
A 2012-es londoni olimpia szervezőbizottsága (LOCOG) meghívta a magyar női kézilabda-válogatottat az előolimpiára - adta hírül csütörtökön a magyar szövetség honlapja.
dec. 2
18:54
Vb-helyszín kijelölés: Mi szólt az orosz pályázat mellett? (Infostart)
A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon - a beadott pályázat alapján - 13 város 16 stadionja lehet helyszíne az összecsapásoknak.
dec. 2
18:54
Vb 2018: az oroszországi világbajnokság helyszínei - infografika (She)
Moszkvától Szocsiig, Kalinyingrádtól Jekatyerinburgig: tizenhárom városban tervezik megrendezni az oroszok a 2018-as futball-világbajnokságot. A FIFA/Reuters infografikán megtekinthetik a városok elhelyezkedését, a stadionok tervezett befogadóképességét, illetve azt, hogy milyen készültségi fokúak az arénák: a sötétbarna jelzés azt jelenti, hogy teljesen új stadiont építenek, a világosbarna…
dec. 2
18:56
Birkózás: végső búcsú Polyák Imrétől; verseny viseli a bajnok nevét (She)
Csütörtökön a Szent István-bazilikában végső nyugalomra helyezték a 78 évesen elhunyt Polyák Imrét, az évszázad birkózóját, a nemzet sportolóját.
dec. 2
19:12
Polyák Imre búcsúztatása (Infostart)
A Szent István-bazilikában tartott gyászmisével búcsúztatták a november 15-én 78 éves korában elhunyt olimpiai bajnok birkózót, Polyák Imrét.
dec. 2
19:12
Európa-liga: a Dortmund otthon, a Napoli idegenben vezet - élő eredménykövetés (She)
Csütörtökön rendezik az Európa-liga-csoportkör 5. fordulójának második „felét". Ezúttal pályára lép többek közt az angol Liverpool, a német Borussia Dortmund, a spanyol Sevilla és Villarreal is. Folyamatosan frissülő cikkünkben ön is nyomon követheti az eredmények alakulását.

Keresés