2010. december 10. péntek

dec. 10
7:06
Benitezék betlije (Behaviour)
A címvédő Internazionale roppant kellemetlen, 3-0-ás vereséget szenvedett a Werder Bremen otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában, és emiatt csak a második helyen jutott tovább a nyolcaddöntőbe.
dec. 10
7:08
Az angolok nem tudnak veszíteni (Behaviour)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint Anglia nem tud veszíteni. A svájci sportvezető a Die Weltwoche című hetilapnak adott nyilatkozatában reagált a szigetországból érkezett vádakra.
dec. 10
7:10
Petárda Zsolnán, tűzijáték a 16 között (Behaviour)
Nem hozta a várt izgalmakat a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportfázisának záró felvonása: a Bayern München magával vitte az AS Romát a torna tavaszi egyenes kieséses szakaszára, s ugyancsak a papírforma érvényesült a H csoportban, ahol a Donyeck mellett az Arsenal lépett tovább. A 16 között a nagy ligák nyomasztó dominanciája figyelhető meg.
dec. 10
7:54
Van der Vaart csúcsra tart (Metropol)
A középpályás a Tottenhammel csoportelsőként jutott a BL nyolcaddöntőjébe és otthon érzi magát Londonban.
dec. 10
8:03
NBA: sorozatban kilencedszer nyert a Boston, a Philadelphia az áldozat (She)
Sorozatban a kilencedik győzelmét ünnepelhette a Boston az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában. A Celtics a 45. játéknapon a Philadelphia 76ers otthonában nyert 102–101-re Kevin Garnett 1.4 másodperccel a mérkőzés vége előtt szerzett duplájának köszönhetően.
dec. 10
8:03
Tiszeker: Magyarország már nem doppingnagyhatalom (Infostart)
Jövőre 1000-1300 államilag megrendelt doppingvizsgálattal jól ellenőrizhető a magyar versenysport - mondta az InfoRádiónak Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője azután, hogy a nemzetközi ügynökség teljes körűen elismerte a magyarországi ellenőrzést és szabályozásokat. Idén 900 magyar sportolót ellenőriztek.
dec. 10
8:57
NB II: jelentős változások a kieső helyen álló Veszprémnél (She)
Elmaradt a várakozásoktól az NB II Nyugati csoportjának 14., azaz kieső helyén álló Veszprém FC, így jelentős változásokat tervez a vezetőség.
dec. 10
11:39
Németország: A Bayernnek jó esélye van a BL megnyerésére - Hitzfeld (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője, Ottmar Hitfzeld szerint a bajoroknak jó esélyük van a Bajnokok Ligája megnyerésére.
dec. 10
12:33
Schalke: a klub megduplázná Neuer fizetését, hogy ne igazoljon a MU-ba (She)
A német élvonalbeli Schalke labdarúgócsapata új szerződést kínál kapusának, Manuel Neuernek, hogy a klubnál maradjon a Manchester Unitedba való igazolás helyett.
dec. 10
12:35
Ferencváros: orosz ipari hirdetések között árulják az FTC-t (She)
A Vedomosztyi című orosz üzleti napilapban megjelent fizetett hirdetésben keres tulajdonostársat Kevin McCabe, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa.
dec. 10
13:18
Katarnak nem feltétlenül kell egyedül vb-t rendeznie (Metropol)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke szerint a Katar szomszédságában lévő országokban is sor kerülhet majd mérkőzésekre a 2022-es világbajnokságon.
dec. 10
13:36
Orosz lapban árulják a Fradit (Metropol)
Egy orosz üzleti lapban hirdetve keres befektetőt a Ferencváros labdarúgócsapata számára Kevin McCabe tulajdonos.
dec. 10
14:57
Videó: a világ legjobbjaival találkozunk a kézilabda Eb-n - Kökény (She)
A magyar női kézilabda-válogatott már továbbjutott a csoportjából, így a mai, norvégok elleni mérkőzésnek csupán a sorrendiség szempontjából van jelentősége. A 245-szörös válogatott Kökény Beatrix szerint a mai ellenfélnek világklasszis kapusai vannak, kiváló a védekezése, lerohanásban pedig példátlanul jó.
dec. 10
15:06
Az Eb-n is alkalmaznák az ötbírós rendszert (Metropol)
Az európai kupasorozatokban tesztelt ötbírós rendszernek a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű kontinensviadalon is szerepet kell kapnia az európai szövetség szerint.
dec. 10
16:27
U16: újabb magyar döntetlen az izraeli nemzetközi tornán (She)
U16-os labdarúgó-válogatottunk a második meccsét is döntetlennel zárta az izraeli nemzetközi viadalon, Pisont István szövetségi edző csapata a görögökkel végzett 0–0-ra. Vasárnap a már tornagyőztes szerbekkel mérkőzik meg az együttes.
dec. 10
16:29
FTC: a vezérigazgató szerint sokakkal tárgyalnak az eladásról (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárost működtető zrt. vezérigazgatója, Alexander Gerstl nem lát kivetnivalót abban, hogy Kevin McCabe tulajdonos oroszországi újsághirdetésben keres vevőt a futballcsapatra, és hozzátette: „sokakkal tárgyalnak a nagyvilágból".
dec. 10
16:31
Tenisz: Roddick jövőre ismét játszik a Davis-kupában (She)
Idei távolmaradása után jövőre ismét az amerikai tenisz Davis-kupa-csapat rendelkezésére áll Andy Roddick.
dec. 10
17:03
Formula-1: jóváhagyták a tervezetet, visszatérnek a turbómotorok (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség motorsport-világtanácsa pénteken jóváhagyta a következő évekre tervezett Formula–1-es technikai szabálymódosításokat. Ezek szerint 2013-tól az autókban négyhengeres, 1.6 literes turbómotorok dübörögnek, és azokból is csak öt egy idényben (2014-ben pedig már csupán négy).
dec. 10
18:06
Ismét lehet téli teremtorna (Metropol)
Több éves szünet után újra megrendezhetik a profi labdarúgóklubok teremtornáját januárban, amennyiben nagyszámú élvonalbeli együttes venne részt rajta.
dec. 10
20:03
Bundesliga 2.: Stieber végig játszott, Torghelle tovább lábadozik (She)
Egyetlen gól született a német Bundesliga 2. három pénteki mérkőzésén, a Karlsruhe győzte le a sereghajtó Arminia Bielefeldet.
dec. 10
20:21
Női kézilabda Eb: Norvégia-Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A Dániában és Norvégiában zajló női kézilabda Európa-bajnokságon a Mátéfi Eszter szövetségi kapitány által irányított magyar válogatott pénteken 20.15 órai kezdéssel a kontinensbajnokság legnagyobb favoritjának kikiáltott, társrendező és címvédő Norvégiával mérkőzik meg a D-csoport harmadik fordulójában. A találkozót a Nemzeti Sport Online-on hagyományos online-tudósításban, valamint…
dec. 10
21:33
Jégkorong, EBEL: a Volán a 3. harmadban fordított a Zagreb ellen (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 az utolsó harmadot még 3–1-es hátrányban kezdte, végül azonban 4–3-ra nyert a Medvescak Zagreb ellen az osztrák jégkorong-bajnokság alapszakaszának 26. fordulójában.
dec. 10
22:00
Történelmi vereség a norvégoktól (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott 34-13-ra kikapott a társrendező norvégok olimpiai bajnok, egyben címvédő csapatától az Európa-bajnokság lillehammeri csoportjának zárómérkőzésén.
dec. 10
22:09
Kézilabda Eb - Történelmi vereség a norvégoktól (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 34-13-ra kikapott a társrendező norvégok olimpiai bajnok, egyben címvédő csapatától az Európa-bajnokság lillehammeri csoportjának zárómérkőzésén. A vereség történelmi: az eddigi negatív rekord a tavalyi Világkupán ugyancsak a norvégokkal szembeni 33-13-as kudarc volt térmérkőzésen.
dec. 10
22:27
Törökország: Gutit kiállították, a Besiktas kikapott - videó (She)
Nem volt jó hete Gutinak, ez most már nyugodtan kijelenthető. A spanyol futballistától hétfőn közlekedési balesetét követően elvették a jogosítványát, pénteken pedig kiállították az Eskisehirspor elleni török bajnoki 38. percében, csapata, a Besiktas 2–0-s vereséget szenvedett.
dec. 10
23:03
Győr: Vannak, akik nem éltek a klubtól kapott lehetőséggel - Pintér (She)
A Győri ETO FC-t irányító Pintér Attila szerint csapata csak új igazolásokkal léphet előre tavasszal. A szakember erről a kisalfold.hu-nak adott interjúban beszélt.
dec. 10
23:21
Jégkorong: az Alba Volánnál elköszöntek Nathan Martztől (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának vezetősége a Medvescak Zagreb elleni hazai, győztes mérkőzés után (4–3) bejelentette, hogy elköszön Nathan Martztől.
dec. 10
23:54
Kézilabda Eb: megalázó vereség a norvégoktól (Behaviour)
Női kézilabda-válogatottunk 34-13-ra kikapott a norvégok olimpiai bajnok, egyben címvédő csapatától az Európa-bajnokság lillehammeri csoportjának zárómérkőzésén. A vereség történelmi: az eddigi negatív rekord ugyancsak a norvégokkal szemben 33-13 volt térmérkőzésen.

Keresés