2010. december 9. csütörtök

dec. 9
0:33
BL: Ez volt az eddigi legjobb meccsem a Realban - Benzema (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában a Real Madrid hazai pályán 4–0-ra nyert az Auxerre ellen, ezzel veretlenül megnyerve csoportját. A mérkőzésen három gólt szerző Karim Benzema a találkozót követően elmondta, hogy ez volt eddigi legjobb meccse a Real mezében.
dec. 9
0:37
Női kézilabda Eb: A magyarok szuper-agresszívek voltak - Ayglon (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott 21–18-ra legyőzte Franciaországot az Európa-bajnokságon, a D-csoport második fordulójában.
dec. 9
7:06
H, mint hű micsoda izgalmak (Behaviour)
Megesik, hogy a kevés is elég, s van olyan, hogy a sok is kevés: a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének mai záró felvonása előtt mindkettőre akad példa. Miközben az AC Milan 8 ponttal biztosította be továbbjutását, előfordulhat, hogy a H jelű kvartettban 12 legföljebb az Európa Ligához lesz elég.
dec. 9
7:08
Két Lotus, négy autó, sok vita (Behaviour)
Tegnap hivatalossá vált, hogy a Renault eladta F1-es csapatának összes részvényét a Genii Capitalnak, amelyhez csatlakozott - 100 millió dolláros névhasználati jogért cserébe - a Group Lotus, így 2011-ben már Lotus Renault GP néven áll rajthoz az idén a konstruktőrök között 5. helyen végzett francia istálló.
dec. 9
7:10
Platinit "kiakasztotta" a magyar kakashere (Behaviour)
Michel Platini rövid budapesti látogatása során tegnap reggel egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnökkel, majd találkozott Csányi Sándorral, az MLSZ első emberével. S mielőtt koradélután repülőre ült volna, szakított időt arra is, hogy sajtótájékoztatót tartson.
dec. 9
7:21
Elmarad Klicsko hétvégi meccse (Metropol)
Vlagyimir Klicsko sérülés miatt lemondta a szombati manheimi címmeccsét a brit Dereck Chisora ellen. A három profi bokszszervezet - az IBF, a WBO és az IBO - világbajnoki övét birtokló Vlagyimir Klicsko szerda délután edzés közben megsérült.
dec. 9
7:39
Szingapúrban is van gyereke Ronaldónak (Metropol)
A 34 éves csatár szerdán egy közösségi oldalon jelentette be, hogy immár bizonyosan ő az apja az ötéves Alexandernek, aki édesanyjával jelenleg Szingapúrban él.
dec. 9
8:57
Győri ETO: hangulatos disznóvágással zárta az évet a csapat - fotó (She)
A labdarúgó élvonalban szereplő Győri ETO szerdán egy hangulatos disznóvágással zárta az idei évi közös munkát. A klub honlapjának beszámolója szerint a csapattagok közül meglepően sokan vették ki részüket a munkából, és nagy meglepetésre – a malachússal nem éppen nagy barátságban lévő – Eugen is beszállt a pucolásba.
dec. 9
9:33
Ferencváros: a zöld-fehér klub szerződést bontott Samuel Stockleyval (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, 16 fordulót követően 28 ponttal a negyedik helyen álló Ferencváros vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Samuel Stockleyval.
dec. 9
11:39
Mátéfi: A szíve segítette győzelemhez a csapatot (Infostart)
Nagy bravúr a franciák elleni győzelem; azért sikerült nyerni, mert az ellenfél nem tudott mit kezdeni a nyitott védekezéssel - mondta az InfoRádiónak a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Mátéfi Eszter hozzátette: a továbbiakban igyekeznek javítani a támadójátékon is.
dec. 9
13:09
Gólzsákok és felfedezettek a BL álomcsapatában (Infostart)
Befejeződött a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre, a Goal.com szakportál pedig összeállította az ősz álomtizenegyét.
dec. 9
13:18
Húsz magyar doppingellenőr Londonban (Metropol)
A Magyar Antidopping Csoport (MACS) munkájának elismeréseként a londoni olimpia szervezőbizottsága a MACS húsz doppingellenőrét választotta be a 2012-es nyári ötkarikás játékok nemzetközi ellenőri csapatába.
dec. 9
14:03
Videó: remeg a vb-re felújított nürnbergi stadion a tomboló drukkerektől (She)
A hétvégi Nürnberg–Borussia Dortmund Bundesliga találkozón (0–2) a vendégszurkolók számára fenntartott lelátórész meglehetősen veszélyesnek tűnt. A győzelmi mámorban ugráló, éneklő drukkerek feje fölött hullámzik a 56.2 millió euróért felújított 48 ezer embert befogadni képes nürnbergi stadion.
dec. 9
14:57
Haladás: Halmosival és egy ciprusi légióssal is tárgyalnak - sajtóhír (She)
A nyugat.hu értesülései szerint a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője, Aczél Zoltán a téli szünetben öt játékossal szeretné megerősíteni az együttes keretét. Az internetes oldal úgy tudja, több futballistával, köztük a korábbi válogatott középpályással, Halmosi Péterrel is megkezdődtek a tárgyalások.
dec. 9
15:24
Jó esélye van Magyarországnak a 2017-es Világjátékok rendezésére (Metropol)
Ron Froehlich, a Világjátékok nemzetközi szövetségének elnöke jó esélyt lát arra, hogy Budapest és Gödöllő közösen rendezhesse meg a 2017-es Világjátékokat.
dec. 9
15:51
Kikosarazta volt edzőjét Beckham (Infostart)
David Beckham nem igazol az angol másodosztályú Leicester csapatához, noha a volt angol szövetségi kapitány, Sven-Göran Eriksson hívta.
dec. 9
16:09
Kerékpár: az olaszok egy egész családot eltiltanának doppingolásért (She)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) azt tervezi, hogy Lorenzo Bernucci kerékpáros mellett az egész családját eltiltja mindenféle sporteseménytől doppingvétség miatt. A T-Mobile csapatától 2007-ben doppingolás miatt elbocsátott versenyzőre hat-, családtagjaira fejenként négyéves eltiltást kér mindenféle sporteseményeken való részvételtől a szervezet ügyésze.
dec. 9
16:45
Elkészült az első versenyhelyszín a londoni olimpiára (Infostart)
A broxbourne-i szlalom kajak-kenu pályával elkészült a londoni olimpia első versenyhelyszíne - 18 hónappal a játékok 2012. július 27-i megnyitója előtt.
dec. 9
16:45
Disznóöléssel kovácsolták a győri csapategységet (Blikk)
dec. 9
16:47
Klicsko megsérült (Blikk)
Mannheim — Elmarad Vlagyimir Klicsko (34) Dereck Chisora (28) elleni, holnapra kiírt világbajnoki címmeccse.
dec. 9
16:54
Nehéz ellenfél vár majd a Barcelonára a BL-ben (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség jövő hét pénteken tartja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását, melyen olyan kitételek vannak, miszerint csoportelső csak csoportmásodikkal találkozhat, valamint két azonos nemzetbeli csapat, illetve azonos négyesben szerepelt gárdák nem kerülhetnek össze.
dec. 9
17:03
Capello lehet az Inter megmentője (Infostart)
Rafael Benítez napjai meg vannak számlálva az Internél, az angol szövetségi kapitány, Fabio Capello veheti át a kék-feketék irányítását olasz lapértesülések szerint.
dec. 9
17:21
NB II: jövőre pótolják az elmaradt Fradi II-Honvéd II meccset (She)
Immár biztos, hogy jövőre pótolják a labdarúgó NB II őszi szezonjának egyetlen le nem játszott mérkőzését.
dec. 9
17:48
Nem lesz sztrájk a hétvégén az olasz bajnokságban (Metropol)
Nem marad el az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulója, miután a csütörtöki egyeztetések sikerrel zárultak a játékosok és a klubok között.
dec. 9
17:57
Elmarad a hétvégén az olasz futballsztrájk (Infostart)
Nem marad el az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulója, miután a csütörtöki egyeztetések sikerrel zárultak a játékosok és a klubok között.
dec. 9
17:59
Később kezdődne a vb a fáradt focisták miatt (Infostart)
z eddig megszokottnál később kezdődhet a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság, mert a nemzetközi szövetség (FIFA) hosszabb pihenőt szeretne biztosítani a szezont végigjátszó futballistáknak.
dec. 9
19:36
Eltiltással fenyegeti Ghánát a FIFA (Metropol)
Ha a politika a továbbiakban is beavatkozik a Ghánai Labdarúgó Szövetség belügyeibe, akkor a világbajnoki negyeddöntős afrikai országot eltiltással büntetheti a nemzetközi szövetség, amely vasárnapig adott határidőt a helyzet rendezésére.
dec. 9
20:03
Inter: Benítezzel az általános igazgató sem elégedett, Capello érkezhet? (She)
Az Internazionale általános igazgatója, Ernesto Paolillo csatlakozott Massimo Moratti klubelnökhöz, és nemtetszését fejezte ki az együttes szereplését illetően. Moratti korábban azt nyilatkozta, hogy nem a sérülésekkel van a gond, hanem a rossz szemlélettel.
dec. 9
21:33
Szerbia: a horvátok legendája lett a Crvena zvezda vezetőedzője (She)
A szerdai sajtóértesüléseknek megfelelően csütörtökön a volt jugoszláv és horvát válogatott Robert Prosineckit nevezték ki a szerb Crvena zvezda labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
dec. 9
22:27
NB II: a kölcsönben lévő Márkus Tibor végleg Budaörsre került (She)
Továbbra is az NB II-ben szereplő Budaörs SC-t erősíti a korábban a Ferencvárosnál is megfordult támadó, Márkus Tibor. A Paksról kölcsönvett rutinos futballista immár végleg a budaörsieké.

Keresés