2010. december 7. kedd

dec. 7
6:36
NFL: Brady ismét parádézott, a Pats 42 ponttal verte meg a Jetset (She)
A New England Patriots hazai pályán, tükörsima mérkőzésen, elképesztő fölénnyel (45–3) győzte le csoportriválisát, a New York Jetset a hétfő esti rangadón, így átvette a vezetést az Amerikai főcsoport Keleti divíziójában – és nem mellesleg ezzel a sikerrel a konferencia élére is állt.
dec. 7
6:48
Van Gaal, de nincs címvédés (Behaviour)
Képtelen nyerni a Chelsea, Nasri parádézott az Arsenalban, Van Gaal szerint nincs már esély a Bayern címvédésére, a Real Madrid C. Ronaldo duplájával igyekezett túltenni magát az egy héttel ezelőtti barcelonai borzalmon, Olaszországban tovább menetel az AC Milan. Ez történt a víkenden: európai futball-körkép.
dec. 7
6:50
Vettel lett 2010 legjobbja (Behaviour)
Noha a csapatvezetők még a múlt hét végén Fernando Alonsót (Ferrari) jelölték az idei szezon legjobb F1-es versenyzőjének, ez egyáltalán nem zavarta a talán legnagyobb hírnévnek örvendő év végi ünnepség, a brit Autosport Magazin londoni gálájának döntnökeit. Ők bizony a sportág legfiatalabb világbajnokát, Sebastian Vettelt választották a szezon legjobbjának.
dec. 7
6:52
Elkészülni, vigyázz, kéz! (Behaviour)
Nincs mellébeszélés, nem kellenek a magyarázatok és a kifogások: mostantól csak az eredmények minősítik a magyar női kézilabda-válogatottat, amely az Eb-résztvevők közül alighanem az utolsók között, 24 órával a rajt előtt érkezett meg norvégiai szálláshelyére. Rajt ma este a szlovénok ellen!
dec. 7
7:06
Nem kell Blatter (Behaviour)
Angliában nem nyugszanak a kedélyek azután, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága a leggyengébb pályázati anyagot, és legrosszabb prezentációt készítő Oroszországnak adta a 2018-as világbajnokság rendezési jogát. Boris Johnson, London polgármestere bejelentette, hogy Joseph Blatter, a FIFA elnöke nem kap meghívót a szigetországi fővárosban 2012-ben megrendezésre kerülő…
dec. 7
8:06
NB II: mégsem szűnik meg a támogatók által elhagyott Kaposvölgye (She)
Mégsem szűnik meg, s a tavasszal továbbra is Nagyberkiben játssza mérkőzéseit a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kaposvölgye VSC.
dec. 7
8:21
Egy hely kiadó ma a Bajnokok Ligájában (Infostart)
Kedden dől el, hogy a Köbenhavn vagy a Rubin Kazany kerül-e a nyolcaddöntőbe a labdarúgó Bajnokok Ligája D csoportjából. A játéknapon érdekelt másik három csoportban már korábban kialakultak a továbbjutó párosok, csak a helyezések várnak kiosztásra.
dec. 7
9:09
A nagy hármas (Metropol)
Pontosak voltak az olasz lapinformációk: három Barcelona-játékos került be az Aranylabda-szavazás végső esélyesei közé.
dec. 7
9:18
Videó: brutális lábtörés Németországból - erős idegzetűeknek (She)
Valószínűleg az egész szezonja befejeződött a svéd Matias Conchának, akinek egy kíméletlen belépő után kettétört az alsó lábszára. A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság hétfői, Union Berlin–Bochum (0–1) mérkőzésén a hazaiak kongói származású, de német állampolgárságú középpályása, Macchambes Younga Mouhani a labda helyett a vendégek védőjének lábára tartott rá, amely azonnal eltört. Mouhani…
dec. 7
9:36
Curling Eb: egyszer nyert és egyszer kikapott hétfőn a női válogatott (She)
A magyar férfi és női válogatott szinte lemásolta vasárnapi teljesítményét hétfőn. Előbbi egyetlen mérkőzését elbukta, utóbbi pedig egyszer nyert és egyszer kikapott a svájci Champéryben zajló curling Európa-bajnokság B-csoportjában.
dec. 7
9:54
PMFC: túl van a műtéten Regedei Csaba, aki márciusban térhet vissza (She)
Porcleválás miatt megműtötték Regedei Csabát, aki a Bp. Honvéd-MFA elleni novemberi bajnokin sérült meg.
dec. 7
9:56
Női kézi Eb: magyar-szlovén, norvég-francia - a program (She)
Ma kezdődik a dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság: a Mátéfi Eszter irányította magyar válogatott rögtön ki-ki mérkőzéssel, a Szlovénia elleni találkozóval kezdi meg szereplését. Tekintse meg a mai programot!
dec. 7
10:30
Stuttgart: a klub Hajnallal erősítené meg a középpályáját - sajtóértesülés (She)
A VfB Stuttgart labdarúgócsapata német sajtóinformációk szerint érdeklődik Hajnal Tamás iránt.
dec. 7
10:57
Lemondott az Ajax Amsterdam vezetőedzője (Metropol)
Lemondott posztjáról Martin Jol, a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax Amsterdam vezetőedzője.
dec. 7
12:09
BL: Köbenhavn vagy Kazany (Metropol)
Kedden dől el, hogy az FC Köbenhavn vagy a Rubin Kazany kerül-e a nyolcaddöntőbe a labdarúgó Bajnokok Ligája D jelű kvartettjéből.
dec. 7
12:27
Mark Webber eltitkolta októberi válltörését (Metropol)
A Forma-1-es világbajnok Red Bull istálló vezetősége megharagudott Mark Webberre, mert a pilóta eltitkolta, hogy októberben egy kerékpáros balesetben eltörte a vállát.
dec. 7
12:33
Harmincezer jegyet igényeltek a magyaroknak a londoni olimpiára (Infostart)
Harmincezer jegyet igényelt a magyarok részére a 2012-es játékokra a Pegazus Sport Tours, a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos utazási irodája, amely ötkarikás csomagjaival mintegy két-háromezer drukkernek kínál londoni szurkolási lehetőséget.
dec. 7
12:36
Női kézilabda: Laurencz László munkát vállalt, Görbicz Anita Csepelen (She)
Laurencz László szűkebb hazájában, Csepelen vállalt munkát, ahol egy újonnan életre hívott utánpótlásklub, a Csepel Diáksport Egyesület szakmai munkájának irányítója lesz. A klub december 15-én tart toborzót, amelyre vendégként elfogadta a meghívást a sportág legismertebb honi alakja, első számú „reklámarca", a most zajló Európa-bajnokságról sajnálatos kézsérülése miatt lemaradó Görbicz Anita.
dec. 7
12:45
Már az első meccs döntő lehet (Metropol)
Szinte már az első, szlovénok elleni keddi mérkőzésen eldőlhet, hogy a legjobbjait sérülés miatt nélkülöző magyar női kézilabda-válogatott a várakozásnak megfelelően vagy az alatt teljesít a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságon.
dec. 7
13:09
Olaszország: Luciano Spalletti szerint nincs ok Benítez kritizálására (She)
Luciano Spalletti, a szentpétervári Zenit labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője szerint a Juventus megnyerheti ebben a szezonban a Serie A-t. A szakvezető azt is elmondta, nem érti, miért támadják sokan az Inter vezetőedzőjét, Rafael Benítezt.
dec. 7
14:03
Bp. Honvéd: Gary Tavars is távozott a kispesti klubtól (She)
A Bp. Honvéd és Gary Tavars közös megegyezéssel, 2010. november 30-i hatállyal szerződést bontott – olvasható a klub hivatalos honlapján.
dec. 7
15:33
Mégis változtathat a FIFA a helyszínkijelölés rendszerén (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség főtitkára nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy változni fog a 2026-os világbajnokság helyszínének kijelölési menete.
dec. 7
16:09
Videó: nehezen tűrte a kiállítást, rátámadt a játékos a bíróra (She)
Megtámadta a játékvezetőt, ezért egy évig eltiltotta a futballtól a Kelet- és Közép-Afrikai Labdarúgó-szövetség Tanácsa Trésor Mputut, a kongói TP Mazembe játékosát. A korábbi kameruni és kongói szövetségi kapitány, Claude Le Roy által az „új Samuel Eto'ónak" nevezett Mputut a szövetség által kiírt Kagame-kupa-mérkőzésen a ruandai APR FC elleni meccsen kiállította a bíró. A csatár azonban nehezen…
dec. 7
16:11
Gyász: autóbalesetben elhunyt Mathesz Imre, a Vasas legendája (She)
Életének 73. évében autóbalesetben elhunyt Mathesz Imre, a Bp. Vasas volt 12-szeres válogatott labdarúgója. Gépjárművével Mernyénél a 67-es úton egy kamionnal ütközött, az idős sportember a helyszínen szörnyethalt.
dec. 7
16:45
Mit vár a válogatottól Buzánszky Jenő? (Infostart)
Valamennyit előrelépett a magyar labdarúgó-válogatott Egervári Sándor szövetségi kapitány irányításával - mondta az InfoRádiónak Buzánszky Jenő. Az Aranycsapat hátvédje a napokban megkapta a Prima Primissima Díjat, a parlament tegnapi döntése után pedig Grosics Gyulával együtt hamarosan a Nemzet Sportolója lehet.
dec. 7
17:21
Elhunyt Mathesz Imre (Infostart)
Életének 73. évében autóbalesetben elhunyt Mathesz Imre, a Vasas volt 12-szeres válogatott labdarúgója. Gépjárművével Mernyénél a 67-es úton egy kamionnal ütközött, a helyszínen meghalt.
dec. 7
17:57
Női kézilabda: Farkas és Sterbinszky csatája volt a legszorosabb (She)
A ma kezdődő női kézilabda Európa-bajnokság apropóján tegnap Sportlegek sorozatunkban szavazatát írtunk ki minden idők legjobb magyar csapatára. A voksolást ma délután lezártuk.
dec. 7
18:45
Platini Budapesten tárgyal (Metropol)
A francia sportdiplomata Theodore Theodoridis, a szervezet nemzeti szövetségek divízió-igazgatójának társaságában érkezett Magyarországra.
dec. 7
19:09
Férfi kézilabda MK: a PLER Pécsen harcolta ki a nyolc közé jutást (She)
A PLER 17–17-es félidő után 35–30-ra nyert a Pécs otthonában, így bejutott a legjobb nyolc közé a férfi kézilabda Magyar Kupában.
dec. 7
19:39
A svédek nyerték a női kézilabda világbajnokság nyitómeccsét (Metropol)
A svéd női kézilabda-válogatott kisebb meglepetésre legyőzte a német csapatot a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság keddi nyitómérkőzésén, Larvikban.
dec. 7
20:15
Győzelemmel mutatkozott be a magyar csapat (Metropol)
A középdöntőbe jutás szempontjából fontos mérkőzésen a magyar női kézilabda-válogatott 28-19-re legyőzte a szlovén csapatot a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság keddi nyitónapján.
dec. 7
20:39
Videó: törvényt változottak az Aranyacsapatért (She)
Buzánszky Jenő és Grosics Gyula egyszerre kaphatják meg a Nemzet Sportolója kitüntetést, ehhez pedig csak az Országgyűlés által elfogadott törvénymódosítási indítvány kellett. Tegyük hozzá: Buzánszkyék már rég megérdemelték volna ezt a lépést.
dec. 7
20:57
Kézilabda-Eb: fontos győzelem a szlovénok ellen (Infostart)
A középdöntőbe jutás szempontjából fontos mérkőzésen a magyar női kézilabda-válogatott 28-19-re legyőzte a szlovén csapatot a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság keddi nyitónapján.
dec. 7
20:57
Bajnokok Ligája: három mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kedd este rendezik a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek 6. fordulóját. Kövessék élő, szöveges tudósításunk segítségével az A-csoportból a Werder Bremen–Inter, a C-csoportból a Manchester United–Valencia és a D-csoportból a Barcelona–Rubin Kazany mérkőzést itt, az NSO-n!
dec. 7
20:59
Blog: Paul Bissonnette, a vicces háttérember - keddi káosz (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Bálint Mátyás. A Nemzeti Sport újságírója Keddi Káosz című blogjában ezúttal egy jégkorongozóról (is) ír, aki elsősorban nem játéktudásával hívja fel magára a figyelmet.
dec. 7
21:51
Férfi kosárlabda: Fantasztikus közönség, remek siker - Pór Péter (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Szolnoki Olaj kiváló játékkal, 88–72-re nyert otthon az eddig hibátlan Szpartak Szentpétervár ellen az Eurochallange-kupa 4. fordulójában. A hazaiak edzője, Pór Péter elsősorban a közönségnek mondott köszönetet.
dec. 7
21:53
Női kézilabda Eb: tízgólos norvég siker Franciaország ellen (She)
Sima győzelmek születtek a Norvégiában zajló női kézilabda Európa-bajnokság nyitó napjának esti találkozóin: a házigazda 11 góllal győzte le a vb-ezüstérmes Franciaországot, Horvátország tízzel Izlandot, Hollandia pedig 12-vel Ukrajnát.
dec. 7
23:03
A Köbenhavn is továbbjutott, nagy verést kapott az Inter (Infostart)
A Köbenhavn is bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe, miután a csoportkör utolsó fordulójában 3-1-re legyőzte a Panathinaikoszt. A D csoport másik meccsén a Barcelona tartalékosan is 2-0-ra nyert a Rubin Kazany ellen.
dec. 7
23:15
Kialakult a nyolcaddöntő mezőnye (Metropol)
A keddi egyetlen kiadó nyolcaddöntős helyet a dán FC Köbenhavn szerezte meg, miután hazai pályán 3-1-re felülmúlta a Panathinaikoszt a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó, 6. fordulójában. Eredmények, és a nyolcaddöntőbe jutott csapatok itt.
dec. 7
23:57
Videó: gyönyörűen ollózott a lyoni kapuba az izraeli játékos (She)
Szenzációs találatot szerzett Eren Zahavi a 2–2-re végződő Lyon–Hapoel Tel-Aviv labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A vendégek játékosa 1–1-es állásnál gyönyörűen ollózott a hazaiak kapujába. Nézze meg a nem mindennapi találatot!

Keresés