2010. december 4. szombat

dec. 4
0:00
Portugália: próbál zárkózni a Portóhoz az Olhanense ellen nyerő Benfica (She)
A Benfica hazai pályán 2–0-ra győzött az Olhanense ellen a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának 13. fordulójában.
dec. 4
6:36
Női kézilabda: egy félidő alatt egy gól - negatív csúcs a ciprusi válogatottól (She)
A ciprusi női kézilabda-válogatott nem kis „bravúrt" hajtott végre. Az alig jegyzett csapat nem egy hétköznapi rekordot állított fel, hanem olyat, amelyet aligha lehet majd megdönteni. A ciprusiak a Lengyelország elleni pótselejtezőn (a 2011. évi brazíliai vb-re való kijutásért vívott meccsen) mindössze egy gólt lőttek egy egész félidőben.
dec. 4
6:48
Összeomolhat a megyei futball (Behaviour)
A megyei labdarúgó-szövetségeknek meg vannak számlálva a napjai, januártól igazgatóságok veszik át a helyüket, ennél többet azonban egy hónappal a január 1-i átalakulás előtt nem tudnak az érintett szervezetek.
dec. 4
7:06
Nagy összeg a nagyerdőbe (Behaviour)
Ezen a héten jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy a kormány azonnali hatállyal elrendeli a debreceni labdarúgó stadion felújítását. A munka elvégzésére egy projektcéget hoz létre az MNV Zrt., amely egyúttal tulajdonosa is lesz a létesítménynek, az üzemeltetést pedig Debrecen városára bízzák. A rekonstrukciót két részletben, 2011-2012-ben a nemzeti erőforrás miniszter felügyelete mellett összesen…
dec. 4
8:24
Férfi kézilabda: a szlovénok a Regionális Liga helyett más sorozatot támogatnak (She)
A Regionális Liga vezetői elvileg a jövő héten eldöntik, hogy a magyarok és a szlovénok részvételével, vagy nélkülük indul a verseny, addigra végleges választ kell adnia a két említett szövetségnek is. Időközben egyre valószínűbb, hogy a szlovénok másik jellegű bajnokságot terveznek.
dec. 4
9:18
Labdarúgás: Vadócz a Barcelona, Vass a Milan ellen - a szombati program (She)
Mivel a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága csütörtöki rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja a labdarúgó NB I 17. fordulóját a játékra alkalmatlan pályák miatt, csak az európai topligák csapatai szórakoztathatják a nézőket. Bár a Manchester United blackpooli vendégjátéka szintén elmarad a pálya használhatatlansága miatt Angliában, két nagy, a Chelsea és az Arsenal –…
dec. 4
9:54
Argentína: incidens a Boca edzésén, de az élet újraindult - videó (She)
Megfigyelők szerint a Boca Juniors játékosai túltették magukat a pénteki edzésen történt incidensen, és viszonylag nyugodtan várják a Quilmes elleni vasárnapi mérkőzést az argentin labdarúgó-bajnokság őszi idényének (Apertura) 17. fordulójában.
dec. 4
10:48
MLS: Thierry Henry mezéből adták el a legtöbbet a tengerentúlon (She)
A világ-és Európa-bajnok Thierry Henry meze a legkeresettebb az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS).
dec. 4
11:18
Hosszú Katinka rövidpályás amerikai bajnok (Metropol)
Remekelt Hosszú Katinka, az Amerikában tanuló magyar világbajnoknő az Egyesült Államok rövidpályás úszóbajnokságán, amelyen mindkét vegyesszámot megnyerte.
dec. 4
11:42
Hosszú Katinka mindkét vegyes-számban amerikai bajnok (Infostart)
Remekelt Hosszú Katinka, az Amerikában tanuló magyar világbajnoknő az Egyesült Államok rövidpályás úszóbajnokságán, amelyen mindkét vegyes-számot megnyerte.
dec. 4
12:00
"Nagyon nehezen hihető, hogy a voksolás objektív folyamat volt" (Infostart)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) ügyvezetője, Roger Burden immár nem óhajt az FA elnöke lenni, s visszalép a jelöltségtől tiltakozásul a nemzetközi szövetség (FIFA) döntése ellen, amellyel a FIFA csütörtökön Oroszországnak ítélte a 2018-as világbajnokság rendezési jogát, míg Anglia már az első szavazási körben kiesett a versenyből.
dec. 4
12:00
Videoton: Visszatérek, és aranyérmesek leszünk - Vujovics (She)
Nem fog sokáig pihenni Goran Vujovics, a labdarúgó NB I listavezetője, a Videoton montenegrói támadója, aki saját munkarend szerint edz, hogy a januári felkészülésre fizikailag is behozza lemaradását. A klub hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak mindezekről is beszélt.
dec. 4
12:18
Bp. Honvéd: Supka Attila párbeszédet kezdeményez a haragvókkal (She)
Supka Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd 2011. január elsejei hatállyal határozatlan időre kinevezett vezetőedzője a Nemzeti Sportnak kijelentette: párbeszédet kezdeményez a vele nem szimpatizáló szurkolói csoporttal.
dec. 4
14:06
Olympiakosz: Németh várja a lehetőséget, balszélsőként is (She)
Görög lapvélemények szerint Németh Krisztiánnak jó esélye van arra, hogy pályára lépjen az Olympiakosz hétvégi bajnoki mérkőzésén a sérült Albert Riera helyén. A magyar labdarúgó abszolút felkészültnek érzi magát.
dec. 4
15:18
Bundesliga 2.: 4-0-ra kikapott az előző körben 6-0-ra nyerő Cottbus (She)
Igen szeszélyesen szerepel a labdarúgó Bundesliga 2.-ben az Energie Cottbus: a cottbusiak az előző fordulóban 6–0-ra legázolták a listavezető Erzgebirge Auét, most viszont kikaptak 4–0-ra az ezzel a sikerrel a második helyre ugró Augsburgtól.
dec. 4
15:36
Sílövészet: Björndalen a hajrában elesett, így csak második (She)
A svédországi Östersundban a férfiak 10 kilométeres sprintversenyével folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a norvég Emil Hegle Svendsen szerezte meg honfitársa, Ole Einar Björndalen és a francia Martin Fourcade előtt.
dec. 4
15:36
Így profitálhatnak a magyarok az oroszországi labdarúgó-világbajnokságból (Infostart)
Van esély arra, hogy Magyarország is együttműködjön a 2018-as és 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezőivel, Oroszországgal és Katarral, és profitáljon e kapcsolatokból - mondta az InfoRádiónak Dénes Ferenc sportközgazdász. Dénes Ferenc szerint a 2018-as oroszországi vb előkészítésénél azért lehetnek előnyben a magyar vállalkozások a nagy befektetői országokkal szemben, mert Budapestnek fontos…
dec. 4
15:54
Championship: Priskinék hazai pályán vereséget szenvedtek a Swansea-től (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 20. fordulójában a Swansea egygólos hátrányból fordítva, 3–1-re nyert a Priskin Tamással felálló Ipswich otthonában.
dec. 4
15:56
Blog: Szabados Gábor véleménye az arab világ első vb-rendezéséről (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásában a 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát elnyerő Katarral foglalkozik.
dec. 4
16:12
Rövid pályás gyorskorcsolya: Heidum Bernadettet kizárták 1500-on (She)
Kizárták az elődöntős futamából 1500 méteren, így nem jutott be a táv fináléjába szombaton Heidum Bernadett a rövid pályás gyorskorcsolyázók Csangcsunban zajló világkupa-állomásán.
dec. 4
16:42
Bendigói tenisztorna: Babos döntős (Metropol)
Babos Tímea bejutott a döntőbe a 25 ezer dollár összdíjazású bendigói keménypályás női tenisztornán, miután három játszmában legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Tammi Pattersont.
dec. 4
16:48
A MOB megvásárolja Berki Krisztiánnak a különleges lovat (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökségének álláspontja szerint egyértelmű cél, hogy a sportolók a lehető legjobb körülmények között készüljenek fel a londoni ötkarikás játékokra, azaz a szövetségek és a műhelyek támogatása megfelelő mértékű legyen.
dec. 4
16:48
NBA: a liga közbelépni készül, New Orleansban tartaná a Hornetset (She)
Az AP amerikai hírügynökség szerint az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) arra készül, hogy megvásárolja a New Orleans Hornets többségi tulajdonrészét, és ezzel megakadályozza a csapat elköltöztetését a louisianai városból.
dec. 4
16:50
Férfi kézilabda BL: szoros csatában győzte le a Minszket a Szeged (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájának C-csoportjában a Pick Szeged 37–34-re legyőzte a fehérorosz Dinamo Minszket, így továbbra is őrzi harmadik helyét a csoportban.
dec. 4
17:06
Primera División: mégis megtartják a Barcelona meccsét (Infostart)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) és a házigazda klub szerint az előzetes hírekkel ellentétben mégis megtartják az Osasuna-Barcelona mérkőzést a Primera División szombati játéknapján.
dec. 4
17:06
Fallabda-vb: Krajcsák Márk a 17. helyen végzett Szaúd-Arábiában (She)
Krajcsák Márk a második fordulóban szombaton 3-0-s vereséget szenvedett a világranglistán 14. maláj Azlan Iskandartól a Szaúd-Arábiában zajló fallabda-világbajnokságon.
dec. 4
17:42
Férfi kosárlabda NB I: a Körmend súlyos vereséget mért a Kecskemétre (She)
Nagyon könnyed, 90–66-os győzelmet aratott az MJUS-Fortress Körmend férfi kosárlabdacsapata a Kecskeméti KSE ellen az NB I 10. fordulójában.
dec. 4
18:12
Magyarország rendezheti a 2013-as vívó vb-t (Metropol)
A Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) szombaton úgy döntött, hogy Magyarország rendezheti meg a 2013-as világbajnokságot.
dec. 4
18:36
Premier League: Geráék kikaptak a már éllovas Arsenal otthonában (Infostart)
A Gera Zoltánnal felálló Fulham szombaton 2-1-es vereséget szenvedett az Arsenal otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
dec. 4
19:12
Női röplabda Extraliga: hazai pályán győzött a Békéscsaba (She)
A női röplabda Extraligában a Békéscsaba 3:1-re legyőzte a Nyíregyházi Főiskola együttesét.
dec. 4
19:14
Videó: Gyermekeim példaképként tekintenek rám - Szűcs Lajos (She)
A Lombard-Pápa kapusa, Szűcs Lajos őszinte nyilatkozata pályafutásáról, az Újpestről, a Ferencvárosról, a pápai támaszról és a fiai példaképéről.
dec. 4
19:24
Férfi vízilabda ob I: győzött a Vasas (Metropol)
A címvédő Vasas szombaton hazai környezetben négy góllal nyert a Szolnok ellen a Vodafone férfi vízilabda ob I-ben.
dec. 4
19:48
Férfi kézilabda NB I: a Balatonfüred hozta az Orosháza elleni kötelezőt (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank férfiliga alapszakaszának 14. fordulójában a Balatonfüred hazai környezetben két góllal nyert az Orosháza ellen, és begyűjtötte a számára kötelező két bajnoki pontot.
dec. 4
20:06
Férfi kosárlabda NB I: papírforma Olaj-siker a Falco ellen (She)
A papírformának megfelelően 93–80-as sikert aratott a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata a Falco-SZOVA ellen az NB I-ben.
dec. 4
20:08
Primera División: a Levante elkapta az Atlético Madridot (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójának nyitó mérkőzésén az Atlético Madrid kétgólos vereséget szenvedett a Levante vendégeként.
dec. 4
20:10
Serie A: kétgólos előnyből vesztett pontokat a Roma a Chievo ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójában a Chievo hazai pályán kétgólos hátrányból egyenlítve 2–2-es döntetlent játszott a Romával. A fővárosiak mindkét gólját Fábio Simplício szerezte, míg a Chievo Davide Moscardelli és Pablo Granoche találatával egyenlített.
dec. 4
20:24
Magyarország rendezheti a 2013-as vívó világbajnokságot (Infostart)
A Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) úgy döntött, hogy Magyarország rendezheti meg a 2013-as világbajnokságot.
dec. 4
20:24
Női röplabda Extraliga: idegenben aratott győzelmet a BSE és az Újpest (She)
A női röplabda Extraligában a BSE idegenben 3:1-re győzött a MÁV Előre ellen, az Újpestnek Nyíregyházán sikerült győznie.
dec. 4
20:26
Kikapott a Veszprém Hamburgban, nyert a Szeged otthon (Infostart)
Az eddig százszázalékos MKB Veszprém elszenvedte első vereségét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában; Mocsai Lajos vezetőedző már biztos nyolcaddöntős csapata a 7. forduló szombati mérkőzésén a német Bundesliga-éllovas Hamburg otthonában kapott ki 27-26-ra.
dec. 4
20:26
DVSC: kapus jött Gyulafehérvárról, csatár Vietnamból és Németországból (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapatánál négy játékos szerepel próbajátékon a következő napokban – adta hírül a debreceniek hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
dec. 4
21:18
Férfi röplabda: kikapott osztrák ellenfelétől a Kaposvár (She)
A Kaposvár 3-1-es vereséget szenvedett az osztrák SK Posojilnica Aich/Dob otthonában a férfi röplabda Közép-európai Liga legutóbbi fordulójában.
dec. 4
21:20
Svájc: baseli győzelem a rangadón, 31 ezer néző előtt (She)
Nagy érdeklődés (31 ezer néző) mellett rendezték meg a svájci labdarúgó Szuperliga szombati rangadóját a címvédő FC Basel és a Young Boys között, melyet a bázeliek 3–1-re megnyertek. Az első félidő után még Doubai góljával a vendégek vezettek, de a hazai veteránok közül Alexander Frei két góllal, a szerződést hosszabbító Marco Streller két gólpasszal jelentkezett, a két Frei-gól között pedig…
dec. 4
21:54
Videó: Dzsudzsák gólja és két gólpassza is kellett a PSV-sikerhez (She)
Mint arról beszámoltunk, a PSV Eindhoven magabiztosan győzte le a Heracles Almelót a holland labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. Dzsudzsák Balázs egy góllal és két gólpasszal vette ki a részét a sikerből.
dec. 4
23:06
Franciaország: az utolsó percben szerezte meg a győzelmet a Lyon (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Lyon idegenben 2–1-re győzött a Montpellier ellen.
dec. 4
23:24
Videó: Messi duplával járult hozzá a rendhagyó Barcelona-sikerhez (She)
Mint arról beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójában a címvédő Barcelona háromgólos győzelmet aratott Pamplonában az Osasuna ellen. A katalánok kora délután a spanyol légi közlekedési sztrájk miatt még Barcelonában voltak, így a találkozó háromnegyed órás késéssel kezdődhetett el. Az összecsapás első félidejében Pedro szerzett vezetést a…

Keresés