2010. december 14. kedd

dec. 14
6:42
Janics lehet az Év női sportolója (Behaviour)
Közeleg az Év Sportolója választás, december 21-én a Sportmax-Hegyvidék sportcsarnokban ünnepélyes keretek között adják át az esztendő legjobb sportolóinak, csapatainak a díjakat.
dec. 14
6:44
Most már nemcsak képen van meg a kupa (Behaviour)
Sebastian Vettel az idei szezon elején meglehetősen furcsa módját választotta saját maga motiválásának: kinyomtatta több képen a világbajnoki trófeát, kitűzte a falára őket, hogy mindennap emlékeztesse őt, miért is küzd. Nos, a német klasszis minden idők legfiatalabb világbajnokaként vehette át Jean Todttól Monacóban az FIA hivatalos díjátadóján a képről már jól ismert serleget.
dec. 14
7:00
Világrekorder jégkorong-mérkőzés Michiganben (Behaviour)
Megdőlt az idén tavasszal fölállított hokis nézettségi világcsúcs.
dec. 14
7:02
Maffiamódszereket emlegetnek a drukkerek (Behaviour)
Visszafogottabb kommentelők egyszerűen skandináv maffiaként, a vehemensebb drukkerek viszont ennél jóval erősebb jelzőkkel illetik a női kézilabda Európa-bajnokságon történteket: tán nem véletlenül, ugyanis magyar szemszögből minden a létező legrosszabbul alakult, így a válogatott hiába nyeri meg a hátralévő két középdöntős meccsét, önmagában már ez is kevés az elődöntőhöz.
dec. 14
8:03
Egyéni csúcsokat vár Kiss László az úszóktól (Infostart)
A magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya Dubajban mind a kilenc versenyzőjétől azt várja, hogy az éremszerzésért küzdjön a rövidpályás világbajnokságon. Kiss László az InfoRádiónak azt mondta: ideális a környezet a jó eredmények eléréséhez.
dec. 14
10:09
Vb 2018, 2022: Franz Beckenbauer csalódott a FIFA-ban (She)
Élesen bírálta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) eljárását a 2018-as és 2022-es világbajnokság helyszínének kijelölése kapcsán Franz Beckenbauer, a németek élő legendája.
dec. 14
10:45
Vasas: a Kaposvár elleni meccsen valami elszakadt - Végh Zoltán (She)
A Vasas labdarúgócsapatának rutinos kapusa, Végh Zoltán az együttes hivatalos honlapján értékelte az őszi szezont. A játékos véleménye szerint a Kaposvár elleni mérkőzés volt a fordulópont a csapat szereplésében, ott szakadt el valami és került lejtőre a gárda.
dec. 14
11:45
NBA: tovább menetel a Miami (Metropol)
Sorozatban kilencedik mérkőzését nyerte meg a Miami Heat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a floridai alakulat a legutóbbi játéknapon a New Orleans Hornets együttese fölött diadalmaskodott.
dec. 14
13:09
Barcelona: Cruyff ellenzi, hogy a katalánok pénzt kapnak a mezreklámért (She)
A Barcelona legendája, Johan Cruyff ellenzi, hogy korábbi klubja 111 esztendős története során először kap majd pénzt mezreklámért, miután egy katari nonprofit szervezet öt év alatt 150 millió eurót fizet azért, hogy logója felkerüljön a gránátvörös-kékek dresszére.
dec. 14
13:27
Angliába csábítják Maradonát (Infostart)
A Blackburn Rovers labdarúgó-csapatának indiai tulajdonosai Diego Maradonát szeretnék edzőnek szerződtetni.
dec. 14
13:45
Bayern München: Toni Kroos ebben az évben már nem lép pályára (She)
A Bayern München labdarúgócsapata a hivatalos honlapján közölte, hogy Toni Kroos számára befejeződött a 2010-es futballév – a válogatott középpályás sérülés miatt kihagyja a rekordbajnok hátralevő két mérkőzését.
dec. 14
14:03
Vb 2018: sérelmezik, hogy a FIFA a legkorruptabb európai országnak adta a tornát (She)
A Transparency International nemzetközi szervezet nyilvánosan kritizálta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA) azért, hogy Oroszországnak ítélte oda a 2018-as világbajnokság rendezési jogát.
dec. 14
14:05
Férfi kézilabda-vb: Nagy László is helyet kapott a bő keretben (She)
Nagy László ismét helyet kapott a magyar kézilabda-válogatott bő keretében; a 28 játékosból kerül ki az a 16, aki szerepelhet a január 13. és 30. közötti svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
dec. 14
14:21
Férfi vízilabda ob I: Székely Bulcsú helyettesíti Vad Lajost (She)
Szerda este a Groupama-Honvéd férfi vízilabdacsapata az FTC Fisher Klímát fogadja az ob I-ben. A hazaiak vezetőedzőjét, Vad Lajost kiállították a hétvégén, ezért nem irányíthatja csapatát, míg helyettese az együttes  jelenleg sérült játékosa, Székely Bulcsú lesz.
dec. 14
14:27
Nagy László ismét a magyar kézisek bő keretében (Metropol)
Nagy László ismét helyet kapott a magyar kézilabda-válogatott bő keretében; a 28 játékosból kerül ki az a 16, aki szerepelhet a január 13. és 30. közötti svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
dec. 14
14:39
Videó: megijesztette ellenfele cheerleaderét az NFL-játékos (She)
Valószínűleg nem Brandon Lloyd lesz a kedvenc játékosa annak a cheerleadernek, akit a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Denver Broncos játékosa szinte halálra rémisztett. Lloyd az Arizona Cardinals elleni idegenbeli meccsen egy elkapott labdával futott ki az oldalvonalon kívülre, ahol éppen ott állt a hazaiak pomponlánya, akit jól megijesztett.
dec. 14
14:57
Asztalitenisz: Tóth Krisztina visszalépett a Pro Tour-döntőtől (She)
Tóth Krisztina megbetegedett, így nem vehet részt az asztaliteniszezők Pro Tour-döntőjén, amelyre csütörtöktől vasárnapig kerül sor Szöulban.
dec. 14
15:33
Barcelona: az Espanyol elleni derbi lesz a legkeményebb meccs - Pedro (She)
Pedro Rodríguez, a Barcelona világbajnok labdarúgója szerint az Espanyol elleni városi derbi lesz a legkeményebb találkozója a szezonban a gránátvörös-kékeknek.
dec. 14
16:09
Így fegyelmeznék meg Tévezt (Infostart)
A Manchester City 50 millió fontra perelheti be Carlos Tévezt, ha az argentin csatár megtagadja a játékot és visszavonul.
dec. 14
16:15
Felgyújtották a PAOK-szurkolók buszát Zágrábban (Metropol)
A Dinamo Zagreb futballhuligánjai felgyújtották a PAOK Szaloniki szurkolóit szállító egyik buszt, a támadásnál többen megsérültek.
dec. 14
17:09
Futball bundabotrány: két vádlott szabadlábon (Metropol)
Tizenhárom hónap vizsgálati fogság után keddtől szabadlábon védekezhet tovább a nemzetközi futball bundabotrány két vádlottja, Nürettin G. és Tuna A.
dec. 14
17:57
Kikapott Hollandiától a női kézilabda válogatott (Infostart)
Világversenyen először kapott ki Hollandiától a női kézilabda válogatott. A dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságon a holland válogatott 27-19-re győzött. A magyarok így csak a szerencsében bízhatnak.
dec. 14
18:03
Már csak papíron van esély a középdöntőre (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott 27-19-re kikapott kedden a holland csapattól a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság lillehammeri középdöntőjében, így már csak a szerencsében bízhat a legjobb hat közé jutást illetően.
dec. 14
19:51
Először döntős egy afrikai gárda (Metropol)
Most először nem európai és dél-amerikai gárda vívja majd a klubvilágbajnokság - korábbi nevén Világkupa - fináléját: a kongói Mazembe kétgólos győzelmet aratott a Libertadores Kupa-győztes brazil Internacional felett az Abu-Dzabiban zajló torna keddi elődöntőjében.
dec. 14
20:57
Asztalitenisz Top 12: a női címvédő nem jutott tovább csoportjából (She)
A nőknél címvédő Pergel Szandra már a csoportmérkőzések után búcsúzott az asztaliteniszezők Top 12 bajnokságán, a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban. A férfiaknál ugyanakkor ott van a legjobb négy között a tavalyi győztes Nagy Krisztián.
dec. 14
22:33
Nyertek a norvégok (Metropol)
A dánokkal társrendező norvégok simán nyertek az ukránok ellen a női kézilabda Európa-bajnokság keddi középdöntős mérkőzésén, így a magyarok esélye nem javult az elődöntőbe jutást illetően.
dec. 14
22:45
Férfi röplabda, Challenge-kupa: kettős vereséggel esett ki a Kaposvár (She)
A hazai pályán elszenvedett 3:2-es vereséget követően a Kaposvár férfi röplabdacsapata idegenben is kikapott a Prefaxis Menentől (ezúttal 3:0-ra) a Challenge-kupában. A belga csapat így kettős győzelemmel jutott a legjobb 16 közé.

Keresés