2010. november 19. péntek

nov. 19
20:42
Kézilabda: autóbalesetet szenvedett a Kecskemét edzője (She)
Autóbalesetet szenvedett a Kecskemét férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője, Avar György és felesége pénteken kora este a 47-es főúton, Székkutas és Orosháza között.
nov. 19
20:44
Ökölvívás: Jobban bokszoltam, mint a nyáron - Balzsay (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Balzsay Károly a negyedik menetben, K.O.-val legyőzte a szerb Misa Nikolicsot az Universum hamburgi bokszgáláján.
nov. 19
20:46
Kelet-Európa: először vesztett a Zilina, Plzen-vereség, CFR-iksz (She)
Pénteken elvesztette veretlenségét a Zilina a szlovák labdarúgó-bajnokságban, és vereséget szenvedett a cseh listavezető, a Viktoria Plzen is. Döntetlent hozott a CFR–Gaz Metan erdélyi rangadó.
nov. 19
21:00
Jégkorong, Mol Liga: 9-1-nél félbeszakadt a DAB-Újpest meccs (She)
A Mol Liga pénteki játéknapján a DAB.Docler 9–1-re vezetett az Újpest ellen, amikor a második harmadot követően félbeszakadt a találkozó a jégfelújító meghibásodása miatt. Mivel a találkozó több mint felét lejátszották, az eredmény hivatalosnak tekinthető.
nov. 19
21:02
NB I: felejthető mérkőzésen nyert a Siófok a Honvéd otthonában (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójának második pénteki mérkőzésén a Siófok Délczeg Gergely 40. percben szerzett góljával idegenben 1–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot.
nov. 19
21:18
Labdarúgó NB I: Lélektanilag is fontos volt a siker - Horváth Károly (She)
Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója a találkozót közvetítő Duna Televíziónak úgy nyilatkozott, hogy együttese számára lélektanilag is fontos volt a Budapest Honvéd otthonában aratott győzelem.
nov. 19
21:36
Videó: Madár Atlantic Cityvel ismerkedik a premier előtt (She)
Erdei Zsolt november 20-án Atlantic Cityben vív mérkőzést a kenyai Samson Onyango ellen. Madár amerikai mindennapjait folyamatosan rögzíti egy kamera, s a felvételeket most megmutatjuk Önöknek – mostani epizódunkban az öklöző bejárta Atlantic Cityt, és egy kicsit kikapcsolódott, lazított a mérkőzés előtt.
nov. 19
22:12
Női röplabda Extraliga: egyedül a BSE győzött idegenben (She)
A női röplabda Extraliga pénteki játéknapján rendezett négy mérkőzésből három a házigazda győzelmével ért véget, egyedül a BSE tudta megtréfálni vendéglátóját.
nov. 19
22:30
Mainz: a Real Madrid ötmillió eurót sem sajnálna Szalaiért (She)
Korábban is beszámoltunk már arról, hogy a Real Madrid háza táján Szalai Ádám visszaszerzését fontolgatják, de a spanyol Marca friss információi szerint a magyar válogatott csatár teljesítménye annyira meggyőzte a vezetőket, hogy ötmillió eurót sem sajnálnának kifizetni érte – igaz, azt remélik, hogy még így is nyereséggel adhatnak majd túl rajta.
nov. 19
22:48
Női vízilabda: Szeged-Szentes döntő lesz a Magyar Kupában (She)
A Szeged és a Szentes vívja a női vízilabda Theodora Magyar Kupa döntőjét vasárnap 15 órától a Szőnyi úti uszodában.
nov. 19
23:24
Genoa: Rudolf ott lehet a pályán a Juventus elleni meccsen (She)
A litvánok elleni válogatott meccsen kisebb sérülést szenvedett Rudolf Gergely ott lehet a pályán a Genoa vasárnapi, Juventus elleni olasz bajnoki találkozóján.

Keresés