2010. december 12. vasárnap

dec. 12
9:42
Dzsudzsákék döntetlenje, Fehér gólt szerzett (Metropol)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló, listavezető PSV Eindhoven szombaton gólnélküli döntetlent játszott a De Graafschap vendégeként a holland labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
dec. 12
11:57
Videó: csak ránézésre volt ijesztő a nürnbergi stadion mozgó szektora (She)
Akár szerencsének is mondhatnánk, hogy nem történt katasztrófa a német labdarúgó-bajnokság múlt heti, Nürnberg–Dortmund (0–2) mérkőzésén, azonban nem így van. A vendégek már vezettek, amikor szurkolóik örömükben olyan hevesen biztatták kedvenceiket a nekik szánt felső szektorban, hogy az mozogni kezdett.
dec. 12
12:12
4,3 millió dollárért kelt el a kosárlabda alapítójának első szabálygyűteménye (Behaviour)
Rekordáron kelt el a kosárlabda első szabálygyűjteménye, New Yorkban egy árverésen - közölte szombaton a BBC. A Sotheby's aukciós ház licitjén négy millió 300 ezer dollárnál csapott le harmadszor is kalapács. Ennyit még soha nem fizettek egy sportereklyéért. A játék kanadai kitalálója, James Naismith 1891-ben írta le két oldalon a 13 alapszabályt.
dec. 12
12:33
Több mint 113 ezren egy egyetemi hokimeccsen (Infostart)
Nézettségi világcsúcsot döntött, és a Guinness-féle különleges rekordok könyvébe is bekerülhet az egyesült államokbeli egyetemi jégkorongliga michigani házi rangadója, amelyre 113 ezernél is többen - egészen pontosan 113.411-en - voltak kíváncsiak szombat este a Michigan Stadionban.
dec. 12
12:35
Tévezt nem engedi el a Manchester City (Infostart)
A Manchester Citynél hallani sem akarnak arról, hogy "egy ilyen ígéretes szezon" közben távozzék az élvonalbeli angol futballgárda argentin csapatkapitánya, Carlos Tévez.
dec. 12
13:27
Ajax: Somogyi Csaba már januárban az amszterdamiak játékosa lehet (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Somogyi Csaba, a REAC labdarúgócsapatának kapusa már januártól a holland Ajax Amsterdamban folytathatja pályafutását.
dec. 12
14:03
Drogba, Eto'o vagy Gyan lehet Afrika legjobbja (Infostart)
Didier Drogba, Samuel Eto'o vagy Asamoah Gyan lehet 2010-ben a legjobb afrikai labdarúgó.
dec. 12
14:03
Alpesi sí: német bánat, francia öröm St. Moritzban (She)
A svájci St. Moritzban óriás-műlesikló futammal folytatódott a hölgyek alpesisí-világkupa sorozata. A győzelmet a francia Tessa Worley szerezte meg a finn Tanja Poutiainen és a szlovén Tina Maze előtt. Az első futamban élen álló német Rebensburg csak a tizedik lett, honfitársa, a második Hölzl pedig kiesett.
dec. 12
15:51
U16: a válogatott kikapott a szerbektől, harmadik helyen zárt Izraelben (She)
A magyar U16-os válogatott lejátszotta utolsó mérkőzését is az izraeli nemzetközi tornán, Pisont István szövetségi edző együttese 1–0-ás vereséget szenvedett a szerb korosztályos csapattól, és ezzel a harmadik helyen végzett a viadalon.
dec. 12
16:42
Beomlott a minneapolisi Metrodome stadion teteje a hótól (Behaviour)
Beomlott a minneapolisi Metrodome nevű amerikai futballstadion felfújható teteje, miután egy nap alatt több mint 40 centiméter hó esett az amerikai nagyvárosban - közölték vasárnap helyi illetékesek.
dec. 12
17:03
Serie A: Vass Ádámék legyőzték Komanékat, sikerrel járt a Roma is (She)
Francesco Totti elrontott büntetője ellenére a Roma legyőzte a Barit, a Vass Ádámmal felálló Brescia pedig legyűrte a Koman Vladimirt csereként bevető Sampdoriát az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
dec. 12
17:39
A Brescia legyőzte a Sampdoriát a "magyar" meccsen (Infostart)
A kiesés ellen küzdő Brescia hazai pályán meglepetésre legyőzte a Sampdoriát az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Milan magabiztosan, 3-0-ra nyert a Bologna otthonában, s továbbra is vezeti a tabellát.
dec. 12
17:57
Videó: mesterhármas is kellett a holland bajnok kitöméséhez (She)
Mint arról beszámoltunk, a holland bajnokságban a Heerenveen hazai pályán 6–2-re lelépte a bajnoki címvédő Twente együttesét. Nézze meg a találkozó góljait, többek között Ousama Assaidi mesterhármasát!
dec. 12
18:33
NFL: hétfőn Detroitban játszik egymással a Minnesota és a Giants (She)
Több mint egy nappal elhalasztották, azaz magyar idő szerint kedd hajnali 1.20 órakor rendezik meg a Minnesota Vikings–New York Giants NFL-mérkőzést, méghozzá Detroitban. A változtatásra azért van szükség, mert a nagy hó beszakította a minnesotai stadion fedelét.
dec. 12
18:51
Férfi röplabda Extraliga: a Kecskemét az alapszakasz győztese (She)
A Kecskemét nyerte meg a férfi röplabda Extraliga alapszakaszát, miután könnyedén győzött a MAFC ellen a vasárnapi játéknap második mérkőzésén, és a korábbi találkozón a Kazincbarcika vereséget szenvedett a Dunaferrtől.
dec. 12
19:27
Bundesliga: Szalaiék egygólos vereséget szenvedtek a Schalkétől (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 16. fordulójának záró mérkőzésén a Schalke 1–0-ra győzött Szalai Ádám és Lőw Zsolt együttese, a Mainz ellen.
dec. 12
19:29
Ligue 1: a Lyonnak megvan a tízes, a Saint-Étienne-nek nincs (She)
A Lyon 2–0-ra legyőzte a Toulouse-t vasárnap este, és immár tíz forduló óta veretlen a francia labdarúgó-bajnokságban.
dec. 12
19:31
FTC: Örülök, hogy középső védőként kell bizonyítanom - Csizmadia (She)
Remek teljesítményt nyújtott az őszi szezonban a Ferencváros labdarúgócsapatának védője, Csizmadia Csaba. A válogatott játékos a ferencvárosi szurkolók szerint a legjobb teljesítményt nyújtotta a bekksorból az ősszel.
dec. 12
19:36
Női kosárlabda NB I: nyert a Pécs (Metropol)
A címvédő Pécs öt ponttal nyert az FTC otthonában a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 12
20:48
Már bravúr kell az elődöntőhöz (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott az Európa-bajnokság lillehammeri középdöntőjében vasárnap 26-25-re legyőzte az ukrán csapatot. A Mátéfi-csapatnak az elődöntőhöz kedden a hollandokat, szerdán pedig éppen a svédeket kellene verniük, és lehet, hogy még ez is kevés lesz a négybe kerüléshez.
dec. 12
20:50
Magyar-román jégkorongliga: győzött az FTC (Metropol)
A Ferencváros simán nyert az Újpest ellen a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga alapszakaszának vasárnapi zárómérkőzésén.
dec. 12
20:57
Serie A: Juventus-Lazio mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Az olasz-labdarúgó bajnokság 16. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a  Juventusa a Lazót fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
dec. 12
20:59
Primera División: a Real Madrid könnyedén legyőzte Pintéréket (She)
A Real Madrid magabiztosan, 3–1-re megverte a Zaragozát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A hazaiak magyar légiósa, Pintér Ádám a hajrában állt be csereként. Cristiano Ronaldo tovább növelte góljainak számát a bajnokságban.
dec. 12
21:51
Remekül küzdve nyert a női kézilabda-válogatott az Eb-n (Infostart)
Újabb lépéssel került közelebb a reménybeli elődöntőhöz a magyar női kézilabda-válogatott azzal, hogy a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság lillehammeri középdöntőjében 26-25-re legyőzte az ukrán csapatot.
dec. 12
21:51
Videó: Mourinho „lekönyökölte” segítőit Benzema hibája után (She)
Meglehetősen feszülten ült a kispadon José Mourinho Zaragozában. A Real Madrid portugál mestere Karim Benzema kihagyott helyzete után „lekönyökölte” a mellette ülő segítőket.
dec. 12
22:09
Női röplabda Extraliga: ötszettes meccsen nyert az Újpest (She)
Az Újpest 3:2-re megverte a Békéscsabát hazai pályán a női röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi fordulóján.
dec. 12
22:27
Ciprus: sorozatban a harmadik bajnokiját nyerte meg Leandro csapata (She)
A brazil-magyar Leandrót foglalkoztató Omonia Nicosia 2–0-ra legyőzte az AEK Larnacát a ciprusi labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján.
dec. 12
23:21
Serie A: Kraszics kései villanása döntött a Lazio ellen (She)
Az olasz-labdarúgó bajnokság 16. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Juventus a Laziót fogadta. A találkozó egy gyors hazai góllal indult, de a Lazio az első negyedóra végén egalizálni tudott. Az első félidő lüktető irama jócskán visszaesett a folytatásra, ami sokáig komoly helyzet nélkül telt el, de a hosszabbításban jött Milos Kraszics, aki előbb veszélyes helyen harcolt ki szabadrúgást…

Keresés