2010. november 15. hétfő

nov. 15
6:45
Kettéroppantott nápolyi (Behaviour)
Fontosabbnál fontosabb meccsek Európában: rangadók sora a Serie A-ban, értékes győzelmek a nagyoktól Spanyolországban, nagyon megtorpant a Mainz Szalaival a Bundesligában. Ez történt a legjobb bajnokságokban.
nov. 15
6:47
Pacquiao a nyolcadik súlycsoportban is csúcsra ért (Behaviour)
A hétvégén két nagy profiboksz gálát rendeztek. Ha időrendben akarunk haladni, akkor előbb mindenképpen a manchesteri M.E.N. Arénába kell benéznünk, ahol a WBA nehézsúlyú világbajnoka, David Haye (25-1, 23 KO) másodszor védte meg övét a szintén brit Audley Harrison (27-5, 20 KO) ellen.
nov. 15
6:57
Chelsea: Drogba a londoni klubnál fejezné be a pályafutását (She)
Az elefántcsontparti válogatott támadó, Didier Drogba az egyik angol lapnak beszélt közeljövőbeli terveiről, és jelezte, jelenlegi klubjából, a Chelsea-ből szeretne visszavonulni.
nov. 15
6:59
NFL: a New England idegenben győzte le a Pittsburgh-öt (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 10. fordulójának rangadóján a New England Patriots 39–26-ra legyőzte a Pittsburgh Steelerst. A meccs legjobbja a bostoniak irányítója, Tom Brady volt, aki három passzolt és egy futott touchdownt jegyzett a mérkőzésen.
nov. 15
7:03
Sebastian Vettel mindent vitt (Behaviour)
Bekövetkezett az, amire talán a legkevesebben számítottak: Sebastian Vettel nyerte a 2010-es világbajnokságot, holott a legtöbben Fernando Alonso vagy Mark Webber végső sikerére fogadtak volna még a hét elején. A Red Bull fiatal német pilótája azonban nem foglalkozott semmivel, simán megnyerte az Abu-Dzabi Nagydíjat, és mivel legnagyobb ellenlábasai közül Alonso a 7., Webber a 8. lett, így ő…
nov. 15
7:05
Morales feladta, távozik (Behaviour)
Massimo Morales, a Honvéd olasz vezetőedzője az Újpesten elszenvedett 3-1-es vereség után bejelentette lemondását. A Vasas játékosai kétmillió forintot veszítettek a Paks elleni vereséggel, a Debrecen közelebb került a Videotonhoz a labdarúgó NB I 14. fordulójában.
nov. 15
7:15
NBA: sorozatban másodszor kapott ki a címvédő Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 19. játéknapján a Los Angeles Lakers hazai pályán kapott ki 121–116-ra a Phoenix Suns együttesétől, így a bajnoki címvédő sorozatban második vereségét szenvedte el.
nov. 15
7:33
NHL: a Rangers a jégbe döngölte az Oilerst, nyert a Chicago (She)
Marián Gáborik három gólt szerzett, a New York Rangers pedig 8–2-re ütötte ki az Edmonton Oilerst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 37. játéknapján. A címvédő Chicago Blackhawks hosszabbításban verte meg az Anaheim Duckst.
nov. 15
7:51
Ibra megverte az Intert (Infostart)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának zárómérkőzésén az AC Milan, Zlatan Ibrahimovic góljával, 1-0-ra legyőzte az Intert. A bajnoki címvédő fekete-kékek 2008 márciusa óta először szenvedtek hazai pályán bajnoki vereséget. A tabellát az AC Milan vezeti a Lazio és a Napoli előtt, az Inter csak ötödik.
nov. 15
7:53
Nehezen nyert a Real Madrid (Infostart)
A listavezető Real Madrid csak egy hajrában szerzett góllal tudott győzni a Gijón otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.
nov. 15
9:03
Capello: kevesebbet kellene piálniuk a futballistáknak (Infostart)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya figyelmeztette a játékosait, hogy a túlzott alkoholfogyasztás negatívan befolyásolhatja a karrierjüket.
nov. 15
9:03
Argentína: a Vélez sikerének köszönhetően az élre állt (She)
Győzött, és sikerének köszönhetően átvette a vezetést a tabellán a Vélez Sarsfield az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Apertura) 14. fordulójában.
nov. 15
9:06
A Milan nyerte a városi rangadót (Metropol)
Az AC Milan egy gyors góllal 1-0-ra megnyerte a címvédő Internazionale elleni városi rangadót az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
nov. 15
9:39
Formula-1: Vettel egy percre sem hunyta le szemét az éjszaka (She)
Egyetlen percre sem hunyta le szemét Sebastian Vettel, a Formula–1 újdonsült világbajnoka a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjat követő éjszaka.
nov. 15
9:41
Videó: összeesett egy labdaszedő fiú a Hércules-Sociedad meccsen (She)
Majdnem tragédiába torkollott a vasárnapi Hércules–Real Sociedad (2–1) mérkőzés a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A második félidő elején az egyik labdaszedő fiú elájult az oldalvonal mellett, de a gyors orvosi segítség megmentette az életét. A fiatal focistáról kiderült, hogy asztmás, és mivel a meccs előtt nem evett, ezek okozták együttesen a rosszullétét.
nov. 15
9:42
Vettel két napig bulizik (Metropol)
Két nap bulizás után már megy is vissza Abu-Dzabiba Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája, aki vasárnapi futamgyőzelmével megnyerte az idei Forma-1-es világbajnokságot.
nov. 15
9:57
Curling: a Szekeres, Nagy duó nyerte a curling vegyespáros ob-t (She)
A Szekeres Ildikó, Nagy György duó nyerte a curlingezők vegyespáros országos bajnokságát.
nov. 15
9:59
Formula-1: Vettel egy percre sem hunyta le a szemét az éjszaka (She)
Egyetlen percre sem hunyta le a szemét Sebastian Vettel, a Formula–1 újdonsült világbajnoka a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjat követő éjszaka.
nov. 15
10:00
MLS: Beckhamék nem jutottak döntőbe (Metropol)
David Beckham csapata, az alapszakaszgyőztes Los Angeles Galaxy simán kikapott az FC Dallastól az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) elődöntőjében.
nov. 15
10:33
Videó: a rugdosódó Zlatan Ibrahimovic fekete öves taekwondós lett (She)
Az utóbbi hetekben többször is előfordult, hogy az AC Milan svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic lövés helyett rúgásra használta a lábát. „Áldozatai" között voltak a csapattársai – Robinho és Rodney Strasser –, a vasárnap esti Inter elleni (1–0) milánói derbin pedig Marco Materazzi. A múlt héten ráadásul az olasz taekwondo-válogatott fekete öves harcművésszé avatta.
nov. 15
10:35
Vízilabda Euroliga: kikapott a Varga testvérekkel felálló Rijeka (She)
A férfi vízilabda Euroliga első fordulójában a Jug Dubrovnik otthonában 12–7–re kikapott a Varga testvérekkel felálló Primorje Rijeka.
nov. 15
10:37
Ferencváros: Haber és Schembri is ott van a máltai keretben (She)
A Ferencváros két légiósa, Justin Haber és André Schembri meghívót kapott a máltai válogatott szűk keretébe – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos honlapja, az ftc.hu.
nov. 15
11:09
Ökölvívás: Klicskóékat is így fogom megsemmisíteni - Haye (She)
Három menetben intézte el honfitársát, a nem sokat mutató Audley Harrisont a WBA nehézsúlyú bajnok David Haye. A brit bunyóst természetesen mindenki a súlycsoport két másik ásza, a Klicsko fivérek ellen akarja látni, Haye pedig ígéretet tett rá, hogy jövőre az ukránokat is megbünteti.
nov. 15
11:27
Tenisz: Söderling a negyedik helyre jött fel a világranglistán (She)
A svéd Robin Söderling a negyedik helyre lépett előre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, annak köszönhetően, hogy vasárnap a párizsi viadal döntőjében legyőzte Gaël Monfilst, és megnyerte a tornát.
nov. 15
11:29
Barcelona: Akár én is lehetnék a katalánok edzője - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic legutóbbi nyilatkozatában Mahátma Gandhihoz, a legendás indiai politikushoz hasonlította Pep Guardiolát, az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
nov. 15
11:30
Újra kikapott a Lakers (Metropol)
A szezont hét győzelemmel kezdő, címvédő Los Angeles Lakers egymás után második meccsén kapott ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), melynek legutóbbi játéknapján a Phoenix Suns győzte le 121-116-ra.
nov. 15
11:45
MotoGP: Valentino Rossi sikeres vállműtéten esett át (She)
Sikeres vállműtéten esett át vasárnap Valentino Rossi, a gyorsaságimotoros-világbajnokság kilencszeres bajnoka.
nov. 15
12:21
Dávid Sándor: Sebastian Vettel pályafutása olyan, mint egy hősköltemény (Infostart)
Hőskölteménynek nevezte Dávid Sándor a 2010-es Formula-1 világbajnok, Sebastian Vettel eddigi pályafutását. Az InfoRádió Aréna című műsorában a szakértő elmondta: az év közepén még ő sem számított a német versenyző győzelmére, viszont a csapat mindvégig azt sugallta, hogy bízik benne.
nov. 15
12:21
Formula-1: Alguersuari is kellett Vettel győzelméhez - Newey (She)
A Red Bull műszaki vezetője, Adrian Newey egy nappal a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjat követően elmondta, Jaime Alguersuarinak nagy szerepe volt abban, hogy Sebastian Vettel megszerezte pályafutása első világbajnoki címét.
nov. 15
13:33
Jégkorong: megkezdődik a jegyárusítás a budapesti divízió I-es vb-re (She)
A hét második felében megkezdődik a jövő évi divízió I-es világbajnokság jegyeinek és bérleteinek árusítása a TicketA és az IBUSZ országos hálózatában.
nov. 15
13:35
Videó: leesett a sérülteket szállító kocsiról az ünneplő játékos (She)
Miután a brazil labdarúgó-másodosztályban szereplő Coritiba 2–1-re legyőzte egyik riválist, a Figueirensét – két forduló van már csak hátra, és így biztos feljutó lett –, a játékosok önfeledt ünneplésbe kezdtek. Hárman „elkötötték" a stadionban található, a sérült játékosokat a pályáról leszállító autót, ám a nagy öröm közben egyikük egy rossz mozdulatot követően leesett arról.
nov. 15
14:09
Videó: David Villa bőrét letépték, megszületett az új spanyol mez (She)
Fernando Llorente, Xabi Alonso és David Villa bemutatta a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott új mezkollekcióját. A látványosra sikerült videón mindhárman letépik saját bőrüket, amely alatt megjelenik a piros, sárga és kék színekből álló dressz.
nov. 15
14:12
Hülkenberg távozik a Williams istállótól (Metropol)
Bemutatkozó szezonja után távozik a Forma-1-es Williams csapattól Nico Hülkenberg, a másik pilóta, a brazil Rubens Barrichello ugyanakkor a következő szezonban is az istálló versenyzője lesz.
nov. 15
14:27
Formula-1: Petrovot köszönetképpen meghívom egy italra - Vettel (She)
Sebastian Vettel, a Formula–1 újdonsült világbajnoka megköszönte Vitalij Petrovnak, a Renault orosz pilótájának, hogy az évadzáró Abu-dzabi Nagydíjon maga mögött tartotta a német legfőbb riválisát, a ferraris Fernando Alonsót.
nov. 15
15:03
Profi ökölvívás: Margarito szemét meg kell műteni Pacquiao ütései miatt (She)
Antonio Margarito szemét holnap megműtik, miután a mexikói bokszoló komoly sérüléseket szenvedett a Manny Pacquiao ellen egyhangú pontozással elveszített WBC nagyváltósúlyú világbajnoki meccsen.
nov. 15
15:39
Argentína: Tévez és Agüero is kihagyja a Brazília elleni meccset (She)
Sérülés miatt Carlos Tévez és Sergio Agüero is kénytelen lesz kihagyni az argentin labdarúgó-válogatott Brazília elleni, szerdai fellépését.
nov. 15
15:42
Egervári győzni akar, de a csapatépítés is fontos (Metropol)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya győzni szeretne szerdán a litvánok elleni, idei utolsó összecsapásán, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy a csapatépítés szempontjából is hasznos legyen a székesfehérvári felkészüli mérkőzés.
nov. 15
15:57
Egervári nyerni akar, de fontos a csapatépítés is (Infostart)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya győzni szeretne szerdán a litvánok elleni, idei utolsó összecsapásán, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy a csapatépítés szempontjából is hasznos legyen a székesfehérvári felkészüli mérkőzés.
nov. 15
15:57
Videó: Szalai csak a győzelemben gondolkodik a litvánok ellen (She)
A győzelem mellett a jó játék is elvárható a magyar labdarúgó-válogatottól a litvánok elleni, szerdai szezonzáró felkészülési mérkőzésen. Nézze meg legjobbjaink esélylatolgatását az NSO Tv videójában!
nov. 15
16:33
Formula-1: olasz miniszter támadja a Ferrari elnökét, aki nem mond le (She)
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke egy nappal a Formula–1-es idényzáró után is nehezen jut napirendre afelett, hogy Fernando Alonso a Ferrari rossz taktikai lépése miatt lett csak hetedik az Abu-dzabi Nagydíjon, és emiatt bukta el a világbajnoki címet.
nov. 15
16:33
Fernando Alonso kiborult (Blikk)
nov. 15
16:51
NHL: folytatódik az európai hódítás, svéd játékvezető a ligában (She)
Magyar idő szerint szerda hajnalban újabb állomásához érkezik az európai hódítás a tengerentúli profi jégkorongligában: a svéd Marcus Vinnerborg lesz az Anaheim Ducks–Dallas Stars összecsapás egyik játékvezetője.
nov. 15
17:09
Formula-1: Rosberg Britney Spears arcképével jelentkezett be hoteljébe (She)
Nico Rosberget megviccelték, Britney Spears énekesnő képét ragasztották be az útlevelébe, ami kellemetlenül érintette a Mercedes Formula–1-es pilótáját, amikor bejelentkezett hétfőn a dubaji szálláshelyére.
nov. 15
17:11
Válogatott: a debreceni Malinauskas bekerült a litván keretbe (She)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott szerdán, Székesfehérváron felkészülési mérkőzést játszik Litvánia nemzeti csapatával. A találkozón pályára léphet a DVSC litván kapusa, Mindaugas Malinauskas is.
nov. 15
17:27
Videó: a kapu torkából rúgta fölé a labdát az orosz játékos (She)
Alan Gagatov, a Lokomotiv Moszkva játékosa az év egyik legnagyobb ziccerét hagyta ki az orosz bajnokság 28. fordulójában lejátszott Szibirszk Novoszibirszk elleni mérkőzésen. Az orosz játékos a 66. percben, 1–0-s fővárosi vezetésnél elvileg kihagyhatatlan helyzetbe került, de mégis sikerült elrontania a ziccert. Íme, az eset videón!
nov. 15
17:45
Elhunyt Polyák Imre (Infostart)
Életének 78. évében hétfőn súlyos betegség után elhunyt Polyák Imre olimpiai bajnok birkózó, a Nemzet Sportolója.
nov. 15
17:45
NHL: edzőváltást eredményezett a New York Islanders rossz sorozata (She)
Az észak-amerikai profi hokiligában szereplő New York Islanders elbocsátotta Scott Gordon vezetőedzőt, akinek vezetésével az NHL-idény első 17 mérkőzéséből csak négyet nyert meg az együttes. Az Edmontonnal holt versenyben a liga utolsó helyén álló gárdát ezután – egyelőre átmenetileg – Jack Capuano irányítja.
nov. 15
17:47
Gyász: elhunyt Polyák Imre olimpiai bajnok, a Nemzet Sportolója (She)
Életének 78. évében hétfőn súlyos betegség után elhunyt Polyák Imre olimpiai bajnok birkózó, a Nemzet Sportolója – adta hírül a mob.hu.
nov. 15
18:03
FTC: Marek Heinz nem elégedett, sem magával, sem a csapattal (She)
Mint ismeretes, a Ferencváros tegnap Marek Heinz szabadrúgásból szerzett góljának is köszönhetően 2–1-re nyert a Haladás ellen. A cseh támadó ennek ellenére nem teljesen elégedett, sem a saját teljesítményével, sem a csapat produkciójával.
nov. 15
18:05
Sílövészet: fizetniük kell az oroszoknak a sok doppingesetük miatt (She)
Az elmúlt idény doppingesetei miatt a Nemzetközi Sílövőszövetség (IBU) 50 ezer eurós pénzbírsággal sújtotta a sportág orosz szervezetét. Az elmúlt tizenkét hónapban öt orosz sílövő bukott le doppingszer használata miatt.

Keresés