2010. december 26. vasárnap

dec. 26
6:36
Az Aranylabda esélyese sohasem hagyná el a Barcelonát (Infostart)
Andrés Iniesta, a Barcelona világbajnok labdarúgója azt mondta, hogy aktív pályafutása befejezése után is a katalán csapatnál maradna.
dec. 26
9:18
Angol rangadó a karácsonyi hajtásban (Infostart)
Kilenc mérkőzést rendeznek vasárnap az angol labdarúgó-bajnokságban, a 19. forduló legnagyobb érdeklődéssel várt találkozójára, az Arsenal-Chelsea londoni derbi pedig hétfőn lesz.
dec. 26
9:39
440 millió fontot remélnek jegyekből (Metropol)
A szervezők bejelentése szerint már kétmillió sportrajongó jegyigénylését regisztrálták a 2012-es londoni nyári olimpiára.
dec. 26
10:12
Kobe Bryant és társai elrontották a karácsonyukat (Infostart)
Meglepően simán győzött a Miami Heat a címvédő Los Angeles Lakers otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) karácsonyi játéknapjának rangadóján.
dec. 26
10:48
NBA: bajnokverés karácsonykor, a Miami legyőzte a Lakerst (She)
Meglepően simán győzött a Miami Heat a címvédő Los Angeles Lakers otthonában az NBA karácsonyi játéknapjának rangadóján.
dec. 26
11:06
Kerékpár: a doppingvád ellenére Contador ott lesz a murciai körversenyen (She)
Indul jövő márciusban a murciai körversenyen Alberto Contador, a doppinggyanúba keveredő háromszoros Tour de France-győztes spanyol országúti kerékpáros.
dec. 26
12:18
Polgár Judittal is versenyre kelhet az új kínai sakkcsoda (Infostart)
Új világbajnoka van a női sakknak: a mindössze 16 éves, kínai Hou Ji-fan. A valaha volt legfiatalabb világbajnoknőjéről már 2008-ban azt írta Leonard Barden, a híres brit sakkszakíró: "Ez a kislány versenybe szállhat egyszer majd Polgár Judittal a minden idők legjobb sakkozónője címért".
dec. 26
12:36
Életveszélyesen megkéselték a birkózó világbajnokot (Infostart)
Életveszélyesen megsebesítették vasárnap hajnalban Mihail Ganevet, a bolgárok szabadfogású birkózó világbajnokát.
dec. 26
13:30
Premier League: egyik liverpooli csapat sem játszik, a hó és a fagy győzött (She)
Ismét mérkőzéseket kellett elhalasztani az angol labdarúgó-élvonalban: a hideg téli időjárás és az eljegesedett pályák miatt a Premier League-találkozók közül elmarad a Blackpool–Liverpool és az Everton–Birmingham City.
dec. 26
13:32
Bulgária: megkéselték a birkózó-világbajnokot egy éjszakai bárban (She)
Életveszélyesen megsebesítették vasárnap hajnalban Mihail Ganevet, a bolgárok szabadfogású birkózó-világbajnokát.
dec. 26
13:34
Labdarúgás: Kádárék a Man. City ellen, az angolok futballkarácsonya - program (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajokságban ugyan a Blackpool–Liverpool és az Everton–Birmingham City találkozót elhalasztották, így is marad azonban jó néhány mérkőzés karácsony másnapjára. Kádár Tamás együttese, a Newcastle United a Manchester Cityt fogadja, a Manchester United ellenfele a Sunderland lesz. De nemcsak Angliában játszanak meccseket, Belgiumban is fordulót rendeznek. Skóciában…
dec. 26
14:06
NFL: Feely 5 másodperccel a zárás előtt döntött, nyert a Cardinals (She)
Az Arizona Cardinals 27–26-ra győzött a Dallas Cowboys ellen az NFL 16. fordulójának karácsonyi mérkőzésén, köszönhetően Jay Feely öt másodperccel a vége előtt elért mezőnygóljának.
dec. 26
14:06
Ajánlatokkal bombázzák Tóth Tímeát (Blikk)
A karácsonyt csapat nélkül töltötte ugyan, de több ajánlata is van már Tóth Tímeának. A válogatott kézilabdázó és volt együttese a Vác útjai az ünnepek előtt váltak el.
dec. 26
14:24
Változás a totóban: négy angol meccs biztosan elmarad (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 2010/51. heti totóműsorban szereplő, 3. sorszámú Blackpool-Liverpool, illetve az 5. számú Everton-Birmingham mérkőzést törölték.
dec. 26
14:24
Premjer-liga: Husztit jó pénzért Csecsenföldre akarták csábítani (She)
A championat.ru orosz sportportál értesülései szerint Huszti Szabolcsot a Tyerek Groznij, Csecsenföld legerősebb csapata is csábította – sikertelenül.
dec. 26
14:24
Ünnepi cipőben játszottak a sztárok (Blikk)
LOS ANGELES – Ünnepi cipőben kosaraztak a sztárok az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) karácsonyi szuperrangadóján.
dec. 26
14:26
Vitorlázás: a legnagyobb esélyes vezet a Sydney-Hobart versenyen (She)
Az egyik legnagyobb esélyesként jegyzett Wild Oats XI vezet a hagyományos, sorszáma szerint 66. Sydney–Hobart vitorlásviadalon, amelynek 87 hajó alkotta mezőnye vasárnap rajtolt el.
dec. 26
14:28
Liverpool: 8.5 millió fontot adnának az Utrecht támadójáért (She)
A Liverpool labdarúgócsapata angol lapértesülések szerint 8.5 millió fontot kínál az Utrecht holland csatáráért, Ricky van Wolfswinkelért.
dec. 26
15:00
Profi ökölvívás: 85 százalék esély van a Klicsko elleni meccsre - Haye (She)
David Haye elmondása szerint 85 százalék esély van arra, hogy következő mérkőzésén valamelyik Klicsko ellen húz kesztyűt.
dec. 26
15:00
Angol lecke Oláh módra (Blikk)
PÉCS – Focizik és angolra taníttatja az embereket Oláh Lóránt (31). A Kaposvár labdarúgója feleségével és korábbi csapattársával, Andruskó Attilával (30) együtt alapította Pécsett a Happy Days nyelviskolát, ahol a jelentkezők egyéni módszer szerint sajátíthatják el az angol nyelvet. A vajdasági születésű csatár csak működteti az intézményt, a tanításban nem vállal szerepet.
dec. 26
15:18
Olyan még nem volt, mint a Barça! (Infostart)
A Barcelona félelmetes játékerejét jelzi, hogy nyolc egy nemzetbeli világbajnok lép pályára a soraiban hétről hétre. Közülük heten játszottak is a dél-afrikai tornán, ez csúcsbeállítás. Az ellenben az idei nyárig példátlan volt a futballtörténelemben, hogy egy világbajnoki döntőben szereplő csapatban hét klubtárs is legyen. (A 2006-2007-es idényben a Milan keretébe tíz világbajnok tartozott, Dida,…
dec. 26
15:18
Belgium: a Cercle Bruges hazai pályán legyőzte a Standard Liege-t (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 21. fordulójában a Cercle Bruges hazai pályán 1–0-ra győzött a Standard Liege ellen.
dec. 26
15:36
Geráék játszottak - és veszítettek (Infostart)
A Gera Zoltánnal felálló Fulham hazai környezetben 3-1-es vereséget szenvedett a játéknap előtt sereghajtó West Ham Unitedtől az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén.
dec. 26
15:36
Labdarúgás: balhés meccs után, történelmi siker előtt Malajzia (She)
Malajzia hazai pályán magabiztos, 3–0-s sikert aratott Indonézia ellen a délkelet-ázsiai országok legnagyobb labdarúgótornájának számító AFF Suzuki-kupa döntőjének első mérkőzésén.
dec. 26
15:38
Nézze meg, hogy lőtt gólt a Télapó egy olasz válogatott házában! (Infostart)
Giuseppe Rossi, a spanyol Villarreal olasz válogatott játékosa a karácsonyi készülődés közepette vendégül látta néhány csapattársát - s közben váratlanul "beesett" a Télapó is.
dec. 26
15:54
Schalke 04: a nagy hótól beszakadt a Veltins Arena teteje - fotók (She)
Beszakadt a Ruhr-vidéki futballcsapat, a Schalke 04 otthonának, a gelsenkircheni Veltins Arenának a teteje a ráesett tetemes mennyiségű hótól.
dec. 26
15:56
Horvátország: Blanka Vlasic és Ivica Kostelic az év legjobbjai (She)
Horvátországban is megválasztották az év sportolóit. A voksoláson a hölgyek között a magasugró Blanka Vlasic, a férfiak között az alpesi síző Ivica Kostelic győzött.
dec. 26
16:12
Championship: a QPR nagy lépést tett előre, kiütötte a Swansea-t (She)
Kiütéses, 4–0-s győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit a hagyományos karácsonyi fordulóban a Queens Park Rangers. Buzsáky Ákos (QPR) sérülése után még mindig nem bevethető, így nem játszott a Swansea elleni mérkőzésen.
dec. 26
16:14
Jégkorong, Mol Liga: fehérvári győzelmével a négy közé jutott a DAB (She)
A jégkorong Mol Liga negyeddöntőjében a Dab.Docler két hazai győzelem után idegenben is jobbnak bizonyult a Sapa Fehérvár AV 19 farmcsapata ellen, így 3–0-s összesítéssel bejutott a legjobb négy csapat közé.
dec. 26
16:48
Schalke 04: Magath 30 millió euróért sem válna meg Neuertől (She)
Felix Magath, a Schalke 04 labdarúgócsapatának vezetőedzője a Bild am Sonntagnak nyilatkozva elmondta: még 30 millió euróért sem válna meg első számú kapusától, Manuel Neuertől.
dec. 26
17:24
Vlasic és Kostelic Horvátország legjobbjai (Infostart)
A tavalyi évhez hasonlóan idén is a magasugró Blanka Vlasic és az alpesi síző Ivica Kostelic lett Horvátországban az év legjobb női és férfi sportolója.
dec. 26
17:24
Jégkorong, Spengler-kupa: orosz győzelem a nyitó meccsen (She)
A hagyományosan karácsony és szilveszter között Davosban megrendezésre kerülő jégkorong Spengler-kupa nyitó mérkőzésén a svájci bajnokság tavalyi döntőse, a Genf-Servette a KHL egyik sztárcsapatával, a SZKA Szentpétervárral csapott össze. A találkozót a KHL-alakulat nyerte meg 3–1-re.
dec. 26
17:42
Fulham: Hughes mindenképpen csatárt akar igazolni a télen (She)
Mark Hughes, a lassan a kiesőzónába csúszó Fulham labdarúgócsapatának menedzsere mindenképpen csatárt akar szerződtetni a téli átigazolási időszakban.
dec. 26
18:00
Mindkét manchesteri csapat nyert a "csomagolós napon" (Infostart)
Az angol futball egyik hagyománya, hogy bajnoki fordulót rendeznek a csomagolós napon, a Boxing Day-en. Az évtizedes távlatban is példátlan hideg időjárás több pályát alkalmatlanná tett ugyan a játékra, de ahol futballozni lehetett, remek hangulatú meccseket játszottak. Mindkét manchesteri csapat győzött, a United az Old Traffordon a Sunderland, a City pedig a Saint James' Parkban az újonc…
dec. 26
18:18
Videó: okos és szerencsés góllal verte meg a MU a Sunderlandet (She)
A Manchester United hozta a kötelezőt, 2–0-ra legyőzte otthon a Sunderlandet az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A sikert Dimitar Berbatov két gólja hozta meg. A bolgár előbb okos fejessel vette be a vendégek kapuját, majd hanyag mozdulattal – és kis szerencsével – eldöntötte a mérkőzést is.
dec. 26
18:20
Championship: Gyepesék sikerükkel már a második helyen (She)
Gyepes Gábor csapata, a Cardiff City hazai pályán 2–0-ra nyert a Coventry City ellen az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 23. fordulójában, ezzel megelőzte a Leicester otthonában csak döntetlent játszó Leedset, és feljött a második helyre.
dec. 26
18:54
Skócia: a hosszabbításban szerzett két góllal győzött a Celtic (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 18. fordulójában a listavezető Rangers idegenben győzött a Motherwell ellen, a Celtic Csa Du Ri 91. percben elért góljával szerzett vezetést, majd a 93. percben meg is duplázta előnyét, és végül 2–0-ra nyert a St. Johnstone ellen.
dec. 26
18:56
Championship: Gyepesék sikerükkel már a második helyen nyomulnak (She)
Gyepes Gábor csapata, a Cardiff City hazai pályán 2–0-ra nyert a Coventry City ellen az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 23. fordulójában, ezzel megelőzte a Leicester otthonában csak döntetlent játszó Leedset, és feljött a második helyre.
dec. 26
19:12
Az Inter beindította a hadműveletet Kakáért (Infostart)
Az olasz labdarúgás a téli pihenő alatt sem tétlenkedik. Csapatot cserélt a válogatott egyik fenegyereke (Cassano a Milan játékosa lett), míg a bajnoki címvédő Internazionale pedig edzőt váltott. A fél év alatt "csak" két címet begyűjtő Rafa Benítezt menesztették, helyére a 13 évig a városi rivális Milant szolgáló brazil Leonardót nevezték ki. Vannak olyanok, akik szerint meglepetés a Milannal…
dec. 26
19:12
NFL: két nappal későbbre halasztották az Eagles-Vikings mérkőzést (She)
Az előrejelzések szerint vasárnap estére félméteres hó boríthatja be Philadelphiát, így a Philadelphia Eagles–Minnesota Vikings mérkőzést helyi idő szerint kedd este nyolc órára halasztották a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) illetékesei.
dec. 26
19:30
Formula-1: Newey szerint lehetetlen jósolni a következő idényre (She)
Adrian Newey, a Red Bull Formula–1-es csapatának technikai igazgatója szerint most még lehetetlen megmondani, mire lesznek képesek a következő idényben.
dec. 26
20:06
Belgium: Kouemaha góllal járult hozzá az FC Bruges győzelméhez (She)
A korábban Tatabányán és Debrecenben is megfordult Dorge Rostand Kouemaha szerezte a Gent otthonában 2–0-ra nyerő FC Bruges második gólját a belga labdarúgó-bajnokság élvonalának 21. fordulójában. A bruges-iek győzelmükkel 5 pontra megközelítették a Gentet, amely azonban egy meccset kevesebbet játszott náluk.
dec. 26
20:08
Jégkorong, Mol Liga: a Fradi legyőzésével legjobb négy között a Vasas (She)
A jégkorong Mol Liga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén a Vasas HC a Ferencváros otthonában 7–0-ra győzött, így 3–0-s összesítéssel bejutott a legjobb négy csapat közé.
dec. 26
20:24
Jégkorong, Mol Liga: a Fradi legyőzésével elődöntős a Vasas (She)
A jégkorong Mol Liga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén a Vasas HC a Ferencváros otthonában 7–0-ra győzött, így 3–0-s összesítéssel bejutott a legjobb négy csapat közé.
dec. 26
20:26
Jégkorong, EBEL: hatalmas bravúr, a Volán legyőzte a Villachot (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 30. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 hatalmas bravúrt végrehajtva 3–2-re győzött Villachban. A magyar bajnok 2007 decembere óta nem győzött idegenben az VSV ellen.
dec. 26
20:42
PL: Van der Vaart duplájával nyert a Spurs a Villa Parkban (She)
A Tottenham Hotspur a holland Rafael van der Vaart két góljával 2–1-re nyert az Aston Villa otthonában a Premier League 19. fordulójában.
dec. 26
20:44
Real Madrid: Mourinho úgy véli, sosem lesz szövetségi kapitány (She)
José Mourinho nem lát sok esélyt arra, hogy valaha is szövetségi kapitányként dolgozzon. A Real Madrid futballcsapatának vezetőedzője szerint erre a személyisége miatt nem lenne képes.
dec. 26
20:46
Jégkorong, Mol Liga: a Miskolc győzött Brassóban, ismét övék az előny (She)
A jégkorong Mol Liga negyeddöntőjében a Miskolci JJSE idegenben 4–3-ra győzött a Fenestela 68 Brassov ellen, ezzel 2–1-re vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
dec. 26
21:00
Jégkorong, Mol Liga: a Miskolc győzött Brassóban, ismét övé az előny (She)
A jégkorong Mol Liga negyeddöntőjében a Miskolci JJSE idegenben 4–3-ra győzött a Fenestela 68 Brassov ellen, ezzel 2–1-re vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban.
dec. 26
21:02
Görögország: az Arisz kölcsönadta a Parmának éjszakázó légiósát (She)
Az Arisz Szaloniki labdarúgócsapata fél évre kölcsönadta a Parma együttesének spanyol középpályását, Toni Calvót.

Keresés