2010. december 24. péntek

dec. 24
0:00
Márciusig várni kell a rangadóra (Infostart)
Március 1-jén, kedden pótolják be az angol labdarúgó-bajnokságban a múlt hétvégén elmaradt Chelsea-Manchester United rangadót. A találkozó este 9-kor kezdődik majd.
dec. 24
0:00
Serie B: Filkor Attiláék gyengén teljesítő csapata edzőt váltott (She)
Edzőt váltott az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Serie B) utolsó helyén álló Triestina.
dec. 24
5:42
NFL: a Big Ben vezette Steelers megszelídítette a Párducokat (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 16. fordulójának nyitó mérkőzésén a Pittsburgh Steelers hazai pályán nagyon simán, 27–3-ra elintézte a ligautolsó Carolina Pantherst. A hazaiakat irányító Ben Roethlisberger 320 passzolt yarddal, valamint 1-1 passzolt és futott touchdownnal zárt, míg a vendégek közül az összesen 80 yardig jutó Jonathan Stewart teljesítménye érdemel említést.
dec. 24
6:39
"Apáék kirepültek a fészekből" (Behaviour)
Állás és sikerhalmozóként ismert, mégsem ezekre az eredményeire a legbüszkébb, hanem "igazi" feladatára, a családi összetartásban kiteljesedett énjére. Mocsai Lajos feleségével és négy gyermekével, illetve a tucatnyi rokonnal ünnepli a karácsonyt. Ahogy mindig, ma is összejön a család, bárhová sodorta tagjait évközben az élet. Mocsai a hazai sporttörténelem egyik legeredményesebb edzője, és…
dec. 24
6:57
Valakik zöldeket beszélnek (Behaviour)
Amióta a Ferencváros tulajdonosa, Kevin McCabe bejelentette, hogy részben vagy egészben értékesítené a Ferencváros Labdarúgó Zrt. részvényeit, s ebbéli szándékát egy orosz üzleti újságban, valamint a tekintélyes brit pénzügyi lapban, a Financial Times-ban is meghirdette, nap mint nap feszegetik a kérdést: akkor az oroszok már az Üllői úton vannak?
dec. 24
6:59
Világbajnok: Spanyolország, az új kapitány: Egervári (Behaviour)
Volt az idén téli olimpia, futball-vb, Afrika Kupa, és annyi, de annyi sztori, balhé meg tragédia, öröm és bánat, hogy a nagyja máris a feledés homályába veszett. Kár érte, de bánkódni nincs miért: a Népszava, miként teszi azt esztendőről esztendőre, az év végén (szó szerint) sorba vesz mindent, mi érdekes volt a sportvilágban. Év végi múltidéző, 12 hónap 12 cikkben. Július a foci vb jegyében (is)…
dec. 24
8:24
NBA: tíz meccs után először kapott ki a Spurs, nyert a Miami (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 59. játéknapján Orlandóban vereséget szenvedett a ligaelső San Antonio. A Spurs tíz sorozatban megnyert meccs után kapott ki újra. A Miami a 36 pontos LeBron James vezetésével győzött a Phoenix ellen.
dec. 24
9:00
NHL: Crosbyék legyőzték Ovecskinéket, kikapott a Detroit (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 74. játéknapján 13 mérkőzést rendeztek. Az NHL legnagyobb sztárjai közül többek között Alekszandr Ovecskin és Siydney Crosby is ott volt a jégen a Washington–Pittsburgh meccsen – a találkozó után utóbbi örülhetett, hiszen csapata szétlövéssel győzött, ráadásul a gólt és gólpasszt is jegyző kanadai klasszis zsinórban a 23. meccsén szerzett…
dec. 24
9:02
Bayern München: a vezetők szerint Van Bommel az idény végéig marad (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetői szerint a holland Mark van Bommel az idény végéig náluk marad.
dec. 24
10:30
Videoton: a hagyományos teremtornán Takács Lajosról is megemlékeznek (She)
Az idén már 11. alkalommal kerül sor a székesfehérvári kispályás labdarúgótornára. Az eseményt december 28. és 30. között rendezik meg a Videoton Oktatási Központban, 25 csapat indul, az összdíjazás egymillió forint.
dec. 24
11:24
Janics: Korai még a londoni eredményeket találgatni (Infostart)
Az idei év sem volt tökéletes, annak ellenére, hogy a világbajnokságon három arany- és két ezüstérmet is sikerült szerezni - mondta az InfoRádiónak az év női sportolójának választott kajakos, Janics Natasa.
dec. 24
11:24
Bayern München: Kahn szeint világklasszis kapusra van szükség (She)
Világklasszis kapus igazolását tanácsolta volt klubjának, a Bayern Münchennek Oliver Kahn. A német válogatott és a bajor alakulat korábbi hálóőre konkrét nevet ugyan nem említett, de tudni lehet, hogy a Schalkéban futballozó Manuel Neuerre gondolt.
dec. 24
11:26
Női kézilabda: kialakult a Győri Audi ETO februári BL-programja (She)
A Győri Audi ETO kézilabdacsapata rögzítette ellenfeleivel a női Bajnokok Ligája középdöntőinek időpontjait.
dec. 24
11:42
Bayern München: Kahn szerint világklasszis kapusra van szükség (She)
Világklasszis kapus igazolását tanácsolta volt klubjának, a Bayern Münchennek Oliver Kahn. A német válogatott és a bajor alakulat korábbi hálóőre konkrét nevet ugyan nem említett, de tudni lehet, hogy a Schalkéban futballozó Manuel Neuerre gondolt.
dec. 24
12:00
Női kosárlabda: a soproni meccsét kihagyó Taurasi pozitív doppingtesztje (She)
Enyhe serkentővel fennakadt egy doppingvizsgálaton a világ jelenlegi legjobb kosarasának tartott, olimpiai és világbajnok Diana Taurasi, a Rátgéber László által irányított török Fenerbahce játékosa.
dec. 24
13:12
NOB: Jacques Rogge szerint minden tekintetben sikeres évet zárnak (She)
Jacques Rogge megítélése szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az ötkarikás mozgalom minden tekintetben sikeres, jó évet zár 2010-ben.
dec. 24
13:30
Besiktas: Simaót követően Almeida is aláírta a szerződését (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a török Besiktas labdarúgócsapata két portugál válogatott játékossal, Simao Sabrosával és Hugo Almeidával erősíti meg a keretét. Az Atlético Madridtól érkezett szélső csütörtökön, a Werder Brement elhagyó Hugo Almeida pedig pénteken írt alá a török klubhoz.
dec. 24
14:06
Inter: a Gazzetta szerint karácsony után bejelentik Leonardo érkezését (She)
Mint ismeretes, az Inter labdarúgócsapata csütörtökön menesztette Rafa Benítez vezetőedzőt, akit a La Gazetta dello Sport értesülései szerint Leonardo követ.
dec. 24
14:42
Premier League: március 1-jén pótolhatják a Chelsea-MU rangadót (She)
Megvan az új időpontja a múlt vasárnap, december 19-én a havazás miatt elhalasztott Chelsea–Manchester United Premier League-bajnokinak.
dec. 24
15:00
Barcelona: Afellay négy évre aláírt a katalán sztárcsapathoz - hivatalos (She)
Négyéves szerződést írt alá a Barcelona labdarúgócsapatával Ibrahim Afellay, akit ma mutattak be a katalán sztárcsapatnál.
dec. 24
15:02
Labdarúgás: Mourinho úgy véli, ő érdemelné meg az év edzője címet (She)
José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának trénere úgy véli, ő jobban megérdemli az év edzője címet, mint a spanyol válogatottal világbajnok Vicente del Bosque.
dec. 24
15:18
Edzősors: A klub-vb megnyerése felejthetetlen élmény volt - Benítez (She)
Ahogy beszámoltunk róla, tegnap elváltak az Internazionale és Rafa Benítez vezetőedző útjai. A spanyol szakvezető szomorú, de felejthetetlen élmény volt számára a klubvilágbajnoki cím megszerzése.
dec. 24
15:36
Női kosár: Rátgéber a soproni meccs előtt tudta meg Taurasi pozitív tesztjét (She)
Modafinil nevű stimulánssal, vagyis enyhe serkentővel fennakadt egy doppingvizsgálaton a világ jelenlegi legjobb kosarasának tartott, olimpiai és világbajnok Diana Taurasi, a Rátgéber László által irányított török Fenerbahce játékosa. Az MTI megkeresésére a magyar szakember elmondta, pár nappal a Sopron elleni Euroliga-meccs előtt kapták meg a doppingvizsgálat eredményét.
dec. 24
15:54
Dinamo Kijev: bemutatták a csapat új vezetőedzőjét, Jurij Szjomint (She)
Három évre szóló szerződést írt alá, és pénteken már hivatalosan is mint a Dinamo Kijev futballcsapatának vezetőedzője mutatkozott be az ukrán fővárosban Jurij Szjomin.
dec. 24
15:56
Karácsony: kellemes ünnepeket kívánunk az NSO minden olvasójának! (She)
Az amerikai profi ligákban, az angol, a skót és a belga futballbajnokságban tervezett december 25-i és 26-i bajnoki mérkőzések ellenére a sport nem a legmozgalmasabb napjait éli a karácsonyi ünnepek alatt.
dec. 24
16:12
Barca: Teljes a keretünk, a télen mást nem igazolunk - Zubizarreta (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Ibrahim Afellay ma délben négyéves szerződést kötött a Barcelona labdarúgócsapatával. Andoni Zubizarreta a holland futballista bemutatása után jelezte a sajtó képviselőinek, hogy teljessé vált a Barca kerete a tavaszi szezonra, és mást nem igazolnak januárban.
dec. 24
16:48
Sakk: Hou Ji-fan szerezte meg a női világbajnoki címet (She)
Hou Ji-fannak hívják az új női sakkvilágbajnokot. A kínai játékos honfitársnőjét, Zsuan Lu-fejt győzte le a vb-döntőben, amelyet a törökországi Antakyában rendeztek meg.
dec. 24
17:06
Barcelona: Afellay aláírt a katalán sztárcsapathoz - hivatalos (She)
Négy és féléves szerződést írt alá a Barcelona labdarúgócsapatával Ibrahim Afellay, akit ma mutattak be a katalán sztárcsapatnál.
dec. 24
18:36
Bemutatták a Barcelona új szerzeményét (Infostart)
A Barcelona 2015 júniusáig leszerződtette Ibrahim Afellayt a PSV Eindhoventől, a holland a csütörtöki orvosi vizsgálat után pénteken írt alá.
dec. 24
22:30
Leonardo lett az Inter edzője (Infostart)
Leonardót nevezték az Inter labdarúgó-csapatának vezetőedzőjévé.

Keresés