2010. december 22. szerda

dec. 22
0:00
Norvégia: telefontársaság is segít a Brann-nak Korcsmár megszerzésében (She)
Norvég sajtóhírek szerint a Brann Bergen labdarúgócsapatának vezetősége minden követ megmozgat azért, hogy a következő szezonban is a csapatban futballozzon a magyar U20-as világbajnoki bronzérmes védő, Korcsmár Zsolt.
dec. 22
6:03
Morinho, Maradona meg maga az ördög (Behaviour)
Volt az idén téli olimpia, futball-vb, úszó Eb, és annyi, de annyi sztori, balhé meg tragédia, öröm és bánat, hogy a nagyja máris a feledés homályába veszett. Kár érte, de bánkódni nincs miért: a Népszava, miként teszi azt esztendőről esztendőre, az év végén (szó szerint) sorba vesz mindent, mi érdekes volt a sportvilágban. Év végi múltidéző, 12 hónap 12 cikkben. Május a tobzódás hava.
dec. 22
6:57
Dzsudzsák a holland álomcsapatban (Behaviour)
A Goal.com internetes labdarúgó szakportál beválogatta a holland bajnokság őszi szezonjának álomcsapatában Dzsudzsák Balázst, a PSV Eindhoven magyar légiósát.
dec. 22
6:59
Bajnokok bajnokai (Behaviour)
Tegnap díjazták a magyar sportújságírók az év közben legjobb teljesítményt nyújtó sportolóinkat. Nagy meglepetés nem történt, a 320 szavazó a hölgyeknél a kajakos Janics Natasát, a férfiaknál pedig a tornász Berki Krisztiánt, csapatban a Janics, Kovács Katalin kajakpárost, szövetségi kapitányok között Kiss Lászlót, illetve az edzők között Kovács Istvánt, Berki trénerét választották az év…
dec. 22
7:30
Téli olimpia 2018: a sokat bírált Annecy februárban bizonyíthat (She)
Február közepén látogat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szemléző testülete a franciaországi Annecybe, hogy helyszíni tapasztalatokat gyűjtsön a 2018-as téli játékok rendezésére kandidáló város terveiről, elképzeléseiről.
dec. 22
7:48
NHL: kezd magára találni a Washington, a Devils ellen nyert (She)
A Washington Capitals az Ottawa Senators ellen megnyert vasárnapi meccs után ezúttal a New Jersey Devils ellen győzött 5–1-re az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 73. játéknapján. A fővárosiak kezdenek magukra találni a sorozatban nyolc elveszített találkozó után.
dec. 22
8:06
NB II: jogerőre emelkedett a DVTK hárommillió forintos bírsága (She)
Hárommillió forintot fizet a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő DVTK az MLSZ kasszájába, miután a szövetség fellebbviteli ülésén helybenhagyta a fegyelmi bizottság elsőfokú határozatát.
dec. 22
8:24
Inter: Addig nem keresünk edzőt, amíg Benítez ügye tisztázatlan - Moratti (She)
Massimo Moratti, az Inter elnöke tagadta, hogy a klub menesztette Rafa Benítez vezetőedzőt, és már új trénert keres a milánói csapat élére. Ám a vezető szerint a spanyol szakemberrel tisztázni kell a kialakult helyzetet.
dec. 22
9:18
Tenisz: Federer nyert Nadal ellen a jótékonysági gála első meccsén (She)
A svájci Roger Federer legyőzte a spanyol Rafael Nadalt kedd este Zürichben a jelenkor két legjobb férfi teniszezőjének jótékonysági meccsén, amelyet szerdán egy második követ Madridban.
dec. 22
9:36
NHL: kezd magára találni a Washington - a Devils ellen nyert (She)
A Washington Capitals az Ottawa Senators ellen megnyert vasárnapi meccs után ezúttal a New Jersey Devils ellen győzött 5–1-re az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 73. játéknapján. A fővárosiak kezdenek magukra találni a sorozatban nyolc elveszített találkozó után.
dec. 22
9:54
Olympiakosz: Németh Krisztián akár Szélesi csapattársa is lehet (She)
Görög sajtóértesülések szerint Szélesi Zoltán csapata, a görög élvonalban szereplő Olympiakosz Volosz szívesen kölcsönvenné a tavaszi szezonra a pireuszi Olympiakosz magyar csatárát, Németh Krisztiánt.
dec. 22
10:12
A világ második legnagyobb olajcége érdeklődik a Fradi iránt (Infostart)
A Nemzeti Sport értesülése szerint a legnagyobb orosz olajipari cég, a világviszonylatban második Lukoil érdeklődik a Ferencváros iránt. A legeredményesebb magyar futballklub vezetői korábban a Vedomosztyi című lapban hirdetést adtak fel az orosz piacon, partnert keresve. A Lukoil tulajdonosai a világ leggazdagabb emberei közé tartoznak, a cég több országban is támogat labdarúgó-csapatokat.
dec. 22
10:12
Profi ökölvívás: Mosley és Pacquiao május 7-én csap össze egymással (She)
Gyakorlatilag biztosnak tekinthető, hogy 2011. május 7-én a korábbi könnyű-, váltó-, és nagyváltósúlyú világbajnok Shane Mosley ellen lép szorítóba a legtöbbek által a világ legjobb bunyósának tartott Manny Pacquiao.
dec. 22
10:30
Profi ökölvívás: összejött - május 7-én összecsap Mosley és Pacquiao (She)
Gyakorlatilag biztosnak tekinthető, hogy 2011. május 7-én a korábbi könnyű-, váltó-, és nagyváltósúlyú világbajnok Shane Mosley ellen lép szorítóba a legtöbbek által a világ legjobb bunyósának tartott Manny Pacquiao.
dec. 22
10:32
FTC: Prukner ismét elmondta, átigazolási díjat nem tudnak fizetni (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója, Prukner László egy szurkolói portálnak adott interjúban ismét elmondta azt, amit korábban a Nemzeti Sport kérdésére is kifejtett: a klub télen sem tud átigazolási díjat fizetni egyetlen játékosért sem.
dec. 22
10:48
Mourinhóval tartanak a madridi futballisták (Infostart)
A kapus Iker Casillas szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának játékosai támogatják vezetőedzőjüket, José Mourinhót abban a minap megfogalmazott törekvésében, hogy nem minősíti a játékvezetők tevékenységét.
dec. 22
10:48
Real Madrid: Mourinho dirigál, mi mindenben mellette állunk - Casillas (She)
A kapus, Iker Casillas szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának játékosai támogatják vezetőedzőjüket, José Mourinhót abban a minap megfogalmazott törekvésében, hogy nem minősíti a játékvezetők tevékenységét.
dec. 22
11:06
Chile: bizonytalan futballhelyzet; barátságos meccs a franciák ellen (She)
A Chilei Labdarúgó-szövetség elnöke, Mayne-Nicholls bejelentette, megegyeztek a francia szövetséggel egy augusztusi felkészülési mérkőzésben. A sportvezető jövője azonban egyelőre bizonytalan, ahogy a szövetségi kapitány személye is.
dec. 22
11:08
Barcelona: a csapatból egyedül Messi szilveszterre is pihenőt kapott (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője úgy döntött, hogy a katalán csapatból egyedül Lionel Messi hosszabb téli pihenőt kap: az argentin futballistának csak január elején kell csatlakoznia a kerethez, míg a többieknek már december 29-én véget ér a rövidke szabadság.
dec. 22
11:24
Aachen: Stieber Zoltán kihagyhatja a Német Kupa nyolcaddöntőjét (She)
A német másodosztályú Alemannia Aachen magyar labdarúgója, Stieber Zoltán erőnléti problémák miatt kihagyhatja csapata szerda esti, Eintracht Frankfurt elleni Német Kupa-nyolcaddöntőjét.
dec. 22
11:42
Barcelona: a csapatból egyedül Messi kapott pihenőt szilveszterre is (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője úgy döntött, hogy a katalán csapatból egyedül Lionel Messi kap hosszabb téli pihenőt: az argentin futballistának csak január elején kell csatlakoznia a kerethez, míg a többieknek már december 29-én véget ér a rövidke szabadság.
dec. 22
11:44
West Ham: a szertáros szólt Kurucz 16 éves társának, hogy utazik Blackburnbe (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United fiatal kapusa, Jake Larkins nem sokkal indulás előtt tudta meg, hogy a felnőttcsapattal kell utaznia Blackburnbe.
dec. 22
11:46
PSV: menedzsere szerint Dzsudzsák Balázsnak sok érdeklődője van (She)
Menedzsere szerint sok érdeklődője van Dzsudzsák Balázsnak, a holland PSV Eindhoven magyar labdarúgójának, ám Vörösbaranyi József egyelőre konkrétumról nem tudott beszámolni szerdai televíziós interjújában.
dec. 22
12:00
PSV: menedzsere szerint sok érdeklődője van Dzsudzsák Balázsnak (She)
Menedzsere szerint sok érdeklődője van Dzsudzsák Balázsnak, a holland PSV Eindhoven magyar labdarúgójának, ám Vörösbaranyi József egyelőre nem tudott beszámolni konkrétumról szerdai televíziós interjújában.
dec. 22
12:02
DVSC: Kondás Elemér is szóba jöhet Herczeg András utódjaként (She)
Szima Gábor, a DVSC labdarúgócsapatának elnöke a klub hétfői igazgatótanácsi ülése után – amelyen Herczeg András bejelentette, nem folytatja az első csapat irányítását – elmondta, még senkivel sem tárgyaltak a vezetőedzői poszt betöltéséről. A találgatások azonban megkezdődtek...
dec. 22
12:18
Teremlabdarúgó-bajnokság: ötmillió forintot ér az első helyezés (She)
Ötmillió forintot kap a győztes a januárban sorra kerülő Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokságon, amelyen 19 csapat küzd meg a fődíjért.
dec. 22
12:20
Légióssors: Simon András szakított a Liverpoollal, az „egész” NB 1 vinné (She)
Simon András szerződést bontott a Liverpoollal – a szakításról több találgatás is megjelent angol internetes oldalakon, és a hírt a Nemzeti Sport Online kérdésére a csatár ügyeit intéző CMG menedzseriroda is megerősítette. Kövesdi Viktor elmondta, az NB 1-ből szinte minden magyar csapat megkereste már őket, de januárnál előbb nem születik döntés a csatár jövőjéről.
dec. 22
12:36
Labdarúgás: Bale hiába menne az olimpiára, a walesiek nem engedik (She)
A Walesi Labdarúgó-szövetség (FAW) nem fogja engedélyezni a walesi játékosok szerepeltetését a 2012-es londoni olimpián Nagy-Britannia válogatottjában, így a Tottenham szélsőjének, Gareth Bale-nek is megtiltja a részvételt.
dec. 22
12:38
Argentína: csinos női gyeplabdázó az év sportolója, Messi csak második (She)
Az argentin sportújságírók a női gyeplabdázó Luciana Aymart választották meg Argentínában az év sportolójának, aki Lionel Messit, a Barcelona labdarúgóját előzte meg a voksoláson.
dec. 22
12:40
Labdarúgás: Dzsudzsák Bodor ellen, Megyeri kezdhet - program (She)
Szerdán több országban is kupamérkőzéseket rendeznek. Spanyolországban a Real Madrid hazai pályán fogadja a Levantét a Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, míg más országokban magyar légiósainkért szoríthatunk. Dzsudzsák Balázs csapata Bodor Boldizsárék otthonába látogat, Megyeri Balázs pedig kezdőként védhet a Görög Kupában. Stieber Zoltán játéka kérdéses a Frankfurt elleni…
dec. 22
13:12
Anglia: David Bernstein lett a futballszövetség új elnöke (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) szerda reggeli ülésén David Bernsteint nevezte ki az elnöki posztra.
dec. 22
13:30
Válogatott: mégsem Bakiban, hanem Dubaiban játszunk Azerbajdzsánnal (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) pontosította tegnapi hírét, miszerint a magyar válogatott Bakiban lép pályára Azerbajdzsán ellen. A szövetség közleménye értelmében mégsem az azeri fővárosban, hanem Dubaiban csap össze a két együttes.
dec. 22
13:48
Dubajban lesz a magyar-azeri focimeccs (Infostart)
Az egyesült arab emírségekbeli Dubajban lép pályára barátságos mérkőzésen február 9-én Azerbajdzsán ellen a magyar labdarúgó-válogatott.
dec. 22
13:48
Női kézilabda: Tóth Tímea elköszönt a Váctól, másutt folytatja (She)
A válogatott Tóth Tímea szerdán bejelentette: megválik váci klubjától, s új együttest keres.
dec. 22
13:50
A Manchester City volt elnöke lesz az angol szövetség első embere (Infostart)
David Bernsteint, a Manchester City korábbi első emberét választották szerdán az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) elnökévé.
dec. 22
14:06
Ökölvívás: Keszthelyen lesz a junior férfi Európa-bajnokság (She)
Szerdán eldőlt, hogy Keszthely lesz a házigazdája jövőre a junior ökölvívók Európa-bajnokságának.
dec. 22
14:24
Bayern: Demichelis ma búcsúzik, a Málagához kerül kölcsönbe (She)
Távozik a Bayern Münchentől, és fél évre a spanyol élvonalban szereplő Málagához szerződik Martín Demichelis.
dec. 22
14:26
Spanyolország: a Barca tehetsége ingyen távozik a klubtól (She)
A L'Équipe értesülései szerint a Barcelona 24 éves labdarúgója, Manuel Nolito négyéves szerződést írt alá a portugál Benficával, amelyhez 2011 nyarán csatlakozik, mivel júniusban lejár a szerződése a katalán klubbal.
dec. 22
14:42
E-mailben rúgták ki Benítezt (Infostart)
Olasz lapértesülések szerint e-mailben értesítette az Inter vezetősége menesztéséről Rafael Benítez vezetőedzőt.
dec. 22
14:42
MTK: a Liverpoolban is megforduló Pölöskei kész az NB I-re (She)
Az MTK középpályása, a két év alatt két súlyos sérülést is szenvedő Pölöskei Zsolt – aki a nyáron tért haza a Liverpoolból – újra egészséges, így a tavasszal akár bemutatkozhat az NB I-ben.
dec. 22
14:44
Formula-1: Vitalij Petrov további két évig a Renault-nál marad (She)
Két évvel meghosszabbították Vitalij Petrovnak, a Formula–1-es Renault-istálló pilótájának a szerződését.
dec. 22
14:46
Blog: Keddi káosz - Dan Connollytól a Bajzát Péter-fesztiválig (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett Bálint Mátyás blogjában, a Keddi káoszban. Mostani egyvelegében többek között egy szenzációs amerikaifocistáról, riporterekről és az úgynevezett Bajzát Péter-fesztiválról is említést tesz.
dec. 22
15:00
Tóth Tímea elhagyja a váci kézilabdacsapatot (Infostart)
Tóth Tímea, a magyar női kézilabda-válogatott balátlövője szerdán bejelentette, elhagyja klubját, a SYMA-Váci NKSE-t, s új csapatot keres.
dec. 22
15:00
Atlétika: vallott a doppingbotrányba keveredő spanyol világbajnok (She)
Szerdán megjelent a doppingügyét tárgyaló bíróság előtt, és vallomást tett a 3000 méteres akadályfutás női világbajnoka, Marta Domínguez.
dec. 22
15:36
FTC: A teremtorna jól kiegészíti a felkészülésünket - Prukner (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság szegedi csoportjában szerepel majd a Ferencváros. Prukner László a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, a torna jól kiegészíti a felkészülésüket.
dec. 22
15:38
Videó: André Alves nagyszerű szóló után emelt a kapuba (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Videotonban játszó André Alves gólt szerzett a szülővárosában, Douradosban rendezett jótékonysági gálamérkőzésen, amelyen a helyi All Star-csapat ellen játszottak a városból elkerülő, mostanság külföldön vagy Brazília más régióiban szereplő helyi futballisták. A meccset a „nyaralók válogatottja" nyerte meg 3–1-re. Alves a találkozó első gólját szerezte. Nézze…
dec. 22
15:57
Leonardo lehet Benítez utódja az Internél (Metropol)
Olasz sajtóértesülés szerint a korábban az AC Milant irányító brazil Leonardo lehet a spanyol Rafael Benítez utódja az FC Internazionale vezetőedzői posztján.
dec. 22
16:30
Bodnár visszatér a Red Bull Salzburgba (Infostart)
Visszatér korábbi csapatához, az osztrák Red Bull Salzburghoz Bodnár László, 46-szoros magyar válogatott labdarúgó.
dec. 22
16:30
Négysáncverseny: Schlierenzauer nem lesz ott az első két helyszínen (She)
Térdsérülése miatt biztosan nem áll rajthoz a december-januári Négysáncverseny első két németországi állomásán, Oberstdorfban és Garmisch-Partenkirchenben Gregor Schlierenzauer, az osztrákok olimpiai és világbajnok síugrója.
dec. 22
16:32
Légióssors: Nehéz volt megegyezni a Red Bull-lal - Bodnár László (She)
Bodnár László a Nemzeti Sport Online megkeresésére megerősítette, hogy a szezon végéig szerződést kötött a Red Bull Salzburggal.

Keresés