2010. december 3. péntek

dec. 3
0:00
Videó: PSV-múzeum és egy kávé Erwin Koemannal (She)
Szurkol a magyar válogatottnak, van amiért irigyli utódját, Egervári Sándort és még mindig imádja a kávét. Erwin Koeman magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya Eindhovenben, a PSV stadionban találkozott az Nemzeti Sport munkatársával és az NSO Tv kamerájával.
dec. 3
0:18
El, E-csoport: a Dinamo Kijev kiütötte a BATE-t, együtt jutottak tovább (She)
Két keleti továbbjutó a labdarúgó Európa-liga E-csoportjából: a Dinamo Kijev 4–1-es, kiütéses győzelmet aratott a BATE Boriszov otthonában, ezzel pedig mindkét együttes 10 pontos és továbbment, a Sheriff–AZ mérkőzés végeredménye 1–1.
dec. 3
6:48
Nem hagyja magát, tiltakozik a Győr (Behaviour)
Hivatalos válaszra vár a Győri Audi ETO vezetősége az EHF-től annak ügyében, hogy miként fordulhatott elő, hogy hirtelen megváltoztatta a női kézilabda BL középdöntőjének sorsolását, ami igencsak hátrányosan érinti Görbiczéket.
dec. 3
6:50
Idén már nem lesz több foci (Behaviour)
Az MLSZ versenybizottsága tegnapi rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy 2011. február 26-ra elhalasztja a Monicomp Liga 17. fordulóját.
dec. 3
6:52
Komandósok védik a francia teniszezőket (Behaviour)
Mától vasárnapig rendezik meg Belgrádban a Davis Kupa idei fináléját, melyen Szerbia és Franciaország csap össze egymással.
dec. 3
6:54
Akiket a pénz szaga megcsapott... (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága Zürichben Oroszországnak adta a 2018-as, és Katarnak a 2022-es világbajnokság rendezési jogát. A döntést várhatóan több irányból is támadják majd.
dec. 3
7:12
NFL: a Philadelphia győzelmet érően hajrázott a Houston ellen (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 13. fordulójában a Philadelphia Eagles pályaválasztóként tíz ponttal győzött a Houston Texans ellen.
dec. 3
9:48
Továbbjutott a Besiktas, a Liverpool és a PSG (Metropol)
A Besiktas, a Liverpool és a Paris Saint-Germain az utolsó kör eredményeitől függetlenül bebiztosította továbbjutását a labdarúgó Európa Ligában.
dec. 3
10:12
Jégkorong: Kóger gólt lőtt Szupernek, a Laredo szétlövésben nyert (She)
A Central Hockey League-ben (CHL) egymás ellen szerepelt a liga két magyar válogatott légiósa, Szuper Levente és Kóger Dániel. A találkozón utóbbi lehetett boldogabb (2–1), előbbi egyéni elismeréssel vigasztalódhatott.
dec. 3
10:14
Anglia: a Portsmouth a bírósághoz fordul az Inter miatt Muntari ügyében (She)
Angol lapértesülések szerint a Portsmouth a bírósághoz fordul a ghánai Sulley Muntari ügyében, mivel klubja, az olasz Inter még nem törlesztette a labdarúgó átigazolásáért járó díjat.
dec. 3
10:16
Kick-box: a csepeli Király Team 25. születésnapját ünnepelte (She)
Az elmúlt negyedszázad sportolói ünnepelték együtt a csepeli Király Team Kick-Box Akadémia 25. születésnapját. Az egyesület alapítója és vezetője a számtalan világ- és Európa-bajnoki aranyérem után tovább bővítené a csapatot, ezúttal hátrányos helyzetű fiatalokkal.
dec. 3
10:30
Anglia: a Portsmouth bírósághoz fordul az Inter miatt Muntari ügyében (She)
Angol lapértesülések szerint a Portsmouth bírósághoz fordul a ghánai Sulley Muntari ügyében, mivel klubja, az olasz Inter még nem törlesztette a labdarúgó átigazolásáért járó díjat.
dec. 3
11:54
Supka Attila visszatér Kispestre (Metropol)
Január elsejétől ismét Supka Attila irányítja a labdarúgó Monicomp Ligában szereplő Budapest Honvéd szakmai munkáját.
dec. 3
12:00
Man. Utd.: a klub 19.5 millió eurós ajánlatot készül tenni Marinért (She)
Angol lapértesülések szerint a Manchester United szerződtetné a Werder Bremen német labdarúgóját, Marko Marint. A hírek szerint a „vörösök ördögök" 19.5 millió eurót sem sajnálnának a 21 éves tehetségért.
dec. 3
12:48
NBA: James győzelemmel tért vissza Clevelandbe (Metropol)
A Miami Heat a 38 ponttal záró LeBron James vezetésével 118-90-re győzött a Cleveland Cavaliers vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
dec. 3
13:12
Atlético Madrid: Agüero már spanyol állampolgárként hosszabbíthat (She)
Péntektől az argentin mellett már spanyol állampolgársággal is rendelkezik Sergio Agüero, a spanyol Atlético Madrid labdarúgócsapatának támadója.
dec. 3
14:06
Szolnok: négy rutinos védő is szabadlistára került az újoncnál (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szolnok négy rutinos védőjét, név szerint Schindler Szabolcsot, Molnár Zoltánt, Pető Zoltánt és Hegedűs Gyulát szabadlistára tette.
dec. 3
14:24
Szolnok: Schindler Szabolcs, Molnár Zoltán és Pető Zoltán is szabadlistán (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szolnok négy rutinos védőjét, név szerint Schindler Szabolcsot, Molnár Zoltánt, Pető Zoltánt és Hegedűs Gyulát szabadlistára helyezte a Nemzeti Sport információi szerint.
dec. 3
14:42
DVSC: hétfőtől a fővárosban is kapható jegy a Sampdoria elleni meccsre (She)
Hétfőtől Budapesten, a Syma csarnok Dózsa György út felőli pénztárában is lehet jegyet kapni a DVSC-TEVA–Sampdoria Európa-liga-mérkőzésre. A debreceniek idénybeli utolsó nemzetközi kupatalálkozójára 1500 és 8000 forint között árulják a belépőket.
dec. 3
14:54
Egy év múlva nulla forintja lesz az FTC-nek (Metropol)
Egy év múlva nulla forintja lesz az FTC-nek - jelentette ki Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnökségi tagja.
dec. 3
15:00
Orosháza: Retek, Pálinkó, Piti, Pardi és Tüskés is távozik (She)
Öten távoznak a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 12. helyén álló Orosháza FC-től.
dec. 3
15:02
Profi ökölvívás: a detroiti Silverdome-ban lesz 2011. első szupermeccse (She)
A nyolcvanezer néző befogadására képes detroiti Silverdome ad otthont 2011. első szupermeccsének, a Timothy Bradley–Devon Alexander profi ökölvívó összecsapásnak.
dec. 3
15:36
Videó: a japán harcos öröme nem úgy sikerült, ahogy eltervezte (She)
Bár megnyerte mérkőzését, valószínűleg nem úgy tervezte ünneplését az a japán MMA-harcos (más néven Kevert Harcművészetek), aki a hátára esett. A bunyós ugyanis a ketrec tetejéről hátra szaltót tervezett, de nem sikerült a levegőben teljesen átfordulnia, ezt pedig a gerince bánta.
dec. 3
15:38
Ferencváros: Egy éven belül elfogy a klub pénze - Kubatov Gábor (She)
Kubatov Gábor úgy véli, a szponzor nélkül maradt Ferencváros jelenlegi költekezési trendjét folytatva egy év múlva pénz nélkül marad. Az FTC elnökségi tagja erről a Digi Sport Reggeli start című műsorában beszélt.
dec. 3
16:12
Tenisz: Babos a páros tornagyőzelem mellett egyesben is menetel (She)
A bendigói 25 ezer dollár összdíjazású tenisztornán Babos Tímea egyesben (332.) már elődöntős, miután pénteken 6:2, 6:3-mal elintézte a világranglistán nála több mint száz hellyel előrébb található japán Szema Erikát (215.). Magyar idő szerint szombat hajnalban az ausztrál Tammi Patterson lesz az ellenfele a döntőbe jutásért.
dec. 3
16:14
Téli sportok: három magyar pályán lehet síelni a hét végén (She)
A napok óta tartó hóesésnek és a hóágyúknak köszönhetően három magyarországi pályán is lehet síelni a hétvégén. A Pilisben Dobogókőn és Visegrádon, a Bakonyban pedig Eplényben járnak majd a liftek. A pilisi pályákon már pénteken és szombaton is mennek a felvonók, míg az eplényi Síarénában vasárnap reggeltől működik az ország egyetlen négyüléses síliftje.
dec. 3
16:30
Női kézi BL: elfogadták a győriek panaszát, visszaáll az eredeti menetrend (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elfogadta a Győr, valamint másik két középdöntős ellenfele, az orosz Dinamo Volgograd és a norvég Larvik panaszát, és visszaállította az eredeti menetrendet a női Bajnokok Ligájában.
dec. 3
16:48
Chelsea: távozik a sportigazgató, dán szövetségi kapitány lenne (She)
Frank Arnesen, a Chelsea dán sportigazgatója bejelentette, hogy az idény végén elhagyja a londoni futballklubot. Az 54 éves sportvezető álma, hogy a dán válogatott szövetségi kapitánya legyen, és jó esély van arra, hogy célját már a nyáron elérje.
dec. 3
16:48
McCabe tárgyalt Tarlóssal (Blikk)
Budapest - Ismét tárgyalóasztalhoz ült Tarlós István (62) Budapest főpolgármestere Ferencváros-ügyben.
dec. 3
17:00
Elfogadták a győriek panaszát (Metropol)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elfogadta a Győr, valamint másik két középdöntős ellenfele, az orosz Dinamo Volgograd és a norvég Larvik panaszát, és visszaállította az eredeti menetrendet a női Bajnokok Ligájában.
dec. 3
17:06
Balhés Loki (Blikk)
Debrecen — A sikersztori után botrányoktól hangos a DVSC-TEVA háza tája. Tavaly augusztusban a Bajnokok Ligája, az ősszel pedig az Európa-liga csoportkörébe jutást ünnepelte méltán a Loki, ám úgy tűnik, a több fronton való helytállás egyre inkább megterheli a vezetőket és a labdarúgókat.
dec. 3
18:00
Formula-1: Glock jövőre is a Virgin-istálló pilótájaként indul (She)
A Virgin-istálló és Timo Glock elejét vette a találgatásoknak, és jelezte, hogy a 2011-es Formula–1-es világbajnokságon is együtt szerepel.
dec. 3
18:18
Hamburg: megsérült Petric, az idén már nem játszhat a Hamburgban (She)
Megsérült a Hamburg pénteki edzésén Mladen Petric, így nem léphet pályára a német Bundesliga téli szünetéig hátralévő három fordulóban.
dec. 3
18:20
Haladás: jövő hét végéig maradnak edzésben a játékosok (She)
A szombathelyihaladas.hu tájékoztatása szerint a jövő hét végéig maradnak edzésben a Szombathelyi Haladás játékosai.
dec. 3
19:48
Anderlecht: Juhász égési sérülést szenvedett a Zenit elleni meccsen (She)
Belga beszámolók szerint az Anderlecht labdarúgó-csapatának magyar hátvédje, Juhász Roland egy becsúszás közben égési sérülést szenvedett a lábán a Zenit elleni hétközi Európa-liga mérkőzésen. Juhász sorsára jutott az orosz télben Matias Suárez is, de szintén megsérült Kanu és Jonathan Legear, viszont csak utóbbi játéka kérdéses a Zulte-Waregem elleni mérkőzésen.
dec. 3
19:50
Newcastle: Kádár Tamás riválisa hosszabbított a „szarkákkal” (She)
A Premier League-ben szereplő Newcastle United meghosszabbította Mike Williamson szerződését.
dec. 3
20:42
Lovas világkupa: tizenkétezer gyerek élvezte a bemutatókat (She)
A II. Nemzeti Gyermek Lovasnap keretében 12 ezer csillogó szemű gyerek ingyen csodálhatta meg a lovakat és a showműsorokat a Papp László Sportarénában péntektől vasárnapig tartó Lovas Világkupa nyitónapján.
dec. 3
21:18
MTK: Tischler Patrik 2014-ig hosszabbított a fővárosiakkal (She)
2014-ig hosszabbított a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-val Tischler Patrik – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 3
21:30
Nehéz szakasz vár Laurára (Metropol)
Útja talán legnehezebb szakaszához érkezett a 15 éves Laura Dekker, aki a Zöld-foki Köztársaságból indulva három hét alatt kíván átvitorlázni a Karib-tengeren található Saint-Martin szigetre.
dec. 3
21:36
Jégkorong, Mol Liga: nem termett babér a hazai csapatoknak (She)
A jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján eddig csak vendég sikerek születtek: a Steaua az Újpest, a Dunaújváros a Csíkszereda, a Vasas a Brasov otthonában tudott nyerni.
dec. 3
21:38
Férfi kosárlabda NB I: majdnem száz pontig jutott a Pécs (She)
A Pécs könnyed győzelmet aratott a Salgótarján otthonában a férfi kosárlabda-bajnokság élvonalának 10. fordulójában.
dec. 3
21:40
Prima Primissima: sport kategóriában Buzánszky Jenő a kitüntetett (She)
Átadták a tíz kategóriában meghirdetett Prima Primissima-díjakat pénteken este Budapesten, a Művészetek Palotájában. Kiemelkedő teljesítményükért a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport képviselői nyolcadik alkalommal részesültek elismerésben a vállalkozók napján. Sport kategóriában Buzánszky Jenő olimpiai bajnok labdarúgó, az Aranycsapat tagja kapta az elismerést.
dec. 3
21:54
Most erre büszke Mourinho (Infostart)
Kitüntetésnek és nem büntetésnek értékeli Jose Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága által sportszerűtlen viselkedés miatt rá kirótt két mérkőzésre szóló eltiltást.
dec. 3
21:54
Jégkorong, EBEL: a Volán a ráadásban győzte le a Salzburgot (She)
Az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) 24. fordulójában a Sapa Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburgot fogadta az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A fehérváriak végig jól tartották magukat, és két harmad után 2–2-s döntetlenre álltak. A harmadik játékrészben a vendégek kerültek előnybe, de Mihály Árpád góljával kiharcolta a magyar csapat a hosszabbítást, sőt a Volán csatára a ráadásban a győztes…
dec. 3
22:48
Serie A: ismét kikapott az Inter, a Lazio 3-1-re verte meg (She)
A Lazio a mérkőzés nagy részét uralva 3–1-re legyőzte a címvédő Internazionalét az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. Az első félidőben Giuseppe Biava szerzett vezetést a hazaiaknak, amit Mauro Zárate növelt a második játékrész elején. Az Inter a hajrában szépített, de Hernanes szabadrúgása az összességében jobban játszó Lazio javára döntötte el a találkozót.
dec. 3
23:06
Videó: az orosz piac kihagyhatatlan lehetőség volt a FIFA-nak (She)
Hatalmas terület, magas lakosságszám, kiváló befektetési lehetőségek. Ilyen jellegű megfontolások köré fonódhatott a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése, mely szerint 2018-ban Oroszországban rendezik meg a labdarúgó-világbajnokságot. A vb óriási üzlet, ha megfelelő kezekbe kerül, ha ennek megfelelő helyszínen rendezik. A labdarúgás legfőbb szponzorai betörhetnek Kelet-Európába,…
dec. 3
23:24
Belgium: a Lokeren egy góllal legyőzte a Standard Liege-t (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának pénteki rangadóján a Lokeren hazai pályán 2–1-re legyőzte a Standard Liege-t.
dec. 3
23:26
Videó: Hernanes remek szabadrúgással vette be az Inter kapuját (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Lazio legyőzte a címvédő Internazionalét az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. Az első félidőben Giuseppe Biava szerzett vezetést a hazaiaknak, amit Mauro Zárate növelt a második játékrész elején. Az Inter a hajrában szépített, de Hernanes szabadrúgása az összességében jobban játszó Lazio javára döntötte el a találkozót. Nézze meg a mérkőzés góljait!

Keresés