2010. december 18. szombat

dec. 18
0:03
Vereség az osztrákoktól is (Metropol)
A magyar válogatott második mérkőzését is elveszítette a jesenicei jégkorongtornán. Ted Sator szövetségi kapitány csapata pénteken az osztrákoktól szenvedett 3-2-es vereséget.
dec. 18
0:21
Bajnokverés botránnyal (Metropol)
A Körmend hazai pályán 11 ponttal nyert a címvédő Zalaegerszeg ellen pénteken a férfi kosárlabda NB I-ben.
dec. 18
1:15
Gyurta Dániel szerepelt a legjobban pénteken (Metropol)
Gyurta Dániel ezüstérmes lett 200 méteres mellúszásban a dubaji rövidpályás világbajnokság pénteki versenynapján, amelyen a további magyar finalisták közül Verrasztó Evelyn 100 m vegyesen a hatodik, Jakabos Zsuzsanna 200 m háton a nyolcadik helyen végzett.
dec. 18
6:39
Ringháborúk világszerte (Behaviour)
Noha lassan alig van pár nap 2010-ből, a mostani hétvégére is bőven maradt csemege a profi bokszot kedvelők számára. Természetesen az amerikai kontinensen lép szorítóba a hétvége majd összes főszereplője, de Európában is rendeznek egy csúcstalálkozót.
dec. 18
6:41
Lyon: bejött a realitás (Behaviour)
Csillaghullás várható az európai klubtornák egyenes kieséses szakaszának tavaszi folytatásakor: tegnap az UEFA nyoni székházában kisorsolták a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének, illetőleg az Európa Liga 32-es mezőnyének párosítását. Előbbi sorozatban a legutóbbi döntő résztvevői adnak egymásnak randevút (az Inter a Bayernnel meccsel), s ismét összekerült a tavasszal találkozó Barcelona és Arsenal,…
dec. 18
6:54
Labdarúgás: nézőcsúcs lesz a 2011-es női labdarúgó-vb nyitómérkőzésén (She)
Európai nézőcsúcsot jelentő 50 ezer jegy már elkelt a 2011-es női labdarúgó-világbajnokság június 26-án Berlinben megrendezendő nyitómérkőzésére, amelyen a címvédő – és egyben házigazda – Németország Kanada ellen lép pályára.
dec. 18
6:57
Bunda híján Kabát (Behaviour)
Nem a Debrecen bizonyult a labdarúgó Európa ­Liga legrosszabb csapatának: a csoportkör utolsó fordulójában 2-0-ra nyert a Sampdoria ellen. A hajdúságiak két játékosát a meccs előtt bundázásra kapacitálta egy ismeretlen.
dec. 18
6:59
Így játszik, ha motivált Kabát (Behaviour)
A rendkívüli hideg ellenére felforrósodott a hangulat a debreceniek körül, amikor kiderült, hogy a mérkőzés előtti napon a magyar csapat két légiósát, Dajan Simacot és Dejan Miladinoszkit is csalásra próbálták rábírni. A futballistákat szálláshelyükön, a szobájukban keresték fel. Természetesen erről is beszélt Herczeg András, a Debrecen szakvezetője a lefújás utáni sajtótájékoztatón, melyen…
dec. 18
7:01
Egy hónap a szélsőségek jegyében (Behaviour)
Volt az idén téli olimpia, futball-vb, Afrika Kupa, és annyi, de annyi sztori, balhé meg tragédia, öröm és bánat, hogy a nagyja máris a feledés homályába veszett. Kár érte, de bánkódni nincs miért: a Népszava, miként teszi azt esztendőről esztendőre, az év végén (szó szerint) sorba vesz mindent, mi érdekes volt a sportvilágban. Év végi múltidéző, 12 hónap 12 cikkben. Február a szélsőségek jegyében…
dec. 18
7:12
Labdarúgás: nézőcsúcs lesz a 2011-es női vb nyitómérkőzésén (She)
Európai nézőcsúcsot jelentő 50 ezer jegy már elkelt a 2011-es női labdarúgó-világbajnokság június 26-án Berlinben megrendezendő nyitómérkőzésére, amelyen a címvédő – és egyben házigazda – Németország Kanada ellen lép pályára.
dec. 18
7:14
NBA: LeBron James tripla duplával segítette az ismét nyerő Miamit (She)
LeBron James tripla duplájának is köszönhetően 113–91 nyert a Keleti főcsoport második helyén álló Miami Heat a New York Knicks vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. A nyugati nagyok közül a Dallas Mavericks és a Los Angeles Lakers is sikerrel vette a játéknapot.
dec. 18
7:16
NHL: a bajnok Chicago elverte a nyugati első Detroitot (She)
A Chicago Blackhawks hazai pályán 4–1-re legyőzte a Nyugati főcsoportot vezető Detroit Red Wingst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján.
dec. 18
7:18
Golf: Woods botránya lett az év története az Egyesült Államokban (She)
A világ legjobb golfozójaként számon tartott Tiger Woods elmúlt hónapokbeli zaklatott magánéletét választották az év sporttörténetének az Egyesült Államok hírügynökségének (The Associated Press) dolgozói.
dec. 18
7:48
Labdarúgás: Espanyol-Barcelona, Milan-Roma - a szombati program (She)
Két nagy rangadót is rendeznek szombaton a labdarúgó európai topligákban. Olaszországban a listavezető Milan vendége a Roma lesz, míg a spanyol bajnokságban az eddig remekül szereplő Espanyol városi riválisát, a Barcelonát fogadja. Az összes „magyar" csapat idegenben játszik. A Szalai Ádámot is a soraiban tudó Mainz a St. Pauli otthonában szerepel, Gera Zoltán és a Fulham az Anfield Road-ra, a…
dec. 18
8:24
Rövid pályás úszó-vb: Dara és Jakabos sem jutott tovább 100 pillangón (She)
Dara Eszter és Jakabos Zsuzsa sem jutott a középdöntőbe 100 méter pillangón a Dubaiban zajló rövid pályás úszó-világbajnokságon. Előbbi a 19., utóbbi a 22. helyen zárt.
dec. 18
8:45
Woods botránya az év története az Egyesült Államokban (Metropol)
A világ legjobb golfozójaként számon tartott Tiger Woods elmúlt hónapokbeli zaklatott magánéletét választották az év sporttörténetének az Egyesült Államok hírügynökségének (The Associated Press) dolgozói.
dec. 18
9:18
NHL: megműtik Chris Prongert, 4-6 hét kényszerpihenő vár rá (She)
Meg kell műteni Chris Prongert, a Philadelphia Flyers hátvédjét, így a játékosra 4-6 hét kényszerpihenő vár.
dec. 18
9:20
Ferencváros: a nyártól ismét légiós lehet a zöld-fehérek védője (She)
Őszi teljesítményével felhívta magára több külföldi klub figyelmét Csizmadia Csaba, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros védője – adta hírül az nb1.hu információira hivatkozva az Üllői 129. szurkolói portál.
dec. 18
9:22
Rövid pályás úszó-vb: Verrasztó E. és Hosszú Katinka döntős 200 vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn a 2., Hosszú Katinka az 5. legjobb idővel kvalifikálta magát a 200 méter női vegyes döntőjébe a dubai rövid pályás úszó-világbajnokságon.
dec. 18
9:54
Rövid pályás úszó-vb: visszalépett a 4x100-as magyar női gyorsváltó (She)
Az előzetes tervektől eltérően nem állt rajthoz a magyar 4x100-as női gyorsváltó a Dubaiban zajló rövid pályás világbajnokság előfutamában.
dec. 18
10:12
Felkészülés: Kína háromgólos sikert aratott Észtország ellen (She)
Az első félidőben szerzett három góljának köszönhetően a kínai labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte hazai pályán Észtországot.
dec. 18
10:15
Verrasztó és Hosszú már a döntőben (Metropol)
A 200 m női vegyes mindkét magyar kiválósága, Verrasztó Evelyn és Hosszú Katinka is bejutott a szombat délutáni döntőbe a Dubajban zajló rövidpályás úszó-világbajnokság délelőtti selejtezőjéből.
dec. 18
10:48
Zalaegerszeg: a lábadozó Pavicsevics három évvel hosszabbított (She)
A Zalaegerszeg labdarúgócsapatát erősítő Darko Pavicsevics három évvel meghosszabbította szerződését, amely nyáron járt volna le – adta hírül a zalai egyesület honlapja.
dec. 18
11:06
Fogadási botrány: a bosnyák játékvezető neve újra képbe került (She)
Az európai fogadási csalások kapcsán indított bochumi per egyik vádlottja azt vallotta, Novo Panic bírón keresztül befolyásolták a tavaly szeptemberi Liechtenstein–Finnország (1–1) labdarúgó világbajnoki selejtezőt, igaz, arról nem beszélt, hogy sikerrel jártak-e.
dec. 18
11:24
Ökölvívás: botrányos végjáték a nehézsúlyú derbin, Solis győzött (She)
A WBC nehézsúlyú világbajnok Vitalij Klicsko kihívási joga volt a tét a pénteken Miamiban megrendezett Odlanier Solis–Ray Austin találkozón, amely végül botrányos körülmények között fejeződött be
dec. 18
11:26
Labdarúgás: Pak Dzsi Szung búcsút inthet a dél-koreai válogatottnak (She)
Édesapja szerint a jövő hónapban esedékes Ázsia-kupát követően Pak Dzsi Szung visszavonul a válogatottságtól.
dec. 18
11:28
Vecsés: Lisztes után Koplároviccsal is felvették a kapcsolatot (She)
Befejezi a labdarúgást Czipper Zsolt, s a Vecsési FC technikai vezetője lesz.
dec. 18
12:00
Premier League: elmarad Geráék liverpooli vendégjátéka (She)
A Liverpool hivatalos tájékoztatása szerint elmarad a csapat mai hazai Premier League-bajnokija, amit a liverpooliak 18.30-as kezdettel a Fulham ellen játszottak volna.
dec. 18
12:18
Anglia: elmarad Geráék liverpooli fellépése, Gyepesék sem játszanak (She)
Elmarad a ma 18.30-ra kiírt Liverpool–Fulham labdarúgó-mérkőzés az angol Premier League-ben – adta hírül a hazai csapat hivatalos honlapja.
dec. 18
12:36
Sílövészet: Ferry hajrája aranyat ért, ha szűken is, de megelőzte Bőt (She)
A szlovéniai Pokljukában a férfiak 10 kilométeres sprintversenyével folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a svéd Björn Ferry szerezte meg, mindössze 5 másodperccel az egy büntetőkört is futó norvég Tarjei Bö előtt. A harmadik a német Michael Greis lett.
dec. 18
13:12
Aranycsapat: Grosicsék 15 órától ismét dedikálnak a Westendben (She)
Grosics Gyula, Buzánszky Jenő és Szepesi György a múlt heti hatalmas sikerre való tekintettel ma délután újra dedikál a Westend bevásárlóközpontban.
dec. 18
13:30
Real Madrid: Kaká négy és fél hónap után ismét a társaival edzett (She)
Négy és fél hónappal a térdműtéte után elkezdhette a labdás edzéseket a Real Madrid brazil támadója, Kaká.
dec. 18
13:32
Ligue 1: Franciaországban is zord az idő, elmarad a Lens-Caen meccs (She)
Az erős havazás miatt elmarad a ma 19 órára kiírt Lens–Caen mérkőzés a francia első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
dec. 18
13:48
Videoblog: Détári szerint most az NB I nem szokványos bajnokság (She)
Visszatérő vendéget köszönthetünk az NSO Tv-nél. A hatvanegyszeres magyar válogatott labdarúgó Détári Lajos hetente többször jelentkezik majd videobloggal. Természetesen Döme elsősorban majd a labdarúgás aktuális kérdéseiről mondja el véleményét, de olykor-olykor más sportág is szóba kerül.
dec. 18
13:50
Premier League: az Arsenal és Kádárék meccsét is elhalasztották (She)
A hatalmas hóesés miatt elhalasztották a ma 16 órára kiírt Arsenal–Stoke City és a Birmingham–Newcastle United Premier League-bajnokit.
dec. 18
14:06
Alpesi sí: a svájci Silvan Zurbriggen első vk-győzelmét szerezte (She)
Az olaszországi Val Gardenában lesikló futammal folytatódott a férfiak alpesisí-világkupa sorozata. A győzelmet a svájci Silvan Zurbriggen szerezte meg (akinek ez volt az első vk-sikere), mindössze hat századdal az osztrák Romed Baumann és honfitársa, Didier Cuche előtt. A svájci síző így az összetett világkupában is átvette a vezetést.
dec. 18
14:24
Premier League: behavaztak a Chelsea-Man. Unitednek is (She)
A zord időjárási körülmények miatt a vasárnap 17 órára kiírt Chelsea–Manchester United Premier League-rangadót is elhalasztották.
dec. 18
14:42
Alpesi sí: a svájci Silvan Zurbriggen második vk-győzelmét szerezte (She)
Az olaszországi Val Gardenában lesikló futammal folytatódott a férfiak alpesisí-világkupa sorozata. A győzelmet a svájci Silvan Zurbriggen szerezte meg (akinek ez volt a második vk-sikere), mindössze hat századdal az osztrák Romed Baumann és honfitársa, Didier Cuche előtt. A svájci síző így az összetett világkupában is átvette a vezetést.
dec. 18
14:44
NB II: két játékost igazolna a PMFC, Lisztes iránt is érdeklődnek (She)
A baranyai regionális portál, a bama.hu információi szerint az NB II-ben szereplő Pécsi MFC labdarúgócsapata szeretné szerződtetni az őszi szezon végén az élvonalbeli Paksi FC-vel szerződést bontó Lisztes Krisztiánt.
dec. 18
15:00
Sífutás: Björgen lehajrázta Kowalczykot és 42 vk-sikernél tart (She)
A franciaországi La Clusazban női szabadstílusú 15 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutó-világkupa. A győzelmet a norvég Marit Björgen szerezte meg nagy hajrában a lengyel Justyna Kowalczyk és honfitársa, Kristin Steira előtt.
dec. 18
15:02
Videó: Tőzsér több mint százszor dekázott egy belga műsorban (She)
Egy belga rádióriporter kíváncsi volt, hogy valóban technikás játékos-e a Racing Genk magyar középpályása, Tőzsér Dániel. Ezért felkérte a futballistát, hogy mutassa meg, mennyit tud a térdeivel felváltva dekázni. Tőzsér 107-szer ismételte meg a gyakorlatot, amely szerinte jó eredménynek számít. A videót itt megtekintheti.
dec. 18
15:18
Premier League: a hó kiütötte a focit (Infostart)
Az angol labdarúgás élvonalában a mostoha időjárási körülmények miatt kora délután hármat elhalasztottak a szombatra kiírt bajnoki mérkőzések közül, így törölték a Gera Zoltánt foglalkoztató Fulham liverpooli vendégfellépését is. Nem rendezik meg havazás miatt az Arsenal-Stoke City összecsapást sem, és már szombaton bejelentették, hogy a vasárnapi programban szereplő Chelsea-Manchester United…
dec. 18
15:36
Sílövészet: Neuner idénybeli első sikerébe két lövőhiba is belefért (She)
A szlovéniai Pokljukában a hölgyek 7.5 kilométeres sprintversenyével folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a kettőt is rontó német Magdalena Neuner szerezte meg, a szlovák Anasztaszija Kuzmina és holtversenyben az összetett világkupában vezető finn Kaisa Mäkäräinen, valamint az orosz Olga Zajceva előtt.
dec. 18
15:38
Klub-vb: Most már nem szúrhatjuk el, meg kell nyernünk - Mourinho (She)
José Mourinho a tévé előtt szurkol majd az Internek szombat este, amikor az olasz csapat a labdarúgó-klub-vb döntőjében összecsap a Kongói DK-beli Mazembével.
dec. 18
15:39
Öt angol meccset töröltek (Metropol)
Az angol labdarúgás élvonalában a mostoha időjárási körülmények miatt négyet elhalasztottak a szombatra kiírt bajnoki mérkőzések közül, és ugyancsak más időpontot keresnek a vasárnapra kiírt Chelsea-Manchester United rangadónak.
dec. 18
15:54
Bundesliga 2.: négy piros a rangadón, az Augsburg telel az élen (She)
Az FC Augsburg telel az élen a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, miután 1–1-et játszott egy négy piros lappal színesített csúcsrangadón a Hertha BSC ellen.
dec. 18
15:56
Síugrás: Thomas Morgenstern sorozatban negyedik sikerét aratta (She)
Thomas Morgenstern győzelmével ért véget Engelbergben a síugrók világkupaversenye. Az osztrák 2.2 ponttal előzte meg a lengyel Adam Malyszt, és ezzel sorozatban negyedik vk-viadalát nyerte meg.
dec. 18
15:58
Premier League: Sunderland-siker a csonka forduló nyitányán (She)
A Sunderland Danny Welbeck góljával legyőzte a Boltont a Premier League 18. fordulójának nyitó mérkőzésén, és megelőzte riválisát a tabellán. Az angol élvonal tíz mérkőzéséből hatot már elhalasztottak a nagy hó miatt, szombaton már csak a Blackburn és a West Ham lép pályára, méghozzá 16 órakor (a DigiSport élőben közvetíti a mérkőzést).
dec. 18
16:12
Debrecen: Herczeg András cáfolja, hogy döntött volna a távozásról (She)
Herczeg András, a labdarúgó NB I legutóbbi kiírását megnyerő Debrecen klubmenedzsere a Dehir.hu-nak cáfolta azokat a lapinformációkat, amelyek szerint már eldöntötte: feláll a DVSC-TEVA kispadjáról.
dec. 18
16:30
Női labdarúgás: európai nézőcsúcs lesz a jövő évi vb nyitó meccsén (She)
Eladták az ötvenezredik jegyet a jövő nyári női világbajnokság nyitó mérkőzésére, amely így biztosan a valaha volt legnézettebb női labdarúgó-mérkőzése lesz Európában.

Keresés