2010. december 5. vasárnap

dec. 5
0:36
Törökország: a Galatasaray három góllal nyert idegenben (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Süper Lig) 15. fordulójában a Galatasaray a Kasimpasa vendégeként aratott háromgólos diadalt.
dec. 5
6:54
NBA: Derrick Rose vezetésével a ráadásban nyert a Chicago (She)
A 30 pontig jutó Derrick Rose a dudaszó pillanatában szerzett hárompontost, amellyel a Chicago Bulls egyenlített a rendes játékidő végén a Houston Rockets ellen, és a ráadásban a hazaiak meg is nyerték a mérkőzést 119–116-ra az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 40. játéknapján.
dec. 5
7:30
Argentína: nem hibázott hazai pályán az éllovas Estudiantes (She)
A listavezető Estudiantes nem hibázott hazai pályán: 3–1-re megverte az Argentinos Juniorst az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában magyar idő szerint szombat éjjel.
dec. 5
7:48
Pápa: a REAC-nál kölcsönben játszó Szabó Zsolt visszatért (She)
Ismét a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápánál edz Szabó Zsolt, ám csak akkor marad, ha valós az esélye a csapatba kerülésre.
dec. 5
8:54
Ronaldo góljaival nyert a Real Madrid (Metropol)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén Real Madrid-Valencia 2-0 (0-0) gól: Cristiano Ronaldo (73., 87.)
dec. 5
9:00
Manchester United: Ryan Giggs az idény végén visszavonulhat (She)
A The Daily Telegraphnak adott interjúban Ryan Giggs, a Manchester United 37 éves középpályása bejelentette, elképzelhető, hogy az idény végén befejezi profi pályafutását.
dec. 5
9:36
Labdarúgás: Komanék a Bari ellen, Catania-Juve - program (She)
Az európai labdarúgó topligák mai küzdelmei során a Koman Vladimirt is foglalkoztató Sampdoria a Barit fogadja a Serie A-ban, míg a Juventus a Catania vendége lesz. Kádár Tamás csapata, a Newcastle a West Bromwich ellen lép pályára.
dec. 5
9:38
Olaszország: Cesare Prandelli Antonio Cassanóval vacsorázott (She)
Több szemtanú egybehangzó állítása szerint a héten az egyik étteremben együtt vacsorázott Cesare Prandelli, az olasz nemzeti csapat szövetségi kapitánya és Antonio Cassano, a Sampdoria szerződésbontási eljárás alatt álló támadója.
dec. 5
10:42
Babos Tímea nyerte a döntőt (Metropol)
Babos Tímea nyerte meg a 25 ezer dollár összdíjazású bendigói keménypályás női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben három játszmában legyőzte a bolgár Elica Kosztovát.
dec. 5
10:48
Tenisz: Babos Tímea megnyerte a bendigói torna döntőjét (She)
Babos Tímea nyerte meg a 25 ezer dollár összdíjazású bendigói kemény pályás női tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben három játszmában legyőzte a bolgár Elica Kosztovát.
dec. 5
11:24
Atlétika: doppingolt a Nemzetközösségi Játékokon bronzérmes indiai futó (She)
Pozitív doppingtesztet produkált Suresh Sathya, aki az indiai 4x100 m-es férfi váltó tagjaként bronzérmet nyert októberben a Nemzetközösségi Játékokon.
dec. 5
11:36
Doppingolt a bronzérmes futó (Metropol)
Pozitív doppingtesztet produkált Suresh Sathya, aki az indiai 4x100 m-es férfi váltó tagjaként bronzérmet nyert októberben a Nemzetközösségi Játékokon.
dec. 5
11:42
Louis van Gaal már nem hisz a Bayern bajnoki címében (Infostart)
A 15. fordulóban Gelsenkirchenben elszenvedett vereség után a Bayern München edzője elismerte, hogy csapatának nincs esélye a bajnoki cím megvédésére, a cél csak a Bajnokok Ligája-szereplés, vagyis a 2-3. hely megszerzése lehet a német labdarúgó Bundesligában.
dec. 5
12:00
Ronaldo talpra rántotta a Real Madridot - videókkal (Infostart)
Ismét Cristiano Ronaldo mentette meg a Real Madridot. A bajnokságban immár 17 gólnál járó csatár a Valencia elleni rangadó hajrájában két gólt is szerzett a tízfősre fogyott ellenféllel szemben.
dec. 5
12:00
Női kosárlabda: Sopronban rendezik az Eb-pótselejtező csoportküzdelmeit (She)
Sopron rendezi meg jövőre a magyar részvétellel zajló női kosárlabda Európa-bajnoki pótselejtező egyik csoportjának küzdelmeit.
dec. 5
12:12
Női kosár Eb: Sopron lesz az egyik helyszín (Metropol)
Sopron rendezi meg jövőre a magyar részvétellel zajló női kosárlabda Európa-bajnoki pótselejtező egyik csoportjának küzdelmeit.
dec. 5
12:18
Sílövészet: Kaisa Mäkäräinen duplázott az östersundi vk-versenyen (She)
Kaisa Mäkäräinen győzelmével ért véget a női 10 kilométeres üldözéses világkupaverseny Östersundban. A finn versenyző a pénteki sprintverseny után második győzelmét szerezte meg Svédországban, és ezzel átvette a vezetést az összetett világkupában.
dec. 5
12:36
Anglia: ügynöke szerint Berbatov a „vörös ördögöktől” vonulna vissza (She)
Dimitar Berbatov ügynöke, Emil Dancsev állítása szerint ügyfele nem kíván eligazolni a Manchester Unitedből, és pályafutását az Old Traffordon fejezné be.
dec. 5
12:54
Aranylabda: totális Barca-fölény, Sneijder dobogóra se fér? (She)
A legfrissebb riportok szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale holland középpályása, Wesley Sneijder még az első háromban sem végez az Aranylabda-szavazáson.
dec. 5
13:12
Egy magyar nyerte a világ leggyilkosabb sportversenyét (Infostart)
Szőnyi Ferenc nyerte meg vasárnap a Mexikóban rendezett ultratriatlon-világbajnokságot, amelyen több mint 4500 km-t kellett teljesíteniük a résztvevőknek. Ez a táv megfelel annak, mint ha valaki hosszában átúszna egy Balaton nagyságú tavat, Észak-Norvégiából kerékpárral eljutna Budapestre, majd onnan elfutna Bukarestbe. Ez az olimpiai triatlonversenyek több mint 88-szorosa, az utolsó versenyszáma…
dec. 5
13:30
Vb 2018: a németek együtt éreznek a „korrupt FIFA által kigolyózott” angolokkal (She)
A Die Welt címlapján közzé tett angol nyelvű levélben egy neves német sportújságíró együttérzéséről biztosítja Angliát, amelyet hatalmas csalódás ért a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogának odaítélésekor.
dec. 5
13:48
Hosszú Katinka négy amerikai bajnoki címet gyűjtött (Infostart)
A kint tanuló Hosszú Katinka négy aranyéremmel zárta szereplését az Egyesült Államok rövidpályás úszóbajnokságán: a bajaiak világbajnoknője a két vegyesszám megnyerése után diadalmaskodott a 200 yardos pillangó döntőjében és a 4x200 yardos gyorsváltó tagjaként is.
dec. 5
13:48
Úszás: Hosszú Katinka négy amerikai bajnoki címet gyűjtött (She)
Az Amerikában tanuló Hosszú Katinka négy aranyéremmel zárta szereplését az Egyesült Államok rövid pályás úszóbajnokságán: a bajaiak világbajnoknője a két vegyes szám megnyerése után a 200 yardos pillangó döntőjében és a 4x200 yardos gyorsváltó tagjaként is diadalmaskodott.
dec. 5
14:18
Hosszú Katinka négy amerikai bajnoki címet gyűjtött (Metropol)
A kint tanuló Hosszú Katinka négy aranyéremmel zárta szereplését az Egyesült Államok rövidpályás úszóbajnokságán: a bajaiak világbajnoknője a két vegyesszám megnyerése után diadalmaskodott a 200 yardos pillangó döntőjében és a 4x200 yardos gyorsváltó tagjaként is.
dec. 5
14:24
Internazionale: Milito a Realba távozhat, helyére Cassano jöhet (She)
José Mourinho, a Real Madrid jelenlegi vezetőedzője olasz lapértesülések szerint ismét csapatában tudná a korábban az Internél nála játszó argentin Diego Militót – míg a milánóiak ebben az esetben Antonio Cassanóval vigasztalódhatnának.
dec. 5
15:36
Tenisz: Djokovics simán legyőzte Monfilst, döntés az 5. felvonásban (She)
A tenisz Davis-kupa belgrádi döntőjében a hazai Novak Djokovics két nagyon sima és egy szorosabb szettben legyőzte a francia Gaël Monfilst, így 2:2-re módosított a két nemzet viadalának állását. A döntés a Troicki–Llodra mérkőzésre maradt.
dec. 5
15:54
Síugrás: Thomas Morgenstern győzött, növelte előnyét a vk-ban (She)
Thomas Morgenstern nyerte meg a Lillehammerben megrendezett síugró világkupa-versenyt. Az összetett világkupa osztrák éllovasa mögött a finn Ville Larinto és a svájci Simon Ammann végzett még a dobogón.
dec. 5
16:30
Görögország: Szélesi padozott, csapata kikapott a Xanthi otthonában (She)
A görög labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában Szélesi Zoltán csapata, az Olympiakosz Volosz 1–0-ra kikapott a Xanthi otthonában. A magyar légiós végig a cserepadon foglalt helyet. A találkozó krónikájához tartozik még, hogy a Volosz emberhátrányban fejezte be a találkozót.
dec. 5
17:06
Serie A: Komanék otthon, Rudolfék idegenben diadalmaskodtak (She)
Koman Vladimir kezdőként 69 percet játszott a Sampdoriában, amely 3–0-ra nyert hazai pályán a Bari ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. Győzelemnek örülhetett Rudolf Gergely is, aki a 86. percben állt be a Leccében diadalmaskodó Genoába.
dec. 5
17:08
Ligue 1: folyatódik a Sow-show, 6-3-ra nyert, és élre állt a Lille (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Lille hazai pályán 6–3-ra legyőzte a Lorient-t, sikerével pedig visszavette az első helyet a Ligue 1-ben.
dec. 5
17:42
Az angolok meg akarják fúrni Blattert (Infostart)
Vasárnapi londoni sajtóértesülések szerint az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) megpróbál "lázadást szítani" a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke, Joseph Blatter eltávolítására, miután Anglia megalázó módon alulmaradt a 2018-as világbajnokság rendezési jogáért folytatott versengésben.
dec. 5
17:42
Vb 2018: az angol szövetség megpróbálja eltávolíttatni Blattert (She)
Vasárnapi londoni sajtóértesülések szerint az angol Labdarúgó-szövetség (FA) megpróbál „lázadást szítani” a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke, Joseph Blatter eltávolítására, miután Anglia megalázó módon alulmaradt a 2018-as világbajnokság rendezési jogáért folytatott versengésben.
dec. 5
17:44
Jégkorong, Mol Liga: a listavezető Csíkszereda legyőzte a Vasast (She)
A jégkorong Mol Ligában a listavezető HSC Csíkszereda a harmadik helyen álló Vasast fogadta, és győzte le 7–4-re.
dec. 5
17:54
Az angol szövetség megpróbálja eltávolíttatni Blattert (Metropol)
Vasárnapi londoni sajtóértesülések szerint az Angol Labdarúgó Szövetség megpróbál "lázadást szítani" a nemzetközi szövetség elnöke, Joseph Blatter eltávolítására, miután Anglia megalázó módon alulmaradt a 2018-as világbajnokság rendezési jogáért folytatott versengésben.
dec. 5
17:56
Nyertek a genovai „magyar” csapatok (Metropol)
Mindkét magyar érdekeltségű genovai csapat nyert az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján: a Sampdoria a Barit győzte le 3-0-ra, míg a Genoa a Leccét múlta felül - idegenben - 3-1-re.
dec. 5
18:00
Sportlövészet: Sidi Péter nagy fölénnyel győzött a zágrábi GP-n (She)
A légpuskások mezőnyében az alapversenyt is az első helyen zárta, majd óriási döntővel megtoldva fölényesen nyerte a férfiak versenyét Sidi Péter a zágrábi GP-n.
dec. 5
19:06
Iniesta lehet az aranylabdás (Metropol)
Olasz lapértesülés szerint a spanyol labdarúgó-válogatottal idén nyáron világbajnok, a vb-döntőben győztes gólt szerző Andrés Iniesta kapja az Aranylabdát.
dec. 5
19:12
Primera División: a Zaragoza Pintér nélkül ikszelt Almeríában (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 14. fordulójában az utolsó előtti helyen álló Almería a sereghajtó Zaragozát fogadta. Egyik csapat sem javított sokat pozícióján (konkrétan maradtak a helyükön), ugyanis 1–1-es döntetlennel zárult a mérkőzés, amit Pintér Ádám a vendégek kispadjáról nézett végig.
dec. 5
19:14
Ligue 1: hajrában kapott gól okozta a címvédő vesztét - videó (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 16. fordulójában a Nice egy hajrában szerzett góllal meglepetésre legyőzte a bajnoki címvédő Marseille-t.
dec. 5
19:30
Bundesliga: újabb sikerével már tíz pont a Dortmund előnye (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 15. fordulójának záró mérkőzésén a Borussia Dortmund 2–0-ra győzött a Nürnberg vendégeként, és sikerével tízpontosra növelte előnyét a tabella élén.
dec. 5
19:48
Férfi röplabda Extraliga: elvesztette veretlenségét a Kecskemét (She)
A Kecskemét férfi röplabdacsapata 3:1-es vereséget szenvedett idegenben az Extraligában a Kazincbarcika ellen, ezzel elvesztette veretlenségét.
dec. 5
20:00
Tíz pontra növelte előnyét az őszi bajnok Dortmund (Metropol)
Kétgólos győzelmet aratott a Nürnberg otthonában az éllovas Borussia Dortmund a német labdarúgó-bajnokság 15.fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel tíz pontra növelte előnyét a második helyezett Mainzcal szemben.
dec. 5
20:02
Sidi Péter fölényes sikere Zágrábban (Metropol)
Sidi Péter nagy fölénnyel, kiváló, 702,2 körös teljesítménnyel megnyerte a puskások versenyét a zágrábi nemzetközi légfegyveres viadalon.
dec. 5
20:06
Tíz pontra növelte előnyét az őszi bajnok Dortmund (Infostart)
Kétgólos (2-0) győzelmet aratott a Nürnberg otthonában az éllovas Borussia Dortmund a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel tíz pontra növelte előnyét a második helyezett Mainzcal szemben.
dec. 5
20:06
Belgium: a 17 éves csatár hajrában szerzett góljával nyertek Juhászék (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 18. fordulójában Juhász Roland együttese, az Anderlecht a 17 éves Romelu Lukaku hajrában szerzett góljával 2–1-re győzött a Zulte-Waregem vendégeként.
dec. 5
20:08
Iniesta kaphatja az idei Aranylabdát (Infostart)
Olasz lapértesülés szerint a spanyol labdarúgó-válogatottal idén nyáron világbajnok, a vb-döntőben győztes gólt szerző Andrés Iniesta kapja az Aranylabdát.
dec. 5
20:24
Férfi kézilabda NB I: három gólt megőrzött előnyéből az FTC a Csurgó ellen (She)
A férfi kézilabda NB I vasárnapi egyetlen mérkőzésén az FTC-Sporek három gólt megőrzött első félidőben megszerzett előnyéből, így 32–29-re legyőzte a Csurgót, és továbbra is tartja helyét a tabella élmezőnyében.
dec. 5
21:00
Primera División: a Villarreal Nilmar góljával verte meg a Sevillát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójában a hazai pályán játszó Villarreal brazil támadója, Nilmar góljával 1–0-ra győzött a Sevilla ellen.
dec. 5
21:12
Fehérvári vereség az osztrák jégkorongligában (Metropol)
A Fehérvár 3-1-es vereséget szenvedett Grazban a jégkorong osztrák liga vasárnapi fordulójában. Eredmény: Graz 99ers - Sapa Fehérvár AV19 3-1 (2-0, 1-1, 0-0)
dec. 5
21:18
Ausztria: Bécsben beleszaladt a késbe az éllovas Ried (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának záró mérkőzésén az éllovas Ried meglepetésre 3–0-s vereséget szenvedett a Rapid Wien otthonában.

Keresés