2010. december 13. hétfő

dec. 13
6:42
Főszerepre várva a dubaji medencében (Behaviour)
Fantasztikus évet produkáltak eddig úszóink 2010-ben, és jövő szerdától ismét tudatosíthatják a világgal legjobbjaink, hogy akár normál, akár rövidpályás medencében kell teljesíteniük, ők mindig a topon vannak. A Dubajban rendezendő rövidpályás úszó-világbajnokságon kilenc magyar indul, és az sem kizárt, hogy az idei formájuk alapján valamennyien érmesként térnek vissza Magyarországra.
dec. 13
6:44
Dortmund: sárga-fekete aranyhétvégék (Behaviour)
Újabb vereségével megragadt a középmezőnyben az elmúlt szezonban még a labdarúgó Bajnokok Ligájában szereplő Liverpool, megállíthatatlanul menetel a Milan, európai kupaszereplést érő helyen áll a Hannover, váratlanul veszített pontokat a PSV. Kontinentális futballkörkép!
dec. 13
7:00
Gyan először, Drogba harmadszor vagy Eto'o negyedszer? (Behaviour)
Jövő hétfőn nevezi meg s az 53 országot tömörítő Afrikai Labdarúgó Konföderáció, hogy ki lesz a kontinens legjobb játékosa idén. A döntést a szakvezetők szavazatai alapján hozzák majd meg. A bővebb listát a hétvégén szűkítették, ennek nyomán pedig az elefántcsontparti Didier Drogba, a kameruni Samuel Eto'o, és a ghánai Asamoah Gyan lehet a befutó. Mindhárman csatárok.
dec. 13
7:02
Amir Khan: útban a legjobbak közé (Behaviour)
Las Vegasban a WBA profi ökölvívó szervezet kisváltósúlyú világbajnoka, Amir Khan (24-1, 17 KO) parádés, 12 menetes meccsen megvédte címét a súlycsoport legnagyobb ütőjének számító argentin Marcos Rene Maidana (29-2, 27 KO) ellen. A hét végén nem maradt botrány nélkül sem: az antwerpeni gálán a KO-királynak hívott Randal Bailey előbb szétverte, majd a második menetben egyszerűen kihajította…
dec. 13
7:09
NFL: Chicagóban oktatott a Patriots, a San Diego lenullázta a Kansast (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 14. fordulójában a San Diego Charges hazai pályán lenullázta a Kansas Cityt. Chicagóban a Bears vendégeként oktatott a New England Patriots. A Miami Doplhinsnak tíz pont is elegendőnek bizonyult a Jets elleni New York-i sikerhez.
dec. 13
7:45
Női kézilabda Eb: az ukrán kapitány szerint nálunk több jó teljesítmény volt (She)
Egygólos vereséget (26–25) szenvedett az ukrán női kézilabda-válogatott Magyarországtól a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. Leonid Jevtusenko együttese nulla ponttal várja a keddi folytatást. Az ukrán szövetségi kapitány szerint a több jó egyéni teljesítmény döntötte el a vasárnapi találkozót.
dec. 13
8:03
Egyszerűsítik a futballbajnokságot (Infostart)
Két év tesztelés után visszatérnek az egyszerű lebonyolításhoz a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában, azaz nem lesz rájátszás az alapszakasz zárultával.
dec. 13
8:03
Profi ökölvívás: Mijares több mint két év után lett ismét világbajnok (She)
Több mint két évvel a 2008-as Chatchai Sasakul elleni sikerét követően ismét profi ökölvívó világbajnoki övet csatolhatott a derekára Cristian Mijares.
dec. 13
8:21
Győztes autót építtetne a Ferrari csapatfőnöke (Infostart)
Stefano Domenicali, a Formula-1-es Ferrari csapatfőnöke szerint olyan versenyautót kell készíteniük, amely már a jövő évi világbajnokság első futamától kezdve képes lesz a győzelemre.
dec. 13
8:23
Sebastian Vettelt nyomasztja a hírnév (Infostart)
Bevallása szerint még mindig nehézséget okoz feldolgoznia Sebastian Vettelnek, a Forma-1 idei világbajnokának, hogy híres ember lett.
dec. 13
8:39
Női kézi Eb: dán-orosz rangadó az I. csoportban - napi program (She)
A dán és norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságon hétfőn a középdöntő I. csoportjában is megkezdődnek a küzdelmek. A nap legnagyobb érdeklődéssel várt találkozója egyértelműen a társrendező dánok és a vb-címvédő oroszok összecsapás lesz 20.15-től.
dec. 13
9:33
Kajak-kenu: Ludasi Róbert örül Kozmann György visszatérésének (She)
Kétszeres olimpiai bronzérmes kenusunk, Kozmann György tavaly, a sikertelen válogatókat követően döntött úgy: befejezi élversenyzői pályafutását, és megkezdi a civil életét. Immár egy éve, hogy sportmenedzserként dolgozik, de a napokban döntő elhatározásra szánta el magát: visszatért!
dec. 13
9:51
Paks: Kovács Attila ott lehet a csapattal a felkészülés rajtján (She)
Megkezdte a rehabilitációt a Paksi FC labdarúgócsapatának kapusa, Kovács Attila, aki az őszi szezonban térdműtéten esett át.
dec. 13
10:27
Olaszország: az ötödosztályba igazolhat a korábbi NB II-es játékos (She)
Olasz ötödosztályú csapathoz igazolhat Lázár Zsolt, ha az egyezség létrejön, Genoa mellett, az ASD Albesében folytathatja pályafutását.
dec. 13
10:54
Az Estudiantes nyerte az argentin bajnokságot (Metropol)
Az Estudiantes labdarúgócsapata nyerte meg Argentínában az őszi Apertura bajnokságot. Az együttes az első helyet vasárnap biztosította be, miután hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Arsenalt.
dec. 13
11:12
Olimpiai kvótában bíznak a magyar bringáscsapatnál (Metropol)
"Legfontosabb célkitűzésünk az olimpiai kvótaszerzés, ami az elit férfiak esetében a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) ide vonatkozó szabályzata értelmében csak a jövő esztendőben lehetséges" - jelentette be Stubán Ferenc, az egyetlen magyar profi országúti kontinentális csapat, a mostantól ORA Hotels néven futó együttes sportigazgatója.
dec. 13
11:21
Elhunyt a Michael Schumachert első vb-címéhez segítő egykori csapatfőnök (Infostart)
Hosszan tartó betegség után 64 éves korában vasárnap elhunyt Tom Walkinshaw, a 2002-ben megszűnt Arrows Formula-1-es istálló csapatfőnöke. Az 1984-ben versenyzőként túraautó Európa-bajnokságot nyert skót üzletember 1991-ben csatlakozott az Formula-1-hez, mint a Benetton istálló technikai igazgatója. Nagy szerepe volt a későbbi hétszeres világbajnok, Michael Schumacher szerződtetésében, valamint a…
dec. 13
11:57
Bp. Honvéd: újabb távozó Kispesten, Cséke is elköszönt (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Budapest Honvéd labdarúgócsapatával Cséke György.
dec. 13
12:06
Vb-2022: téli tornát javasol a jordán herceg (Metropol)
Jordánia hercege arra kérte a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA), hogy a 2022-es katari világbajnokságot inkább télen rendezze meg, s a szomszédos országokban is legyenek mérkőzések.
dec. 13
12:33
Kerékpár: idén már nem lesz ítélet Alberto Contador ügyében (She)
Az idén nem lesz ítélethirdetés Alberto Contador doppingügyében – jelentette be Pat McQuaid, a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) elnöke.
dec. 13
12:51
Contador egyelőre megúszta (Infostart)
Az idén nem lesz ítélethirdetés Alberto Contador doppingügyében - jelentette be Pat McQuaid, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség elnöke.
dec. 13
13:51
Megint Adriano kapta az Arany Kuka-díjat (Metropol)
Adrianóé, az AS Roma nyári igazolásáé lett idén az úgynevezett Arany Kuka-díj, amelyet az a játékos kap meg minden évben, aki a legkiábrándítóbb teljesítményt nyújtja az olasz bajnokságban.
dec. 13
14:45
Újabb magyar bíró az Európa Ligában (Metropol)
Vad II István lesz a játékvezetője csütörtökön a Juventus-Manchester City találkozónak a labdarúgó Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.
dec. 13
14:57
Magyar játékvezető az Európa Liga rangadóján (Infostart)
Vad II István lesz a játékvezetője csütörtökön a Juventus-Manchester City találkozónak a labdarúgó Európa Liga csoportkörének utolsó fordulójában.
dec. 13
15:51
Cselgáncs vk: helyezetlenül zártak a magyarok Tokióban (She)
A hétfői zárónapon tatamira lépett mindkét magyar cselgáncsozó helyezetlenül zárt az olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozat tokiói állomásán.
dec. 13
15:57
Vizsgálódik az UEFA a zsolnai botrány miatt (Metropol)
Vizsgálatot indított az Európai Labdarúgó Szövetség a Bajnokok Ligájában múlt szerdán játszott MSK Zilina-Szpartak Moszkva mérkőzésen történt rendbontás miatt.
dec. 13
16:27
Bundesliga: 2016-ig hosszabbított a fiatal német középpályás (She)
Sven Bender meghosszabbította szerződését a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Borussia Dortmunddal.
dec. 13
16:45
Serie A: a Palermo elhappolta Milanovicsot a Juventus elöl - sajtóhír (She)
Könnyen elképzelhető, hogy nem a Juventusban, hanem a Palermóban folytatja pályafutását Milan Milanovics, a Lokomotív Moszkva fiatal szerb védője. Sajtóinformációk szerint a 19 éves játékos öt évre kötelezi el magát a palermói klubhoz.
dec. 13
17:03
Milan: Galliani visszafogottságra int, Carlos Tévezre nincs pénze (She)
Adriano Galliani, az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) mezőnyét hatpontos előnnyel vezető Milan alelnöke kijelentette: a jó helyezés és a tekintélyes előny nem ok az elbizakodottságra. Például azért sem, mert a jelenlegi Milannak nincs pénze Carlos Tévezre.
dec. 13
17:21
Gyász: elhunyt a Csepel legendás, háromszoros bajnok játékosa (She)
Gyászolnak Csepelen: 89 esztendős korában elhunyt a klub legendás labdarúgója, Rottenbiller Ferenc.
dec. 13
18:51
Visszavonulással fenyegetőzik Tévez (Infostart)
Nem engedi el a Manchester City januárban Carlos Tévezt, noha az argentin csatár egyértelművé tette, hogy távozni akar.
dec. 13
18:51
Vívó ob: Varga Gabriella és Bíró Péter sikere a tőrözőknél (She)
Varga Gabriella és Bíró Péter nyerte hétfőn a tőrözők egyéni versenyét a vívók országos bajnokságának harmadik napján.
dec. 13
20:03
Kosárlabda: sokat fizetnek a brazilokat ütő és rugdosó kínaiak (She)
A kínai után a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) is megbüntette Bob Donewald Jr. szövetségi kapitányt és három csapattagot, miután két hónapja tömegverekedés miatt félbeszakadt a Kína-Brazília "barátságos" férfimérkőzés.
dec. 13
20:21
Női kézilabda Eb: Románia magabiztos sikere Horvátország ellen (She)
Magabiztos, 31–22-es győzelmet aratott Románia női kézilabdacsapata Horvátország ellen a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság középdöntőjének I. csoportjában.
dec. 13
20:27
Elhunyt Rottenbiller Ferenc (Metropol)
Életének 90. évében elhunyt Rottenbiller Ferenc, a Csepel háromszoros magyar bajnok, kétszeres válogatott labdarúgója.
dec. 13
21:15
Férfi kosárlabda NB I: jó utolsó negyeddel győzött a Sopron (She)
A Sopron az utolsó negyed ötpontos megnyerésével legyőzte az SZTE-Szedeákot a férfi kosárlabda NB I hétfői mérkőzésén.
dec. 13
21:33
Futsal: a Szlovákia elleni 5-2-es győzelemmel kezdtük a plzeni tornát (She)
Győzelemmel kezdte szereplését a visegrádi országok négyes tornáján a magyar férfi futsalválogatott.
dec. 13
23:03
Premier League: Pak Dzsi Szung az élre fejelte a Manchester Unitedet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójának zárómérkőzésén a Manchester United hazai pályán Pak Dzsi Szung fejes góljával 1–0-ra nyert az Arsneal elleni rangadón, ezzel az első helyre lépve elő a tabellán. A hazaiaknál Wayne Rooney tizenegyest hibázott a 74. percben.
dec. 13
23:21
Mázlis fejessel nyert rangadót a Man United (Infostart)
A Manchester United 1-0-ra győzött az Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának rangadóján. A sikerrel a manchesteri csapat átvette a vezetést a tabellán.
dec. 13
23:21
Videó: Pak szerencsés fejesével nyerte az MU a rangadót (She)
A Premier League hétfő esti rangadóján Pak Dzsi Szung szerencsés, 41. percben fejesével nyert a Manchester United az Arsenal ellen. Nézze meg a gólt videón!
dec. 13
23:23
El: Koman kisebb sérüléssel bajlódik a Loki elleni meccs előtt (She)
Kisebb sérüléssel bajlódik a DVSC-TEVA elleni budapesti Európa-liga-mérkőzés előtt Koman Vladimir, az olasz Sampdoria magyar válogatott középpályása.

Keresés