2010. november 15. hétfő

nov. 15
18:06
Meghalt Polyák Imre (Metropol)
Életének 78. évében hétfőn súlyos betegség után elhunyt Polyák Imre olimpiai bajnok birkózó, a Nemzet Sportolója.
nov. 15
18:07
Kína: a fociválogatott oly rossz, hogy hívei Dél-Korea mögé álltak (She)
A házigazda Kína és a címvédő Katar is kiesett a nyolcaddöntőben a Kuangcsuban zajló Ázsiai Játékok labdarúgótornájának hétfői játéknapján.
nov. 15
18:57
Formula-1: Vettel a Magyar GP-n Webbernek akart segíteni - Marko (She)
Mark Webbernek akart segíteni, ezért kapott boxutcai áthajtásos büntetést Sebastian Vettel a Magyar Nagydíjon. Erről beszélt Helmut Marko, a Red Bull-istálló tanácsadója.
nov. 15
18:59
Győr: a napokban 13 labdarúgóra nem számíthat Pintér Attila (She)
A labdarúgó NB I-ben idén még két fordulót rendeznek, de Győrben már több labdarúgó számára befejeződött a 2010-es esztendő.
nov. 15
19:03
Meghalt Polyák Imre, a Nemzet Sportolója (Behaviour)
Gyógyíthatatlan betegsége miatt hétfőn délután, 78 esztendős korában elhunyt Polyák Imre olimpiai bajnok, a Nemzet Sportolója, az Évszázad Birkózója - tudatta a Magyar Birkózó Szövetség.
nov. 15
19:15
Inter: Milito és Obi kidőlt, Materazzit kiengedték a kórházból (She)
Többhetes pihenőre kényszerül az Internazionale labdarúgócsapatából a milánói derbin combsérülést szenvedett Diego Milito és Joel Obi.
nov. 15
19:33
Juventus: Claudio Marchisio kiesett, nem játszik a románok ellen (She)
Rövidebb kényszerpihenő vár Claudio Marchisióra, a Juventus középpályására, így nem játszhat a Románia elleni válogatott felkészülési mérkőzésen.
nov. 15
19:35
MotoGP: jól sikerült Talmácsi valenciai tesztje, küszöbön az új egyezség (She)
Jól sikerült Talmácsi Gábor valenciai tesztje: a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző pilóta a Suter vázat próbálta ki hétfőn.
nov. 15
19:36
Jól sikerült Talmácsi valenciai tesztje (Metropol)
Jól sikerült Talmácsi Gábor valenciai tesztje: a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző pilóta a Suter vázat próbálta ki hétfőn.
nov. 15
19:37
Anglia: edzője szerint Gulácsinak sok pontot köszönhet a Tranmere (She)
Les Parry, az angol labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában (League One) szereplő Tranmere Rovers menedzsere megdicsérte Gulácsi Pétert, aki a Plymouth ellen 1–0-ra megnyert hétvégi bajnoki mérkőzésen újra tanújelét adta kiváló formájának.
nov. 15
19:51
Ciprus: a rangadót eldöntő Leandro lett a forduló legjobb játékosa (She)
A tavaly Debrecenből az Omoniába szerződő Leandrót választották meg a ciprusi labdarúgó-bajnokság hét végi fordulójának legjobb játékosává.
nov. 15
20:09
Videó: elképesztő játékvezetői hibák után nyert a Bordeaux (She)
Ritkán látható góllal győzött a Bordeaux a Nancy ellen a francia labdarúgó-bajnokság 13 fordulójában. Először is: a találat nem is volt gól, mert a labda nem haladt át teljes terjedelmével a gólvonalon. Másodszor: a brazil Gerardo Wendel kézzel továbbította a labdát a vendégek kapuja felé. Ráadásul az eset a „lehető legrosszabbkor", a 90. percben, 1–1-es állásnál történt. Röviden: ez nem a…
nov. 15
20:11
Franciaország: Mexes megsérült, Kaboul a válogatottban (She)
Vádlisérülése miatt nem léphet pályára Philippe Mexes, az AS Roma középhátvédje a francia labdarúgó-válogatott Anglia elleni felkészülési mérkőzésén.
nov. 15
20:45
Tottenham: Huddlestone-t megműtik, három hónapig nem játszhat (She)
Hosszú időre a pályán kívülre kényszerül Tom Huddlestone, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának 23 éves középpályása.
nov. 15
21:03
Aston Villa: Carew visszautasította a törököket, Firenzében köthet ki (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a Fiorentina labdarúgócsapatához szerződhet a télen az Aston Villa norvég centere, John Carew.
nov. 15
21:21
Görögország: kétgólos előny is kevés volt Szélesi Zoltán csapatának (She)
Kétgólos előnyét elherdálva 2–2-re végzett Szélesi Zoltán csapata, az Olympiakosz Volosz a Panszerraikosz vendégeként a görög labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának hétfői játéknapján.
nov. 15
22:15
Serie A: Buffon szerint a Milan a bajnoki cím fő várományosa (She)
Gianluigi Buffon, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus kapusa úgy véli, a címvédő Intert vasárnap 1–0-ra legyőző Milan az első számú favorit a Serie A-ban.
nov. 15
22:33
Videó: parádés touchdownok a hétvége legjobb NFL-pillanatai között (She)
A profi amerikaifutball-liga (NFL) 10. fordulójában nem mindennapos megmozdulásokat láthattak a sportág rajongói. Ezekből válogattunk néhányat.
nov. 15
22:35
Bundesliga 2.: hétfői győzelmével újra a Hertha vezeti a tabellát (She)
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Bundesliga 2.) hétfői mérkőzésén a Hertha 2–0-ra legyőzte a Bochumot, és ezzel visszavette a tabella első helyét.

Keresés